-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Η πραγματική ξεφτίλα θα είναι αν τελικά δεν βγει καθόλου GTAΗ πραγματικη ξεφτιλα θα ειναι οτι θα σε τρωει ενα μικρο αυτοκινητο πολης και ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ με λιγοτερα κυβικα,ακομα κι αν εισαι φπε. Το ΑΛΑΤΙ σο λοιπον.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η πραγματική ξεφτίλα θα είναι αν τελικά δεν βγει καθόλου GTA
Η πραγματικη ξεφτιλα θα ειναι οτι θα σε τρωει ενα μικρο αυτοκινητο πολης και ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ με λιγοτερα κυβικα,ακομα κι αν εισαι φπε. Το ΑΛΑΤΙ σο λοιπον.
τα ibiza,polo,Α1 νομιζεις οτι θα κατσουν με σταυρωμενα τα χερια???
παντως μου φαινεται υπερβολικο το νουμερο(230) γιατι θα δημιουργει εσωτερικες κοντρες στη φιρμα...
πονταρω στη 200αρα max και πιστευω πως θα επαληθευτω
-
ο κινητηρας και η ιπποδυναμη (τουλαχιστον ονομαστικη...) ειναι τα μονα που εχουν ανακοινωθει ΕΠΙΣΗΜΑ απο την alfa romeo... (oλα τα υπολοιπα ειναι φυσικα pure speculation μεχρι την παρουσιαση της το καλοκαιρι που μας ερχεται...)
-
Από την στιγμή που και τα 2 πάσχουν από τιμή μεταπώλησης...
Πάρτε την πιο όμορφη και παράλληλα πιο ποιοτική ΜιΤοΣοβαρά τώρα, κάντε ένα Test Drive και τα 2....και θα σας έρθει αυτόματα η απάντηση.
-
Μπορεί να χαλάνε συχνά...μπορεί να έχουν υψηλή κατανάλωση...μπορεί να έχουν υψηλό κόστος συντήρησης και ανταλλακτικών...μπορεί να τις παντρεύεσαι με την αγορά...όμως είναι τόσο όμορφες οι Αλφα Ρομέο, όλες! Mito από μένα λοιπόν!
(Δεν θα πάρω ποτέ άλφα αλλά θα της παραδέχομαι για το design τους πάντα! Κάτι έχουν αυτά τ' αυτοκίνητα που γοητεύει...τουλάχιστον εμένα! )
-
αν το 207 ειχε ενα καλο 6αρι θα επαιζε πολυ πιο δυνατα, μεχρι τοτε Mito.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Η πραγματική ξεφτίλα θα είναι αν τελικά δεν βγει καθόλου GTA
Η πραγματικη ξεφτιλα θα ειναι οτι θα σε τρωει ενα μικρο αυτοκινητο πολης και ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ με λιγοτερα κυβικα,ακομα κι αν εισαι φπε. Το ΑΛΑΤΙ σο λοιπον.
τα ibiza,polo,Α1 νομιζεις οτι θα κατσουν με σταυρωμενα τα χερια???
Οχι,δε θα μεινουν με σταυρωμενα τα χερια,γι αυτο και θα ανοιξουν τα ποδια..
-
καλα κατσε πρωτα να δουμε αυτο το 'μυθικο' κινητηρα,γιατι πολλα εχει υποσχεθει η alfa,αλλα απο την εποχη του 3,2 το μονο που εχουμε δει ως highlight ειναι ενας 1,4Τ με 150 αλογα απο τη μαμα Fiat..
ααα ξεχασα και τα μπλοκε στα diesel....!αλλα και το vag δε παει πισω στα μικρα που αντικατεστησε τον 20VT με 1,4 twin turbo...
-
καλα κατσε πρωτα να δουμε αυτο το 'μυθικο' κινητηρα,γιατι πολλα εχει υποσχεθει η alfa,αλλα απο την εποχη του 3,2 το μονο που εχουμε δει ως highlight ειναι ενας 1,4Τ με 150 αλογα απο τη μαμα Fiat..
ααα ξεχασα και τα μπλοκε στα diesel....!αλλα και το vag δε παει πισω στα μικρα που αντικατεστησε τον 20VT με 1,4 twin turbo...
+10000 (σε όλα)
-
-10000
Υπερβολες....Ακομη και οι καγκουρο JTS 1.9/2.2/3.2 ειναι εξαιρετικοι κινητηρες. Αρκει να δεις ειδικη ισχυς και ειδικη ροπη.
Καθε κινητηρας εξεταζετε ως μοναδικη οντοτητα και οχι τοποθετημενος πανω στο σασι.
Αυτο λεγεται το συνολο....Φιλικα φιλε αλφιστα
-
Σύμφωνοι, μπορεί να είναι εξαιρετικός κινητήρας στην θεωρία, αλλά το αμάξι ως σύνολο δεν το εξετάζουμε;
Και ο TU3 των 75 αλόγων στο 106 των 800κατι κιλών μπορεί να ήταν φοβερός, αλλά στο 207 των 1250 κιλών ΓΤΠΚ είναι, με το συμπάθιο. Λάθος κάνω; -
Κανενα.
Γενικη διαπιστωση προς κατασκευαστες.
Ελαφρυ αυτοκινητο -------->ατμοσφαρικο κινητηρα
Βαρυ αυτοκινητο -----------> υπερτροφοδοτησηΑυτα ειναι μονοδρομος κατ εμε.
Ειμαι φαν της ατμοσφαιρας και των πολυκυλινδρων μοτερ.
Ας υπαρχουν υπερτροφοδοτουμενα γρηγοροτερα, who cares? εγω οχι παντωςΟμως το κακο με υπερβαρα μοντελα εχει παραγινει. Πνιγουν καθε καλο ατμοσφαιρικο κινητηρα.
Εμμεση απαντηση αλλα με νοημα. -
Και το βαρύ αυτοκίνητο κινείται με ατμόσφαιρα, απλά θέλει κυβικά και ροπή...
-
νταξει το 'κυβικα και ροπη' σηκωνει μπολικη συζητηση
η ροπη ειναι οντως ικανη & αναγκαια
τα κυβικα ομως?
η καλυτερη απαντηση παντως ειναι η μειωση βαρους που γραφει κι G.B,αλλα αυτη τη στιγμη κατι τετοιο εινια μακρια απο την πραγματικοτητα
-
Αν το δεις εκ του αποτελέσματος και μόνο, τα κυβικά είναι optional. Αν θες ατμόσφαιρα όμως, είναι βασικότατο.
-
207
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν το δεις εκ του αποτελέσματος και μόνο, τα κυβικά είναι optional. Αν θες ατμόσφαιρα όμως, είναι βασικότατο.Αντιλαμβανεσαι βεβαιως πως θα πρεπει να εισαι πολυ ψαγμενος στο μυαλο και στη σκεψη,ωστε να προσπερνας το τεχνικο αποτελεσμα και να αποζητας συνειδητα τα κυβικα.
εγω π.χ εστιαζω στο αποτελεσμα ανεξαρτητα πως επιτυγχανεται αυτο.Εννοειται βεβαια πως και στους lite turbo ακομα κινητηρες παιζουν ρολο τα κυβικα.Αλλιως αποδιδει ενας turbo 1.6 κι αλλιως ενας turbo 1.4.Αναφερομαι σ'ολοκληρο το φασμα των στροφων
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Αν το δεις εκ του αποτελέσματος και μόνο, τα κυβικά είναι optional. Αν θες ατμόσφαιρα όμως, είναι βασικότατο.
Αντιλαμβανεσαι βεβαιως πως θα πρεπει να εισαι πολυ ψαγμενος στο μυαλο και στη σκεψη,ωστε να προσπερνας το τεχνικο αποτελεσμα και να αποζητας συνειδητα τα κυβικα.
εγω π.χ εστιαζω στο αποτελεσμα ανεξαρτητα πως επιτυγχανεται αυτο.Εννοειται βεβαια πως και στους lite turbo ακομα κινητηρες παιζουν ρολο τα κυβικα.**Αλλιως αποδιδει ενας turbo 1.6 κι αλλιως ενας turbo 1.4.**Αναφερομαι σ'ολοκληρο το φασμα των στροφων
Απειροελαχιστη διαφορα.....
Αποδειξε το μου ομως αυτο που υποστηριζεις.Εγω βλεπω οτι ενας κινητηρας με ψεκασμο πολλαπλων σημειων 1.400κεκ δουλευει με σχεση συμπιεσης παρομοια με (9.8:1) αυτα των αμεσου ψεκασμου, εχει ροπη ανωτερη απο 1.600 τουρμπο.
Μπορεις να δεις τα specs του 500 Αbarth Asseto Corse 200 ιππων και 300Nm....Αναμενονται πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα με τον αμεσο ψεκασμο και το Multi-air.
200κεκ δεν κανουν την διαφορα. 2 κυλινδροι παραπανω την κανουν ομως -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μπορεις να δεις τα specs του 500 Αbarth Asseto Corse 200 ιππων και 300Nm....
Πως γινεται να χει τοση ροπη???? το s works φτανει στιγμιαια παντως μεχρι 270Nm...
-
Μπορεις να δεις τα specs του 500 Αbarth Asseto Corse 200 ιππων και 300Nm....
Πως γινεται να χει τοση ροπη????
Εντυπωσιακο ετσι?
Φαντασου οτι 306Nm αποδιδει ο V6 Busso με 50 ιππους παραπανω ομως.
ALFA MITO H 207 GT???