Ο χρήστης zivas έγραψε:
...
Μαλλον πρεπει και εσεις να διαβασετε μεχρι τελευτας τελειας τι λεει η ΔΟΑ....
Να εξηγιόμαστε για να μήν παρεξηγιόμαστε...
Εχω γραμμένα στα 'παλιά μου τα παπούτσια' το τι λεει η fia !!! ( μαζί και ο νεοναζί τεως προεδρος της που έκανε παρτούζες με τις γυναίκες των υφισταμένων του και οι φωτογραφίες γυρισαν όλο τον κόσμο ) Τους προσφέραμε εκκατομύρια σε παράβολα ολα αυτά τα χρόνια και ενα ονομα το 'ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ' για να βάλουν δίπλα στον όρο 'ραλλυ' στο top 3 παγκοσμίως αναγνωρίσιμο !!!! , χωρίς να πάρουμε τίποτα .
Πιστευω ακράδαντα οτι το σπόρ μπορεί να σωθεί μόνο ,φτιάχνοντας κανόνες για τους αφθόχθονες ιθαγενείς...
και η ομοσπονδία είναι ενα πρωτο σημαντικό βήμα.
η αποψη είναι προσωπική
Πάντα φιλικά..
Κ. Ζιβα και βεβαια καθε αποψη ειναι δεκτη και παντα φιλικα. Συζητηση κανουμε ουτος η αλλιος.
(Το τι κανει ο καθενας μας μεσα σε 4 τοιχους ειναι αλλο θεμα βεβαια. Παντως εφ οσον μας βγηκε παρτουζιαρης στα 80 του παλι καλα. Για φανταστειτε οι φωτο να ηταν ΜΕ τους υφισταμενους του και οχι τις γυναικες τους ή ιεροδουλες μου.)
Απο εκει και περα ακομα και η fia εχει προβλεψει για αυτο που λετε δηλαδη
οτι το σπόρ μπορεί να σωθεί μόνο ,φτιάχνοντας κανόνες για τους αφθόχθονες ιθαγενείς...
Ασχετο οτι στην Ελλαδα δεν ακολουθηκε ποτε.
ARTICLE 5 – Exercising the Sporting Power
Normally, the Club, Association or Federation which has
been entitled to exercise the Sporting Power shall
exercise the said Power directly and throughout its
national territory through its 'Sporting Commission'
which constitutes a special executive body.
The FIA must be kept informed of the composition of
that body.
At the request of the holder of the Sporting Power and
on proposal of the World Motor Sport Council, the
General Assembly exceptionally shall authorise the
holder of the Sporting Power to exercise this power
through another organisation to which the Sporting
Power shall then be delegated.
The delegation may be:
a) Total (i.e. covering all sporting activities), and in
favour of one single organisation functioning throughout
the national territory.
b) Total (i.e. covering all sporting activities), and in
favour of one or several organisations functioning over a
specific area of the territory.
c) Selective (i.e. covering specific sporting activities),
and in favour of one or more organisations exercising
over the entire territory the functions which have been
assigned to them.
Μεχρι τωρα στην Ελλαδα ειχαμε το α.
Σε αλλες χωρες εχουνε το β και σε αλλες χωρες το γ.
Επισεις για το Εθνικα πρωταθληματα το εχω φωναξει πολλακις. Ο εθνικς ASN εχει το δικαιωμα να εγκρινει οτι κανονισμο του καπνισει για κατηγοριες και ειδος αγωνα (εφ οσν το status του αγωνα National Event) **αρκει σε θεματα ασφαλειας και μονο **να πηγαινουν βαση J.
Ουτε αυτο εγινε ποτε και καταληξαμε στην Ελλαδα να εχουμε Α,Ν, Ε να τρεχουνε παντου και οτιδηποτε δεν ειχε hommologation rally να μην τρεχει. Οκ. Αυτο μεχρι προσφατος που εγινε σε πιστα και αναβασεις η Formula Saloon αλλα και παλι ολα εχουν καταντησει να πετιουντε σε αυτη την κατηγορια.
Η μεγαλυτερη μου ανυσηχια κ. Αγγελε (αν μου επιτρεπετε να σας φωναζω με το μικρο) ειναι μην προσπαθοντας η νεα ομοσπονδια να κανει παλι το α, μονη της προκαλεσει μεγαλο αντικτυπο σε ολους τους αγωνιζομενους και οσους εμπλεκοντε με το σπορ μας γενικοτερα.