-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
γιατι το λες αυτο? (δεν το χω παιξει δε ξερω)
επειδη ολοι με επρηζαν οτι ειναι δυσκολο και το τελειωσα σε 14 ωρες
αα δε ξερω δεν εχω ασχοληθει με τη σειρα, εχω ομως φιλο που ειχε ασχοληθει (βασικα τερματιζε τα παντα το παλικαρι σε χρονο ρεκορ ) και σιγουρα θα μπορουσε να το ξεπεταξει αερα, αλλα τωρα παντρευτηκε (δουλευει και σα σκυλος) και εχει σταματησει να παιζει τοσο πολυ
βασικα αναρωτιεμαι αν παιζει καν πλεονε αυτος θα μπορουσε να σε κοντραρει
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Από 2 νοεμβρίου θα παίζει κανείς Γκραν Τουρίσμο 5?
Eννοειται!!!
Eίμαι περίεργος να δω πως θα είναι σε σχέση με το Φορζα 3
-
Καταιγισμός ειδήσεων από το στρατόπεδο του Duke Nukem από την PAX αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς, εκτός του ότι η** Gearbox Software** ανακοινώθηκε ως η πιο πρόσφατη developer που ανέλαβε την ανάπτυξη του τίτλου, η εταιρεία από το Texas απέκτησε και τα δικαιώματα της εκμετάλλευσης του franchise. Με λίγα λόγια, ο Δούκας ανήκει πλέον στην Gearbox, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (νέους τίτλους κλπ).
Σε ένα press release από τη Gearbox, ο πρόεδρός της, Randy Pitchford, δήλωσε: Πριν από δεκαπέντε χρόνια, το Duke Nukem 3D με βοήθησε να ξεκινήσω την καριέρα μου στα videogames. [Ο Pitchford συμμετείχε στην ανάπυξη του πρώτου FPS Duke από τη 3D Realms.] Η ομάδα της Gearbox Software κι εγώ είμαστε πανευτυχείς που βρισκόμαστε στη θέση να σηκώσουμε τον πυρσό και να βοηθήσουμε τον Duke να ξαναβρεί τη δόξα του, τώρα που το έχει ανάγκη. Οι fans και όλοι οι ταλαντούχοι άνθρωποι που δούλεψαν σ'αυτό το παιχνίδι αξίζουν να έχουν την καλύτερη υποστήριξη που μπορούμε να δώσουμε. Γι'αυτό, ελάτε μαζί μου να υποστηρίξουμε τον Duke στη θριαμβευτική αυτή επιστροφή του!
Την άποψή του όμως πρόσφερε και ο George Broussard, χρόνια επικεφαλής της 3D Realms που πάλεψε και απέτυχε να φέρει το Duke Nukem Forever στα καταστήματα. Η Gearbox είναι το μόνο κατάλληλο σπίτι για το franchise του Duke Nukem, δήλωσε. Πρόκειται για ένα ταλαντούχο studio και καταλαβαίνουν το περιεχόμενο, το όραμα που έχουν για την μελλοντική κατεύθυνση του Duke είναι συναρπαστικό και απίστευτο. Προσωπικά, δε βλέπω την ώρα να δουν οι fans την μοναδική ματιά της Gearbox στο franchise. Όλοι κερδίζουν, και ειδικά οι παίκτες.
Ας σημειωθεί ότι το Duke Nukem Forever ήταν διαθέσιμο σε playable μορφή στην PAX
επιστροφη στις ριζες και επιτελους θα το δουμε να κυκλοφορει -
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Eννοειται!!!
δεν εχεις δει το prologue?
-
Το εχει παιξει κανεις το mafia το 2?Το κατεβαζω τωρα ελπιζω να λεει....
-
καλο αλλα μικρο.. και σε αφηνει μα την αγωνια για τη συνεχεια (μαλλον θα βγει expansion)
απο φιλο μου που το τερματισε .. εγω εχω παιξει μονο το demo προς το παρον..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλο αλλα μικρο.. και σε αφηνει μα την αγωνια για τη συνεχεια (μαλλον θα βγει expansion)απο φιλο μου που το τερματισε .. εγω εχω παιξει μονο το demo προς το παρον..
βγηκε ηδη dlc,επιβεβαιωνω,πολυ καλο αλλα πολυ μικρο
μεγαλη εντυπωση μου εκαναν τα γραφικα,με την κωλοκαρτα μου επαιζε αερα ολα medium 1920*1080,δεν κολλησε πουθενα,ενω διαβαζω παντου οτι ειναι παρα πολυ βαρυμαλλον το medium με το very high εχουν τρελες διαφορες,αλλα εχει τοσο καλοσχεδιασμενα γραφικα στο medium που δεν παει το μυαλο μου πως θα φαινεται ολα φουλ
tip,στα settings,στο driving mode βαλτε simulation
φυσικα δεν ειναι simulation,αλλα ειναι ολα πισωκινητα,και το μισο παιχνιδι ειναι σε χιονισμενη πολη,δεν ισιωνει πουθενα -
Το Mafia 2 ειναι κορυφη!!!Δεν ξερω ποσο μικρο ειναι (αλλα απ οτι φαινεται αρκετα) παρ ολα αυτα εχει πολυ δραση,ενδιαφερουσα πλοκη και πολυ ευχαριστο περιβαλλον.
@ chrooooo
Βαρυ γινεται με το physX,εκει θελεις δυνατη καρτα.Με μια μετρια τρεχει παρα πολυ καλα. -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
καλο αλλα μικρο.. και σε αφηνει μα την αγωνια για τη συνεχεια (μαλλον θα βγει expansion)
απο φιλο μου που το τερματισε .. εγω εχω παιξει μονο το demo προς το παρον..
βγηκε ηδη dlc,επιβεβαιωνω,πολυ καλο αλλα πολυ μικρο
μεγαλη εντυπωση μου εκαναν τα γραφικα,με την κωλοκαρτα μου επαιζε αερα ολα medium 1920*1080,δεν κολλησε πουθενα,ενω διαβαζω παντου οτι ειναι παρα πολυ βαρυμαλλον το medium με το very high εχουν τρελες διαφορες,αλλα εχει τοσο καλοσχεδιασμενα γραφικα στο medium που δεν παει το μυαλο μου πως θα φαινεται ολα φουλ
tip,στα settings,στο driving mode βαλτε simulation
φυσικα δεν ειναι simulation,αλλα ειναι ολα πισωκινητα,και το μισο παιχνιδι ειναι σε χιονισμενη πολη,δεν ισιωνει πουθεναειναι πολυ καλογραμμενο παιχνιδι σε ο,τι αφορα τα γραφικα, εγω το τρεχω αρκετα ανετα με ολα full (εκτος physx βεβαια, οπου μονο εκει ακουσα παραπονα, χωρις μαλιστα να δουν σημαντικες διαφορες πουν να δικαιολογουν τη πτωση στις επιδοσεις, θα τω δω βεβαια και στην 480 του φιλου μου που ειναι το πιο τερατακι της nvidia )
καμια σχεση με το gta, παροτι ειναι σαφως πιο φρεσκο και ομορφο ειναι πολυ πιο ελαφρυ
-
Eννοειται!!!
Το prologue δεν εχει καμια ομοιοτητα στον χειρισμο με το GT 5, που εχουν αλλαξει πολλα στο physics engine.
Το prologue ηταν απλως ενα HD GT, με προσφατα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Περιμενω σαν παιδακι το Call of duty Black ops
υπόψιν οτι αυριο θα η Treyarch θα δειξει πως θα ειναι το Multiplayer του και η πρεμιερα του παιχνιδιου ειναι στις 11/09/2010.
Εχει να πεσει καψιμο παλικανενα review εχει βγει??ειναι καλυτερο απο bad company 2?
βασικα απο ο,τι βλεπω στα trailer σκοτωνεις ευκολα με μια σφαιρα, και αυτο ειναι για πολλους εκνευριστικό...στο bad company 2 στο asault, θελεις 4-5 πυροβολισμους για να σκοτωσεις με AN-94, 6-8 για xmb, aug κλπ κλπ και παραπάνω με το πανάθλιο F2000(σε λιγα με κακό rate of fire σκοτωνεις με μία-->870, G3, SPAS κλπ ακομα και ο sniper πρεπει να σε σημαδεψει στο κεφαλι για να σε σκοτωσει με τη μια....ετσι αν ο αλλος ειναι σε ετοιμοτητα παιζει αμυνα(πηδαει σαν λαγος κλπ )και γινεται καλό παιχνίδι...ακομα και με grenade launcher πρεπει να εισαι ακριβέστατος για να καθαρισεις τον αλλο οταν εχει 100% ζωή....αμα ο αλλος σκοτωνεται με μια σφαιρα καταντάει σπαστικό
-
178 ωρες συνολικου παιχνιδιου πανω απο 3 μηνες για να φτασω ως εδω και μολις τωρα καταφερα να φαω πειρατες και να αναπτυχθω!
-
Το mafia II τα σπαει.
-
Eννοειται!!!
δεν συνηθίζω να πληρώνω demos
-
καλα κι εγω ουτε καν games
μπορει απλα να το νοικιαζες.. ή να το χε κανας φιλος σου..
-
178 ωρες συνολικου παιχνιδιου πανω απο 3 μηνες για να φτασω ως εδω και μολις τωρα καταφερα να φαω πειρατες και να αναπτυχθω!
πρεπει να ξεκινησεις πολυ γρηγορα και να πιασεις αρκετους πλανητες απτην αρχη.
βασικα , οποιοσδηποτε καλα θα καλει να μεινει μακρια απο το sins of a solar empire ειναι το απολυτο καψιμο , θα επρεπε να απαγορευθει . εφαγα μερικα βραδυα το πασχα και παρολο που μαρεσει το παρατησα πρεπει να εχεις κανα 12ωρο διαθεσιμο και φαγητο , νερο. νομιζεις οτι παιζεις μιση ωρα και εχουν περασει 5! μακρια!!!!!!!
-
το να πιασεις πλανητες ειναι ευκολο να τα εχεις φτιαξει χαρτη με 600 πλανητες σε 7 γαλαξιες και μολις στο 4 να βρηκα τον εναν απο τους δυο αντιπαλους ναι χαλια τα παω ακομη και τωρα αλλα το stargate mod ειναι επικο τελος
JAFAA KRI! -
καλα κι εγω ουτε καν gamesμπορει απλα να το νοικιαζες.. ή να το χε κανας φιλος σου..
Και λογικά να το σκεφτείς, τα 2 παιχνίδια τα χωρίζουν 2 χρόνια οπότε δεν θα έχει καμία σχέση το Προλόγκ με το 5.Πάντως και σε κατάστημα που το έχω δει, τουλάχιστον σε γραφικά το φόρτσα είναι καλύτερο.
-
Μόνο 178 ώρες;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μόνο 178 ώρες;;;
178 συνολικες δεν την παλευεις να παιξεις σερι μερες αυτο το παιχνιδι ειτε θα γινεις και εσυ εξωγηινος ειτε θα πεθανεις
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)