-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχετε παραλαβει ολοι τις ειδοποιησεις;Σε εμενα μονο στο ενα αμαξι εχει ερθει μεχρι στιγμης.Όχι ακόμα. Μόνο για το ένα ήρθε. Για το άλλο και για το μηχανάκι ακόμα δεν ήρθαν.
-
Δυστηχως στο μπ...... που ζουμε μας τον φορανε και λεμε και ευχαριστω.
Οταν στις ειδησης καθημερινα βλεπουμε τα ατομα που μας κυβερνανε να τρωνε με χρυσες μασελες.
Ξεφτιλες ειναι το πιο απλο που μπορω να πω.
Γιατι οταν ειμαι σπιτι μου το καντηλι φευγει οπως φευγουν τα λεφτα μας απο την τσεπη μας.
Δεν υπαρχει απλα κυβερνηση κρατος εν κρατη ειμαστε. Αυτοι εκει πανω δεν ενδιαφερονται για κανεναν παρα μονο για την τρυπια τσεπη τους που δεν γεμιζει με οσα και να φανε.
Φαε ρε καραγκιοζη αλλα δωσε και σε αυτον που σε ταιζει.
Αν δεν γινει μια μαζικη αντιδραση απο ολες τις κοινωνικες ταξεις δυστηχως δεν θα γινει τιποτα.
Ενας φορεας με αρ.....α πρεπει να δημιουργηθει να το συντονισει και τα αρ......α αυτα να ειμαστε εμεις ολοι. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ -
Κάθε λαός έχει και την κυβέρνηση που του αξίζει .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχετε παραλαβει ολοι τις ειδοποιησεις;Σε εμενα μονο στο ενα αμαξι εχει ερθει μεχρι στιγμης.Χτες ήρθε και για τη μηχανή. Του αυτοκινήτου είχε έρθει αρκετές βδομάδες πιο πριν, ενδιάμεσα ήρθαν σε 2η δόση και τα ειδοποιητήρια από τα περισσότερα διαμερίσματα της οικοδομής και τελευταίο (και μόνο του) το δικό μου... (*έχω 'χάσει' κι ένα φάκελο με ΡΙΝ κάρτας το προηγούμενο μήνα και υποψιάζομαι ότι υπάρχει 'λαθραναγνώστης' στο κτήριο... *)
Παρεμπιπτόντως, συνιστά προσοχή και όχι πεοσοχή...
-
Ένα ήρθε σε μένα (το μικρό 200). Το 440 ακόμα.
-
Hρθαν σε όλα αλλά ακόμα δεν θα το πάρω το δικό μου...έχουμε καιρό μέχρι τις 31/12 ...
-
Ειχε ερθει απο καιρο του χιουνται,σημερα ηρθε και της μπαρκετας (ειναι και τα δυο στο ονομα της συζυγου) ενω του πουντο που ειναι στο δικο μου δεν εχει ερθει ακομα.
-
καπιτάλααα...πόσα αμάξια έχετε;
-
Και εγώ φέτος αφού το κράτος το παίζει το παιχνιδάκι όλοι απλήρωτοι για 6 μήνες ως όσο πάει, με βλέπω χαλαρά για 31/12
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καπιτάλααα...πόσα αμάξια έχετε;Αυτα που εχω ηδη αναφερει και το EVO L300 . Η 33 ειναι παροπλισμενη πλεον και το τρακτερακι δεν πληρωνει
-
Ο χρήστης crawler έγραψε:
Δυστηχως στο μπ...... που ζουμε μας τον φορανε και λεμε και ευχαριστω.
Οταν στις ειδησης καθημερινα βλεπουμε τα ατομα που μας κυβερνανε να τρωνε με χρυσες μασελες.
Ξεφτιλες ειναι το πιο απλο που μπορω να πω.
Γιατι οταν ειμαι σπιτι μου το καντηλι φευγει οπως φευγουν τα λεφτα μας απο την τσεπη μας.
Δεν υπαρχει απλα κυβερνηση κρατος εν κρατη ειμαστε. Αυτοι εκει πανω δεν ενδιαφερονται για κανεναν παρα μονο για την τρυπια τσεπη τους που δεν γεμιζει με οσα και να φανε.
Φαε ρε καραγκιοζη αλλα δωσε και σε αυτον που σε ταιζει.
Αν δεν γινει μια μαζικη αντιδραση απο ολες τις κοινωνικες ταξεις δυστηχως δεν θα γινει τιποτα.
Ενας φορεας με αρ.....α πρεπει να δημιουργηθει να το συντονισει και τα αρ......α αυτα να ειμαστε εμεις ολοι. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑΚαλα τα λες...
Η (οποιαδηποτε) κυβερνηση τα εκανε σκατα, και καλα κανεις και γκρινιαζεις.Λες λες και ο επιλογος ο ιδιος:
Δε (θελεις να )πληρωσεις.Η στη καλυτερη περιπτωση να πληρωσουν οι 'αλλοι'.Και εγώ φέτος αφού το κράτος το παίζει το παιχνιδάκι όλοι απλήρωτοι για 6 μήνες ως όσο πάει, με βλέπω χαλαρά για 31/12
Και αμα ερθει κανας ματσουκοφορος και καμμια καμερα να κλαιγεσαι γιατι το 'κρατος' δεν μπορει να εξυπηρετησει εσενα και καμια 100στη χιλιαδες αλλους που πηγατε τελευταια στιγμη να αγορασετε το σημα.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Και αμα ερθει κανας ματσουκοφορος και καμμια καμερα να κλαιγεσαι γιατι το 'κρατος' δεν μπορει να εξυπηρετησει εσενα και καμια 100στη χιλιαδες αλλους που πηγατε τελευταια στιγμη να αγορασετε το σημα.
είναι τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αντιστοιχούν σε όλους μας!
εσύ που τα χεις ...στήσου 1 Νοέμβρη κ πάρτο. Your choice!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είναι τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αντιστοιχούν σε όλους μας!
E τοτε να ανεβουμε στις ταρατσες και να απειλουμε οτι θα πεσουμε επειδη ακριβυναν τα τελη κυκλοφοριας.Πιο πολυ πλακα θα εχει...
εσύ που τα χεις ...στήσου 1 Νοέμβρη κ πάρτο. Your choice!
10 Δεκεμβρη θα σκεφτομουν να το αγορασω επειδη βαριεμαι
α)τις ουρες παρεα με καμμια τρακοσαρια 'πονηρους',
β) τη γκρινια για το οτι το 'κρατος 'αυτο... το'κρατος' εκεινο...
Καλα δεν ειναι?? -
-
Μπα θεωρώ πιο εύκολο την γκρίνια στην ουρά.
-
E καλά το 31/12 δεν είναι αυστηρά 31/12 αλλά 15 με 20 Δεκ. Μπορούμε; Ευχαριστώ.
-
-
Κάθε λαός έχει και την κυβέρνηση που του αξίζει .
Ευτυχως δεν πιστευω οτι οτι μου αξιζει αυτη η κυβερνηση και η καθε κυβερνηση που τα εχει κανει ετσι.
-
ήρθε το πρώτο μπουγιουρτί
-
OFFTOPIC : 'Τελευταία στιγμή'
Την προηγούμενη Παρασκευή βρίσκομαι στα ΕΛΤΑ στην Μητροπόλεως (Σύνταγμα) περιμένοντας στην ουρά μαζί με καμιά 300αριά άλλους.
Έχω νούμερο 931 και εκείνη την ώρα 'παίζει' το 490!
Επίσης είναι και η τελευταία μέρα για την υποβολή δηλώσεων του κτηματολογίου μόνο που εγώ δεν βρίσκομαι εκεί για το κτηματολόγιο!Πώς βρέθηκα όμως εκεί : Το πρωί της Παρασκευής σκάει κάτι στην δουλεία και πρέπει να πάω Αθήνα ώστε μέχρι να κλείσουν τα ΕΛΤΑ να πάει ένα έγγραφο συστημένο σε κάποιο Υπουργείο με ημερομηνία Παρασκευής που ήταν και η τελευταία διορία! Ωραία μέχρι εδω!
Έχουμε και λέμε 3,5 ώρες ύπνου , από τις 6,5 στο πόδι και για κερασάκι : Χαλκίδα - Αθήνα σε 2 και κάτι ώρες (κίνηση μεσημεριού) !Φτάνω λοιπόν στα ΕΛΤΑ και παθαίνω συγκοπή!
Έλεος ρε μάγκες : Το ξέρω ότι έχει γίνει μπάχαλο με το κτηματολόγιο αλλά από το καλοκαίρι το ακούμε το ρημάδι! Στο κατω κάτω την περιουσία σου πάς να δηλώσεις!
Τεσπά εξυπηρετήθηκα κατά τις 9 παρά ( Είχαν κλείσει οι πόρτες )!
Υ.Γ : Μεγάλο μπράβο στους υπαλλήλους αλλά και τον διευθυντή του εν΄ λόγω υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ
που παρέδωσαν μαθήματα ( δουλείας και συμπεριφοράς) σε πολλούς εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα! -
Είμαι από τους τυχερούς που δεν κάθονται στις ουρές γιατί υπάρχουν άνθρωποι για αυτή την δουλειά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εσύ που τα χεις ...στήσου 1 Νοέμβρη κ πάρτο. Your choice!best case scenario:
2.358+ κυβικά --> 580 ευρώ. Βάζεις τα χρήματα σε προθεσμιακό λογαριασμό μηνός με ετήσιο επιτόκιο 7%, /12 ο ένας μήνας, -10% φόρος τόκων:
κέρδος 3,045€ -
Oύτε ενας καφές.
Τέλη Κυκλοφορίας