-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ώπα και νά'τονα.......Με τις κατουρόκαυλες κατευθείαν στο πληκτρολόγιο;!;! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτοκινητο καλου φιλου
Audi a3 tsi 125 '09 με 103.000km
Ξεκαθαριζω οτι μιλαμε για πολυ απροσεκτη χρηση..π.χ. αρκετα χτυπηματα σε μανουβρες, εξωτερικο πλυσιμο μια φορα το χρονο, , εσωτερικη καθαριοτητα αγνωστη,στραβωματα ζαντων, χυμμενος χυμος στο ταμπλω κτλπ..Σπασμενη πλατη καθισματος οδηγου, σπασμενος τεμπελης, σπασμενο σκιαστρο πανοραμικης ηλιοροφης, αντικατασταση σασμαν στην εγγυηση στα πρωτα 5.000km λογω δυσκολιας κουμπωματος 2ας,μικρη καταναλωση λαδιου.
- ξεκολλημενη πλαστικη πλατη καθισματος συνοδηγου (αυτο εννοω και για του οδηγου δε το εχω περιγραψει σωστα αρχικα)
- δε ξεκλειδωνει η πισω κλειδαρια συνοδηγου
+δε φερνει νερο ο πισω υαλοκαθαριστηρας
+κολλημενη λειτουργια-κουμπι στο clima
+σπασμενη αριστερη στηριξη σκιαδιου συνοδηγου
+σπασμενη δεξια στηριξη-μπρατσο στο ντουλαπακι του συνοδηγου
Εχω παθει πλακα,συμβιωνοντας για καποιες μερες με το πως εχει καταρρευσει εσωτερικα το συγκεκριμενο..
-
@none προφανος ο φιλος σου τα εχει τα $$$$$ και δεν τον νοιαζει....καλα περα απ τις εξωτερικες φθορες-χτυπιματακια που λογικο ειναι να του τα εκαναν και αλλοι..(πχ εμενα το δικο μου περιμετρικα εχει μικρες λακουβιτσες επειδη υπαρχουν ζωα και ανοιγουν τις πορτες με δυναμη)
υ.γ αλλαγη σασμαν δεν νομιζω οτι τοσο ευκολα εκανε η κοσμοκαρ...το λεω γιατι και εγω τους το ειχα ζητισει με 4000χλμ...για το ιδιο ακριβος θεμα...μαλλον αλαγη συγχρονιζε+γραναζι του κανανε
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτοκινητο καλου φιλου
Audi a3 tsi 125 '09 με 103.000km
Ξεκαθαριζω οτι μιλαμε για πολυ απροσεκτη χρηση..π.χ. αρκετα χτυπηματα σε μανουβρες, εξωτερικο πλυσιμο μια φορα το χρονο, , εσωτερικη καθαριοτητα αγνωστη,στραβωματα ζαντων, χυμμενος χυμος στο ταμπλω κτλπ..Σπασμενη πλατη καθισματος οδηγου, σπασμενος τεμπελης, σπασμενο σκιαστρο πανοραμικης ηλιοροφης, αντικατασταση σασμαν στην εγγυηση στα πρωτα 5.000km λογω δυσκολιας κουμπωματος 2ας,μικρη καταναλωση λαδιου.
- ξεκολλημενη πλαστικη πλατη καθισματος συνοδηγου (αυτο εννοω και για του οδηγου δε το εχω περιγραψει σωστα αρχικα)
- δε ξεκλειδωνει η πισω κλειδαρια συνοδηγου
+δε φερνει νερο ο πισω υαλοκαθαριστηρας
+κολλημενη λειτουργια-κουμπι στο clima
+σπασμενη αριστερη στηριξη σκιαδιου συνοδηγου
+σπασμενη δεξια στηριξη-μπρατσο στο ντουλαπακι του συνοδηγου
Εχω παθει πλακα,συμβιωνοντας για καποιες μερες με το πως εχει καταρρευσει εσωτερικα το συγκεκριμενο..
Αλλο ενα υπερκτιμημενα υπερκοστολογημενο μπουρδελομοντελο ολκης με μαλακα πλασυικα εσωτερικου και στιβαρο γκντουπ πορτας του σεσημασμενου ομιλου. Ο,τι και να λεμε...
Νονε, οποια και να ειναι αυτη η εξαντλητικη χρηση, αυτα που γραφεις δε δικαιολογουνται. Εχει δεν εχει φραγκα ο μαστορας που το οδηγει. Με ολο το σεβασμο δηλαδη.
-
Αλλος ενας σιδεροφαγος χρηστης αυτοκινητου ο φιλος του νονου. Εχω και γω τετοιο φιλο. Καταφερνει και διαλυει πραματα με τη χρηση του που δεν μπορω εγω να καταστρεψω ουτε ηθελημενα!
-
Τι χρηση πρεπει να κανεις για να χαλασουν πιτσιλιστηρια,κλιμα και κλειδαριες;;;;;
Μηπως vα βαλουμε ενα ταμπελακι fragile;;;;;
Στα υπολοιπα συμφωνω οτι παιζει ρολο η χρηση.......και ο τροπος -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ωπα φιλαράκι ενα πειραγμα σου καναμε κ αρχισες τις μπηχτες. ναι εχω 3 ποστ εδω μεσα, so what? δεν ειμαι 35 χρονια στα φορουμ των 4τ για να παριστάνω τον μηχανικο του πληκτρολογιου. εδω δεν εισαι μονο εσυ και η παρεα σου με 13000 ποστ ο καθενας. δημοσια συζητηση κανουμε, μαζεψου λοιπον λιγακι πριν παρεις φορα.
Άστον, φαντάρος είναι!
ΓραφικουληςTM...
Καλησπερα απο Ρεθυμνο....Φανταρος σε 4 μερες.Θα σε δω μετά!!!! Προς το παρόν ΠΡΟΣΧΗΗΗΗΗ!!!! Φάνταρε!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τι χρηση πρεπει να κανεις για να χαλασουν πιτσιλιστηρια,κλιμα και κλειδαριες;;;;;
Μηπως vα βαλουμε ενα ταμπελακι fragile;;;;;
Στα υπολοιπα συμφωνω οτι παιζει ρολο η χρηση.......και ο τροποςΘα φταίει η απτή 'ποιότητα' (με προφορά Σημίτη) που λένε!!!
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
υ.γ αλλαγη σασμαν δεν νομιζω οτι τοσο ευκολα εκανε η κοσμοκαρ...το λεω γιατι και εγω τους το ειχα ζητισει με 4000χλμ...για το ιδιο ακριβος θεμα...μαλλον αλαγη συγχρονιζε+γραναζι του κανανε
Το προβλημα διαπιστωθηκε τοτε αμεσα και τον προετρεψα εγω διαβαζωντας το θεμα διαδικτυακα να παει αμεσα σε αντιπροσωπεια. Το αμαξι το στερηθηκε ενα μηνα και ο ιδιος μου ανεφερε οτι εγινε αντικατασταση ή προφανως ετσι του ειπαν. Δε θυμαμαι αν η ιστορια εγινε Πατρα που ημασταν τοτε ή Αθηνα.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
ωπα φιλαράκι ενα πειραγμα σου καναμε κ αρχισες τις μπηχτες. ναι εχω 3 ποστ εδω μεσα, so what? δεν ειμαι 35 χρονια στα φορουμ των 4τ για να παριστάνω τον μηχανικο του πληκτρολογιου. εδω δεν εισαι μονο εσυ και η παρεα σου με 13000 ποστ ο καθενας. δημοσια συζητηση κανουμε, μαζεψου λοιπον λιγακι πριν παρεις φορα.
Άστον, φαντάρος είναι!
ΓραφικουληςTM...
Καλησπερα απο Ρεθυμνο....Φανταρος σε 4 μερες.Θα σε δω μετά!!!! Προς το παρόν ΠΡΟΣΧΗΗΗΗΗ!!!! Φάνταρε!!!
Οκ αρχηγε.. παντως γενικα ουτε αστειος εισαι και περα απο τις γνωσεις σου σε θεματα καθως σε διαβαζω μαλλον αρκετα εριστικος και αντιπαθης εχεις γινει. αυτα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οκ αρχηγε.. παντως γενικα ουτε αστειος εισαι και περα απο τις γνωσεις σου σε θεματα καθως σε διαβαζω μαλλον αρκετα εριστικος και αντιπαθης εχεις γινει. αυτα.
Δε διαμορφώνω τη γνώμη μου με βάση τα γούστα κανενός! Το κλείνουμε;
ΥΓ: Υπόψιν ότι τους συμπαθώ τους φαντάρους, δεν τους υποτιμώ αν αυτό κατάλαβες!
-
To oτι δεν πλενεται ενα αμαξι ειναι δειγμα κακης χρησης??
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
To oτι δεν πλενεται ενα αμαξι ειναι δειγμα κακης χρησης??Μπα!!! Αντίθετα, υπάρχουν πολλοί που το ξεσκίζουν στο πλύσιμο αλλά μηχανολογικά το τρώνε τα σκουλήκια!!!
-
Eγω κανω ακριβως το αντιθετο. Πλυσιμο 1 φορα το χρονο, σπανια 2. Το rx8 οσο το ειχα δεν ειχε πλυθει ποτε. Ουτε το mx5 τωρα. Και αν θελετε, ναι για να μην χτυπαει στο ματι. Εξω το εχω, ουτε παρκινγκ ουτε τιποτα. Βρωμικο, με κουτσουλιες κλπ δε δινει στοχο
Οταν ειχα καλογυαλισμενη την slk μου παλιοτερα, μου εριξαν διαβρωτικο στο καπω και την πορτα. Απο τοτε μεσα στη μπιχλα, μεσα εξω παντου
Αντιθετα στη μηχανικη του συντηρηση θα ελεγα οτι ειμαι κατι παραπανω απο τακτικος, στα ορια του αρρωστου -
Κάπως έτσι κάνω κι εγώ!
-
μπορεις να το εχεις καθαρό, αλλά να βάζεις κουκούλα, οπότε δεν τραβά τα βλέμματα και το συντηρει
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
μπορεις να το εχεις καθαρό, αλλά να βάζεις κουκούλα, οπότε δεν τραβά τα βλέμματα και το συντηρειΕχεις δίκιο οτι σε γενικές γραμμές τα απεριποιητα αυτοκίνητα δεν είναι ο πρώτος στόχος των ατόμων που προκαλούν δολιοφθορές, αλλά και η κουκούλα δεν είναι και το καλύτερο μέτρο προστασίας. Εχω ακούσει περιπτώσεις απο απλό σκίσιμο μέχρι και ολική κλοπή της κουκούλας. Είναι να μην πέσεις στην περίπτωση και στις επιθυμιες του κάθε άμυαλου.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
μπορεις να το εχεις καθαρό, αλλά να βάζεις κουκούλα, οπότε δεν τραβά τα βλέμματα και το συντηρειΗ κουκούλα θα κάνει περισσότερο από το aygo!!!
-
απο lada niva 1,7 εχουμε πουθενα ιδεα που χωλενει!? περα απ τις βλακιες στα ηλεκτρικα...επειδη τα βρισκω σε τιμες χωμα ισως κοιταξω να βρω καποιο με κανα χιλιαρικο για εργασιες εντος του χωραφιου και να με πηγενοφερνει σπιτι απ αυτο..με λιγα λογια σκεφτομε να το εχω για αγροτη...ερασιτεχνης ελαιοπαραγωγος γαρ...
-
Για σαζμάν και διαφορικά έχει πάρει το αυτί μου!
Πόσο άντεξε ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας;