-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ειλικρινά δεν ξέρω τι μένει να δούμε....μόνο τον λεονάιντας (sic) σε fps δεν έχουμε δει ακόμα...κοντά είσαι
-
βγήκε και το cod ghosts
29 gb παιχνίδι συμπιεσμένο!!!
θα το δω από βδομάδα και θα σας γράψω εντυπώσεις -
Πάντως ήδη το PS3 είχε μεγαλύτερα παιχνίδια.
Πλέον που είναι σε όλες τις κονσόλες το blu-ray όλα έτσι θα είναι. -
δεν νομίζω να είχε μεγαλύτερα από τις pc versions...για ps4 προφανώς και δεν ξέρω!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
How to survive, το δοκίμαζε κανείς;Λιγο ειδα μια παρουσιαση του γραπτη, παλι για ζομπι ελεγε.
Γιατι πρεπει παντα να υπαρχουν ζομπι;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πάντως ήδη το PS3 είχε μεγαλύτερα παιχνίδια.
Πλέον που είναι σε όλες τις κονσόλες το blu-ray όλα έτσι θα είναι.To God of War είναι 35GB.
Το Metal Gear είναι ακόμα μεγαλύτερο. Πιάνει ολόκληρο το 50αρι δισκάκι μετά από συμπίεση. -
δεν νομίζω να είχε μεγαλύτερα από τις pc versions...για ps4 προφανώς και δεν ξέρω!Bluray δικέ μου, τέρμα ασυμπιεστο
-
The Humble WB Games Bundle features six of the publisher’s top titles. Pay what you want and get the first installment of the critically-acclaimed Batman: Arkham franchise, Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition, as well as both of the intensely frightening paranormal shooters F.E.A.R. 2: Project Origin and F.E.A.R. 3 and the groundbreaking action-RPG, Lord of the Rings: War in the North! Pay more than the average and you’ll also unlock Scribblenauts Unlimited and the sequel to Arkham Asylum, Batman: Arkham City Game of the Year Edition.
-
έχεις δίκιο φίλε μου...το blue ray τους επιτρέπει να έχουν μεγάλη χωρητικότητα! Βέβαια και πάλι πίσω είναι από τα 'πισιά' αλλά λέμε τώρα!
-
Βέβαια και πάλι πίσω είναι από τα 'πισιά' αλλά λέμε τώρα!Σχετικό είναι αυτό.
-
σε σχέση με οποιοδήποτε μεγαλομεσαίο πισι είναι πίσω!
-
Όπως είπα ήδη αυτό είναι σχετικό.
Αν μιλάς για γραφικά ναι ισχύει. -
Γιατί υπάρχει κάτι που μπορεί ν' αμφισβητηθεί από τις κονσόλες πέραν των γραφικών που είναι ξεκάθαρη η υπεροχή των πισι;
Ο ήχος; Με μία αφτερμαρκετ κάρτα είναι ήδη καλύτερος ακόμα και με τις οnboard είναι τουλάχιστον ισάξιος!
Το gameplay; Πανομοιότυπο παντού!
Σαφέστατα λοιπόν και οι κονσόλες υπολείπονται των πισι! -
Δεν υπάρχουν τα ίδια παιχνίδια παντού.
Όταν λοιπόν βγάλουν τα PC Mario Galaxy, Legend of Zelda, Killzone, Halo, Gears of War, Ni no Kuni και πολλά ακόμα που είναι μόνο για κονσόλες τότε ίσως να υπολοίπονται.
Αν και θα ήθελα να δω ένα PC των 400Ε πως τα πηγαίνει απένταντι στο PS4. -
Tο να έχεις exclusives δεν σημαίνει ότι είσαι καλύτερος! Δηλαδή τα pc exclusives σε adventures και rts σημαίνουν την ανωτερότητα της πλατφόρμας στα παιχνίδια;
Προφανώς όχι!
Τώρα για το τι θα κάνει ένα πισι των 400 ευρώ απέναντι στο ps4 μάλλον θα σε εκπλήξει δυσάρεστα! Αν μάλιστα αφήσουμε τον χρόνο να κυλίσει 1-2 χρόνια τότε θα σε βεβαιώσω ότι θα το ξεπερνάει με ευκολία! -
Αν δεν σε κάνουν τα παιχνίδια καλύτερο για κάποιον που τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια τότε τι σε κάνει?
Τι να το κάνει κάποιος ενα PC με 3 Titan αν του αρέσουν τα platforms για παράδειγμα? Ή τα jrpg?
Αντίστοιχα αν εγώ θέλω να παίζω RTS δεν πα να έχω όλες τις κονσολες τις αγοράς άχρηστες θα μου είναι. -
μα εδώ μιλάς για αποκλειστικούς τίτλους που συνειδητά κρατούν για τον εαυτό τους οι εταιρείες...αυτό απέχει από το τι είναι καλύτερο! Δηλαδή αξίζει να έχεις κονσόλα και όχι πισι για ένα και μόνο τίτλο; Λες και δεν θα βγουν δεκάδες clones
-
Προφανώς και τους κρατούν αποκλειστικά για να έχουν το πλεονέκτημα. Και?
Πως ακριβώς απέχει όταν μιλάμε για παιχνίδια? Ακόμα και ένας τίτλος να είναι, που δεν είναι βέβαια, αν εσένα σε ενδιαφέρει αυτός ο τίτλος τότε φυσικά αξίζει να έχεις και την αντίστοιχη κονσόλα.
Για πες μου λοιπόν 5-6 από τα δεκάδες clones για κάθε ένα από τα παιχνίδια που λέω παραπάνω. Και όταν τελειώσουμε με αυτά να συνεχίσουμε με όλα τα exclusives.
Θα με ενδιέφεραν ιδιαίτερα 5-6 clones για τα Zelda και Mario. -
Το καλύτερο για τον καθένα διαφέρει
Οι κονσόλες προφανώς λόγω αποκλειστικοτητων υπερέχουν σε κάποια πράγματα , αλλά ότι είναι κοινό σε όλες τις πλατφόρμες εννοείται ότι είναι καλύτερο στα PC
-
Η αποκλειστικότητα ή το κορυφαίο conversion ενός παιχνιδιού παλαιότερα θα επιμείνω ότι δεν κάνει το hardware καλύτερο.
Αν ήταν έτσι θα κρατούσα την αμίγκα για πάντα επειδή είχε μακράν τα καλύτερα παιχνίδια στους οικιακούς υπολογιστές! Shadow of the beast λόγου χάρη δεν είδε καμία κονσόλα στο επίπεδο της αμίγκα!
Άρα...καταλήγουμε ότι στους κοινούς τίτλους ένα σύγχρονο πισι υπερτερεί κάθε κονσόλας ακόμα και των τελευταίων ps4, ενώ οι αποκλειστικότητες κάθε κονσόλας είναι η βιτρίνα του σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Προσωπικά θα επιλέξω να έχω πισι και αν θέλω κάτι 'κονσολάτο' να το εξομοιώνω όταν είναι δυνατό ή προτείνω για τους πιο large ν' αγοράζουν την κονσόλα μεταχειρισμένη στο ...1/5 της αρχικής τιμής με έτοιμα τα παιχνίδια που θέλουν.
Ήδη στα μεταχειρισμένα μπορείς να βρεις κονσόλες ps3, xbox 360 με οριακά διψήφια τιμή και έξτρα παλαιούς τίτλους παιχνιδιών.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)