-
Το skyrim δεν το έχω αγγίξει καν, με άγχωσε, όπως και το Oblivion. Δεν έχω και χρόνο... Εδώ δεν έπιασα το GTAIV, ούτε το Max Payne 3...
Ίσως όταν αναβαθμίσω το PC.
Το New Vegas έκανα ένα χρόνο να το ολοκληρώσω (πλήρως όμως). -
το θεμα χρονου ειναι ενα προβλημα..
εγω τωρα που βρηκα ευκαιρια παιζω 8ωρα , γιατι μολις πιασω δουλεια δε θα προλαβαινω παλικι εμενα με ειχε αγχωσει το skyrim το ειχα ξεκινησει στο γκρουπακι χριστουγεννων και το ειχα αφησει απο τοτε
στο μεταξυ τερματισα αλλα πιο μικρα μεχρι να το ξαναπιασωκατι εποπια που ειχαν μπολικο χρονο στη διαθεση τους (με οικογενεια και παιδια) μου ελεγαν οτι εφαγαν χαλαρα 2-3 μηνες να το βγαλουν και ειναι πραγματικα τεραστιο, ολο σου σκανε quests οπου σταθεις και βρεθεις
το max payne παντως δεν ειναι και τοσο μεγαλο, πρεπει να ηθελε γυρω στο 10ωρο, εμενα μου πηρε ενα 3μερο, αμα το πιασεις πολυ πολυ χαλαρα σε 2 βδομαδουλες (ισως και μια) το βγαζεις
ειναι ομως τρομερο , δε καταλαβαινεις πώς περναει , σου φαινεται οτι τελειωνει γρηγορα και θες κι αλλο
επισης παρα τα πολυ καλα γραφικα του ειναι πολυ ελαφρυ, εκανε καλη δουλεια η rockstar και αυτο με κανει αισιοδοξο για το gta 5 (το 4 ηταν παρα πολυ βαρυ και κακογραμμενο), το οποιο απο οτι φαινεται στις φωτο θα εχει εξισου καλα γραφικα (αλλα σε πολυ πιο ανοικτο περιβαλλον, γιατι το mp ειναι γραμμικο παιχνιδι)μπορεις να βαλεις αυτο για να χεις κατι να ασχολεισαι, ουτε να αγχωθεις προκειται ουτε να κανεις πολυ καιρο να το τελειωσεις
ειναι ισως το καλυτερο παιχνιδι που επαιξα φετος και σε αναλογη κατηγορια δεν υπαρχει κατι καλυτερο εδω και χρονιαη ατμοσφαιρα ειναι φοβερη, το σεναριο αν και κλασικο με τους μονολογους του ηρωα σε απορροφα και ο max σαν παρταλι που ειναι ειναι ο πιο συμπαθητικος χαρακτηρας ever
και φυσικα το δραμα παει συννεφο -
Ξέρει κανείς τι ώρα λήγουν τα Summer Sales του Steam?
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Ξέρει κανείς τι ώρα λήγουν τα Summer Sales του Steam?με βαση αυτο
https://developer.valvesoftware.com/wiki/Valve_Time
ειναι λιγακι δυσκολο να προβλεψεις -
Λέει μέχρι 22 του μηνός. Να λήγει τα μεσάνυχτα δεν βγαίνει γτ έχει ακόμα Flash Deals που κρατάνε μέχρι τότε και έχει κ ψηφοφορία για community's choice
Αν είναι χτυπάω τώρα το TDU και ελπίζω να μην το βγάλουν σε μεγαλύτερη προσφορά και ρίχνω
-
:lol:Λέει μέχρι 22 του μηνός. Να λήγει τα μεσάνυχτα δεν βγαίνει γτ έχει ακόμα Flash Deals που κρατάνε μέχρι τότε και έχει κ ψηφοφορία για community's choice
Αν είναι χτυπάω τώρα το TDU και ελπίζω να μην το βγάλουν σε μεγαλύτερη προσφορά και ρίχνω
αν λες για το πρωτο tdu δεν εχει πια Online servers αν λες για το 2 καλυτερα κρατα τα λεφτα σου για κατι καλυτερο...
-
Για το 2ο λέω και βέβαια και το ξέρω το παιχνίδι. Το έχω παίξει αλλά είχα κάτι θεματάκια...
Ξέρω ότι δεν είναι και το καλύτερο sim αλλά...
-
Για το 2ο λέω και βέβαια και το ξέρω το παιχνίδι. Το έχω παίξει αλλά είχα κάτι θεματάκια...Ξέρω ότι δεν είναι και το καλύτερο sim αλλά...
πιο σιμ? παιξε το 1 με τιμονιερα και μετα προσπαθησε να παιξεις το 2 με τιμονιερα.... (ασε που το 1 με το hd texture pack ειναι κλασεις ανωτερο )
-
To Ferrari Legends για PC πότε βγαίνει?
-
Βγήκε στην Αμερική. Εδώ δε ξέρω. Ρώτησα για το αν είναι sim στο Ferrari Chat και περιμένω απάντηση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βγήκε στην Αμερική. Εδώ δε ξέρω. Ρώτησα για το αν είναι sim στο Ferrari Chat και περιμένω απάντηση.Άν βγήκε στην Αμερική δεν είναι δύσκολο να το χουμε και δω.
Sim δεν είναι με την καμία. Και μόνο από τα βιντεάκια το καταλαβαίνεις.
edit: Ούτε εκεί πρέπει να βγήκε.
-
φυσικα και βγηκε εδω και δυο εβδομαδες..στα γνωστα site φυσικα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Για το 2ο λέω και βέβαια και το ξέρω το παιχνίδι. Το έχω παίξει αλλά είχα κάτι θεματάκια...
Ξέρω ότι δεν είναι και το καλύτερο sim αλλά...
πιο σιμ? παιξε το 1 με τιμονιερα και μετα προσπαθησε να παιξεις το 2 με τιμονιερα.... (ασε που το 1 με το hd texture pack ειναι κλασεις ανωτερο )
Δυστυχώς το 1 δεν το πρόλαβα άρα θα αρκεστώ στο 2 με τιμονιέρα.
Αλλά δεν με χαλάει. Για να περνάω την ώρα μου και καμιά χαζομάρα μαζι με άλλους στους servers καλά είναι -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Βγήκε στην Αμερική. Εδώ δε ξέρω. Ρώτησα για το αν είναι sim στο Ferrari Chat και περιμένω απάντηση.
Άν βγήκε στην Αμερική δεν είναι δύσκολο να το χουμε και δω.
Sim δεν είναι με την καμία. Και μόνο από τα βιντεάκια το καταλαβαίνεις.
edit: Ούτε εκεί πρέπει να βγήκε.
Κι όμως μου είπαν ότι είναι sim! Όχι σκληπουρηνικό αλλά αρκετά ρεαλιστικό. Ιδιοκτήτης Ferrari το είπε, ελπίζω να ξέρει τι λέει.
-
Παίζω τώρα το Max Payne 3. Ακόμα δέν το έχω τελειώσει αλλά δέν είμαι σίγουρος αν μου αρέσει ή όχι. Θυμίζει πιό πολύ ταινία οπου έχεις μια μικρή συμετοχή παρά παιχνίδι. Είναι γεμάτο με αμέτρητα και τεράστια cutscenes τα οποία συνήθως δέν μπορείς να προσπεράσεις.
Στο στάδιο νομίζω ήταν το χειρότερο. Υπήρχαν περιπτώσεις οπου αμέσως μετά απο ένα μεγάλο cutscene το μόνο που κάνεις είναι ένα click με το mouse για να σκοτώσεις ένα κακό (ούτε κάν σε άφηνε να στοχεύσεις, ήταν ήδη κεντραρισμένη η κάμερα στον κακό και δεν κουνιόταν!) και μετά άλλο ένα τεράστιο cutscene.
Μετά απο κεί φτιάχνει λίγο και έχει πιό αδιάκοπη δράση αλλά η γενική ιδέα του παιχνιδιού είναι αυτή. Προφανώς αυτό σκοτώνει το replayability του παιχνιδιού γιατι εγώ πάντως δέν θα κάτσω να το ξαναπαίξω και να φάω στη μάπα όλα αυτά τα unskipable cutscenes.
Επίσης κάτι άσχετο, τα cutscenes πρέπει να είναι prerendered γιατί ότι όπλο και να κρατάς στο παιχνίδι, όταν αλλάζει σε cutscene σε δείχνει με πιστόλι.
-
4337x4862 image warning
-
-
4K image και αντί να το ποσταρει με link βάζει warning και το χώνει με img tag
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Μπας και πείσουμε τον HiFi για την αναγκαιότητα του optical fibre
εσένα αν δεν σ' αρέσει να πατήσεις esc
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Παίζω τώρα το Max Payne 3. Ακόμα δέν το έχω τελειώσει αλλά δέν είμαι σίγουρος αν μου αρέσει ή όχι. Θυμίζει πιό πολύ ταινία οπου έχεις μια μικρή συμετοχή παρά παιχνίδι. Είναι γεμάτο με αμέτρητα και τεράστια cutscenes τα οποία συνήθως δέν μπορείς να προσπεράσεις.Στο στάδιο νομίζω ήταν το χειρότερο. Υπήρχαν περιπτώσεις οπου αμέσως μετά απο ένα μεγάλο cutscene το μόνο που κάνεις είναι ένα click με το mouse για να σκοτώσεις ένα κακό (ούτε κάν σε άφηνε να στοχεύσεις, ήταν ήδη κεντραρισμένη η κάμερα στον κακό και δεν κουνιόταν!) και μετά άλλο ένα τεράστιο cutscene.
Μετά απο κεί φτιάχνει λίγο και έχει πιό αδιάκοπη δράση αλλά η γενική ιδέα του παιχνιδιού είναι αυτή. Προφανώς αυτό σκοτώνει το replayability του παιχνιδιού γιατι εγώ πάντως δέν θα κάτσω να το ξαναπαίξω και να φάω στη μάπα όλα αυτά τα unskipable cutscenes.
Επίσης κάτι άσχετο, τα cutscenes πρέπει να είναι prerendered γιατί ότι όπλο και να κρατάς στο παιχνίδι, όταν αλλάζει σε cutscene σε δείχνει με πιστόλι.
Προσώπικα ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Αυτό με τις τόσες σκηνές το ακούω από πολλούς αλλά εμένα δε μου φάνηκε και τόσο υπερβολικό, ίσως λόγω του ότι έχω παίξει και το MGS3, και αυτό θυμάμαι είχε πάρα πολλές σκηνές.
Στο στάδιο είχε αρκετό πιστολίδι (βασικά και εκεί ), αυτό με τον αυτόματο στόχο μετά από κάποια σκηνή το χει και αλλού αλλά είναι στιγμιαίο για ένα-δυο άτομα.
Μετά τις σκηνές και μένα με τσάτιζε όταν το γυρνούσε στο πιστόλι αλλά θυμάμαι σε μια πως το Μ4 το κρατούσε στα χέρια και το άφησε σε έναν πάγκο.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)