-
Ο χρήστης Insignia fun έγραψε:
Καλημέρα,Θέλω τη βοήθειά σας στο εξής:
Ο γιος μου έχει ένα XBOX 360 τσιπαρισμένο, με σκληρό δίσκο, το παλιό μοντέλο αυτό που από πίσω έχει εκτός της υποδοχής του τροφοδοτικού και του σήματος, μια θύρα USB και υποδοχή για κλιπ τηλεφώνου. Θέλω λοιπόν να βγάλω το XBOX από την τηλεόραση που είναι τώρα και να το συνδέσω με ένα TV Monitor που σκοπεύω να αγοράσω με σκοπό να είναι όλα στον υπολογιστή του. (Τηλεόραση, DVD, παιχνίδια).
Το monitor που είδα είναι αυτό:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169630
Το XBOX αυτή τη στιγμή συνδέεται στην τηλεόραση με το καλώδιό του δηλ. component.
Αν αγοραστεί το παραπάνω monitor-tv θα μπορεί να συνδεθεί ?
Βλέπω βέβαια στα χαρακτηριστικά του ότι έχει έξοδο component, αλλά από την άλλη βλέπω και στην τηλεόρασή μου ότι μπαίνουν 5 συνολικά χρωματιστοί ακροδέκτες από πίσω.
Μην αγοραστεί τζάμπα και δεν γίνει η δουλειά μας...Sorry για το μακροσκελές...
**Edit: Υπάρχει κάποιος αντάπτορας-μετατροπέας που να αλλάζει τα καλώδια που βγαίνουν από το Xbox σε κάποια έξοδο του συγκεκριμένου Tv-Monitor ??**
μια χαρα συνδεεται, μην αγχωνεσαι, παρτην
-
Τον τελευταίο μήνα έπαιζα το Assasins Creed 2 στο PC και τώρα ξεκίνησα το Revelations στο xbox.
Μιλάμε για τρελή ξενέρα, τα γραφικά του xbox είναι μια θολούρα σκέτη σε σχέση με το PC και όλα τα γραφικά πάνω
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://snesbox.com/gameωραιο
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τον τελευταίο μήνα έπαιζα το Assasins Creed 2 στο PC και τώρα ξεκίνησα το Revelations στο xbox.Μιλάμε για τρελή ξενέρα, τα γραφικά του xbox είναι μια θολούρα σκέτη σε σχέση με το PC και όλα τα γραφικά πάνω
μα το λεμε εδω και καιρο οτι δεν παιζει συγκριση
μαλιστα τα ac οσο και αν δε τους φαινεται με τη πρωτη (μονο αν γυρισεις να παιξεις προηγουμενο το καταλαβαινεις) βελτιωνουν συνεχως τα γραφικα τους παροτι αυτα παραμενουν dx9
το revelations ειναι πολυ πιο ομορφο σε σχεση με το 2 ή το brotherhood και φυσικα εννοειται οτι αξιζει να το παιξεις σε pc αν εχεις pc σε hd, οι κονσολες οπως και να το κανουμε εχουν τεχνολογια 6ετιας
-
Τελικά δέν άντεξα τα χάλια γραφικά του xbox και το αγόρασα μέσω steam στο PC. Η 6870 δέν μασάει και πάει σφαίρα με όλα πάνω.
-
Έβαλα το Max Payne 3 και το παιξα λιγάκι, έφτασα στο chapter 2.
Όσον αφορά τις απαιτήσεις συστήματος κάναν πάρα πολύ καλή δουλειά. Στα 1080p με όλα στο high και 4Χ ΜSAA (default ρυθμίσεις, κάποια με αφήνει να τα πάω και πιο πάνω) με την 4850 τρέχει νερό!!!Το παιχνίδι απλά απίστευτο, ναι μεν μεγάλες οι κινηματογραφικές σκηνές αλλά έχει πολύ δράση και πιστολίδι. Τα δε γραφικά εκπληκτικά!!
-
γαμ@το το close quarters, ειδικά για deathmatch
-
Ο Βαρουφάκης έπιασε δουλειά στη Valve.
http://www.enternity.gr/Article/Έ% ... /9682.html
-
έχει καιρό τώρα..
-
Ναι το διάβασα στο blog αλλά για ένα περίεργο λόγο τώρα βγήκε στα gaming sites.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
έχει καιρό τώρα..Άντε γιατί πολύ αέρα είχαν πάρει αυτά τα καπιταλόσκυλα! Θα τους τον κόψει ο Γιάνης!
-
ψάξε λίγο περισσότερο για τη valve.
Δεν είναι τυχαίο ότι παρακολουθούσε το blog του βαρουφάκη -
Ντρέπομαι που το λέω , αλλά ευχαριστήθηκα απίστευτα το nova 3 στο κινητό μου
Πέρα από φοβερά τα γραφικά για mobile συσκευή , ήταν όντως και ωραίο παιχνίδι
Αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του γιατί έχει και αρκετά καλή διάρκειαΠέρασα αρκετές ευχάριστες ώρες υπηρεσίας με αυτό , τώρα πάω για mass effect
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ντρέπομαι που το λέω , αλλά ευχαριστήθηκα απίστευτα το nova 3 στο κινητό μουΠέρα από φοβερά τα γραφικά για mobile συσκευή , ήταν όντως και ωραίο παιχνίδι
Αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του γιατί έχει και αρκετά καλή διάρκειαΠέρασα αρκετές ευχάριστες ώρες υπηρεσίας με αυτό , τώρα πάω για mass effect
Έτσι φυλάς σκοπιά εσύ;
-
Δε τη παλεύω λέμε
Αν και το βραδύ το ψήνω για ταινία γιατί έχω 3ωρο
-
Στην εξωτερική έφοδο τι θα πεις; 'Τρία αστέρια από τον Τιμογιαννάκη';
-
Μέχρι να φτάσουν σε μένα ( πέρα από το ότι θα το μάθω αμέσως ) θα έχω προλάβει να ρίξω και τουλάχιστον ένα σφουγγάρισμα
Και ο επόπτης να φτερνιστεί πρώτος εγώ θα το μάθω
Άμα έχει τέτοια άγχη και ο παλιός πάμε κατά διαόλου.. -
Είχα προβλήματα τελευταία, με πετούσε στα windows μετα από 5-8 λεπτα παιχνιδιού
κατεβαζω τα Nvidia control panel, performance κλπ, κατεβαζω κατά 2 μονο MHz τα graphics clock και memory clock...
τώρα παίζει για 2 ώρες χωρίς να έχει crashαρει -
Θέμα θερμοκρασίας είναι
Απλά όταν τη βάζεις στα ελάχιστα δυνατά MHz (προφανώς όχι μόλις 2, απλά με το 2 θα πέφτει στα ελάχιστα που μπορεί να λειτουργήσει ) τη παλεύει
Όταν δουλεύει φουλ θα περνάει το 120αρι και θα σταματάει
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)