Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ALFA MITO H 207 GT???
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. ALFA MITO H 207 GT???
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 3 / 7
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    35
    129
    94
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • giuseppe-busso
      giuseppe-busso last edited by

Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
      παντως για την mito διαβαζα σημερα στους 4T οτι στα αρνητικα βαζουν το τιμονι!!!! κι ας εχει και DNA, RNA, δεσοξυριβονουκλεϊνικο, ακετυλοσαλινικο οξυ or whatever

Χμμμ για να μπορεσεις να 'θαψεις' το τιμονι της θα πρεπει να εισαι αυστηρος κριτης.
      Και αυστηροτεροι κριτες απο τους ιδιους τους alfisti νυν κατοχοι των 147/156/GT δεν υπαρχουν.
      Μπορεις καλλιστα λοιπον να απευθυνθεις σε εναν απο αυτους που εκανε ενα γερο test drive και να σου πει τη γνωμη περι τιμονιου της ΜιΤο.

Η γνωμη η δικια μου ειναι οτι το τιμονι της ΜιΤο στη θεση Dynamic του mannetino ειναι ενα μικρο κλικ κατω απο αυτο των 147/156/GT μοναχα στα λιγα χιλιομετρα γυρω απο τη θεση της ευθειας.
      Και ειναι λογικοτατο αφου ειναι ηλεκτρικο εναντι του υδραυλικου των παλαιοτερων Alfa.

Ομως ενα μικρο κλικ κατω απο το κορυφαιο τιμονι αυτων των Alfa για μενα ειναι κατορθωμα.
      Να σου πω την αληθεια? Δεν το περιμενα κιολας. Αρα δουλεψαν αρκετα σε αυτο οι μηχανικοι.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • M
        mamias last edited by

Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
        παντως για την mito διαβαζα σημερα στους 4T οτι στα αρνητικα βαζουν το τιμονι!!!! κι ας εχει και DNA, RNA, δεσοξυριβονουκλεϊνικο, ακετυλοσαλινικο οξυ or whatever

Καλά για τους 4τροχούς ξαναέγραψα ότι το τεστ ήτανε κάπως...αναποφάσιστο, κάπου στο κείμενο αν το διαβάσεις προσεκτικά κατηγορούν το τιμόνι της mito ως πιό άμεσο από ότι θα ήθελαν.
        Όπως λέει και ο giuseppe το τιμόνι της mito μπορεί να το κρίνουν καλύτερα αυτοί που οδηγούν άλλα καλά τιμόνια και εγώ που είμαι ένας περήφανος ιδιοκτήτης 147 σου λέω ότι στη θέση d το τιμόνι της mito είναι ένα κλικ κάτω από της 147, τη δε mito την οδήγησα αρκετή ώρα και δύο φορές μάλιστα και υποστηρίζω ότι είναι από τα καλύτερα ηλεκτρικά τιμόνια της αγοράς.

• M
          mamias last edited by

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:

βεβαια εδω που τα λεμε και η ΜΙΤΟ δε τα πολυαξιζει τα λεφτα της,απλως ειναι λογικα συγκρατημενη η τιμη της...

Εγώ θα προσέθετα ότι είναι οριακά συγκρατημένη η τιμή της...
          Όμως αν κάποιος έχει την όρεξη σε αυτή την κατηγορία να δώσει κάτι παραπάνω από 20000 euros καλύτερα να πάρει mito από 207. Να το πω αλλιώς, η mito δεν είναι η εξέλιξη μιας βασικής έκδοσης αλλά το αντίστροφο, φτιάχθηκε εξαρχής με άλλο προσανατολισμό και οι υποδεέστερες εκδόσεις προκύπτουν μετά το λανσάρισμα της δυνατής έκδοσης, ουσιαστικά δεν είναι ένα εργοστασιακά 'φτιαγμένο αυτοκίνητο'.Αν κάποιος πει ότι έδωσε 22000 για αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας πολλοί θα βρεθούν να τον λοξοκοιτάξουν, πιστεύω πως τουλάχιστον αυτοί θα είναι λιγότεροι αν πει πως πήρε mito

αυτο που λες ειναι λιγο ασχετο γιατι αν το παρουμε ετσι το Α5 ειναι η καλυτερη αμαξαρα γιατι στο λανσαρισμα του βγηκε το s5 και μετα προεκυψε το α5 με τα 120 αλογα...ενω δεν ειναι καθολου ετσι

Δεν το εννοούσα έτσι
          Ηθελα να πω πως τα ψαγμένα αμορτισερ, το 6τάχυτο κιβώτιο ,τα φρένα ,το πάτωμα, το dna, to e-q2 και πολλά άλλα ,όλα σχεδιαστηκαν εξαρχής για 155 η και παραπάνω άλογα με γνώμονα εξαρχής ένα σπορτίφ μοντέλο και κάποια από αυτά τα στοιχεία θα διατηρηθούν και στις ταπεινές εκδόσεις, ενώ αντίθετα το 207 και γενικά τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας σχεδιάζονται για βασικές εκδόσεις 1.4 και 1.6 και αργότερα λανσάρουν και μια γρήγορη με εργοστασιακές μεν αλλαγές αλλά του τύπου 'βελτίωσης' με χαμήλωμα, αμορτισέρ, αντιστρεπτικές ζαντολάστιχα και φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμιση.Δεν λέω ότι δεν είναι μελετημένες απλώς ότι προκύπτουν κατόπιν εορτής

• P
            paulgiot last edited by

Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:

Χμμμ για να μπορεσεις να 'θαψεις' το τιμονι της θα πρεπει να εισαι αυστηρος κριτης.
            Και αυστηροτεροι κριτες απο τους ιδιους τους alfisti νυν κατοχοι των 147/156/GT δεν υπαρχουν.
            Μπορεις καλλιστα λοιπον να απευθυνθεις σε εναν απο αυτους που εκανε ενα **γερο **test drive και να σου πει τη γνωμη περι τιμονιου της ΜιΤο.

Συγγνωμη κιολας,

αλλα οταν γραφεις 'γερο' τι εννοεις?

Μιλας για καποιο σφιχτη που αφου κοιμηθηκε καλα την προηγουμενη νυχτα το πρωι που σηκωθηκε ηπιε κοκτειλ βιταμινων και ωμα αυγα?Αφου εκανε καμμια ωρα γυμναστικη στο σπιτι του,πηγε τρχοντας,φορωντας φορμα Ροκι και βαρη στην πλατη μεχρι την αντιπροσωπεια?Εκει αφου εκανε 15 φορες το γυρο του τετραγωνου και πλακωσε στο ξυλο τους υπαλληλους,ανοιξε με κλωτσια(προς τα μεσα) την πορτα της Mito)ξεριζωσε το τιμονι και αρχισε να την οδηγαει στριβοντας με τα χερια τους τροχους ή κρατωντας κοντρα με το ποδι?

Διοτι πολυ φοβαμαι οτι εγω δεν εκανα 'γερο' test drive οτυαν την οδηγησα,αλλα ουτε σε θεση ειμαι να κανω.
            Τι αλλες κατηγοριες test drive υπαρχουν για να δω που ανηκει η δικη μου?

ευχαριστω

• giuseppe-busso

Ελα ρε φιλε. Γινεσαι κρυοκωλος συγνωμη κιολας.
              Οταν λεω γερο εννοω να το πατησεις να το στριψεις και αν μπορεις να την εχεις μονος σου.
              Ξερω φιλους που την πηραν και διημερο και μονοι τους κλπ κλπ
              Κοινως δεν εννοω μπηκαμε καναμε ενα κυκλο με οδηγηση μεχρ 3000σαλ και ηρθαμε.
              Γκεγκε?

• P
                paulgiot last edited by

Α,οκ διοτι προς στιγμην καταλαβα οτι υποτιμησες την αντιληψη οσων την εχουν οδηγησει κι ενδεχομενως να διαφωνουν μ'αυτο που γραφεις.Διοτι αν υπαρχει τοση διαφορα λογικα θα την καταλαβεις απο τις πρωτες κιολας στροφες?Δεν χρειαζεται να την βαλεις στην πιστα.Νομιζω?

Επισης δεν ξερω ατομο που θα μπει και θα κανει μια βολτιτσα κι αυτο ηταν ολο.Η που θα οδηγησει μια Mito σαν να επροκειτο για C3.Στην περιπτωση μου μαλιστα ο ιδιος ο υπαλληλος με παροτρυνε να πιεσω τ'αμαξι.

εγω παντως συμφωνω μαζι σου για το τιμονι,περισσοτερο βεβαια διοτι οι απαιτησεις μου απο τα τιμονια της κατηγοριας δεν μπορουν να ειναι ρεαλιστικα υψηλες.

• giuseppe-busso

Αφου συμφωνεις τοτε κουβεντα να γινεται?
                  Δυστυχως αυτον τον τροπο γραφης εχω....

• Q
                    qsisvts last edited by

Ο χρήστης mamias έγραψε:

Δεν το εννοούσα έτσι
                    Ηθελα να πω πως τα ψαγμένα αμορτισερ, το 6τάχυτο κιβώτιο ,τα φρένα ,το πάτωμα, το dna, to e-q2 και πολλά άλλα ,όλα σχεδιαστηκαν εξαρχής για 155 η και παραπάνω άλογα με γνώμονα εξαρχής ένα σπορτίφ μοντέλο και κάποια από αυτά τα στοιχεία θα διατηρηθούν και στις ταπεινές εκδόσεις, ενώ αντίθετα το 207 και γενικά τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας σχεδιάζονται για βασικές εκδόσεις 1.4 και 1.6 και αργότερα λανσάρουν και μια γρήγορη με εργοστασιακές μεν αλλαγές αλλά του τύπου 'βελτίωσης' με χαμήλωμα, αμορτισέρ, αντιστρεπτικές ζαντολάστιχα και φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμιση.Δεν λέω ότι δεν είναι μελετημένες απλώς ότι προκύπτουν κατόπιν εορτής

δηλαδη αν ολα αυτα(eq-2,dna) τα σχεδιαζαν σε μετεπειτα εκδοσεις θα εχαναν την αξια τους???

καταλαβαινω τι θες να πεις,αλλα μη ξεχνας οτι δεν ειδαμε ακομα καποια gta...οταν αυτη θα ερθει με το καλο θα ειναι κατοπιν εορτης ή διπλωματικα θα μου απαντησεις οτι πατησε σε 'καλη αξιοπρεπη και σπορ βαση'???

επισης μη ξεχνας οτι υπαρχουν και 1,4 ΜΙΤΟ με 78 αλογα(που δεν εισαγονται ευτυχως επισημα στην ελλαδα)

στο θεμα ΜΙΤΟ η AR ειναι ουτως η αλλως κατοπιν εορτης γιατι παρα τις οποιες λυσεις που εχει εφαρμοσει στο μοντελο, παραβλεπετε καποιοι τη συγγενεια(με οποιους περιορισμους συνεπαγεται αυτο) με τα punto/corsa τα οποια ειναι πολυ καλα αυτοκινητα βεβαιως απο αποψη πλαισιου και ακαμψιας,το ιδιο ομως και το 207 οσο κι αν θελουν καποιοι να το μειωσουν ως γαλλικο..

το οτι η peugeot θελησε να κατακτησει τη βαση και εδωσε εμφαση σε ενα πιο ευρυ κοινο με τους 1400 και 1600(ο οποιος ειναι αξιολογος κινητηρας,οχι του γουστου μου ομως χωρις τουρμπινα ) και το οτι η AR θελησε να το παιξει πιο γκαζιαρα στο λανσαρισμα για μενα δε σημαινει τιποτα,αυτο ειναι απλα 'καταραμενο μαρκετινγκ' που λενε μερικοι...

• J
                      jbk last edited by

Στο θεμα του τιμονιου που αναφερθηκατε μερικοι, μετα απο περιπου 3 ωρες οδηγησης της μιτο δεν διεπιστωσα κατι κακο. Σιγουρα ειναι ψιλοαναισθητο στο Ν, στο D ομως μου φανηκε αρκουντως πληροφοριακο. Σε συγκριση με το φοκους(κορυφη) που ειχα η το λεγκασι που εχω ειναι λιγο πιο ασαφες οπως αναφερθηκε στην ευθεια. Σε στροφοδιαδρομη δεν με ενοχλησε ποτε. Και του 207 ομως πολυ κοντινο μου φανηκε σε αισθηση.

• M
                        mamias last edited by

δηλαδη αν ολα αυτα(eq-2,dna) τα σχεδιαζαν σε μετεπειτα εκδοσεις θα εχαναν την αξια τους???

καταλαβαινω τι θες να πεις,αλλα μη ξεχνας οτι δεν ειδαμε ακομα καποια gta...οταν αυτη θα ερθει με το καλο θα ειναι κατοπιν εορτης ή διπλωματικα θα μου απαντησεις οτι πατησε σε 'καλη αξιοπρεπη και σπορ βαση'???

επισης μη ξεχνας οτι υπαρχουν και 1,4 ΜΙΤΟ με 78 αλογα(που δεν εισαγονται ευτυχως επισημα στην ελλαδα)

στο θεμα ΜΙΤΟ η AR ειναι ουτως η αλλως κατοπιν εορτης γιατι παρα τις οποιες λυσεις που εχει εφαρμοσει στο μοντελο, παραβλεπετε καποιοι τη συγγενεια(με οποιους περιορισμους συνεπαγεται αυτο) με τα punto/corsa τα οποια ειναι πολυ καλα αυτοκινητα βεβαιως απο αποψη πλαισιου και ακαμψιας,το ιδιο ομως και το 207 οσο κι αν θελουν καποιοι να το μειωσουν ως γαλλικο..

το οτι η peugeot θελησε να κατακτησει τη βαση και εδωσε εμφαση σε ενα πιο ευρυ κοινο με τους 1400 και 1600(ο οποιος ειναι αξιολογος κινητηρας,οχι του γουστου μου ομως χωρις τουρμπινα ) και το οτι η AR θελησε να το παιξει πιο γκαζιαρα στο λανσαρισμα για μενα δε σημαινει τιποτα,αυτο ειναι απλα 'καταραμενο μαρκετινγκ' που λενε μερικοι...

Συμφωνώ και δευκρινίζω πως μιλάω για θεωρητικό πλεονέκτημα της mito έναντι του ανταγωνισμού γιατί φτιάχθηκε εξαρχής με σπορτίφ προσανατολισμό(μένει να αποδειχθεί στην πράξη αν είναι κόλπο μάρκετινγκ η αλήθεια, εγώ πάντως που την οδήγησα θεωρώ ότι όλα αυτά που γίνανε στο αυτοκίνητο πράγματι της δίνουν το πάνω χέρι)
                        Επίσης πρέπει να πω πως είναι δυνατόν μια γρήγορη έκδοση που προκύπτει κατόπιν εορτής να νικά στην πράξη ένα στα χαρτιά 'ανώτερο' μοντέλο, απλά αυτό πιστεύω πως δεν συμβαίνει στην περίπτωση mito vs 207.
                        Έρχομαι λοιπόν να απαντήσω ευθέως πως μια κατόπιν εορτής gta έτσι και αλλιώς θεωρώ πως δεν θα νιώσει καλά με 230 αλογα ίσως με 200 να ήτανε καλύτερα. Τώρα αν οι λύσεις που εφαρμόσει με διαψεύσουν αυτό μένει να αποδειχθεί, σαφέστατα όμως προσωπικά πιστεύω πως μια μελλοντική '149' με πολλαπλούς θα ήτανε καλύτερη βάση.

• S
                          silencer51 last edited by

Μιτο απο μένα, το είδα χτές απο κοντά και ενώ δε μου άρεσε στις φωτογραφίες το βρήκα αρκετά όμορφο in the flesh. Και απο αυτά που διαβάζω ειναι πιο ενδιαφέρον οδηγικά, οπότε...

• Q
                            qsisvts last edited by

αχετο,αλλα εγω παντως παραξενευομαι παααρα πολυ με τη φημη της ΜΙΤΟ με 230 αλογα...
                            αν εχει ενα τετοιο αυτοκινητο 230 θα ειναι υπερβολικα γρηγορο...αυτοματα θα ισωπεδωνει 147 gta,s2000 και πολλα αλλα μεγαλυτερα αυτοκινητα(βαζω και το δικο μου μεσα)

αν κανουν κατι τετοιο ο διαδοχος της 149 θα πρεπει να παει τουλαχιστον στα 280 αλογα για να μην κινδυνευει να ξεφτιλιστει απο το μικροτερο μοντελο για να μην πω 300...

αρα 2 περιπτωσεις υπαρχουν
                            1ον θα δουμε απειρα/παρανοικα γκαζια απο τους ιταλους τα επομενα χρονια...
                            2ον καποιοι μας δουλευουν....

ο χρονος θα δειξει

• D
                              drdino last edited by

Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το μοτέρ το ακούμε εδώ και χρόνια, θα έμπαινε στην 159 και θα βούλωνε τον ανταγωνισμό κλπ κλπ, αλλά κατά πως φαίνεται έχει φάει αρκετή καθυστέρηση το όλο πρότζεκτ. Κρίμα, γιατί όπως και να 'χει, ενδιαφέρουσα προσθήκη στην γκάμα θα είναι, είτε είναι στην ΜιΤο, είτε στην 149, 159, μπρέρα κλπ.

• S
                                scandinavian last edited by

Σε φόρουμ των 4Τ η ερώτηση αυτή είναι απλά ανούσια...
                                Mito βέβαια....

• P
                                  paulgiot last edited by

αχετο,αλλα εγω παντως παραξενευομαι παααρα πολυ με τη φημη της ΜΙΤΟ με 230 αλογα...
                                  αν εχει ενα τετοιο αυτοκινητο 230 θα ειναι υπερβολικα γρηγορο...αυτοματα θα ισωπεδωνει 147 gta,s2000 και πολλα αλλα μεγαλυτερα αυτοκινητα(βαζω και το δικο μου μεσα)

αν κανουν κατι τετοιο ο διαδοχος της 149 θα πρεπει να παει τουλαχιστον στα 280 αλογα για να μην κινδυνευει να ξεφτιλιστει απο το μικροτερο μοντελο για να μην πω 300...

αρα 2 περιπτωσεις υπαρχουν
                                  1ον θα δουμε απειρα/παρανοικα γκαζια απο τους ιταλους τα επομενα χρονια...
                                  2ον καποιοι μας δουλευουν....

ο χρονος θα δειξει

εφοσον η mito αντικαθιστα την 3θυρη 147 δεν βλεπω την αιτια της ξεφτιλας

απο την αλλη μια 5θυρη GTA μου κανει περισσοτερο σε ξεφτιλα

• V
                                    vasgti last edited by

Η πραγματική ξεφτίλα θα είναι αν τελικά δεν βγει καθόλου GTA

• P
                                      paulgiot last edited by

Μην ανησυχεις,ειναι διαφημιστικη τακτικη των Ιταλων.θα την απαρνουνται μεχρι την επισημη ανακοινωση

• S
                                        skye last edited by

οχι ρε σεις. H mito GTA εχει ανακοινωθει επισημα απο την αλφα ρομεο. 1.8Τ και 230 αλογα.

• A
                                          alba-parietti last edited by

Δεν βλέπω καμιά ξεφτίλα είτε βγει τρίθυρη,είτε πεντάθυρη.Ακόμα και αν δεν βγει καθόλου.Για όλες αυτές της τελευταίας εσοδείας GTA (147,156),τα ιστορικά αρχικά χρησιμοποιήθηκαν επιεικώς καταχρηστικά και για λόγους marketing.Ούτε alleggerite ήταν στην πραγματικότητα (αφού ζύγιζαν περισσότερο από το μοντέλο βάσης)ούτε στη φιλοσοφία.Το μυστικό στις alleggerite δεν ήταν απλά και μόνο η δραματική αύξηση της ιπποδύναμης προκειμένου να επιτευχθούν επιδόσεις και sport συμπεριφορά,αλλά η εξοικονόμηση βάρους κατά 30% σε συνδυασμό με μια ελαφρά αύξηση της ιπποδύναμης όχι μεγαλύτερη του 10%.
                                          Φυσικά η MiTo δεν αντικαθιστά καμιά έκδοση της 147,ενώ το gruppo ήδη με το λανσάρισμα της MiTo έχει δηλώσει ότι θα βγάλει στην παραγωγή μια έκδοση 'GTA' της μικρής.

• P
                                            paulgiot last edited by

δλδ θα βγει και 3θυρη 149?

οχι ρε σεις. H mito GTA εχει ανακοινωθει επισημα απο την αλφα ρομεο. 1.8Τ και 230 αλογα.

ναι ρε συ οκ.
                                            π.χ Μπλοκε ομως θα εχει?

αλλα μεχρι να ανακοινωθει επισημα θα διαρρεουν προσχεδια,τεχνικες πληροφοριες, κτλ για να διατηρειται το ενδιαφερον του κοσμου.τα γνωστα δλδ

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 3 / 7
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ