-
Ποτέ δεν το συμπάθησα το Steam. Το καταλαβαίνω όταν είναι παιχνίδια της ίδια της Valve, αλλά όταν όλοι σε αναγκάζουν να το χρησιμοποιείς, καταντάει αηδία. Παλιά έμπαινες στο site της κάθε εταιρείας και κατέβαζες το demo που ήθελες. Τώρα σου πρήζουν τα @@ ακόμα και για αυτό...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
If you don’t install, it goes back to its regular price and you miss out!
κάθε φορά τα ίδια με τα noobs
εγώ αυτές τις προσφορές τις τσιμπώ από το app του android και δε κατεβάζω ποτέ τίποτα παρά μόνο όταν θέλω να παίξω κάτι
δε μπαίνω καν στο κόπο να ξαναδιαφωνήσω με αυτό με τα 20χρονα του insomnia που θα γονατίζουν τους server αυτή τη στιγμή
Ποτέ δεν το συμπάθησα το Steam. Το καταλαβαίνω όταν είναι παιχνίδια της ίδια της Valve, αλλά όταν όλοι σε αναγκάζουν να το χρησιμοποιείς, καταντάει αηδία. Παλιά έμπαινες στο site της κάθε εταιρείας και κατέβαζες το demo που ήθελες. Τώρα σου πρήζουν τα @@ ακόμα και για αυτό...
καλώς ή κακώς είναι αρκετά βολικό Δία, κι εγώ το έβλεπα αρνητικά αλλά όχι πλέον
πολύ πιο αρνητικά το βλέπω όταν θα πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλη αντίστοιχη εφαρμογή άλλης εταιρείας, παρά το steam όπου τα έχω όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα
και φυσικά όταν έχει προσφορές κωλομετράει
-
Επειδή ήθελα να το παίξω μια χαρά είναι ο server μέχρι τώρα.
-
ναι μωρέ απλά γκρινιάζω.. με ξέρεις ούτε στο l4d δε τους είχαν γονατίσει που είχε γίνει όργιο
εγώ πάντως το τσίμπησα για το καλοκαίρι ..
-
το steam γονατισε 2 φορες μεχρι στιγμης
μια στο l4d και μια χτες με το r.o 2 που το εδιναν free και μια οταν θα βγει το half life 3 -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
War thunder μαγκες ωραιο game !
Έχω αρχίσει να παίζω το World of Tanks και απ ότι βλέπω υπάρχει και το World of Planes. Έχει κάτι παραπάνω το War Thunder για να το προτιμήσω? Ίδιο gameplay είναι όπως κατάλαβα.
War Thunder πολύ καλύτερο από World of Planes, + ότι έχει ήδη ξεκινήσει η beta με τα tanks και πλησιάζει η στιγμή της ένωσης των 2 παιχνιδιών....χαμός
-
Sent from xperia z using smoke signals
-
Destiny Might Be the Most Expensive Game Ever Made
CEO Bobby Kotick has revealed that Activision is spending $500 million to try and make Destiny a hit. That's half a billion dollars, which is very likely more money than has ever been spent on a video game before. Dang. -
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mo ... to_develop
(φανταστείτε ότι τα παιχνίδια που παίζαμε στα 8μπιτα τα έφτιαχαν συνομήλικοι μας στα δωμάτια τους...)
-
Υπάρχει κάνα καλό driving simulator ή wrc για PC?
-
-
Ναι σιγα μην παίξω και Crazy Taxi!
Υπάρχει κάτι σε Gran Tourismo για PC?
-
Το gran turismo δεν το λες και simulator
ΥΓ στα αυτοκινητοπαίχνιδα δηλώνω άγνοια, δεν έχω να προτείνω κάτι
Αλλά αν θες εξομοιωτές συγκεκριμένα το pc σίγουρα έχει και και ας μην έχει τα forza και gt
-
Κατεβαζω WRC 4 για αρχή να ξεκινήσω από κει που τα είχα αφήσει τα παιχνίδια καμιά 15αρια χρονια πίσω...
-
πιο arcade φαση, το Grid 2
-
Το είχα τερματίσει αυτό, καλό ήταν. το έπαιζα πιο ευχάριστα από ότι θα περίμενα και μου έκανε εντύπωση που το πήγα μέχρι τέλος
Εγώ αυτή τη περίοδο πάντως περιμένω το watch dogs και κυρίως περιμένω να βρω το χρόνο να το παίξω (από Ιούλιο δηλαδή)
-
στο πρώτο Grid έβγαζες και τα ηλεκτρονικά και ήταν αρκετά κοντά σε simulator
αλλά και με τα ηλεκτρονικά on, στο ανώτερο επίπεδο δυσκολίας είναι διασκεδαστικό
εάν θέλεις ένα ευχάριστο παιχνίδι, όχι τελείως εύκολο(πχ Need For speed) που δεν θα χρειαστείς πολύ χρόνο να μάθεις την πίστα, και να μη γίνεται ο χαμός με την παραμικρή επαφή σε άλλο αυτοκίνητο, το Grid 2 είναι καλή επιλογή
αν όμως πας για καθαρό simulator, είναι αρκετά τεχνητό -
Ναι εννοείται ότι και αυτό είναι arcade στην ουσία, να σου πω την αλήθεια προτιμώ το arcade (όχι σε επίπεδα nfs βέβαια) από τους εξομοιωτές γιατί θέλω περισσότερο να είναι παιχνίδι ώστε να διασκεδάσω με την έννοια που διασκεδάζω στα παιχνίδια.
Αν είναι να θέλω εξομοίωση, ας πάω καλύτερα να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου ή να παρακαλέσω κάνα φίλο μου να μου δώσει το καρτ του
Γενικά δεν είμαι υπέρ του τρομερού ρεαλισμού στα games
-
Για WRC νομίζω πως το RBR (Richard Burns Rally) είναι το #1 αν και δεν το έχω δοκιμάσει, πμ στον Billopoulo για περισσότερα
Επίσης για Simulator θα μπορούσες να δοκιμάσεις παιχνίδια τύπου rFactor κτλ.
-
Sims για PC υπάρχουν κάποια αλλά θέλουν τιμόνι. Αν έχεις τότε στα λέω.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)