-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ε, άει κοιμήσου, επί τέλους!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ε, άει κοιμήσου, επί τέλους!
Αστα να πανε.
Και έχω μια τρελη νυστα, θελω να παω και γυμναστηρο τρομάρα μου. -
Κοιμήσου να ξεκουραστείς και πας μετά. ΕΕ είναι, θα μείνει ανοιχτός μέχρι όποτε θέλεις εσύ.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Απο την αλλη, προσφατα καποιοι γνωστοι μου εκαναν αιτησεις σε μεγάλη ιδιωτικη επιχειρηση που ανοιγει σε μεγαλη πολη της επαρχιας. Αυτο που μου ειπαν ειναι οτι εχουν πιθανοτητες οσοι εχουν απο Υπουργο (νυν ή μελλοντικο ) και πανω. Σφαγη πραγματικη..Στην εταιρεια που απασχολουμε γυρω στα 200 ατομα προσωπικο, λαμβανουμε συνεχεια λιστες απο βουλευτες-υπουργους κτλ,εαν ειναι για δουλεια ανειδικευτου μπορει να τους παρουμε,παντως οσοι ερχονται απο πολιτικο δεν στεριωνουν γιατι ψαχνουν αποκλειστικα για αργομισθια και δεν ενδιαφερονται για κατι αλλο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Απο την αλλη, προσφατα καποιοι γνωστοι μου εκαναν αιτησεις σε μεγάλη ιδιωτικη επιχειρηση που ανοιγει σε μεγαλη πολη της επαρχιας. Αυτο που μου ειπαν ειναι οτι εχουν πιθανοτητες οσοι εχουν απο Υπουργο (νυν ή μελλοντικο ) και πανω. Σφαγη πραγματικη..
Στην εταιρεια που απασχολουμε γυρω στα 200 ατομα προσωπικο, λαμβανουμε συνεχεια λιστες απο βουλευτες-υπουργους κτλ,εαν ειναι για δουλεια ανειδικευτου μπορει να τους παρουμε,παντως οσοι ερχονται απο πολιτικο δεν στεριωνουν γιατι ψαχνουν αποκλειστικα για αργομισθια και δεν ενδιαφερονται για κατι αλλο.
Δεν στεριώνουν; Τους παίρνετε δλδ; Γιατί; Για λόγους αξιοκρατίας;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Απο την αλλη, προσφατα καποιοι γνωστοι μου εκαναν αιτησεις σε μεγάλη ιδιωτικη επιχειρηση που ανοιγει σε μεγαλη πολη της επαρχιας. Αυτο που μου ειπαν ειναι οτι εχουν πιθανοτητες οσοι εχουν απο Υπουργο (νυν ή μελλοντικο ) και πανω. Σφαγη πραγματικη..
Στην εταιρεια που απασχολουμε γυρω στα 200 ατομα προσωπικο, λαμβανουμε συνεχεια λιστες απο βουλευτες-υπουργους κτλ,εαν ειναι για δουλεια ανειδικευτου μπορει να τους παρουμε,παντως οσοι ερχονται απο πολιτικο δεν στεριωνουν γιατι ψαχνουν αποκλειστικα για αργομισθια και δεν ενδιαφερονται για κατι αλλο.
Δεν στεριώνουν; Τους παίρνετε δλδ; Γιατί; Για λόγους αξιοκρατίας;
Οταν ψαχνεις πολυ προσωπικο τους κοιτας ολους,αλλα οταν ερχεται η ωρα της επιλογης δεν εχει καμια σημασια αν ερχονται απο καπου,αρκει να εχουν τα προσοντα.
Συνηθως αυτοι που ειναι απο πολιτικο δεν φτανουν καν μεχρι την προσληψη,μολις δουν οτι υπαρχει πραγματικο αντικειμενο εργασιας και μαλιστα χειρονακτικη,φευγουν τρεχοντας.(Αυτα υποψην σε νομους με μεγαλη ανεργια,οχι Αθηνα κτλ) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
klong,εάν σε προσλαμβάνανε στο δημόσιο θα τα έλεγες όλα αυτά που λες; ....ή αβαβά το στόρι;
Μα στό δημόσιο είμαι
Δηλ. τον Κ@λο μας να βολέψουμε και ας πάνε να γα#$%^% οι υπόλοιποι;
Μπράβο νοοτροπία βρε!
Αυτή κατέστρεψε την χώρα ο κάθε ένας για τον εαυτό του. Αυτό δεν γίνεται άλλωστε;
Τότε τι φωνάζετε που σας κλέβουν οι πολιτικοί, και αυτοί τον εαυτούλη τους κοιτάνε.
Τι φωνάζεται που τα αρπάζουν οι επιχειρηματίες, και αυτοί τον εαυτούλη τους κοιτάνε.
Τι φωνάζετε που δεν σας (μας ) δίνει αυξήσεις το κράτος, αυτοί τι θα φάνε;
Σκέψου όμως κάτι: δημόσιους υπαλλήλους βρίσκεις πολλούς, για τις περισσότερες θέσεις (που έτσι κι αλλιως δεν κάνουν τίποτε). Ιδιωτικούς εξειδικευμένους όμως δεν βρίσκειςΞέρεις ποιό είναι το χειρότερο με (μας) τους δημόσιους υπαλλήλους:
Ακόμη και αυτοί που θέλουν να είναι ευσυνείδητοι και θέλουν να δουλέψουν στο τέλος αισθάνονται τόσο μ@λ@κ3ς που καταλήγουν να τα ξύνουν και αυτοί! -
Ο χρήστης klong έγραψε:
klong,
εάν σε προσλαμβάνανε στο δημόσιο θα τα έλεγες όλα αυτά που λες; ....ή αβαβά το στόρι;
Μα στό δημόσιο είμαι
Δηλ. τον Κ@λο μας να βολέψουμε και ας πάνε να γα#$%^% οι υπόλοιποι;
Μπράβο νοοτροπία βρε!
Αυτή κατέστρεψε την χώρα ο κάθε ένας για τον εαυτό του. Αυτό δεν γίνεται άλλωστε;
Τότε τι φωνάζετε που σας κλέβουν οι πολιτικοί, και αυτοί τον εαυτούλη τους κοιτάνε.
Τι φωνάζεται που τα αρπάζουν οι επιχειρηματίες, και αυτοί τον εαυτούλη τους κοιτάνε.
Τι φωνάζετε που δεν σας (μας ) δίνει αυξήσεις το κράτος, αυτοί τι θα φάνε;
Σκέψου όμως κάτι: δημόσιους υπαλλήλους βρίσκεις πολλούς, για τις περισσότερες θέσεις (που έτσι κι αλλιως δεν κάνουν τίποτε). Ιδιωτικούς εξειδικευμένους όμως δεν βρίσκειςΞέρεις ποιό είναι το χειρότερο με (μας) τους δημόσιους υπαλλήλους:
Ακόμη και αυτοί που θέλουν να είναι ευσυνείδητοι και θέλουν να δουλέψουν στο τέλος αισθάνονται τόσο μ@λ@κ3ς που καταλήγουν να τα ξύνουν και αυτοί!Eίσαι σκανδαλωδώς φωτεινή εξαίρεση. Το 99.9% όταν μπαίνει στο δημόσιο από πολέμιος του και καλά για το καλό των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα γίνεται ο φανατικότερος υπερασπιστής του.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οταν ψαχνεις πολυ προσωπικο τους κοιτας ολους,αλλα οταν ερχεται η ωρα της επιλογης δεν εχει καμια σημασια αν ερχονται απο καπου,αρκει να εχουν τα προσοντα.
Συνηθως αυτοι που ειναι απο πολιτικο δεν φτανουν καν μεχρι την προσληψη,μολις δουν οτι υπαρχει πραγματικο αντικειμενο εργασιας και μαλιστα χειρονακτικη,φευγουν τρεχοντας.(Αυτα υποψην σε νομους με μεγαλη ανεργια,οχι Αθηνα κτλ)Εκτός και άν το αφεντικό έχει συμφέροντα απο τον πολιτικό, περιμένει να εξυπηρετήσει τα κέρδη της εταιρείας του τότε θα κρατήσει το βίσμα σε πλεονεκτική θέση θα δεχτεί ακόμα και να τον έχει σάν αργόμισθο για κάποιο διάστημα. Μόλις καταλάβει οριστικά οτι κανένα συμφέρον δέν πρόκειται να έχει θα τον διώξει αμέσως, αλλά κάθε εταιρεία έχει τα βίσματα που καλοπερνάνε δέν είναι απαραίτητο να είναι απο πολιτικό.
-
Oπως ειπα και πριν,ποτε δεν προσληφθηκε καποιος για αυτο τον λογο.
Μαλιστα σε καποιες περιπτωσεις πολιτικοι (που δεν ειχαν περασει ουτε απεξω) διεδιδαν οτι κοντρολάρουν το θεμα και 'μοιραζαν' αφειδως θεσεις εργασιας Για αυτο σας λεω μην ψαρωνετε με τις φημες,κανεις ιδιωτης δεν εχει ορεξη να γεμισει το μαγαζι του με κομματοσκυλα,τεμπεληδες και απατεωνες,το πολυ-πολυ να παρει (κανα μεγαλο μαγαζι) ως συμβουλο κανεναν ανεργο υπουργο αφου τον εχει εξυπηρετησει στο παρελθον. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Oπως ειπα και πριν,ποτε δεν προσληφθηκε καποιος για αυτο τον λογο.
Μαλιστα σε καποιες περιπτωσεις πολιτικοι (που δεν ειχαν περασει ουτε απεξω) διεδιδαν οτι κοντρολάρουν το θεμα και 'μοιραζαν' αφειδως θεσεις εργασιας Για αυτο σας λεω μην ψαρωνετε με τις φημες,κανεις ιδιωτης δεν εχει ορεξη να γεμισει το μαγαζι του με κομματοσκυλα,τεμπεληδες και απατεωνες,το πολυ-πολυ να παρει (κανα μεγαλο μαγαζι) ως συμβουλο κανεναν ανεργο υπουργο αφου τον εχει εξυπηρετησει στο παρελθον.κούνια που σε κούναγε
Και όχι οι πολιτικοί ΔΕΝ είναι τα ισχυρά βύσματα της αγοράς... άλλα επώνυμα είναι
-
Τελικά είμαστε πολύ πίσω ως 'σκεπτόμενα λογικά όντα'.
Θα έλεγε κανείς ότι είμαστε 'επιλεκτικά λογικά σκεπτόμενοι'
ή αντίστοιχα 'επιλεκτικά παράλογα σκεπτόμενοι'.
Αν κάποιος προσπαθήσει να σκεφτεί λογικά, έστω για λίγο, θα
καταλάβει ότι το να κοιτάς το ατομικό σου συμφέρον θα σε οφελήσει
περιστασιακά ή για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αλλά μακροχρόνια
θα έχει βαριές επιπτώσεις είτε αυτό αφορά την προσωπική σου ζωή (εγωισμός)
ή την επαγγελματική (όταν σε πάρουν χαμπάρι θα σου την φέρουν) είτε
την ερωτική (μόνο την πάρτη σου κοιτάς, πάμε γι'άλλα).
Όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες που κοιτάνε πως να εκμεταλευτούν τους εργαζόμενους
σκέφτηκαν ποτέ ότι μπορεί 'να τους περιμένουν στην γωνία' είτε κυριολεκτικά
είτε μεταφορικά; Στο τέλος ο ίδιος και η επιχείρησή του θα χάσει!!!
Οι πολιτικοί το ίδιο.
Ακόμη και οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν τον γερμανό τους (ιδιωτικοποιήσεις).
Αν σαν λαός δεν κοιτάζαμε το 'εγώ' αλλά το 'εμείς' δεν θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα;
Ναι! Αλλά αυτό ξεκινάει λίγο-λίγο από τον καθένα. Πράγμα που δεν βλέπω να γίνεται π.χ. σε
αυτό το forum, ίσα ίσα βλέπω ο καθένας να κοιτάζει το συμφέρον του και να το υπερασπίζεται
σωστό ή λάθος.
Μα! Αν επικρατήσει αυτή η λογική, που περιγράφω παραπάνω, τότε οι λίγοι δεν θα μπορούν να
εκμεταλευτούν τους πολλούς. Συμφέρει λοιπόν στους 'λίγους' να υπάρχει αυτή η διχόνοια ώστε
να μπορούν να εκμεταλεύονται τους πολλούς. Και όπως βλέπω αυτό έχει περάσει στο πετσί σχεδόν
όλων μας.
Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας δεν βλέπετε τι γίνεται με την κρίση;
Κάποιοι πουλούσανε 'χάντρες για μεταξωτές κορδέλες', από απληστία, και τα κράτη αντί να τους
κλείσουν φυλακή και να δεσμεύσουν τις περιουσίες και τις επιχειρήσεις τους, τους δίνουν και
χρήματα για να συνεχίσουν το 'θεάρεστο' έργο τους.
Για να μην αναφέρω ότι με αυτά τα χρήματα πήρανε και bonus!!!!!Και ερωτώ:
Αν ήμουνα πωλητής μιας ιδιωτικής εταιρείας και προκειμένουν να έχω τζίρο (και bonus) πουλούσα
κάτι που δεν παράγει η εταιρεία.
Όταν ερχόταν η ώρα να δώσει η εταιρεία στους πελάτες ότι τους υποσχέθηκα θα χρηματοδοτούσε
την παραγωγή των προιόντων αυτών με δική της ζημία και θα μου έδινε και bonus ή .....Αυτό ας είναι μια ερώτηση και προς τους εργοδότες που απολύουν και παραβιάζουν συμβάσεις τώρα...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οταν ψαχνεις πολυ προσωπικο τους κοιτας ολους,αλλα οταν ερχεται η ωρα της επιλογης δεν εχει καμια σημασια αν ερχονται απο καπου,αρκει να εχουν τα προσοντα.Τα οποια προσοντα συνηθως ειναι ο επικειμενος ελεγχος της εφοριας ή ο Χ διαγωνισμος καποιου ΟΤΑ ή καποιας προμηθειας του δημοσιου ή περιπου δημοσιου στον οποιο ολως τυχαιως συμμετεχει η εταιρια μας. Η ευκολια με την οποια καποιοι θεωρουν τους αλλους εδω περα ηλιθιους ειναι απεριγραπτη.
Επισης να πω και εγω την αποψη μου. Οι ΔΥ ευθυνονται για τη σφαγη στη Ρουαντα, το γκρεμισμα του ορθιου Βουδα στο Αφγανισταν, για την τρυπα του οζοντος, για τις μπριζολες που εκαψε χθες η μανα μου, για τα γκολ που χανει ο Αγριτης, για την παγωνια που κανει Μαρτιάτικα, για το λαδι που καιει το χρεπι μου, για την ατομικη βομβα στο Ναγκασακι (για τη Χιροσιμα φταινε οι ΙΥ) και το Αουσβιτς, το Μπιρκεναου και το Μαουτχαουζεν (για το Νταχαου φταινε οι ΕΕ)
-
Βασικά, για πολλά από αυτά που γράφεις, όντως ΔΥ ήταν υπεύθυνοι.
-
Δεν ξέρω τί λεει ο γρεο, αλλά για την κλίση που έφαγα χτες σίγουρα αυτοί είναι υπεύθυνοι
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κοιμήσου να ξεκουραστείς και πας μετά. ΕΕ είναι, θα μείνει ανοιχτός μέχρι όποτε θέλεις εσύ.Στη Σλοβακία το δημοτικό κολυμβητήριο ήταν ανοιχτο μεχρι τις 10 το βράδυ.
Κομμουνιστικά κατάλοιπα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Oπως ειπα και πριν,ποτε δεν προσληφθηκε καποιος για αυτο τον λογο.Εχεις χασει πολλα επεισοδια.
-
[quote='rx8_drifter'
Στη Σλοβακία το δημοτικό κολυμβητήριο ήταν ανοιχτο μεχρι τις 10 το βράδυ.
Κομμουνιστικά κατάλοιπα [/quote]
και Θεσσαλονίκη 10 το βράδυ κλείνουν τα δημοτικά κολυμβητήρια...και χωρίς κατάλοιπα. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν ξέρω τί λεει ο γρεο, αλλά για την κλίση που έφαγα χτες σίγουρα αυτοί είναι υπεύθυνοιΚοίτα να ισιώσεις γιατί θα στραβοψ@λιάσεις αν μείνεις πολύ ώρα υπό κλίση
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Δεν ξέρω τί λεει ο γρεο, αλλά για την κλίση που έφαγα χτες σίγουρα αυτοί είναι υπεύθυνοι
Κοίτα να ισιώσεις γιατί θα στραβοψ@λιάσεις αν μείνεις πολύ ώρα υπό κλίση
Στην Τουρκια πως τα πανε με την κριση;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κοίτα να ισιώσεις γιατί θα στραβοψ@λιάσεις αν μείνεις πολύ ώρα υπό κλίση
Στην Τουρκια πως τα πανε με την κριση;
Σταμ@τησαν να γαμάνε για να την ξεπεράσουν
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ;;