-
Άσχετο: Το πιο ασφαλές ebanking, σύμφωνα με μια έρευνα που είχα διαβάσει, είναι της Εθνικής. Στις υπόλοιπες υπήρχε ένα κενό ασφαλείας σχετικό με το https.
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
Οσες φορες εχω κανει εμβασματα εχω πληρωσει παρομοια ποσα εκτος απο μια. Ειναι ακριβος τροπος μεταφορας χρηματων αλλα δεν μπορεις να τον αποφυγεις.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Our τα έξοδα; Μπλέκονται και ανταποκριτές σε στερλίνας οπότε ειναι λογικό κάποια τσίμπησε να έξοδα. Αλλα και παλι 90£ ειναι μεγάλο κόστος. Μήπως έγινε κάποιο investigation;Sent from my iPad using Tapatalk
SHA. Για μεγαλύτερο πόσο δεν έχω δώσει ποτέ πάνω από 10 ευρώ μέσω alpha (0,80€ η alpha και 7 £ η rbs ή η Clydesdale).
Sent from Samsung Mobile
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Our τα έξοδα; Μπλέκονται και ανταποκριτές σε στερλίνας οπότε ειναι λογικό κάποια τσίμπησε να έξοδα. Αλλα και παλι 90£ ειναι μεγάλο κόστος. Μήπως έγινε κάποιο investigation;
Sent from my iPad using Tapatalk
SHA. Για μεγαλύτερο πόσο δεν έχω δώσει ποτέ πάνω από 10 ευρώ μέσω alpha (0,80€ η alpha και 7 £ η rbs ή η Clydesdale).
Sent from Samsung Mobile
Πιθανον χρησιμοποιουν αλλη ανταποκριτια τραπεζα.
-
Έλαβα το statement από rbs. Τελικά η προμήθεια ήταν και αυτή τη φορά 7£. Η ισοτιμία μετατροπής των € σε £ όμως ήταν τραγική και αυτή που έκανε τελικά τη διαφορά...
Sent using Tapatalk
-
Παιδια τι παιζει με τα εκκαθαριστικα που ζητουν συνεχεια οι τραπεζες. Τι ακριβως τα θελουν. Πριν 5-6 μηνες εδωσα ενα στην Εμπορικη και σημερα μου ζητησε η Αλφα με πιεση ενα και επι πλεον αποδειξη δεκο. Αφου η ΕΜΠ εγινε ΑΛΦΑ τι διαολο δεν βλεπουν οτι εδωσα. Το υποκαταστημα ειπε οτι τελευταια φορα εδωσα το 2008.Τι θα γινει θα μοιραζουμε εκκαθαριστικα συνεχεια!!
-
Καθε χρονο
-
Ο χρήστης Dafygt έγραψε:
Παιδια τι παιζει με τα εκκαθαριστικα που ζητουν συνεχεια οι τραπεζες. Τι ακριβως τα θελουν. Πριν 5-6 μηνες εδωσα ενα στην Εμπορικη και σημερα μου ζητησε η Αλφα με πιεση ενα και επι πλεον αποδειξη δεκο. Αφου η ΕΜΠ εγινε ΑΛΦΑ τι διαολο δεν βλεπουν οτι εδωσα. Το υποκαταστημα ειπε οτι τελευταια φορα εδωσα το 2008.Τι θα γινει θα μοιραζουμε εκκαθαριστικα συνεχεια!!Υπάρχει η σχετική οδηγία της ΤτΕ που η Ένωση ελληνικών τραπεζών το λέει 'Ελάτε να γνωριστούμε'!.
Κάθε χρόνο επικαιροποίηση στοιχείων.
Τι λες να το θέλουν? Αν ταιριάζει το συναλλακτικό σου προφίλ με τα εισοδήματα σου. -
η αληθεια ειναι πως ουδεποτε με ενοχλησε 10 χρονια τωρα, τράπεζα για να τους δωσω εκκαθαριστικα κλπ κλπ... Και να μου ζητουσαν δλδ, το μακρυτερο θα τους εδινα. Δεν τους πεφτει λογος .-
-
Εδώ ρώτησα σήμερα στην Εθνική για ασφάλιση αυτοκινήτου και μου ζήτησαν ... εκκαθαριστικό....wtf?
Sent from Samsung Mobile
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παιδια τι παιζει με τα εκκαθαριστικα που ζητουν συνεχεια οι τραπεζες. Τι ακριβως τα θελουν. Πριν 5-6 μηνες εδωσα ενα στην Εμπορικη και σημερα μου ζητησε η Αλφα με πιεση ενα και επι πλεον αποδειξη δεκο. Αφου η ΕΜΠ εγινε ΑΛΦΑ τι διαολο δεν βλεπουν οτι εδωσα. Το υποκαταστημα ειπε οτι τελευταια φορα εδωσα το 2008.Τι θα γινει θα μοιραζουμε εκκαθαριστικα συνεχεια!!
Υπάρχει η σχετική οδηγία της ΤτΕ που η Ένωση ελληνικών τραπεζών το λέει 'Ελάτε να γνωριστούμε'!.
Τι λες να το θέλουν? Αν ταιριάζει το συναλλακτικό σου προφίλ με τα εισοδήματα σου.Δηλαδή αν η τράπεζα της Ελλάδας βγάλει οδηγία να πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα μισθοδοσία για να μπαίνουν τα λεφτά πρέπει να τρέχουμε; Δεν νομίζω ότι είναι δεσμευτικό ..... οδηγία είναι . Με μια κατάλληλη εξήγηση πιστεύω ότι θα σταματήσουν να το ζητάνε
-
οι AMEX σαν πιστωτικές τι λενε;
η Bank Austria για να βγαλει VISA/Master χρεωνει κατι το χρονο, και δεν βγαζω επειδη διαφωνώ ιδεολογικά σε τέτοιες χρεώσεις.
Απο την αλλη , AMEX μας δινουν εταιρικα μεσω UN δωρεάν, αλλα εχω την εντύπωση οτι ευρώπη δεν πολυπαίζουνε οι AMEX
ο μονος λογος που το σκέφτομαι ειναι να την καρφώσω στο paypal (που τη δεχεται) για να μεταφερθουνε ολα τα ηλεκτρονικά εκει αντι της eurobank που εχω μια δηλωμένη.
καμια εμπειρια χρήσης; -
Ναι σωστα το σκεφτεσαι. Η ΑΜΕΧ δεν κυκλοφορει πολυ μονο σε Αεροδρομεια και αμερικη..
-
Στην Ελλαδα ολα τα SM παιρνουν ΑΜΕΧ και αυτη που εχω εγω δινει και μεγαλες επιστροφες,εως 6% στο καρφουρ
Στην αμερικη παιζει παντου -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Υπάρχει η σχετική οδηγία της ΤτΕ που η Ένωση ελληνικών τραπεζών το λέει 'Ελάτε να γνωριστούμε'!.
Τι λες να το θέλουν? Αν ταιριάζει το συναλλακτικό σου προφίλ με τα εισοδήματα σου.Δηλαδή αν η τράπεζα της Ελλάδας βγάλει οδηγία να πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα μισθοδοσία για να μπαίνουν τα λεφτά πρέπει να τρέχουμε; Δεν νομίζω ότι είναι δεσμευτικό ..... οδηγία είναι . Με μια κατάλληλη εξήγηση πιστεύω ότι θα σταματήσουν να το ζητάνε
Πρεπει να καταλαβουμε οτι πλεον δεν συμφερει να εχεις λεφτα σε τραπεζικο λογαριασμο στην Ελλαδα
Πολυ γραφειοκρατια και το κρατος ανα πασα στιγμη μπουκαρει να παρει οσα του λειπουν
Για λογαριασμους επιχειρησεων ειναι χειροτερα τα πραγματα,σου ζητανε διαφορα νομιμοποιητικα και αν δεν τα εχεις,τα λεφτα δεσμευονται. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
οι AMEX σαν πιστωτικές τι λενε;
η Bank Austria για να βγαλει VISA/Master χρεωνει κατι το χρονο, και δεν βγαζω επειδη διαφωνώ ιδεολογικά σε τέτοιες χρεώσεις.
Απο την αλλη , AMEX μας δινουν εταιρικα μεσω UN δωρεάν, αλλα εχω την εντύπωση οτι ευρώπη δεν πολυπαίζουνε οι AMEX
ο μονος λογος που το σκέφτομαι ειναι να την καρφώσω στο paypal (που τη δεχεται) για να μεταφερθουνε ολα τα ηλεκτρονικά εκει αντι της eurobank που εχω μια δηλωμένη.
καμια εμπειρια χρήσης;Κοιτά γύρω σου και μπες και στο τοπικό site. Στην Γαλλία δεν ηταν διαδεδομένη οταν πρωτοεβγαλα αλλά 3 χρόνια μετα γινόταν δεκτή σχεδόν παντού πλην κάποιων μικρών μαγαζιών. Γενικά καλό είναι να εχεις και μια Visa/MasterCard.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τι λες να το θέλουν? Αν ταιριάζει το συναλλακτικό σου προφίλ με τα εισοδήματα σου.Ελατε να γνωριστουμε!! Αφου γνωριστηκαμε περυσι αφου παω να κανω τη δηλωση και εχεις ετοιμο το ποσο της συνταξης μου και ετοιμους τους τοκους των τραπεζικων μου κατεθεσεων τι σκατα περισοτερη γνωριμια θα κανουμε και ζητας πιεστικα[αυριο οπωσδηποτε] παλι εκκαθαριστικο. Τι επικαιροποιηση στοιχειων? Αναρωτιεμαι στην επαρχια δεν ειναι ενοχλητικο να κυκλοφορει το ακκαθαριστικο σου που ειναι κλειστη η κοινωνια ας πουμε. Δεν ειναι απορητα προσωπικα δεδομενα αυτα.Το συναλλακτικο προφιλ το βλεπει απο την αποδει ξη δεκο?? Ξερει κανεις τον πραγματικο λογο της απαιτησης απο τις τραπεζες αυτων των χαρτιων οταν δεν τους ζητας τιποτε παρα μονο ανανεωση προθεσμιακης.
-
Το άλλο φοβερό είναι πως η τράπεζα ζητάει εκκαθαριστικό ακόμα και όταν θέλεις να κλείσεις έναν ανενεργό λογαριασμό.
Ελάτε να γνωριστούμε πριν αποχαιρετηθούμε! -
Πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα δε δέχονται AmEx γιατί έχει υψηλότερες κρατήσεις από μία Visa.
Έχε οπωσδήποτε και Visa ως backup.
-
Εγώ λέω να τους δώσω τους κωδικούς του taxis να μπαίνουν να βλέπουν ότι θέλουν
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα