-
Έβγαλα μια prepaid κάρτα στην Πειραιώς (την webuy mastercard).
Μου έδωσαν τηλεφωνικά -γιατί είναι άυλη κάρτα- αριθμό, ημερομηνία λήξης και CVC. Όλα καλά μέχρι εδώ.Το θέμα είναι ότι πρέπει να καταθέσω ένα ποσό online για μια ετήσια συνδρομή σε περιοδικό και δεν έχει πεδίο να συμπληρώσω CVC. Ζητάει μόνο αριθμό κάρτας και ημερομηνία λήξης. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Ηλεκτρονικές φόρμες και $#@%@#^%#$
Αν ανήκει σε άλλη κατηγορία μεταφέρετέ το.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μου 'ρθε νεα χρεωστικη καρτα με Chip, λεει.
Η μαγνητικη ταινια γιατι παραμενει στο πισω μερος ;γιατί δεν δουλεύει παντού το chip
Διαβασα για αναβαθμιση των ΑΤΜ. Μαλλον αφορα μονο την
Πειραιώς?
-
Visa Alpha bank που ανανεώθηκε πρόσφατα έχει και μαγνητική λωρίδα πάντως
-
Πριν ενα μηνα ακριβως παρέλαβα το αυτοκινητο μου.
Το πήρα με διακανονισμο (δανειο) της eurobank.
Απο όσο θυμαμαι μου είπαν η πρώτη δόση δεν πληρωνεται με την αγορα αλλά μετά απο ένα μήνα.
Αυτο τι σημαινει? Ότι σε ένα μήνα πρέπει να την ε΄χω πληρώσει, ή σε ενα μήνα και μετα ειμαι υποχρεωμένος να τη πληρώσω σε ευλογο διαστημα? Μέχρι στιγμής μου έχει ερθει μόνο μια πιστωτικη καρτα της τράπεζας που μου 'λενε' να ενεργοποιησω για να κάνω τις αγορες μου μπλα μπλα μπλα...
Φακελο με δοσολογιο κλπ χαρτια δεν εχω παραλάβει ακόμη.
γιατι ειναι η πρώτη μου φορα που χρησιμοποιώ δανειο δεν ξερω τι 'παιζει'! -
Γιατί δεν κάνεις το απλό?Πάρε τη eurobank.Πιο ενημερωμένοι από αυτούς, δεν είμαστε εμείς.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Απο όσο θυμαμαι μου είπαν η πρώτη δόση δεν πληρωνεται με την αγορα αλλά μετά απο ένα μήνα.
Αυτο τι σημαινει? Ότι σε ένα μήνα πρέπει να την ε΄χω πληρώσει, ή σε ενα μήνα και μετα ειμαι υποχρεωμένος να τη πληρώσω σε ευλογο διαστημα? Μέχρι στιγμής μου έχει ερθει μόνο μια πιστωτικη καρτα της τράπεζας που μου 'λενε' να ενεργοποιησω για να κάνω τις αγορες μου μπλα μπλα μπλα...
γιατι ειναι η πρώτη μου φορα που χρησιμοποιώ δανειο δεν ξερω τι 'παιζει'!Mην το διαβάσει η τράπεζα αυτό!!!...θα σε 'μαυρίσει'! Υπάρχει ορισμένη ημερομηνία.
Από την αντιπροσωπεία θα πρέπει να παραλάβεις το δοσολόγιο που λες όπου φαίνονται οι ημερομηνίες και τα ποσά των δόσεων.
Παράλληλα κοίταξε αν μπορείς να γίνει μια τραπεζική εντολή ώστε το ποσό να αφαιρείται αυτόματα από έναν λογαριασμό σου ώστε να γλυτώσεις το στήσιμο στην ουρά του ταμείου της τράπεζας. -
' κατα φωνη'!!! Μόλις εφερε ο ταχυδρόμος την ειδοποίηση για τη πληρωμή της πρώτης δόσης!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
' κατα φωνη'!!! Μόλις εφερε ο ταχυδρόμος την ειδοποίηση για τη πληρωμή της πρώτης δόσης!Και χαίρεσαι;
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...Mην το διαβάσει η τράπεζα αυτό!!!...θα σε 'μαυρίσει'! Υπάρχει ορισμένη ημερομηνία....
μονο αυτή την ημερομηνία πληρώνω ή μπορω και νωρίτερα?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
...
Mην το διαβάσει η τράπεζα αυτό!!!...θα σε 'μαυρίσει'! Υπάρχει ορισμένη ημερομηνία....
μονο αυτή την ημερομηνία πληρώνω ή μπορω και νωρίτερα?
Και νωριτερα.Και δυο δοσεις μαζι μπορεις να πληρωσεις.
Καλοταξιδο
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις!
Συγνωμη που δεν εψαξα αρκετα ΄όλο το πρωινό να βρω το σχετικο θέμα και 'ανοιξα' νέο! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.....Και νωριτερα.Και δυο δοσεις μαζι μπορεις να πληρωσεις.Καλοταξιδο
Έτσι να χαίρονται οι τράπεζες!!!
-
Καλοταξιδο
Δεν υπαρχει προβλημα ,αν καθυστερησεις καποια δοση 2,3 μερες . -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
γιατι ειναι η πρώτη μου φορα που χρησιμοποιώ δανειο δεν ξερω τι 'παιζει'!Εγώ φιλαράκι πλήρωνα 2-3 μέρες νωρίτερα την δόση της τράπεζας για το αυτοκίνητο καί κάθε φορά με χρέωναν κάτι ψιλά για τόκους λόγω πρόωρης εξόφλησης. Παρόλες τις οχλήσεις, με τηλέφωνα, με γνωστούς και e-mail αυτά τα λεφτά τα έχασα οριστικά. Η πιο σωστή λύση είναι το άνοιγμα λογαριασμού κι η κατάθεση εκεί των χρημάτων, ώστε το σύστημα να τραβάει ακριβώς την ημέρα πληρωμής.
-
Χρεωνουν για προωρη εξοφληση;
-
αυτό περί πρόωρης εξόφλησης, το ρωτάς και μαθαίνεις.
Αν έχει επιπλέον χρεώση,
Αν σταματάνε οι τόκοι στην πρόωρη πληρωμή [ μη μπερδευόμαστε] ή τους πληρώνεις ωσάν να τα κατέθετες στο τέλος του μήνα (μάλλον αποκλείεται να μην τους χρεώνουν εξολοκλήρου)
κ.ο.κ.Νομίζω ότι συνήθως δεν χρεώνουν 'πρόστιμο', αλλά πληρώνεις τους τόκους [τι φόρους γράφω μωρέ ] σαν να εξοφλούσες κανονικά στο τέλος του μήνα.
Παλιότερα ήταν το αντίθετο, οι περισσότεροι έβαζαν 'πρόστιμο'. Τα τελευταία 3-4 χρόνια πρέπει να έχει αλλάξει αυτό [ ] -
Η Θεοδοσία, παντως, στο γκισέ του ταμείου δεν μου κράτησε προμήθεια...φυσικα ούτε και γω αφησα πουρπουαρ .
Πλερωσα ακριβως μέχρι και τη τελευταια σεντς!ΥΣ παντως θα φτιαξω λογαριασμο με εντολη πληρωμης να μην τρεχω συνεχως στη τράπεζα!
-
έχει κάποιο υποκατάστημα η Εθνική ανοιχτά το απόγευμα;
αν όχι, μπορώ να καταθέσω επιταγή από Εθνική σε λογαριασμό μου στη Eurobank χωρίς να διατηρώ λογαριασμό στην Εθνική;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχει κάποιο υποκατάστημα η Εθνική ανοιχτά το απόγευμα;αν όχι, μπορώ να καταθέσω επιταγή από Εθνική σε λογαριασμό μου στη Eurobank χωρίς να διατηρώ λογαριασμό στην Εθνική;
Δεν ξερω για το απογευμα.
Ναι μπορεις .
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αυτό περί πρόωρης εξόφλησης, το ρωτάς και μαθαίνεις.
Αν έχει επιπλέον χρεώση,
Αν σταματάνε οι τόκοι στην πρόωρη πληρωμή [ μη μπερδευόμαστε] ή τους πληρώνεις ωσάν να τα κατέθετες στο τέλος του μήνα (μάλλον αποκλείεται να μην τους χρεώνουν εξολοκλήρου)
κ.ο.κ.Νομίζω ότι συνήθως δεν χρεώνουν 'πρόστιμο', αλλά πληρώνεις τους τόκους [τι φόρους γράφω μωρέ ] σαν να εξοφλούσες κανονικά στο τέλος του μήνα.
Παλιότερα ήταν το αντίθετο, οι περισσότεροι έβαζαν 'πρόστιμο'. Τα τελευταία 3-4 χρόνια πρέπει να έχει αλλάξει αυτό [ ]υπήρχε πρόστιμο για πρόωρη εξόφληση, επιβεβαιώνω, αλλά μάλλον ήταν στην διακριτική ευχέρεια της τράπεζας και στο πόσο θα το πίεζες εσύ απ ό,τι είχα καταλάβει
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα