-
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι όντως το IV είναι φημισμένο για το πόσο φανταστικά υποστροφικό και ενδιαφέρον είναι στο δρόμο -
Θεός.-
-
Οπελ κορσα Α 1.2 του 86 με 331000χμ σημερα,τα περισσοτερα εκτος πολης.Αλλαγη λαδιων καθε 7500χμ.Ουτε σταγονα λαδι δεν καιει.Καμια βλαβη στον κινητηρα και ακομα εχει τον συμπλεκτη της μανας του.
-
Ford Focus 1600 (Mk1)... μέχρι τα 120 χιλιάδες χιλιόμετρα καλά... στα 150 χιλιάδες καίει 1 λίτρο λάδι στα 5000 χιλιόμετρα και έχει αισθητά μειωμένη απόδοση.
-
290.000xlm η ξανθούλα.
με επισκευασμενο μοτερ από καμενη φλάντζα.
Και αλλαγμένα πλέον όλα τα περιφερειακά της ανάρτησης. κινητήρας διαμάντι. -
qq 1400 χιλιόμετρα και είναι μια χαρά!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
qq 1400 χιλιόμετρα και είναι μια χαρά!!!!Ιμάντα χρονισμού άλλαξες;
-
Ο χρήστης panorg έγραψε:
Οπελ κορσα Α 1.2 του 86 με 331000χμ σημερα,τα περισσοτερα εκτος πολης.Αλλαγη λαδιων καθε 7500χμ.Ουτε σταγονα λαδι δεν καιει.Καμια βλαβη στον κινητηρα και ακομα εχει τον συμπλεκτη της μανας του.για το τελευταιο εχω καποιες αμφιβολιες.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Οπελ κορσα Α 1.2 του 86 με 331000χμ σημερα,τα περισσοτερα εκτος πολης.Αλλαγη λαδιων καθε 7500χμ.Ουτε σταγονα λαδι δεν καιει.Καμια βλαβη στον κινητηρα και ακομα εχει τον συμπλεκτη της μανας του.
για το τελευταιο εχω καποιες αμφιβολιες.
Ε και γω, μονο και μονο για το ρουλεμαν, τα υλικα τριβης μπορει οντως να αντεξουν αν δεν κινησε σε πολη, οπως λεει ο φιλος.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
290.000xlm η ξανθούλα.
με επισκευασμενο μοτερ από καμενη φλάντζα.
Και αλλαγμένα πλέον όλα τα περιφερειακά της ανάρτησης. κινητήρας διαμάντι.Αθροισμα οι δικες μας εχουν κοντα 340kkm..
-
πανω απο 1.000.000 αντεξε κανεις???
-
Ο χρήστης speedONacid έγραψε:
πανω απο 1.000.000 αντεξε κανεις???Κάτσε να ρωτήσουμε τον Τρίφτερ άμα έχει σκοπό να γυρίσει και την Ασία πέρα από την ευρώπη
-
πανω απο 1.000.000 αντεξε κανεις???Ναι, το 304 μου. Ακόμα συνεχίζει.
-
πανω απο 1.000.000 αντεξε κανεις???Γνωριζω μια citroen zx που εφυγε στην αποσυρση μετα απο 850000km, μια αλλαγη μηχανης και καμποσες αλλαγες κυριως σε αναρτηση..
Επισης η παροπλισμενη gsa του χρηστη gez εχει κανει κανα 700αρι χιλιαδες απ οτι μου εχει πει χωρις να γνωριζω παραπανω λεπτομερειες.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
πανω απο 1.000.000 αντεξε κανεις???
Γνωριζω μια citroen zx που εφυγε στην αποσυρση μετα απο 850000km, μια αλλαγη μηχανης και καμποσες αλλαγες κυριως σε αναρτηση..
Επισης η παροπλισμενη gsa του χρηστη gez εχει κανει κανα 700αρι χιλιαδες απ οτι μου εχει πει χωρις να γνωριζω παραπανω λεπτομερειες..Κατσε αν αλλαξε κινητηρα δεν μετραει, για το κινητηρα γραφουμε εδω. 2.000.000 μερικα ΕΛΒΟ της ΕΘΕΛ
1 μυριο Toyota Avensis taxi, αλλαξε ο ταξιτζης μοτερ στο μυριο γιατι παρεδωσε.......... -
χωρις γενικη ή αλλαγη μοτερ προφανώς.....
εχω ενα παράδειγμα που εφτασε το 1.5μυριο κ η μεγαλυτερη επισκευή ηταν ελατηρια....
-
Στο δικό μου γενική επισκευή δεν έχει γίνει, μόνο 2-3 φλάτζες και το ανάλογο τρίψιμο σε βαλβίδες + τσιμουχάκια.
-
Στο τρία μηδεν επτά;
Πόσο άντεξε ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας;