-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
κορυφαιοοο!!!!!αλλα πανακριβο ειπαμε.... 33250,και με το μπλοκε και τα ρεκαρο 36250,την ιδια ωρα που το sti εχει κατεβει στα 37900.
ε και ? τι με αυτο μηπως το STI ειναι πιο ικανο ? ή ειναι ειναι πιο ομορφο ?
edit:
Που βρηκες οτι κανει 38.000€ ? γιατι στο site της subaru λεει οτι εχει 4 sti σε προσφορα στην προνομιακη τιμη των..........44.400 & 51.100Για την τιμή δεν ξέρω, αφού το έψαξες έτσι θα είναι.
Για την ομορφιά η γνώμη μου ανέκαθεν είναι ό,τι είναι αυστηρά υποκειμενική.
Θα προσέθετα ό,τι το SUB είναι και σαφώς πιο δαπανηρό στην χρήση (με ό,τι αυτό σημαίνει) και στην συντήρηση.
Αλλά...Εκείνο το 'ίκανο' τι το ήθελες;
Είπαμε αγαπάμε τα RENAULT αλλά μην είμαστε και υπερβολικοί... -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
κορυφαιοοο!!!!!αλλα πανακριβο ειπαμε.... 33250,και με το μπλοκε και τα ρεκαρο 36250,την ιδια ωρα που το sti εχει κατεβει στα 37900.
ε και ? τι με αυτο μηπως το STI ειναι πιο ικανο ? ή ειναι ειναι πιο ομορφο ?
edit:
Που βρηκες οτι κανει 38.000€ ? γιατι στο site της subaru λεει οτι εχει 4 sti σε προσφορα στην προνομιακη τιμη των..........44.400 & 51.100Για την τιμή δεν ξέρω, αφού το έψαξες έτσι θα είναι.
Για την ομορφιά η γνώμη μου ανέκαθεν είναι ό,τι είναι αυστηρά υποκειμενική.
Θα προσέθετα ό,τι το SUB είναι και σαφώς πιο δαπανηρό στην χρήση (με ό,τι αυτό σημαίνει) και στην συντήρηση.
Αλλά...Εκείνο το 'ίκανο' τι το ήθελες;
Είπαμε αγαπάμε τα RENAULT αλλά μην είμαστε και υπερβολικοί...Οσο υποκειμενικο και αν ειναι το θεμα της ομορφιας δεν μπορεις να κανεις πιο ομορφο αυτο
για το πιο ικανο και για το αν ειμαι υπερβολικος δες εδω συγκριτικα στο fastestlap ΠΡΟΣΟΧΗ ομως δεν εχει την 2λιτρη εκδοση του impreza για να υπαρχει αντιπαραθεση επι ισοις οροις με το 2λιτρο Megane , αλλα την 2.5 λιτρη , παρολα αυτα δες τους χρονους του Γάλλου και πες μου αν τρωει ξυλο απο το πιο δυνατο impreza
http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... k_iii.html -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Οσο υποκειμενικο και αν ειναι το θεμα της ομορφιας δεν μπορεις να κανεις πιο ομορφο αυτο απο αυτο
Φυσικά και μπορείς.
Εμένα μου αρέσει περισσότερο το Impreza.
-
Kι εμένα, όπως και ο ήχος του 2,5αρη κινητήρα του.
-
Κι εμένα
Σε μαύρο το suba μια χαρά είναι και μου αρέσει περισσότερο απ' το Megane, το οποίο στην έκδοση RS δύσκολα θα το αγόραζα καινούριο, μόνο αν αργότερα πέσουν οι τιμές και υπάρξουν (λέμε τώρα) μεταχειρισμένα σε προσφορά. -
@Drunkard
Κατ' αρχή πιστεύω ό,τι η φωτογραφία της Ταϋγέτης σαν δηλωτική της ασχήμιας του SUB είναι ατυχής.
Μετά
Τα Coupe τύπου RS προσωπικά δεν μου αρέσουν, είναι σαν να τα ακούω να μου λένε 'εγώ όταν θα μεγαλώσω θα γίνω super cars'.
Σαν GTΙ προτιμώ εξελίξεις πάνω στο βασικό αμάξωμα του κάθε μοντέλου ( Golf, Megane II, Gulietta κλπ).
Μετά
Περίμενα ό,τι θα μου βάλεις τυποποιημένες μετρήσεις. Δεν μου λέει τίποτα η νίκη στο μικρό Χοκενχάϊμ υπό ιδανικές συνθήκες.
Οι τυποποιημένες μετρήσεις είναι πάντα παρμένες υπό ιδανικές συνθήκες και μετράνε συγκεκριμμένα πράγματα και πάντα μα πάντα δεν δείχνουν την αίσθηση και το ζητούμενο στην περίπτωση μας (GTI).
Τι θέλουμε από ένα GTI .
Να μας μεταφέρει γρήγορα από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
Στο SUB εγώ σου προσθέτω και το MITSU για τα οποία πιστεύω ό,τι είναι από μόνα τους μια κατηγορία παραπάνω από GTI οπότε και στην ουσία δεν νομίζω ό,τι υπάρχει και λόγος σύγκρισης του RS με τους δύο Γιαπωνέζους.
Αλλά αφού το θέλεις να το κάνω.
Παραβλέπω ό,τι το SUB έχει μεγαλύτερο μοτέρ, παραβλέπω ό,τι και τα δύο Γιαπωνέζικα μπορούν να ρυθμιστούν από τον οδηγό αναλόγως του οδοστρώματος και των συνθηκών που θα συναντήσουν, παραβλέπω το γεγονός ό,τι το MITSU υπάρχει και σε επιλογή με ημιαυτόματο σασμάν.
Όμως
Δεν μπορώ να παραβλέψω ό,τι διαθέτουν από τρία διαφορικά με το RS να διαθέτει ένα και αυτό από μόνο του κάνει αδικη την σύγκριση.
Πες μου φίλες μου αν από τον σημείο Α μέχρι το σημείο Β που είπαμε παραπάνω μεσολαβήσει γλιστερό οδόστρωμα (βροχή, πούδρα από σκόνες κλπ) πως θα κερδίσει το RS τους δύο Γιαπωνέζους;
Πες μου αν όλα αυτά συνδυαστούν και με κλειστό δρόμο (κλειστές στροφές μικρές ευθείες) που θα μπορέσει να τους αμφισβητήσει, όταν τα τρία διαφορικά τους (παραβλέπω την παραπάνω ροπή του SUB) θα σπρώχνουν ιδανικά, ενώ το ένα του RS έστω και μπλοκέ θα προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μόνο του; Και αν όλα αυτά έχουν και ανηφόρες μέσα που δεν υπάρχουν στο Χοκενχάϊμ που το RS νίκησε τι θα συμβεί;
Στο μοναδικό μέρος που μπορεί να πλεονεκτήσει το RS είναι ανοικτά κομμάτια με καθαρό τάπητα (ανοικτές καμπές, μεγάλες ευθείες) όπου και λόγω βάρους θα μπορεί να κρατήσει πιο άνετα κεκτημένες και να αμφισβητήσει του Γιαπωνέζους. (σαν το Χοκενχάϊμ που το RS νίκησε )Εν τέλει.
RS δεν έχω οδηγήσει, Mitsu επίσης, αλλά SUB έχω οδηγήσει. Είναι καταπληκτικό.
Νομίζω ό,τι αδικούμε το MEGANE (που είναι μάλλον το καλύτερο gti) αν το συγκρίνουμε με τα δύο Γιαπωνέζικα αγωνιστικά (στην ουσία) με πινακίδες.
Και για το τέλος σου λέω ό,τι μου αρέσει πολύ το SUB και σαν αμάξωμα και το MITSU επίσης. -
Μια χαρα ειναι και οι Γιαπωνεζοι εμφανησιακα!
-
παιδια μην τα ισοπεδωνουμε ολα!το sti ειναι μια κατηγορια πανω με evo μαζι,ασχημα ομορφα(αν και αυτο ειναι κατι υποκειμενικο)ειναι πολυ αποτελεσματικα λογο εξελιγμενης τετρακινησης,και ποιο δυνατων μοτερ (300 και 40)μην τα θεοποιουμε ολα,πως ειναι δυνατον δικινητο με 50αλογα λιγοτερα ημιακαμπτο αξονα πισω να ειναι ανωτερο σε πιστα απο τετρακινητο δεν ειναι λιγο παραφυση,εκτος και αν μου πειτε:πιστευε και μην ερευνα!τοτε οκ,εγω πιστευω οτι το rs ειναι ανωτερο απο ολα τα hot hatchs μεχρι τα 30,cupra astra opc type r κτλ,και λιγο πανω scirocco r cupra r,τωρα για focus rs εκει ειναι κοντα αλλα χανει πιστευω για λιγο(και αυτο 36000 εχει!!) οσο για την τιμη του sti http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /91348.asp εδω το βρηκα.
-
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
παιδια μην τα ισοπεδωνουμε ολα!το sti ειναι μια κατηγορια πανω με evo μαζι,ασχημα ομορφα(αν και αυτο ειναι κατι υποκειμενικο)ειναι πολυ αποτελεσματικα λογο εξελιγμενης τετρακινησης,και ποιο δυνατων μοτερ (300 και 40)μην τα θεοποιουμε ολα,πως ειναι δυνατον δικινητο με 50αλογα λιγοτερα ημιακαμπτο αξονα πισω να ειναι ανωτερο σε πιστα απο τετρακινητο δεν ειναι λιγο παραφυση,εκτος και αν μου πειτε:πιστευε και μην ερευνα!τοτε οκ,εγω πιστευω οτι το rs ειναι ανωτερο απο ολα τα hot hatchs μεχρι τα 30,cupra astra opc type r κτλ,και λιγο πανω scirocco r cupra r,τωρα για focus rs εκει ειναι κοντα αλλα χανει πιστευω για λιγο(και αυτο 36000 εχει!!) οσο για την τιμη του sti http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /91348.asp εδω το βρηκα.Ερευνάτε τας γραφάς θα έλεγε κάποιος άλλος.
Η πίστα από μόνη της δεν είναι ένα σωστό γήπεδο για να συγκρίνεις τέτοιου τύπου αυτοκίνητα.Έχει δει κανένας πίστα με ανηφορικές ή κατηφορικές φουρκέτες;
Έχει δει κανένας πίστα με λάσπες ή χώματα από κατολισθήσεις που συνοδεύουν βροχές;
Πόσο είναι η μέγιστη υψομετρική διαφορά που χωρίζει το ανώτερο και το κατώτερο υψομετρικά σημείο της πίστας;
Υπάρχει περίπτωση να είναι ακόμα και εκατοντάδες μέτρα το παραπάνω νούμερο όπως ανετότατα μπορεί να συμβαίνει σε συνθήκες οδήγησης δρόμου;
Υπάρχει περίπτωση να γίνει μέτρηση σε πίστα αν υπάρχει πάγος ή χιόνι στον τάπητα της;Οι απαντήσεις στα παραπάνω (καθόλου ρητορικά) ερωτήματα είναι νομίζω, όχι.
Τι θέλω να πω με αυτό.
Υπάρχει περίπτωση το MEGANE να κερδίσει τους δυό τετρακίνητους Γιαπωνέζους σε κάποιες πίστες με ανοικτές στροφές και υπό ιδανικές συνθήκες για ένα δικίνητο, αλλά μέχρι εκεί. -
Υπάρχει περίπτωση να είναι ακόμα και εκατοντάδες μέτρα το παραπάνω νούμερο όπως ανετότατα μπορεί να συμβαίνει σε συνθήκες οδήγησης δρόμου;
Υπάρχει περίπτωση να γίνει μέτρηση σε πίστα αν υπάρχει πάγος ή χιόνι στον τάπητα της;Οι απαντήσεις στα παραπάνω (καθόλου ρητορικά) ερωτήματα είναι νομίζω, όχι.
Τι θέλω να πω με αυτό.
Υπάρχει περίπτωση το MEGANE να κερδίσει τους δυό τετρακίνητους Γιαπωνέζους σε κάποιες πίστες με ανοικτές στροφές και υπό ιδανικές συνθήκες για ένα δικίνητο, αλλά μέχρι εκεί.Αυτό που λες έχει και αντίστροφη ανάγνωση. Μπορεί τα τετρακίνητα να κερδίζουν σε κακές συνθήκες αλλά μέχρι εκεί...
-
ναι ναι και sti kai evo...και GTR...ναι ναι γιατι οχι τετρακινητο ειναι και αυτο!!!παιδια μην κουφαθουμε τελειος δεν υπαρχει περιπτωση πουθενα,αυτες οι μετρησεις ειναι @@@@@@@ς,υπαρχουν νομοι της φυσικης,δεν εχει βγει αμαξι να τους καταργησει ακομα...εκτος και αν ειναι το megane rs!!
-
@Drunkard
Κατ' αρχή πιστεύω ό,τι η φωτογραφία της Ταϋγέτης σαν δηλωτική της ασχήμιας του SUB είναι ατυχής.Την Βασιλειαδου επρεπε να βαλω ?
Περίμενα ό,τι θα μου βάλεις τυποποιημένες μετρήσεις. Δεν μου λέει τίποτα η νίκη στο μικρό Χοκενχάϊμ υπό ιδανικές συνθήκες.
Οι τυποποιημένες μετρήσεις είναι πάντα παρμένες υπό ιδανικές συνθήκες και μετράνε συγκεκριμμένα πράγματα και πάντα μα πάντα δεν δείχνουν την αίσθηση και το ζητούμενο στην περίπτωση μας (GTI).Σου απανταω με μετρησεις και μου απαντας οτι οι νικες του Megane δεν σου λενε τιποτα
Γιατι εχεις κολλησει με το Χοκενχάϊμ ? Στο λινκ που παρεθεσα εχει χρονους απο 10 διαφορετικες πιστες και απο τις 10 διαφορετικες πιστες στις 7 το Megane με το 1 διαφορικο ειναι ταχυτερο.Τι θέλουμε από ένα GTI .
Να μας μεταφέρει γρήγορα από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
Στο SUB εγώ σου προσθέτω και το MITSU για τα οποία πιστεύω ό,τι είναι από μόνα τους μια κατηγορία παραπάνω από GTI οπότε και στην ουσία δεν νομίζω ό,τι υπάρχει και λόγος σύγκρισης του RS με τους δύο Γιαπωνέζους.Αυτο το κομματι της απαντησης σου δεν το καταλαβαινω ........ δηλαδη το Megane δεν μας μεταφερει γρηγορα και με ασφαλεια απο το Α σημειο στο Β ?
Παραβλέπω ό,τι το SUB έχει μεγαλύτερο μοτέρ, παραβλέπω ό,τι και τα δύο Γιαπωνέζικα μπορούν να ρυθμιστούν από τον οδηγό αναλόγως του οδοστρώματος και των συνθηκών που θα συναντήσουν, παραβλέπω το γεγονός ό,τι το MITSU υπάρχει και σε επιλογή με ημιαυτόματο σασμάν.
Δεν υπαρχει λογος να τα παραβλεψεις , ναι ειναι πιο ρυθμισιμα και σε αυτο το κομματι σαφως υπερεχουν το Megane
Όμως
Δεν μπορώ να παραβλέψω ό,τι διαθέτουν από τρία διαφορικά με το RS να διαθέτει ένα και αυτό από μόνο του κάνει αδικη την σύγκριση.
Πες μου φίλες μου αν από τον σημείο Α μέχρι το σημείο Β που είπαμε παραπάνω μεσολαβήσει γλιστερό οδόστρωμα (βροχή, πούδρα από σκόνες κλπ) πως θα κερδίσει το RS τους δύο Γιαπωνέζους;
Πες μου αν όλα αυτά συνδυαστούν και με κλειστό δρόμο (κλειστές στροφές μικρές ευθείες) που θα μπορέσει να τους αμφισβητήσει, όταν τα τρία διαφορικά τους (παραβλέπω την παραπάνω ροπή του SUB) θα σπρώχνουν ιδανικά, ενώ το ένα του RS έστω και μπλοκέ θα προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μόνο του; Και αν όλα αυτά έχουν και ανηφόρες μέσα που δεν υπάρχουν στο Χοκενχάϊμ που το RS νίκησε τι θα συμβεί;Ωραια μεχρι εδω και σου ξαναλεω , σου παρεθεσα 10 διαφορετικες πιστες οπου στις 7 βγαινει πιο γρηγορο το Megane με το πιο αδυναμο μοτερ και με το 1 διαφορικο , αν τωρα σε hardcore διαδρομη με λασπη , χωμα κ.λ.π βγει πιο γρηγορο το σουμπι δεν το ξερω , βρες μου καποιο λινκ να δουμε
-
@Drunkard
Σου ξαναλέω οι πίστες δεν είναι δρόμοι και το λέω παραπάνωΟ χρήστης thvarveris έγραψε:
Έχει δει κανένας πίστα με ανηφορικές ή κατηφορικές φουρκέτες;
Έχει δει κανένας πίστα με λάσπες ή χώματα από κατολισθήσεις που συνοδεύουν βροχές;
Πόσο είναι η μέγιστη υψομετρική διαφορά που χωρίζει το ανώτερο και το κατώτερο υψομετρικά σημείο της πίστας;
Υπάρχει περίπτωση να γίνει μέτρηση σε πίστα αν υπάρχει πάγος ή χιόνι στον τάπητα της;Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να ψάξω να βρω μετρήσεις σε 'πραγματικές συνθήκες' ούτε μπορώ να ξέρω (αλλά ούτε και εσύ) αν μερικές μετρήσεις γύρου στις πίστες που παραθέτεις έγιναν με βροχή ή όχι.
Εν τέλει αν εσύ πιστεύεις ό,τι το MEGANE τους 'γαλεύει' (που λέγαμε μικροί) όλους πίστεψε το.
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω το αντίθετο. Είναι ένα καλό GTI και τα άλλα είναι πολεμικές κατασκευές με καλό κοστούμι και πινακίδες έτοιμες ανά πάσα στιγμή να φορέσουν τα αθλητικά τους ρούχα και να βγουν στα βουνά.
Άλλωστε το MEGANE RS έχει ήδη πάρει ομολογκασιόν στην κατηγορία Ν4 των ραλλυ και σύντομα θα το δούμε και στα χώματα (αν το δούμε) μέχρι τότε δεν νομίζω ό,τι είναι καλή ιδέα να βάλεις το MAGANE στα χώματα γιατί υπάρχουν και ανηφορικές φουρκέτες και άστα να πάνε εκεί τα δικήνητα ακόμα και αν έχουν μοτέρ από F16.
Αν θέλεις να διαβάσεις και την γνώμη μου για την αγωνιστική πορεία του αυτοκινήτου είναι εδώ.
viewtopic.php?f=15&t=32954&start=855Όσο για την ομορφιά συνεχίζω να πιστεύω ό,τι είναι αυστηρώς υποκειμενικό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι θέλω να πω με αυτό.
Υπάρχει περίπτωση το MEGANE να κερδίσει τους δυό τετρακίνητους Γιαπωνέζους σε κάποιες πίστες με ανοικτές στροφές και υπό ιδανικές συνθήκες για ένα δικίνητο, αλλά μέχρι εκεί.Αυτό που λες έχει και αντίστροφη ανάγνωση. Μπορεί τα τετρακίνητα να κερδίζουν σε κακές συνθήκες αλλά μέχρι εκεί...
Ναι αλλά η κίνηση σε πραγματικούς δρόμους περισσότερο κοντά σε κακές συνθήκες είναι παρά στις καλές.
Στην βόρεια Ευρώπη δηλαδή τι πρέπει να γίνει; Να σταματήσει να βρέχει, να χιονίζει για να βρει κάποιος κατάλληλες συνθήκες να αποδείξει ό,τι τα μπροστοκίνητα GTI (ακόμα και αν φοράνε μπλοκέ) πλεονεκτούν των Γιαπωνέζικων τετρακίνητων;
Ή στην Ελλάδα για να έρθουμε στα δικά μας τι θα πρέπει να γίνει; Να ξαναστρωθεί από την αρχή το οδικό δίκτυο (ειδικά το επαρχιακό ορεινό που είναι το 'ψωμί' των GTI) για να υπάρξουν ιδανικές συνθήκες;Off topic
Στις 9 Μαΐου του 2009 ανεβαίναμε με φίλο μου με SUB για να δούμε τον S. LOEB που έκανε δοκιμές εξέλιξεις κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου. Οδηγούσα εγώ το αυτοκίνητο γιατί ήξερα που να πάω και πριν από το Λεβίδι έπιασε μια τρομερή βροχή που όμοια της δεν είχα ξαναδεί.
Στρίβωντας στο ύψος της Βυτίνας για το χιονοδρομικό η βροχή γύρισε σε χαλάζι. Ο δρόμος κλασσικός Ελληνικός ορεινός.
Μικρές ευθείες με φουρκέτες ανηφορικές και διαφόρων τύπων κλειστών στροφών, κομμάτια με εναλλασσόμενες καμπές, μετά γινόταν επίπεδος με μεγαλύτερες ευθείες και όλα αυτά με το χαλάζι να έχει σηκωθεί 5-10 πόντους στον δρόμο.
Στην αρχή φοβήθηκα έκοψα και ήθελα να αφήσω το αυτοκίνητο στο ιδιοκτήτη του για παν ενδεχόμενο.
Αλλά αυτός επέμενε να συνεχίσω και μάλιστα πιο γρήγορα (γιατί μάλλον ήξερε). Ήταν από τις πιο όμορφες οδηγικές εμπειρίες που έχω ζήσει στην ζωή μου!
Το αυτοκίνητο απλώς αγνοούσε την κατάσταση του τάπητα και ανέβαινε στο βουνό σε ρυθμό που δεν πίστευα και πάντα δίνοντας την αίσθηση ασφάλειας. Πρόβλημα ορατότητας είχα και όχι πρόβλημα πρόσφυσης.
Δεν νομίζω ό,τι κανένα δικίνητο (μπροστοκίνητο ή πισωκίνητο) μπορούσε να το κάνει αυτό.
Είναι πολλά κλικ πιο πάνω αυτά τα αυτοκίνητα. Στην ουσία κάνουν πολλά πράγματα για σένα.**Υστερόγραφο off topic
Την διαδρομή την περιέγραψα γιατί κάποιοι μπορεί να την ξέρουν.
Ήταν τόσο πολύ το νερό που όταν φτάσαμε στο σημείο που είχε παρακάρει η CITROEN το πόδι έμπαινε βαθιά στην λάσπη, ο δε LOEB ο οποίος είχε έρθει με ένα νοικιάρικο BMW 1 όταν έφευγε, κόλλησε στην λάσπη (με την BMW φυσικά) και χρειάστηκε να το σπρώχνουμε τρία-τέσσερα άτομα για να κατορθώσει να ξεκωλήσει και να φύγει! (έχω και ένα κομμάτι από την προσπάθεια σε βιντεάκι) -
Ναι είναι φοβερή διαδρομή και είναι ακόμα καλύτερη αν στρίψεις δεξιά μετά την Βλαχέρνα κι όχι να συνεχίσεις ευθεία για Βιτύνα
Από εκέι πάω για το χωριό μου -
@thvarveris: Με άλλα λόγια για χάλια συνθήκες...
-
Ο δρόμος κλασσικός Ελληνικός ορεινός.
Μικρές ευθείες με φουρκέτες ανηφορικές και διαφόρων τύπων κλειστών στροφών, κομμάτια με εναλλασσόμενες καμπές, μετά γινόταν επίπεδος με μεγαλύτερες ευθείες και όλα αυτά με το χαλάζι να έχει σηκωθεί 5-10 πόντους στον δρόμο.
Στην αρχή φοβήθηκα έκοψα και ήθελα να αφήσω το αυτοκίνητο στο ιδιοκτήτη του για παν ενδεχόμενο.
Αλλά αυτός επέμενε να συνεχίσω και μάλιστα πιο γρήγορα (γιατί μάλλον ήξερε). Ήταν από τις πιο όμορφες οδηγικές εμπειρίες που έχω ζήσει στην ζωή μου!
Το αυτοκίνητο απλώς αγνοούσε την κατάσταση του τάπητα και ανέβαινε στο βουνό σε ρυθμό που δεν πίστευα και πάντα δίνοντας την αίσθηση ασφάλειας. Πρόβλημα ορατότητας είχα και όχι πρόβλημα πρόσφυσης.
Δεν νομίζω ό,τι κανένα δικίνητο (μπροστοκίνητο ή πισωκίνητο) μπορούσε να το κάνει αυτό.
Είναι πολλά κλικ πιο πάνω αυτά τα αυτοκίνητα. Στην ουσία κάνουν πολλά πράγματα για σένα.*+1000
γιαυτο εχω πει τοσες φορες οτι οσο καλο και αν ειναι ενα 2κινητο (προσθιοκινητο ή μη) δε μπορει να σταθει σε Ελληνικο δρομο απεναντι σε καλες 4κινητες λυσεις
αλλοι ψαχνουν για ψαγμενα πλαισια, για μοτερ ξυραφια, για συμμετοχικοτητα, για τιμονια αγωνιαρικα, για απειρα αλογα. Στον συνηθη Ελληνικο δρομο, ολα αυτα πανε περιπατο.
ΟΜΩΣ, στην Ελλαδα, καλα 4κινητα ειναι ακριβα και συνηθως εχουν υψηλη συντηρηση/καταναλωση.
-
@realzeus
Δεν ξέρω αν εννοείς τις καιρικές συνθήκες που περιγράφω, αλλά αν εννοείς αυτό έτσι ήταν αλλά δεν πήγαμε ψάχνοντας να τις βρούμε, μας βρήκανε και αν πρόσεξες ήταν 9 Μαΐου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ό,τι τα δύο συγκεκριμμένα τετρακίνητα Γιαπωνέζικα δεν τα λένε καλά στην στεγνή καθαρή άσφαλτο. Αλλά όπως και να το κάνουμε σφαιρικά είναι πιο υψηλές λύσεις από τον MEGANE.@spiros
Για αυτό και το SUB που περιγράφω (που αγοράστηκε μεταχειρισμένο) πουλιέται γιατί ο φίλος δεν μπορεί να αντέξει τα έξοδα.
Αλλά άμα βρει να το πουλήσει στις σημερινές συνθήκες να μου γράψει... -
γιατι μερικοι ειστε τοσο κολλημενοι σαν τους φιλαθλους ομαδων!!Drunkard μας παραθετεις μετρησεις σε πιστα που βγαζουν το rs γρηγοροτερο απο sti και λες:να οι αποδειξεις!!πως μας τεκμηριωνεις ομως οτι αυτη η πηγη δεν ειναι μια μουφα ενος ακομα κολλημενου γαλλοφιλου??δηλ το rs ειναι ποιο γρηγορο και απο το evo??!!(ωραιο ανεκδοτο)ρε βγαλτε τις παροπιδες και δειτε !!εδω δεν περναει το focus rs πως θα περασει τα δυο τερατα με τι????με την φτηνη λυση του ακαμπτου αξονα???η μηπως εχει το χαιτεκ!!σειριακο που αλλαζει σε msec,ενα 6αρι της σειρας εχει το κακομηρο,και ξανα λεω γιατι εγω δεν εχω παροπιδες!!καλυτερο απο τα 2λιτρα μεχρι 30000(που ειναι γερασμενα ομως)αλλα μεχρι εκει!!(αντε σε κανα χρονο που θα βγει παλι κανα νεο 2λιτρο απο γερμανια ισπανια πλευρα πιστευω θα τρεχουμε να ξυπνησουμε αλλους,που θα λενε:παιδια παιρναει ferrari 430 ναι ναι ενα διαφορικο εχει και η ferrari,λογικο...)
-
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
γιατι μερικοι ειστε τοσο κολλημενοι σαν τους φιλαθλους ομαδων!!Drunkard μας παραθετεις μετρησεις σε πιστα που βγαζουν το rs γρηγοροτερο απο sti και λες:να οι αποδειξεις!!πως μας τεκμηριωνεις ομως οτι αυτη η πηγη δεν ειναι μια μουφα ενος ακομα κολλημενου γαλλοφιλου??δηλ το rs ειναι ποιο γρηγορο και απο το evo??!!(ωραιο ανεκδοτο)ρε βγαλτε τις παροπιδες και δειτε !!εδω δεν περναει το focus rs πως θα περασει τα δυο τερατα με τι????με την φτηνη λυση του ακαμπτου αξονα???η μηπως εχει το χαιτεκ!!σειριακο που αλλαζει σε msec,ενα 6αρι της σειρας εχει το κακομηρο,και ξανα λεω γιατι εγω δεν εχω παροπιδες!!καλυτερο απο τα 2λιτρα μεχρι 30000(που ειναι γερασμενα ομως)αλλα μεχρι εκει!!(αντε σε κανα χρονο που θα βγει παλι κανα νεο 2λιτρο απο γερμανια ισπανια πλευρα πιστευω θα τρεχουμε να ξυπνησουμε αλλους,που θα λενε:παιδια παιρναει ferrari 430 ναι ναι ενα διαφορικο εχει και η ferrari,λογικο...)Ενω εσυ εισαι αντικειμενικοτατος!
Renault Megane 3 R.S.