-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Η Alpha Bank ζηταει 60€ για αναζητηση παλαιου αντιγραφου καταθεσης (2010).
Εν ετει 2014 ... με τα μπουρδελοσυστηματα τους σε εσωτερικο δικτυο και τη μηχανογραφηση που υπαρχει...Captive market
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Η Alpha Bank ζηταει 60€ για αναζητηση παλαιου αντιγραφου καταθεσης (2010).
Εν ετει 2014 ... με τα μπουρδελοσυστηματα τους σε εσωτερικο δικτυο και τη μηχανογραφηση που υπαρχει...Captive market
ή πιο απλα, το μουνι της μανας τους.
-
Η ING ζητάει για ανανέωση ασφαλιστηρίου αντίγραφο τραπεζικού λογ/σμού στο οποίο να φαίνεται καθαρά το IBAN και ότι ο πελάτης της είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος.
Τι δουλειά έχουν με τον τραπεζικό λογ/σμό? Μπορεί ο άλλος τις οικονομίες του να γουστάρει να τις έχει κάτω απ' το στρώμα του... -
Αν καταλαβα καλα αφορα το που θα μπουν λεφτα απο την ING αν υπαρξει καποια αποζημιωση;
-
Δεν ξέρω, όμως μου φαίνεται περίεργο να είναι προϋπόθεση για να ανανεώσεις ένα συμβόλαιο...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Η ING ζητάει για ανανέωση ασφαλιστηρίου αντίγραφο τραπεζικού λογ/σμού στο οποίο να φαίνεται καθαρά το IBAN και ότι ο πελάτης της είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος.
Τι δουλειά έχουν με τον τραπεζικό λογ/σμό? Μπορεί ο άλλος τις οικονομίες του να γουστάρει να τις έχει κάτω απ' το στρώμα του...Ας τον έχεις και μηδενικό το λογαριασμό (όλα στο στρώμα), αυτοί θέλουν να είναι εξασφαλισμένοι ότι έχουν το σωστό λογαριασμό.
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
χρωστας στην καρτα 1000 ευρω.
εξοφλεις εμπροθεσμα τα 800.
το επιτοκιο ομως μετραει και στα 1,000 σαν καθυστερηση.eurobanG
Τρομερά λογικό....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τι δουλειά έχουν με τον τραπεζικό λογ/σμό? Μπορεί ο άλλος τις οικονομίες του να γουστάρει να τις έχει κάτω απ' το στρώμα του...Ας τον έχεις και μηδενικό το λογαριασμό (όλα στο στρώμα), αυτοί θέλουν να είναι εξασφαλισμένοι ότι έχουν το σωστό λογαριασμό.
Να τον κάνουν τι?
Πες ότι δεν χρησιμοποιείς τραπεζικό λογ/σμο.
Δε μπορείς να ασφαλιστείς?Και γιατί 15 χρόνια τώρα δεν τον ήθελαν, και τώρα τον θέλουν?
-
Άρα προφανώς δε μπορείς ν'ασφαλιστείς αν δεν έχεις τραπεζικό λογ/σμό, ακόμα κι αν η δόση είναι κάτω από 500.
Αυτό για τα 500 υπάρχει καιρό τώρα, λογικά θα μπορούσαν να πουν ΑΝ κάποια στιγμή είναι να πάρεις αποζημίωση 'δώσε μας το λογ/σμό σου'.
-
Δεν μπορω να σκεφτω καποιον εν ετη 2014 να μην εχει τραπεζικο λογαριασμο.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δεν μπορω να σκεφτω καποιον εν ετη 2014 να μην εχει τραπεζικο λογαριασμο.Mηπως όταν χρωστας σου μπλοκαρουν τους λογαριασμούς; Ετσι ουσιαστικα δεν εχεις.
-
Ξέρω κόσμο που έχει κλείσει λογ/σμούς και τα λίγα χρήματά του (5-10Κ) τα φυλάει σπίτι, μπας και τους βάλει χέρι κάποιος 'κανονικά και με το νόμο' (μια που πλέον γίνεται).
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δεν μπορω να σκεφτω καποιον εν ετη 2014 να μην εχει τραπεζικο λογαριασμο.
Mηπως όταν χρωστας σου μπλοκαρουν τους λογαριασμούς; Ετσι ουσιαστικα δεν εχεις.
Μια χαρα εχεις,απλα δεν μπορεις να κανεις αναληψη
-
Είχα κάνει από το booking μία κράτηση και μου είχε δεσμεύσει το ποσό. Όταν έφτασα στο ξενοδοχείο κάτι θα πάτησαν και αποδεσμεύτηκε το ποσό (ήταν δεσμευμένο για προστασία τους προφανώς για πιθανή ακύρωση). Τους είπα στο checkout να κρατήσουν το ποσό από την κάρτα, εκτύπωσαν εκεί μια απόδειξη και όντως στα 4 τελ. ψηφία αντιστοιχούν στην κάρτα μου, δε βλέπω όμως κάποια κίνηση ή κάποια δέσμευση του ποσού στον συνδεδεμένο λογαριασμό Έκαναν μαλακία ή θα εμφανιστεί μετά; Υποτίθεται ότι η δέσμευση φαίνεται αμέσως στη διαφορά λογιστικού υπολοίπου και διαθέσιμου.
-
Κάποιες τράπεζες αργούν να κάνουν την αποδέσμευση. Ρώτησε την τράπεζα σου για σιγουριά!
-
Παίρνει κάποιες μέρες μερικές φορές, περίμενε λίγο
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Κάποιες τράπεζες αργούν να κάνουν την αποδέσμευση. Ρώτησε την τράπεζα σου για σιγουριά!Δεν κατάλαβες, η αρχική αποδέσμευση είχε ήδη γίνει. Μετά ζήτησα να κρατήσουν το ποσό από την κάρτα οπότε έπρεπε να φανεί ξανά δεσμευμένο, ή έστω χρεωμένο. Είπα δεσμευμένο επειδή μεσολάβησε Σ/Κ και συνήθως οι χρεώσεις δε φαίνονται αμέσως, οι δεσμεύσεις όμως ναι. Τώρα δε βλέπω ούτε κάποιο δεσμευμένο ποσό και το υπόλοιπό μου είναι ίδιο. Λες να χρέωσε κανάν άλλον;
-
Λες να έκανες free διακοπές? ???
Σε ανοικτό δάνειο που είχα βρέθηκε κατάθεση 500€ από άγνωστο. Δεν φαντάζεσαι τι χαρτιά ζητούσαν για να βρεθεί άκρη.... -
Οι χρεωσεις απο καρτα μπορει να αργησουν να φανουν
-
test 1
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα