-
ναι το metro last light ήταν πολύ καλό επίσης...
όμως να το συζητήσουμε μόλις τελειώσεις και αυτό; -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το fps της χρονιάς είναι το metro ll .-http://en.wikipedia.org/wiki/Far_Cry_3:_Blood_Dragon
χρονια ειχα να γελασω τοσο, βαν νταμ, δελτα φορς, σταλονε, ΑΤΑΚΑΡΕΣ, μην το χασετε
-
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
το fps της χρονιάς είναι το metro ll .-
http://en.wikipedia.org/wiki/Far_Cry_3:_Blood_Dragon
χρονια ειχα να γελασω τοσο, βαν νταμ, δελτα φορς, σταλονε, ΑΤΑΚΑΡΕΣ, μην το χασετε
Πολυ καλο και αυτό
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ναι το metro last light ήταν πολύ καλό επίσης...
όμως να το συζητήσουμε μόλις τελειώσεις και αυτό;Δε νομίζω να το παίξω, δυστυχώς δεν έχω χρόνο να παίξω και αυτά που θέλω πολύ, μιας και έχω ξεφτιλιστει πλέον σαν προσωπικότητα.. τα 'περιττά' δεν θα τα βάλω καν. Έβαλα μόνο bf4 να δω τα γραφικά και το ξηλωσα στην ώρα
-
κοίταξε χρόνος δεν υπάρχει και για μένα κυρίως λόγω από την όταν ειμαι στον υπολογιστή και λιγότερο από έλλειψη χρόνου!
Απλά κάποιες πρόσφατες συγκυρίες μου επέτρεψαν ν' ασχοληθώ τα τελευταία ΣΚ και έτσι έκανα και τελειωσα με cheats τα bf4 + cod ghosts !έβαλα και το wrc 4 και ασχολήθηκα κάνα τέταρτο...ωραία γραφικά αλλά μέχρι εκεί! Σαν να παίζεις nfs είναι!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
για το single player αναφέρομαι...
**το cod έχει πλοκή, διάρκεια, μέγεθος σαν παιχνίδι!
**Το άλλο ήταν εξαιρετικά μικρό! Με απογοήτευσε συγκριτικά -
Τελείωσα το Batman, το βασικό σενάριο δηλαδή παρόλο που έκανα αβέρτα side missions και ακόμα με βγάζει στο 35% !!!!
Χορταστικό, θα συνεχίσω να παίζω γιατί έχει απολαυστικό ξύλο
-
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τελείωσα το Batman, το βασικό σενάριο δηλαδή παρόλο που έκανα αβέρτα side missions και ακόμα με βγάζει στο 35% !!!!Χορταστικό, θα συνεχίσω να παίζω γιατί έχει απολαυστικό ξύλο
ποιο Batman?καλό παιχνίδι?Εγώ πριν 2 μέρες τελείωσα το Far Cry 3 και τώρα δεν ξέρω τι να βάλω...
-
Batman Arkham Origins
-
Μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής λόγω μη όρεξης επιστρέφω με Mark of the Ninja.
2D stealth και το παιχνίδι μέχρι τώρα είναι καταπληκτικό.
Ωραία γραφικά, πολύ καλή ατμόσφαιρα και εύκολος χειρισμός. Πάντα με χειριστήριο βέβαια.
Το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να μην σκοτώσεις κανέναν ή να σκοτώσεις τους πάντες. Αλλά ακόμα και τότε θα πρέπει να πλησιάσεις αόρατος. Όσο προχωράς ξεκλειδώνεις έξτρα δυνατότητες αλλά γίνεται και πιο δύσκολο φυσικά το παιχνίδι. -
το είχα παίξει κάνα 3ωρο, αλλά το άφησα γιατί το βαρέθηκα
τώρα έχω αρχίσει lego marvel με την και για διπλό πραγματικά τα σπάει το παιχνιδάκι
-
το είχα παίξει κάνα 3ωρο, αλλά το άφησα γιατί το βαρέθηκατώρα έχω αρχίσει lego marvel με την και για διπλό πραγματικά τα σπάει το παιχνιδάκι
ωωωωωωω μου ειχε ξεφυγει αυτο!
πω, θα τρελλαθουν τα πιτσιρικια -
Ναι είναι πολύ καλό, αλλά όχι για έναν παίκτη όπως και δηποτε διπλό
-
Χεράκια πρόθυμα έχουμε πολλά
-
το είχα παίξει κάνα 3ωρο, αλλά το άφησα γιατί το βαρέθηκαΤο θυμάμαι και απο το insomnia που το είχες γράψει.
Δεν βρίσκω πάντως λόγο. Το παιχνίδι οτι κάνει το κάνει πολύ καλά. Σου δίνει επιλογες στο πως να σκοτώσεις τους εχθρούς, επιλογες στο πως να τους αποφύγεις και οι αναβαθμισεις που αγοράζεις το κάνουν να αξίζει ενα replay τουλάχιστον.
Χθές για παράδειγμα που έπαιζα έπρεπε να μπω σε ενα κτήριο και είχε 3 διαφορετικους τρόπους να το κάνω. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
το είχα παίξει κάνα 3ωρο, αλλά το άφησα γιατί το βαρέθηκα
Το θυμάμαι και απο το insomnia που το είχες γράψει.
Δεν βρίσκω πάντως λόγο. Το παιχνίδι οτι κάνει το κάνει πολύ καλά. Σου δίνει επιλογες στο πως να σκοτώσεις τους εχθρούς, επιλογες στο πως να τους αποφύγεις και οι αναβαθμισεις που αγοράζεις το κάνουν να αξίζει ενα replay τουλάχιστον.
Χθές για παράδειγμα που έπαιζα έπρεπε να μπω σε ενα κτήριο και είχε 3 διαφορετικους τρόπους να το κάνω.αυτο και το how to survive τα εχω ετοιμα για εγκατασταση αλλα δεν προλαβα
μεσα στα Χριστουγεννα λογικα θα τα 'περπατησω'.. -
Εγώ πάντως έχω να καλύψω δρόμο τώρα που ξεκίνησα. Μόνο New Vegas και Skyrim να βάλω μαζί με 2-3 jRPGs που θέλω να παίξω φτάνουν.
-
Κι εγώ πέρισυ έτσι ήμουν, αλλά έχει αρχίσει να μαζεύεται πάλι πραμα
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)