-
μια και ηρθε στην επιφάνεια το καταραμένο τοπικό
αρχίζουν σε λίγο οι δηλώσεις συμμετοχής για το GSOC 2010
οσοι φοιτητές α)θέλουν και β)μπορούν (ie** ξέρουν** απο προγραμματισμό) καλό είναι να προσπαθήσουν να πάρουν μέρος και να βγάλουν περι τα 4500$ (νομίζω) βοηθώντας κάποιο OS project
-
Έβαλα κάρτα γραφικών στον υπολογιστή (παλιά χρησιμοποιούσα αυτή της μητρικής) και τα Ubuntu προφανώς δεν την αναγνωρίζουν και έτσι δε ξεκινάν καν. Καθώς είναι αρκετά παλιά έκδοση και έλεγα να βάλω την 9.10, μπορεί να μου πει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ξέρω πως σε καμία περίπτωση δε γίνεται upgrade. Το θέμα είναι πως έχω και Windows και φοβάμαι μη χάσω στο τέλος και τα Windows και το Ubuntu.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έβαλα κάρτα γραφικών στον υπολογιστή (παλιά χρησιμοποιούσα αυτή της μητρικής) και τα Ubuntu προφανώς δεν την αναγνωρίζουν και έτσι δε ξεκινάν καν. Καθώς είναι αρκετά παλιά έκδοση και έλεγα να βάλω την 9.10, μπορεί να μου πει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ξέρω πως σε καμία περίπτωση δε γίνεται upgrade. Το θέμα είναι πως έχω και Windows και φοβάμαι μη χάσω στο τέλος και τα Windows και το Ubuntu.Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις εντελώς (από το ΒΙΟS) την κάρτα που έχει η μητρική σου. Ίσως έτσι αναγκαστεί να δει και το Linux τη νέα κάρτα.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ξέρω πως σε καμία περίπτωση δε γίνεται upgrade.? Πώς κι έτσι;
-
-
To Azureus μου βγάζει αυτό το μήνυμα
Can't run ping test as not supportedστα windows δουλεύει κανονικά χωρίς τέτοιο μήνυμα.
Μπορώ να κάνω κάτι; -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Can't run ping test as not supportedστα windows δουλεύει κανονικά χωρίς τέτοιο μήνυμα.
Μπορώ να κάνω κάτι;να χρησιμοποιείς windows
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μπορώ να κάνω κάτι;Αν έχεις KDE δες το KTorrent...
-
Αν αρχίσουμε να προτείνουμε εναλλακτικές, εγώ προτείνω το rtorrent.
-
@ tonimer : Τι ακριβώς στατιστική ανάλυση θα χρειαστείτε να κάνετε ;
-
Μόνο εγώ διαβάζω το όνομα του παραπάνω ως 'ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ'?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μόνο εγώ διαβάζω το όνομα του παραπάνω ως 'ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ'?κι εγώ
-
Και εγω κάθε μα κάθε φορά !!!!!
Να βάλω φωτογραφία ???? η θα με κάνουν Ban ????
-
έχω σ'ένα φάκελο πολλούς υποφακέλους με ονόματα album-1, album-2, albums-102 κλπ. κάθε τέτοιος φάκελος έχει μέσα 2 υποφακέλους, cache και big. θέλω να μεταφέρω τα αρχεία που υπάρχουν στους φακέλους big στους φακέλους album-x
δλδ τα αρχείο album-1/big/1.jpg και 2.jpg να μεταφερθούν στο album-1/πώς γίνεται αυτό μαζικά μέσω κονσόλας???
-
Θέλεις να τα αντιγράψεις ή να τα μεταφέρεις;
Δώσε κι ένα παράδειγμα ολοκληρωμένο (που είσαι τώρα και που θες να πας) γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να κάνεις...
-
ψηφίστε
Τι προτιμάτε, PC ή Mac;
PC με Windows 423
55,95%
PC με Linux 121
16,01%
Mac 188
24,87%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ 24
3,17%
Σύνολο: 756http://www.in.gr/news/article.asp?lngen ... gdtrid=252
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Θέλεις να τα αντιγράψεις ή να τα μεταφέρεις;Δώσε κι ένα παράδειγμα ολοκληρωμένο (που είσαι τώρα και που θες να πας) γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να κάνεις...
έχω σ'ένα φάκελο πολλούς υποφακέλους με ονόματα album-1, album-2, albums-102 κλπ. κάθε τέτοιος φάκελος έχει μέσα 2 υποφακέλους, cache και big. θέλω να μεταφέρω τα αρχεία που υπάρχουν στους φακέλους big στους φακέλους album-x
δλδ τα αρχείο album-1/big/1.jpg και 2.jpg να μεταφερθούν στο album-1/πώς γίνεται αυτό μαζικά μέσω κονσόλας???
πόσο πιο σαφής να γίνω ?
anyway το έλυσα με php script, αλλά θα ήθελα και μια bash script λύση
-
Ubuntu dumps the brown, introduces new theme and branding
http://arstechnica.com/open-source/news ... -theme.ars -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ubuntu dumps the brown, introduces new theme and branding
http://arstechnica.com/open-source/news ... -theme.arsμετριότητα το λιγότερο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Θέλεις να τα αντιγράψεις ή να τα μεταφέρεις;
Δώσε κι ένα παράδειγμα ολοκληρωμένο (που είσαι τώρα και που θες να πας) γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να κάνεις...
πόσο πιο σαφής να γίνω ?
anyway το έλυσα με php script, αλλά θα ήθελα και μια bash script λύση
Δεν χρειάζεται script, μια απλή εντολή for είναι:
for f in ./album-*; do mv $f/big/[1-2].jpg $f ; done
LiNuX Forum