-
το ξερω απλα ειπα να σε πειράξω λιγο
-
MEGANE RENAULT SPORT CUP - το Ον...
Ένα αυτοκίνητο, που θα απολαύσει κάθε άνθρωπος με πάθη. Μια μηχανή, που κατασκευάστηκε για να προσβάλλει οτιδήποτε αποστειρωμένο. Μια σταγόνα, κάθε σταγόνα, που σου θυμίζει πως όταν ιδρώνεις, ζεις.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/10/megane-renault-sport-cup.html -
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
MEGANE RENAULT SPORT CUP - το Ον...
Ένα αυτοκίνητο, που θα απολαύσει κάθε άνθρωπος με πάθη. Μια μηχανή, που κατασκευάστηκε για να προσβάλλει οτιδήποτε αποστειρωμένο. Μια σταγόνα, κάθε σταγόνα, που σου θυμίζει πως όταν ιδρώνεις, ζεις.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/10/megane-renault-sport-cup.htmlΠροσπαθούσα συχνά να εξηγήσω σε ανθρώπους που δεν το έχουν νιώσει, πώς είναι να οδηγείς μια μηχανή που κατασκευάστηκε για να τυλίξει με το μεταλλικό κορμί της την καρδιά σου και να ανασύρει στην επιφάνεια, το πιο βαθύ, το πιο ειλικρινές χαμόγελό σου.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το RS είναι πάθος και συναίσθημαΕγώ τα είχα γράψει
-
Νόμπελ Λογοτεχνίας?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Νόμπελ Λογοτεχνίας?Λες????
-
Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα στο κύριο Ευγενιο Πετουμενο για το κείμενο που έγραψε για το Megane RS στο τεύχος Οκτωβρίου του Car. πραγματικά εξαιρετικό!
-
-
Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα στο κύριο Ευγενιο Πετουμενο για το κείμενο που έγραψε για το Megane RS στο τεύχος Οκτωβρίου του Car. πραγματικά εξαιρετικό!PGA Approved Article?
-
Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα στο κύριο Ευγενιο Πετουμενο για το κείμενο που έγραψε για το Megane RS στο τεύχος Οκτωβρίου του Car. πραγματικά εξαιρετικό!Διαβαζει 4ΤΦ?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα στο κύριο Ευγενιο Πετουμενο για το κείμενο που έγραψε για το Megane RS στο τεύχος Οκτωβρίου του Car. πραγματικά εξαιρετικό!
PGA Approved Article?
ρε μάγκες δεν είμαι PGA ούτε αντιπρόσωπος.
Διαβαζει 4ΤΦ?
ποτέ δεν ξέρεις. απλά ήταν εξαιρετικό και το συνιστώ στον καθένα να το διαβάσει. ένα μικρο κείμενο παραθέτω και στο Blog μου!
-
(θα μου πείς) τι είσαι?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
(θα μου πείς) τι είσαι?
αυτό που κάνω το κάνω από χόμπι. ούτε έχω σχέση με αντιπροσωπείες ούτε τίποτα.
-
-
-
πανε 'συννεφο' τα πακετα απο οτι βλεπω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πανε 'συννεφο' τα πακετα απο οτι βλεπω.Ναι ειπα στην Pga να δωσει κανενα πακετο....
μονο το group vag θα δεινει..??? -
-
Πανέμορφο σε άσπρο.
Και το μοτόρι -
Renault Megane RS - Ford Focus RS - VW Scirocco R
Ζήτω η ελευθερία, ζήτω η αλητεία, ζήτω τα πραγματικά αυτοκίνητα που σε κάνουν να νιώθεις ζωντανός.Πραγματικά τον τελευταίο καιρό έχω σιχαθεί τον εαυτό μου. Η σκέψη μου είναι συνεχώς στον δείκτη βενζίνης και στο πώς θα κάψω λιγότερη βενζίνη. Δεν αντέχω άλλο, θέλω πίσω τον παλιό μου εαυτό. Ευτυχώς πίσω από το τιμόνι αυτής της διαβολοπαρέας τον βρήκα.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/10/renault-megane-rs-ford-focus-rs-vw.html
Renault Megane 3 R.S.