-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλως τον edit [mod]..μας ελειψες..κλαίω......
mods;;;;;;;;;;;μαζεύτε τον....... -
Ο χρήστης carcaroth έγραψε:
Το tu3 και να θες να χαλασει μηχανικα εννοω δε παιζει ...εγγυηση μεχρι και 280.000 ..απο εκει και πανω αρχιζει να καιει και λιγο παραπανω λαδι...καλο μοτερ!
Ναι καλά, ρώτα τον κουνιάδο μου που φοράει το τρίτο αλλαγμένο μοτέρ αυτή τη στιγμή στο Berlingo του (και φυσικά με πολύ λιγότερα χλμ τα έφτυσαν τα άλλα δύο...)
Τα 5 μοτερακια που ξερω ..τα 3 ηταν δικα μου σε 3 αμαξια..τα αλλα2 φιλω δεν νιωθουν φιλε τπτ...τις 500.000 τις εχουν χαλαρα! Στα δικα μου ουτε λαδια μπουζι ιμαντες ..τπτ δεν αλλαζα ..οταν και αμα καμια φορα ..κανα μπουζι εκανε τπτ..αλλαζα 4 αδα και λαδια ...που δεν εκαιγε ποτε και εβαζα και 20/50...καλα μοτερ..γκαζι δεν εχουν..
-
Ο χρήστης carcaroth έγραψε:
Το tu3 και να θες να χαλασει μηχανικα εννοω δε παιζει ...εγγυηση μεχρι και 280.000 ..απο εκει και πανω αρχιζει να καιει και λιγο παραπανω λαδι...καλο μοτερ!
Ναι καλά, ρώτα τον κουνιάδο μου που φοράει το τρίτο αλλαγμένο μοτέρ αυτή τη στιγμή στο Berlingo του (και φυσικά με πολύ λιγότερα χλμ τα έφτυσαν τα άλλα δύο...)
Τα 5 μοτερακια που ξερω ..τα 3 ηταν δικα μου σε 3 αμαξια..τα αλλα2 φιλω δεν νιωθουν φιλε τπτ...τις 500.000 τις εχουν χαλαρα! Στα δικα μου ουτε λαδια μπουζι ιμαντες ..τπτ δεν αλλαζα ..οταν και αμα καμια φορα ..κανα μπουζι εκανε τπτ..αλλαζα 4 αδα και λαδια ...που δεν εκαιγε ποτε και εβαζα και 20/50...καλα μοτερ..γκαζι δεν εχουν..
-
Dsaraf να το κανεις pdf να το κατεβαζουμε το εχεις σκεφτει?
Renault megane 1.4 8v '97.. Πρωτο χερι με 116.000km.. Αλλαγμενος Λ, πλακετα ανακυκλωσης αερα, πριζες-γειωσεις πισω φαναριων, μια φουσκα ημιαξονιων,αισθητηρας στροφαλου,αισθητηρας ταχυμετρου, πολλαπλασιαστης.
Citroen c4 1.6 hdi90 '13 ΤΑΞΙ !
205.000km ηδη! Μονη αβαρια η επισκευη δυναμο.+update
no.67 Citroen Xantia II '98 στις 270.000km πλεον +τσιμουχακια βαλβιδων,καρβουνακια μιζας και μεσα φουσκες ημιαξονιων.. συνεχιζει να το σκιζει δε ανελεητα παρα τις προτροπες μου.. Για οσους τον θυμουνται το εχει το πρωην μελος 'billaras_xantiaII' -
Υaris αγορα 4/1999 ... 1000cc λαδια καθε 7500 χιλμ .... μεχρι σημερα 232.000
-
Ο χρήστης Triton έγραψε:
Υaris αγορα 4/1999 ... 1000cc λαδια καθε 7500 χιλμ .... μεχρι σημερα 232.000Και σου ήθελε και λάδια το παλιάμαξο;;;;;; Χάαααααααλια!!!!
-
Σήμερα συμπλήρωσα 200000 km με το leon μου(2006 μοντ.). Για να ακριβολογώ έχει 200045. Ο κινητήρας είναι 1.6 8v και το σοβαρότερο πρόβλημα που μου έχει βγάλει είναι ο συμπιεστής του κλιματιστικού. Από τα 169000 κινούμαι με υγραέριο. Συντήρηση με θρησκευτική ευλάβεια. Χρήση εκτός πόλης. Θα έλεγα τρομερά αξιόπιστο αμάξι. Δεν με άφησε ούτε μια φορά στο δρόμο, ούτε είχα χαζές μικροβλάβες.
-
Ακομα τρια..
Citroen saxo 1.1 '04 στις 109.000km απο πρωτο χερι.. Φλατζα κεφαλης και ανοιγμα σασμαν..
Skoda octavia 1.6 '03 με 117.000km απο καινουργιο.. καμμενος αισθητηρας λ, αστοχησαν και οι 4 γρυλλοι των ηλεκτρικων παραθυρων με μικρη χρονικη διαφορα και κολλημενος θερμοστατης που ευτυχως δεν ειχε χειροτερα.
Citroen c3 1.1 '03 στα 249.000km αυτη τη στιγμη.. ζητησε εγκεφαλο στις 220.000km περιπου και αλλαξε και μπεκ.
-
Opel corsa c 1.2 του 2001 225.000 χιλιομετρα ακομη τιποτα
-
-VW golf IV 1.4 '01 με 181.000km με ηπια χρηση
Γενικη ανακατασκευη μοτερ στις 170.000km περιπου (φλατζα,τσιμουχακια, ελατηρια και διαφορα αλλα) λογω καταναλωσης λαδιου 1l /1000km + ενας γρυλλος παραθυρου οδηγου-Mazda 6 1.8 '04 στις 232.000km αρκετα σκληρης χρησης
Ακινητοποιηση απο δυναμο στις 100.000km, ενα ημιαξονιο στις 200.000km και αλλαγη σασμαν στις 220.000km-Citroen xsara 1.6 16v exclusive '03 με 359.000km
Δυο φορες φλατζα κεφαλης, ανακατασκευη ημιαξονιων , ψυγειο καλοριφερ και μηχανης-Citroen c3 1.4 hdi '06 εισαγωγης γερμανιας στις 226.000km
Απολυτως αξιοπιστο μ εξαιρεση μια πλακετα διακοπτη φωτων και μια βαλβιδα egr. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ενα ημιαξονιο στις 200.000km και αλλαγη σασμαν στις 220.000kmΑυτά για καταστροφές μου ακούγονται, όχι βλάβες.
-
Δεν ειναι να πεις οτι το πλακωνε εκκινησεις και καρφωτες αλλα εγραψα οτι μια πιο σκληρη χρησηγινοταν και γινεται.
-
Ο χρήστης Kitsios έγραψε:
Opel corsa c 1.2 του 2001 225.000 χιλιομετρα ακομη τιποταΣωστοοοοοοος. Corsa C 1.4 Twinport του 2005 πουλήθηκε με 286.000 χλμ με τον κινητήρα σε άψογη κατάσταση χωρίς την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ζημιά EVER!!!! Οι ζημιές που μου έβγαλε το αυτοκίνητο ήταν μια αντλία βενζινης (100€) από νοθευμένο καύσιμο και 3 ράβδοι ζανφόρ (λόγω χαμηλώματος) που κόστισαν συνολικά 75€.
Το θέμα είναι πως μέχρι που το έδωσα ο κινητήρας δεν παρουσίαζε κανένα σημάδι κόπωσης. Ρόπιαζε και επιτάχυνε σαν τρελό όπως ακριβώς όταν ήταν καινούριο. Τώρα το χαίρεται ο καινούριος ιδιοκτήτης του και από ότι μαθαίνω έχει ξεπεράσει τα 300.000 χωρίς κανένα πρόβλημα. -
ειπα να γραψω και εγω τα προσωπικα ευαισθητα δεδομενα μου
peugeot 205 rally 185.000 ουτε βιδα εκτος αναλωσιμων, συντηρηση by the needs προσωπικες και δικες του
peugeot 306 s16 225.000 ουτε βιδα εκτος αναλωσιμων, συντηρηση by the needs προσωπικες και δικες του
xsara brake 1.4 60.000 μετα τροπετο 2,0 συνολο 230,000 ac καπουτ +δισκος ..χρηση πολυ εκτος λογω δουλειας, προσοχη μεχρι να ζεσταθουν* και προσοχη στα λαδια και συναφη υγρα.
αλλαγη πλευσης
alto 1000 του 2000 107000 και ακομη ειναι σπιρτο , κολωνα τιμονιου, δεξι ψαλιδι ,δεξι ηλεκτικο παραθυρο(εγινε manual)
mazda tribute 2.3 78000 38.000 με lpg φτου φτου (ζορικες εποχες πια για στραβες)προβλημα με μπροστινες δισκοπλακες λυθηκε με ελαφρυ τορναρισμα και αλλα τακακια εδω κα 40000 ολα καλα.ολα πιστευω οτι ειναι θεμα χρησης
*ποτε δεν εχω κανει ζεσταμα εν'σταση -μιζα, εξω απο το παρκινκ και οση ωρα για να κλεισω τις πορτες παρκινκ και αυλης, μετα κατω απο 2500/3000σαλ μεχρι να ερθουν ΟΛΑ σε θερμοκρασια.φτου μου ,
δεν εχω μεινει ποτε απο βλαβη στο δρομο (εκτος μια στουκα, απο 3 σπασμενες ζαντες και 2 μπαταριες ξαφνικου θανατου πρωινιατικα) -
Ο χρήστης dim63 έγραψε:
ειπα να γραψω και εγω τα προσωπικα ευαισθητα δεδομενα μουpeugeot 205 rally 185.000 ουτε βιδα εκτος αναλωσιμων, συντηρηση by the needs προσωπικες και δικες του
peugeot 306 s16 225.000 ουτε βιδα εκτος αναλωσιμων, συντηρηση by the needs προσωπικες και δικες του
xsara brake 1.4 60.000 μετα τροπετο 2,0 συνολο 230,000 ac καπουτ +δισκος ..χρηση πολυ εκτος λογω δουλειας, προσοχη μεχρι να ζεσταθουν* και προσοχη στα λαδια και συναφη υγρα.
αλλαγη πλευσης
alto 1000 του 2000 107000 και ακομη ειναι σπιρτο , κολωνα τιμονιου, δεξι ψαλιδι ,δεξι ηλεκτικο παραθυρο(εγινε manual)
mazda tribute 2.3 78000 38.000 με lpg φτου φτου (ζορικες εποχες πια για στραβες)προβλημα με μπροστινες δισκοπλακες λυθηκε με ελαφρυ τορναρισμα και αλλα τακακια εδω κα 40000 ολα καλα.ολα πιστευω οτι ειναι θεμα χρησης
*ποτε δεν εχω κανει ζεσταμα εν'σταση -μιζα, εξω απο το παρκινκ και οση ωρα για να κλεισω τις πορτες παρκινκ και αυλης, μετα κατω απο 2500/3000σαλ μεχρι να ερθουν ΟΛΑ σε θερμοκρασια.φτου μου ,
δεν εχω μεινει ποτε απο βλαβη στο δρομο (εκτος μια στουκα, απο 3 σπασμενες ζαντες και 2 μπαταριες ξαφνικου θανατου πρωινιατικα)Καλα κανεις και το ζεσταινεις σωστα κλπ. Ολοι ετσι πρεπει να κανουν.
Αλλα οι περισσοτερες βλαβες που αναφερονται (τρομπες βενζινης, φλατζες, πολλαπλασιαστες κλπ) ειναι εντελως ασχετες με ολα αυτα και ειναι κυριως θεμα τυχης, οποτε σιγουρα δεν ειναι ολα θεμα χρησης οπως λες.
Αντιθετα, τα περισσοτερα δεν ειναι. -
Yστατη προσπαθεια να εμφανιστει ο dsaraf..
-Ford mondeo 1.8 '01 στις 278.000km
Εχουν αλλαχθει σχεδον ολα τα κολλαρα θερμανσης-ψυξης ,ακινητοποιηθηκε 2 φορες τη μια απο δυναμο και τη δευτερη απο σπασμενο συμπιεστη aircondition ενω εχει χρειστει και 2 φορες αλλαγη πολλαπλασσιαστη.-Skoda octavia5 1.8 tsi '08
Ειναι το οχημα μεταφορας του ταξιαρχου του στρατοπεδου στο οποιο βρισκομαι..
Εσπασε μοτερ εντελως απροειδοποιητα με 206.000km στο οδομετρο σε ταξιδι πριν 2 μηνες. Η συντηρηση απ οτι μαθαμε ηταν τυπικη.-Opel astra G 1.4 '01 338.000km
Μονη εκτακτη αλλα ακριβη ζημια ο καμμενος εγκεφαλος.-Ford focus 1.4 '02 211.000km
Αντικατασταση σασμαν, 2 φορες εμεινε και τις 2 απο αντλια βενζινης, συχνα προβληματα με την εργοστασιακη πηγη ηχου ή οποια και εχει αλλαχθει. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
-Skoda octavia5 1.8 tsi '08
Ειναι το οχημα μεταφορας του ταξιαρχου του στρατοπεδου στο οποιο βρισκομαι..
Εσπασε μοτερ εντελως απροειδοποιητα με 206.000km στο οδομετρο σε ταξιδι πριν 2 μηνες. Η συντηρηση απ οτι μαθαμε ηταν τυπικη.Που το περιεργο? Το οδηγαει ο καθε βλακας, παλι καλα που δεν εσπασε στα 100.000
-
Λόχος διαλύσεως λέγεται........
-
Το συγκεκριμενο ουτε καν.. ο οδηγος του ταξιαρχου ειναι σταθερη υπηρεσια,βυσματικη η οχι δε το εξεταζουμε, και ιδια για μηνες.. επισης ο χ,y υψηλοβαθμος δε νομιζω να θελει να πηγαινοερχεται με τα καγκουριλικια του καθε λακαμα... Ουτε με το συγκεκριμενο εχει καποιος δυνατοτητα να κυκλοφορει αρνταν εκτος..
-
Ότι οι οδηγοί των Ανωτάτων πολλές φορές τα σκίζουν ισχύει. Είχα δει προσωπικά C200 (το προ-προηγούμενο μοντέλο) να φεύγει από την ΛΑΦΘ με τις πόρτες (χωρίς τον Στρατηγό μέσα). Φυσικά τον ανέφερα... Αλλά δεν θα έπρεπε να σπάσει από μερικά γκαζίδια το Octavia, δεν είναι φτιαγμένα από ζάχαρη. Οπότε το αποδίδω σε κατασκευαστικό σφάλμα.
ΥΓ: Τα αυτοκίνητα πολυτελείας Ανωτάτων Αξκων, όπως ονομάζονται επισήμως, συντηρούνται από τις αντιπροσωπείες και πάντα στην ώρα τους. Οι Ε.Δ. δεν παίζουν με την συντήρηση ποτέ.
Πόσο άντεξε ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας;