-
Fiat Regata 1987 με 425,000 χλμ περίπου.. Κυκλοφορεί κανονικά και σε καθημερινή βάση χωρίς κανένα πρόβλημα.. Και με ηλεκτρικα παραθυρα μπροστά
-
citroen saxo 1,1 του 2000 με 370000 και δεν καιει ουτε γραμμαριο απο λαδι. συντηρηση μετρια καθως ξεχναμε τα λαδια καμμια 20αρια χιλιαδες χλμ. τωρα η GSA που εχω το μοτερ δεν απεδιδε αλλο στα 700000 χλμ και του εκανα ρεκτιφιε και συνεχιζει!!!!
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
citroen saxo 1,1 του 2000 με 370000 και δεν καιει ουτε γραμμαριο απο λαδι. συντηρηση μετρια καθως ξεχναμε τα λαδια καμμια 20αρια χιλιαδες χλμ. τωρα η GSA που εχω το μοτερ δεν απεδιδε αλλο στα 700000 χλμ και του εκανα ρεκτιφιε και συνεχιζει!!!!Τετοια λεγε μας να μας δινεις κουραγιο!
-
ALFA ROMEO 156 1.8 του 1999 με 214000km. Πριν δυο μηνες της αλαξα τα ελατηρια στα πιστονια και τις τσιμουχες στο μοτερ. Τιποτα αλλο περαν των προκαθορισμενων.
-
Ο χρήστης puntogt255ps έγραψε:
Punto gt του 97.Ιδιαζουσα περιπτωση!
Μεχρι το 2005 ηταν μαμα χωρις προβληματα.
Το 2006 το αγορασε ενα πιτσιρικας που το πηγε 255ps!
Περσυ τον σεπτεμβριο το αγορασα εγω (1200 ευρω)με καμενη φλαντζα και χτυπημα μπροστα στο ραμφος.
Το μονο που πραγματικα ηθελε αλλαγη μερικους μηνες μετα(γιατι αλλαξα πολλα προληπτικα)ηταν το καπακι που ειχε 5 ρωγμες!!!!!Με το ανοιγμα διαπιστωσαμε οτι τα πιστονια ηταν αριστα.
Συνοπτικα το αμαξι εχει 165.000 χιλ. εκ των οποιων τα 52.000 εχουνε γινει με ισχυ 240+ps!
Προβληματα δεν εχει,και ειναι καμμια φορα να απορεις που μαμα πουντο gt παρουσιαζουν διαφορα.
Φυσικα το προσεχω αρκετα,λαδια καθε 5.000 με 5.500 χιλ.νερα κτλ.ειδικα για το αμαξι σου ,πολυ καλο ζεσταμα πριν ανεβασεις τουρμπινα πιεση αλλα να ξερεις οτι και παλι αν το πλακωνεις θα εχεις συνεχεια τετοια προβληματα.
ειναι πολυ παλιας τεχνολογιας το καπακι σου για να αντεξει . -
Επειδή βαριέμαι να διαβάζω όλο το θέμα μήπως κάποιος θα μπορούσε να κάνει καμιά λίστα/κατηγοροποίηση με τα στοιχεία...
Πχ Ιταλικά, Ιαπωνικά, απείραχτα/πειραγμένα, υπερσυμπιεσμένα/ατμοσφαιρικά, σπορ/οικογενειακά, πριν του 2000 και μετά, μέχρι 1600 κυβικά με πάνω από 1600 κλπ
Το καλύτερο θα ήταν ένα excelάκι ώστε ο καθένας να μπορεί να διαλέξει τι θέλει. -
καμια φετα με μερεντα θελεις?
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
καμια φετα με μερεντα θελεις?***Θέλω εγώ...
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
καμια φετα με μερεντα θελεις?Δεν τρελλαίνομαι αλλά αν κερνάς....!!
-
Audi 80 Diesel εχει αυτη τη στιγμη 500000χλμ σημερα στρογγυλεψαν, 480000χλμ μια κλουβα Toyota Lite Ace και Toyota Corolla 30 ετων περι τις 400000χλμ/! Μια χαρα πανε και τα 3! Επισης ενα Peugeot 306 εχει 179967 χλμ και αυτο συνεχιζει ακαθεκτο. Να σημειωθει πως και τα 4 οχηματα κινουνται σε καργα χωματοδρομους!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Audi 80 Diesel εχει αυτη τη στιγμη 500000χλμ σημερα στρογγυλεψαν, 480000χλμ μια κλουβα Toyota Lite Ace και Toyota Corolla 30 ετων περι τις 400000χλμ/! Μια χαρα πανε και τα 3! Επισης ενα Peugeot 306 εχει 179967 χλμ και αυτο συνεχιζει ακαθεκτο. Να σημειωθει πως και τα 4 οχηματα κινουνται σε καργα χωματοδρομους!Καλα ο χωματοδρομος δεν συμβαλει στη μειωση ζωης του κινητηρα,απλα θελει συχνοτερα αλλαγη το φιλτρο αερα.
Ο χωματοδρομος καταπονει αλλα σημεια στο αμαξωμα.... -
Ένας φίλος με Honda Civic 1.4 (του'92-93 κάπου εκεί) στα 250.000χλμ ηττήθηκε με ραγισμένο στρόφαλο. Ψάχνει ανταλλακτικό στρόφαλο και δεν βρίσκει, έχετε καμιά ιδέα πού να του προτείνω να ψάξει;
-
Γνωστός με ταξί αβένσις (ντρίφτερο) μου έλεγε ότι έχει κάνει σύνολο 950κ χλμ χωρίς επισκευή μηχανής.
-
τα ντριφτεροταξι βγάζουν γύρω στο 1,3 εκατομμύρια χλμ και μετά τεζάρουν, απ ό,τι μου είχε πει ταρίφας. Του λέω μετά τι θα αγοράσεις και μου απαντά μια μηχανή να την βάλω πάνω lol:
-
Εμενα μου ελεγε ενας ντριφτεροταξιτζης οτι αλλαξε μια μπιελα + πιστονι ελατηρια στα 800000 χλμ και τον πηγε 1.400.000 .
Αυτα τα ποσα βεβαια παιζουν μονο στους ντιζελ... -
Yaris του 99 αν θυμαμαι καλα τοτε νομιζω πως το πηρα ητανε η χρονια που βγηκε αυτοκινητο της χρονιας εχω κανει ως τωρα 235000χμ και το χρησιμοπειο ως σημερα αν και λιγοτερο για κυριως για μεσα στην πολη το αυτοκινητο ειναι θηριο δεν καταλαβαινει τιποτα μονο μια αντλια βενζινης εχω αλλαξει και μια διαρροη απο το ψυγειο ειχα τα σερβις και τα λαδια του παντα στην ωρα τους
-
Ενας Ταριφας με παλιο c-class 150 αλογων εβγαλε γυρω στα 800.000χλμ χωρις κανενα προβλημα!!!Πολυ σκυλι το συγκεκριμενο και του επινε και το αιμα.Επισης ενας αλλος με c-class καινουριο το αμαξι βαρεσε μπιελα στα 60κ χλμ!!!!!!!
-
Diesel κινητηρες! Ενας ταριφας που βαζει το ταξι του στο ιδιο παρκινγκ που εχω το αμαξι εχει 750000 χλμ εχω δει και σε ενα αλλο 900000 χλμ και τα δυο αβενσις. Ο ταριφας που προανεφερα ειχε την C220 CDI και την εδωσε στις 350000 χλμ γτ του εβγαλε παρα πολλα προβληματα. Ολο στο συνεργειο ηταν.
-
Εκεινος ο συγκεκριμενος που προανεφερα με τα 60κ εφαγε χοντρη νιλα επειδη πληρωσε τα μαλια της κεφαλης του και μεσα σε 2 μηνες δουλεια εμεινε το αμαξι.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ένας φίλος με Honda Civic 1.4 (του'92-93 κάπου εκεί) στα 250.000χλμ ηττήθηκε με ραγισμένο στρόφαλο. Ψάχνει ανταλλακτικό στρόφαλο και δεν βρίσκει, έχετε καμιά ιδέα πού να του προτείνω να ψάξει;Μια βδομαδα πριν να το γραφες και θα ησουν κομπλε. Δυστυχως ενας γνωστος μου ειχε αυτο που ζητας και το πουλησε την προηγουμενη βδομαδα
Πόσο άντεξε ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας;