-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Παω να την πεσω!!Τα λεμε Πανεπιστημιου το μεσημερι!!!!!!!!!!!!
Πληρώστε μου αεροπλάνο ΤΩΡΑ να έρθω να δω αυτό το θέαμα! Αν το κάνεις βράδυ ώρα Ελλάδας προλαβαίνω!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ο Μάσσα τώρα έκανε πολύ καλό αγώνα...συνετό, συγκεντρωμένο, πέρασε κάμποσα μονοθέσια
Δηλαδή η 8η θέση 2 γύρους πριν το τέλος έχοντας φάει μόνο μια drive through και οδηγώντας Ferrari στο Fuji, έχοντας εμβολίσει έναν αντίπαλο και χτυπώντας σαν τυφλός πάνω σε έναν άλλον σπινάροντας ευτυχώς μόνος, είναι μεγάλη επίδοση?
Το μόνο μια drive through μου άρεσε ...είχε πέσει στο τέλος μη ξεχνάς με τον Χάμιλτον 8sec πίσω του και κατάφερε να σκαρφαλώσει παρ'όλα αυτά.
-
Τί να πω για τον Αλόνσο, απλά respect.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Παω να την πεσω!!Τα λεμε Πανεπιστημιου το μεσημερι!!!!!!!!!!!!
Πληρώστε μου αεροπλάνο ΤΩΡΑ να έρθω να δω αυτό το θέαμα! Αν το κάνεις βράδυ ώρα Ελλάδας προλαβαίνω!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΡισπεΚτ στον αλονσο (που καποτε δεν τον χωνευα με την καμια). Η αποφασιστικοτητα του την ωρα που ρωτουσε 'who is the (my) main opponent for the win?' με αφησε καγκελο.. Ο κιμις δυστυχως σε αντιστοιχη φαση θα ρωτουσε 'σε ποση ωρα τελειωνει το πανηγυρι να παμε για καμια μπυρα;'
Με πονάει βαθύτατα που θα το πω, αλλά τελικά ναι, 1000 φορές ο Alonso παρά αυτή η λουλού...
Ελα ρε Αλόνσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ο Μοντιτζέμολο θα μασάει την γραβάτα του τώρα
ΙΣΤΟΡΙΚΗ φράση από pasxo
Ε ναι ρε συ,αφου φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι ο μονος αυτη τη στιγμη που εχει το μεταλλο του πρωταθλητη (sic) Για μενα ο κιμι δεν εχει χασει αυτο το μεταλλο,απλα οι ισορροπιες ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ασταθης γι αυτον.Δε δουλευει με το μονοθεσιο του αρκετα,δεν εχει γινει κωλος και βρακι ρε παιδι μου μαζι του σε αντιθεση ακομα και με τον μασσα.Επισης ειναι προφανες οτι κατι δεν τον βολευει στο μονοθεσιο οταν αυτο δεν αποδισει τα βελτιστα κατα τη διαρκεια του αγωνα,γεγονος που ερχεται σε συναρτηση με το προηγουμενο. Κοινως φετος,ελλειψει αλονσο σε κορυφαια ομαδα δε βλεπουμε κατι ιδιαιτερο και οι οδηγοι τα εχουν παει χαλια. Εντυπωση μου προκαλει η συγκομιδη βαθμων που παρατηρησα.84 βαθμους ο πρωτοπορος με μολις 2 αγωνες να απομενουν.Δηλαδη σοβαρο ενδεχομενο ο πρωταθλητης να εχει λιγοτερους απο 100 βαθμους.. Απο αυτα και ΠΟΛΛΑ αλλα νομιζω ειναι ευλογο το ποστ μου αυτο το οποιο μεχρι πριν απο 1+ χρονο δε θα εκανα ουτε μεθυσμενος..
-
Για αυτό κ μπήκες στην υπογραφή μου....εσύ και ο Μουρίνιος
-
Απίστευτο έτσι, δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά μέχρι στιγμής ο Αλόνσο με μια Renault έχει τον ίδιο αριθμό νικών με τον Κίμι με Ferrari
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για αυτό κ μπήκες στην υπογραφή μου....εσύ και ο Μουρίνιος -
Συνολικά πάντως, ο Hamilton θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος από το Σαββατοκύριακο.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Συνολικά πάντως, ο Hamilton θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος από το Σαββατοκύριακο.Ναι, απλά αναρωτιέμαι πόσα πρωταθλήματα πρέπει να χάσει για να καταλάβει ότι κάποια στιγμή πρέπει να μαζέψει λίγο τις ορμές του για δόξα. Γούσταρα απίστευτα που τον είδα να χώνεται στον Κιμι και το Μάσσα χωρίς να έχει κάποιο επείγοντα λόγο να το κάνει, αλλά σε βάθος χρόνους αυτή η τακτική δε θα τον βγάλει πολύ μακρυά. Οι δύο επόμενοι αγώνες δεν είναι (στα χαρτιά τουλάχιστον) υπέρ του Λούη και το Fuji ήταν κρίσιμη ευκαιρία γι'αυτόν.
-
Εκ των υστέρων όμως είδαμε ότι η Ferrari ήταν αρκετά ταχύτερες σε ρυθμό αγώνα!
Αν δηλαδή εξελισσόταν ένα πιο φυσιολογικό qualifying για τον Massa, ενδεχομένος κιόλας να βρισκόταν να χάνει 3-4 μαζεμένου βαθμούς.
Συνολικά δηλαδή, νομίζω ήταν εξαιρετικά καλό damage limitation. 6 βαθμοί για 2 αγώνες είναι πολύ καλύτερα από 7 για 3.
-
Γαμώτο το έχασα....
Είχα νυχτερινή έξοδο εχθές και το πρωϊ ξύπνησα στις 09.05 βλέποντας στο πόντιουμ τον Αρτέμη (Γκαστόνε), Λόλεκ και Ορέστη Μακρή.
Τελικά μετά τη Ferrari και η McLaren βάζει τα χεράκια της να βγάλει τα ματάκια της. Σε μία πίστα που θα έπρεπε να είχαν φύγει εμπρός στο κατασκευαστών βρίσκονται 6 πόντους πίσω.......
Respect για Αρτέμη (Γκαστόνε) που πήρε back to back νίκες και τώρα Κίνα εκεί όπου ο ημίαιμος πρίγκηπας βλέπει ακόμα εφιάλτες.
ΥΣ. Προς mods. Ξέρω ότι οι χαρακτηρισμοί πρέπει να αποφεύγονται αλλά το post περιέχει και μία δόση διεστραμένου χιούμορ....
-
Την έφαγε την ποινή ο Μπουρδέμ??
http://f1.gpupdate.net/en/raceresults.p ... artID=2140 -
NAI
Οι αγωνοδίκες του Grand Prix Ιαπωνίας τιμώρησαν τον Bourdais με ποινή 25 δευτερολέπτων
στο -5 ο Μάσας....θα έχει σασπένς το τέλος
-
ειχατε αμφιβολια οτι θα την ετρωγε την ποινη απο την στιγμη που ηταν φοραδα πισω του?
εγω πιστευω οτι ηταν τραβηγμενη η ποινη στον Χαμιλτον σην πρωτη στροφη...και λιγη η ποινη στον μασσα με τον Χαμιλτον...
ηρθε τωρα και ο Μπουρντε και εβαλε το κερασακι στην τουρτα.
η υποστηριξη που εχει η φοραδα απο την FerrariInternationalAssistance(FIA) ειναι γελοια...
το να εμβολιζεις τον αντιπαλο και στα πιτ να πανηγυριζουν αυτο ειναι ομαδα πρωταθλητων...
τελως παντων επειδη δεν υπαρχει αρχη και τελος και ειναι η εποχη των μεσων της πουστιας της απατεωνιας και των γελοιων μαλλον θα βγαλουν τον μασσα....
κατι θα βρουν...ξερουν αυτοι...
ΥΓ. Alonso φοβερος.
και τωρα ειλικρινα δεν δινω καμμια σημασια στους τυφλοζι που θα μου απαντησουν...ειπα αυτα που πιστευα και τελος...
ciao ciao
-
Ίσως ο ποιο μέτριος αγώνας με δυο (και καλα) πρωταθλητές , αφήνω τους 'πρωταθλητές' και μένω μόνο στον Alonso που ήταν φοβερός και κυριολεκτικά γελοιοποιείσαι τον kimi και ισως την Ferrari που δεν τον επέλεξε σαν οδηγό.
Alonso για μια ακόμα φορά
Kubica δυνατός και με ένα ποιο καλο μονοθέσιο θα κλαίγανε πολύ 'πρωταθλητές'
Kimi
Massa & Hamilton θα μπορούσαν να ήταν και ποιο γελοίοι, αλλα ίσως να τα αφήνουν αυτά για τον επόμενο αγώνα. -
Εχει παραγινει το κακο με τις ποινες.... Αρχιζω να βαριεμαι. Κατα τα αλλα, σκατα, -1 αγωνας και η διαφορα στους 5.... Geo, γραψ το σε καμερα αυτο γιατι εχω δουλεια και δε θα δω ειδησεις το μεσημερι!
-
Oπως πανε θα μας πρηξουν μεχρι το τελος ...
'Τελειωμενα ματσακια' τα 'ανασταίνουν' οι Λουης και Μασσα με τις απερισκεψιες τους.
O Λουης - Σατο πηρε την χτενα και έκανε χωρίστρα στην 1η στροφή και οποιον πηρε ο χαρος.
Ο Μασα - Μοντυ εχασε το φρενο στο 1 μερος του σικειν και πηγε να κερδισει τα ακερδιστα στο 2ο.
Δικαίως τιμωρηθηκαν και οι δύο ( και με την ίδια ποινή ).
Ας βαλουν μυαλό και ας μετρησει καθενας πόσο διαφορετικό θα ηταν το σκορ εαν ηταν ενα κλικ ποιο σοβαροί ( επιτελους Παγκόσμιο Πρωταθλημα Φ1 διεκδικούν )
Με αυτά και με τα αλλα ο Ναντο εγραψε 2η σερι νικη (ο μονος μη διεκδικητης του πρω ταθληματος που το εχει καταφερει ), μετατρεποντας μια χρονία που ξεκινησε με -1,5 second πισω απο τα φαβορί , στον απολυτο προσωπικο θριαμβο.
( Λα'ι'κιζοντας εχει μονο 1 νική λιγοτερη απο τις περσινες νικες του με τους Μακκας ... και 2 ακομα αγωνες μπροστα )Εαν δεν ειχαμε τα 1-2 βρόχινα ρεσιταλ του Λουης ( που επισκιαστηκαν απο τα πενταλ χαρτογραφησης του κινητηρα της Μακ αλλα και απο το 'μπορώ και εγω' Vettel στην Μονζα ) θα ελεγα ότι φετος θα εχουμε τον ανωριμο πρωταθλητη Φ1 ( ειτε ειναι ο Λουης είτε ο Φελιπ ) ( ο Ζακ ειναι ο χειροτερος οδηγος που κερδισε ΠΠ )
ΥΓ .... και ομως ... αυτη η πιστα ειναι εναλλαξ με την Σουζουκα
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Απίστευτο έτσι, δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά μέχρι στιγμής ο Αλόνσο με μια Renault έχει τον ίδιο αριθμό νικών με τον Κίμι με FerrariΠέρα από το γεγονός ότι ο Αλόνσο έκανε πραγματικά φοβερό αγώνα, πιστεύω ότι βοήθησε σημαντικά και το μονοθέσιο καθώς ο Piquet για παράδειγμα ξεκίνησε 12ος και τερμάτισε 4ος.
-
Έχασα τους 20 πρώτους γύρους γαμώτο. Πολύ μου αρέσει που οι τυπικά μεγάλοι οδηγοί είναι πολύ παλτά φέτος.
Eπίσημο thread: GP Ιαπωνίας 2008-Fuji