-
Ο χρήστης McLarenfan έγραψε:
αποψη μου:
ο ΛΧ εκοψε στο σικειν, χανοντας τα φρενα οκ. Μεχρι εκει ολα καλα και νομιμα.
βγαινοντας στην ευθεια με τον ΚΡ, οφειλε να τον αφησει ξεκαθαρα να μπει μπροστα προκειμενου να μην τιμωρηθει για το 'κοψιμο' στο σικειν.
τι εκανε? Δε τον αφησε να μπει ξεκαθαρα μπροστα, με αποτελεσμα στην 1η στροφη να εχει μικρο πλεονεκτημα και να τον περασει στα φρενα.
αρα, καλως τιμωρηθηκε. Η ολη φαση βεβαια ειναι δυσκολη, κυριως στο σημειο που υπογραμισα.
TON PETAKSE EKSO DEN EXASE TA FRENA EINAI FANERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://uk.youtube.com/watch?v=M9k410uyvmk
στο 0:44'', για δες το και πες μου αν τον πεταξε εξω... -
...oxi alla gnomi mou fusika...den thelo na antiparatetho..alla sto telos tou shicane exei o hamilton tin esoteriki kai den ton afinei katholou xoro o Raikkonen...EGO ksero na XANO....
-
ti oxi vevaia...EINAI DYNATON???? an thelete na pernete etsi ta protathlimata ok? Ypostirizo oti einai NTROPI auto pou simvainei...polles adikes poines! To 2004 o alonso ekove sto shicane sto monaco (tote pou den antexan ta elastika tou) stous teleutaious gurous kai epeidi oi antagonistes itan oi mclaren oute mia poini...exo aganaktisei..-
Γράφουμε Ελληνικά.
-
Για το λόγο αυτό έχουν αλλάξει τα sporting regulations. Ακόμα από όσο θυμάμαι το 2004 στο Μονακό είχε κερδίσει η Ρενώ του Jarno Trulli μετά το ατύχημα του FA και το σκηνικό μέσα στο τούννελ μεταξύ του MS και του JPM και φυσικά επιτρεπόντουσαν οι αλλαγές ελαστικών.
-
Εννοείς για τον αγώνα του 2005 (που μάλλον αυτόν εννοείς) τότε να σου θυμίσω ότι πίσω από τον FA δεν ήταν οδηγοί της McLaren αλλά τις Williams - BMW. Σε εκείνο το σκηνικό οι δύο οδηγοί της Williams έφαγαν τελικά ζωντανό τον Αλόνσο και το συμβάν έληξε εκεί. Το γεγονός ότι στο τέλος πίσω από τον Αλόνσο είχε φτάσει ο JPM δεν συνεπάγεται αυτόματα ποινή για κάτι που δεν είναι ακόμα θεσμοθετημένο.
Ούτε και εγώ γουστάρω τους αγώνες να τους κερδίζουν οδηγοί που δεν έχυσαν σταλιά ιδρώτα. Όμως αυτή η απόφαση των Αγωνοδικών και μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή είναι η απόφαση και από όσο φαίνεται δεν αλλάζει. Η McLaren έχει το δικαίωμα να υποβάλλει ένσταση και ας δούμε τι θα γίνει τελικά αν υποβληθεί η ένσταση.
-
-
αποψη μου:
βγαινοντας στην ευθεια με τον ΚΡ, οφειλε να τον αφησει ξεκαθαρα να μπει μπροστα προκειμενου να μην τιμωρηθει για το 'κοψιμο' στο σικειν.
τι εκανε? Δε τον αφησε να μπει ξεκαθαρα μπροστα, με αποτελεσμα στην 1η στροφη να εχει μικρο πλεονεκτημα και να τον περασει στα φρενα.
αρα, καλως τιμωρηθηκε. Η ολη φαση βεβαια ειναι δυσκολη, κυριως στο σημειο που υπογραμισα.
Υπάρχει στο youtube. Και κάνεις λάθος.
-
Ρε μάγκες, γιατί αμφισβητείτε το γεγονός ότι ο Χαμιλτον έκοψε δρόμο, πράγμα που φάνηκε και στο βίντεο. Θα μπορούσε να μείνει στα φρένα και να κάτσει πίσω από τον Κίμι. Παρόλα αυτά, πάτησε τέρμα γκάζι και έφυγε απέξω.
Ο ΙΔΙΟΣ παραδέχτηκε το λάθος του προσπαθόντας να τον αφήσει στην ευθεία να τον περάσει. Το είπε και στη συνέντευξη..
Την ακυρωση την έφαγε γιατι γελοιωδώς αντί να αφήσει να τον περάσει καθαρά ο κιμι τον ξαναπέρασε στην ιδια ευθεία! Και οπτικά αμά το δεις είναι τελείως γελοίο και κοροιδία.. -
Δεν τον πετάει έξω. Ο Χάμιλτον καταλαβαίνει ότι δεν θα περάσει, και πάει από το σικέιν...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν τον πετάει έξω. Ο Χάμιλτον καταλαβαίνει ότι δεν θα περάσει, και πάει από το σικέιν...ακριβως, και μαλιστα ο ΛΧ καθυστερει παρα παρα πολυ στα φρενα γιαυτο το λογο δεν μπορει να στριψει εκει.
-
Ναι για το 2005...έχεις δίκιο...Απλά με εκνεύρισε η ποινή, την οποία εξακολουθώ να πιστεύω ότι ειναι αδικη, και το παραπονό μου είναι οτι θέλω να δω τη McLaren να παίρνει πρωταθλημα, που όσο παρακολουθω δεν έχει...πάρει.Τέλως πάντων ας ηρεμήσουμε και να ευχηθούμε καλή επιτυχια!!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν τον πετάει έξω. Ο Χάμιλτον καταλαβαίνει ότι δεν θα περάσει, και πάει από το σικέιν...
ακριβως, και μαλιστα ο ΛΧ καθυστερει παρα παρα πολυ στα φρενα γιαυτο το λογο δεν μπορει να στριψει εκει.
Προαπ΄θησε, ουσιαστικά, να τον πάρει στα φρένα, αλλά, από την εξωτερική, ήταν αδύνατο.
-
...oxi alla gnomi mou fusika...den thelo na antiparatetho..alla sto telos tou shicane exei o hamilton tin esoteriki kai den ton afinei katholou xoro o Raikkonen...EGO ksero na XANO....Περιμενεις καποιον με τοση αποσταση εικονα 1, εικονα 2 να σου δωσει χωρο και την θεση? Μονο στισ καλες κουμερες.
-
Δική γνώμη είναι ότι μάλλον οι αγωνοδίκες είναι πάντα αυστηροί με τους άλλους εκτός από την Ferrari..Έχω Άδικο???Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στην πιστά και ΟΧΙ στα γραφεία..
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Δική γνώμη είναι ότι μάλλον οι αγωνοδίκες είναι πάντα αυστηροί με τους άλλους εκτός από την Ferrari..Έχω Άδικο???Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στην πιστά και ΟΧΙ στα γραφεία..Και εγώ αυτο βλέπω, για το λόγο αυτο αγανακτισα..
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Δική γνώμη είναι ότι μάλλον οι αγωνοδίκες είναι πάντα αυστηροί με τους άλλους εκτός από την Ferrari..Έχω Άδικο???Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στην πιστά και ΟΧΙ στα γραφεία..οταν δεν τηρουνται οι κανονες στη πιστα, κρινονται στα γραφεια. Εκτος αν ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει στη πιστα.
στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ γεγονος θεωρω οτι ορθως επεβληθει τιμωρια.
-
Δική γνώμη είναι ότι μάλλον οι αγωνοδίκες είναι πάντα αυστηροί με τους άλλους εκτός από την Ferrari..Έχω Άδικο???Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στην πιστά και ΟΧΙ στα γραφεία..
Και εγώ αυτο βλέπω, για το λόγο αυτο αγανακτισα..
Και πολύ καλά κάνεις..
-
Αυτό που είδα στο τέλος του αγώνα αποδείκτικε τελικά πολύ καλό για να 'ναι αληθινό.
Ελπίζω να αποτελέσει καλό μάθημα για το μέλλον η απόφαση των αγωνοδικών για τον μικρό...
-
Μα ρε παιδια,ετσι κ αλλιως φαινοταν οτι ο Λουης ειναι σαφως ταχυτερος στο τελος απο τον Κιμι οποτε θα τον περνουσε κατα πασα πιθανοτητα σε μια απο τις επομενες στροφες!Απλα ηταν εντελως κοροιδια αυτο που εκανε ο Λουης κ γι'αυτο κατ'εμε σωστα τιμωρηθηκε!Τωρα το οτι κερδισε ο Μασα που σε ολο τον αγωνα δεν εκανε τπτ απολυτως κ στο τελος πηγαινε σαν κοτα χωρις να πιεσει καθολου ουτε εμενα μου αρεσε!Παντως ξεκαθαρα λειπει ο Ρος Μπρον απο τη σκουντερια...
Μπραβο στους Χαιντφελν(κυριως) κ Αλονσο για το ρισκο που πηραν!!! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αποψη μου:
http://uk.youtube.com/watch?v=M9k410uyvmk
στο 0:44'', για δες το και πες μου αν τον πεταξε εξω...o hamilton στην ευθεια αλλαξε δυο φορες την γραμμη του.
-
Βγήκε εκτός και γκάζωσε απ' ευθείας. Ο αγώνας ήταν του Λούη γιατί θα τον περνούσε πιο μετά σίγουρα αλλά έκανε πατάτα.
Ποινές παίρνουν οι οδηγοί της ΜακΛάρεν επειδή κάνουν ιστορίες.
-
μπραβο ρε Vassilakis εδω φαινεται καθαρα οτι ο κιμι τελικα δεν κλεινει τον χαμιλτον!!!
εδω φαινονται ολα, λανθασμενα πιστευα οτι τον ειχε σπρωξει εξω.
Ο μασσα δεν εκανε τιποτα...
δεν περασε τον teammate του κοβοντας τερμα γκαζι την πρωτη στροφη (κιμι)
δεν το εχασε αφηνοντας τον ραικονεν να περασει (χαμιλτον)
δε το εριξε στις σβουρες στο τελοςγια καποιο λογο δεν ηταν γρηγορος , ηταν ομως ο πιο σταθερος και ειχε πολυ καλη επιδοση στα προκριματικα με παραπανω καυσιμο
EDIT:Ειδα και το βιντεο και τελικα (χωρις αμφισβητιση) ο χαμιλτον αλλαζει δυο φορες γραμμη που ειναι παρανομο , εξισου (αν οχι μεγαλυτερος) λογος για τιμωρια.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Βγήκε εκτός και γκάζωσε απ' ευθείας. Ο αγώνας ήταν του Λούη γιατί θα τον περνούσε πιο μετά σίγουρα αλλά έκανε πατάτα.Ποινές παίρνουν οι οδηγοί της ΜακΛάρεν επειδή κάνουν ιστορίες.
Αλλά οι αντίστοιχοι τους στην Ferrari από σπάνια έως ποτέ…
Eπίσημο thread: GP Βελγιου-Σπα 2008