-
Θα ήθελα να ακουσω τις γνωμες σας για το μικρομεσαιο της Volvo, C30. Ανεξαρτητως κυβισμου...
-
Θα ήθελα να ακουσω τις γνωμες σας για το μικρομεσαιο της Volvo, C30. Ανεξαρτητως κυβισμου...
-
-
έχει χώρο αποσκευών ???
-
Αυτο,είναι κατο που είναι αξιοσημειωτο, αλλα για οικογενειαρχες...Νομίζω για το target group του δε παιζει κ πολυ ρολο.όπως και΄εμενα δε με πέιράζει...
-
Καθολου γκαζι.Τα καινουργια 1400 θα σε περνανε για πλακα.Για ατμοσφαιρικα μιλαμε παντα.
-
δεν συνάδει με το brand της volvo .... γνώμη μου ....
αν ήταν κάτι σε sportback αλλά audi ... -
Να πληρώσεις Volvo (ποιά volvo δηλ αλλά λέμε τώρα....) για να πάρεις Ford ε είναι κάπως
-
Δεν αξιζει η αγορα του...
-
ιδιαιτερο εμφανισιακα εξω, ειτε σου αρεσει ειτε το μισεις, δεν νομιζω να υπαρχει μεση λυση
(εμενα μου αρεσει και ιδιαιτερα μεσα), ωστοσο θα συμφωνησω με τον giangiak οτι το μελανο σημειο ειναι τα μοτερ του. Αν η ριμαδα η φορντ του ειχε βαλει τον ''καινουριο'' 1600αρη του φοκους, και διατηρουσε την τιμη του , ισως να ηταν μια καλη εναλλακτικη. Αλλα τωρα.... -
εντελως τυχαια ,σημερα,ειδα μια διαφημιση της metalaxis αντιπροσωπεια της volvo στο Βολο και οχι μονο υποθετω,για το c30 1.6 με 16.000ευρω καινουριο..πολυ καλα νομιζω...
-
Ανεξαρτήτως κυβισμού ανέφερε.
Υπάρχει και το 2,5 Τ5, αλλά αν το πάρεις το παντρεύεσαι.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ανεξαρτήτως κυβισμού ανέφερε.Υπάρχει και το 2,5 Τ5, αλλά αν το πάρεις το παντρεύεσαι.
Και να παντρευόσουν και καμιά Charlize, να πάει και το παλιάμπελο. Εδώ παντρεύεσαι ένα τραβέλι με ιδιόμορφα συμπαθητικό κώλο και μια λιτή και βαρετά συνηθισμένη κονσόλα.
Η αγορά δεν έχει πάντα δίκιο αλλά σε αυτό έχει μιλήσει εξαρχής και έχει απόλυτο δίκιο. Το αυτοκίνητο έχει πάει άκλαυτο από πωλήσεις και για μένα είναι απόλυτα λογικό και δικαιολογημένο.
Είναι ένα τίποτα (σε όλα του) που πρέπει και να πληρώσεις για να το πάρεις...
-
Αμάξι που μοιάζει με νεκροφόρα δεν θα το αγόραζα.
Και στην Αθήνα ο Σφακιανάκης έχει διαφήμιση σε έντυπα και δίνει το 1.6 νομίζω από 16.500! -
To ριζοσπαστικό σχήμα τελικά δεν έφερε τα αναμενόμενα σε πωλήσεις.
Κανένας δεν ασχολείται πια με αυτό το αυτοκίνητο. Ούτε καν η ίδια η Volvo.
16Κ€ είναι καλή τιμή, αλλά ένα Leon TSi 122 π.χ. σε αυτά τα χρήματα είναι καλύτερο αυτοκίνητο παντού, εκτός από τα πλαστικά. -
πολύ σωστά .... τα volvo για να γούστα μου έχουν πολύ ποιοτικό εσωτερικό ... και υλικά ....
ειδικά τα δερματα τους μου αρέσουν περισσότερο από αυτά της merc bmw ... αλλά ΣΗΜΕΡΑ
δεν είναι συμφέρουσα αγορά .. ειδικά το C30 .... -
Είχα πάρει μια μέρα το 1,8... Αργό σχετικά καταρχήν. Ωραία ποιότητα κύλισης, ήσυχο αρκετά. Όμορφο και ποιοτικό εσωτερικό, λίγο με παραξένεψε το ράδιο στην αρχή, αλλά κατά τα άλλα οκ εργονομικά. Αστείος χώρος αποσκευών, πιο ασαφές και πλαδαρό από το φόκους, εξίσου ρυθμίσιμο. Στα λεφτά που έκανε τότε ούτε με σφαίρες, τώρα αν έχουν ρίξει την τιμή ίσως λέει, δεν ξέρω.
-
οτι δινει αυτο το αμαξι, σε οποιαδηποτε εκδοση... στην αντιστοιχη τιμη απο τον ανταγωνισμο παιρνεις συνολικα καλυτερα πακετα. Το επιλεγεις μόνο αμα σου αρεσει πολυ.... για κανενα αλλο λογο.
-
Αυτό το μοντέλο το αγαπάς ή το μισείς μόνο και μόνο από το σουλούπι του. Όλα τα άλλα σε σχέση με τα διάφορα χαρακτηριστικά του έπονται.
-
Είναι ιδιαίτερο (σε σχήμα και σηματάκι).
Volvo C30...Για να ακουσω γνωμες.....