-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ελα ρε συ love story χωρις νοημα παλι (και πες αυτο δε με πειραξε τοσο) , αλλα το σκηνικο με τη λαγκουερτα μου την εσπασε παρα πολυληξτο εκει να τελειωνουμε..
[/URL]
[/url]
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΓΕΩΝ!!!
-
The Following , λέει τίποτα? 8αρακι βλέπω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
The Following , λέει τίποτα? 8αρακι βλέπω...Ξεκινάει τρομερά δυνατά, όσο πάει χειροτερεύει δυστυχώς...
-
Το αυτό!
-
Justified, pas mal... Καλή συντροφιά για την ανάρρωση από το χειρουργείο, ειδικά αφού 'ξεμεινα' (up to date) με τις τρεχουσες
-
In any case καλή και γρήγορη ανάρρωση
-
Επειδή βλέπω οτι μερικοί ψάχνουν καλή αστυνομική σειρά εγώ θα τους προτείνω μια που είδα προσφατα και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις:
Είναι από τις περιπτώσεις που οι μικρές εκπλήξεις αποκτούν μεγαλυτερη αξία όταν έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις:
Αργεντίνικη (!) παρακαλώ, του 2004 αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τις σύγχρονες εξ Αμερικής.
13 επεισοδιάκια (πρπ 50 min έκαστο) με σενάριο που το χουμε ξαναδεί, με διαφορά όμως τις ερμηνείες (ειδικά του δολοφόνου) που απογειώνουν την σειρά.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.... δεν θα χάσετε. -
.... ένα resume παρακαλώ
Κυριακή βράδυ GoT στην Αμερική ..... Τρίτη Βράδυ στο Νova .... Τετάρτη στα 'λημέρια' .... οκ ?
-
στα λημέρα θα είναι το αργότερο Δευτέρα πρωί.
τα δικά σου λημέρια είναι αργοπορημένα.
-
συγκεκριμενα 4 ωρες μετα που τελειωσει θα εχει ανεβει το eztv..
-
Έχει κυκλοφορήσει ένα 5 και μισό λεπτο υπενθυμιστήρι της 2ης σαιζόν, τι έγινε κλπ που δεν είναι κακό αλλά είναι λίγο..... γενικά ξεχνάω γρήγορα, θα το προτιμούσα μισάωρο...
Πρέπει να έχουν αρχίσει οι προβολές σε επισήμους, δεν αποκλείεται να ξεφύγει κάτι και πριν την επίσημη προβολή. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στα λημέρα θα είναι το αργότερο Δευτέρα πρωί.τα δικά σου λημέρια είναι αργοπορημένα.
... εάν Δευτέρα πρωί ... εννοείς με υπότιτλους κτλ .... θα χαρώ να δω ένα pm σου
-
αλλο οι υποτιτλοι (ειδικα οι ελληνικοι )
εκει εχεις να κανεις με τους υποτιτλαδες (πχ καλιφορνικατιον ολοι αργουν , ελληνες ξενοι)
μια σειρα ομως κυκλοφορει παντα λιγες ωρες αφου προβληθει , αυτο ειναι κανονας
και για οσους βαριουνται να ψαχνουν τα site, υπαρχει και ο bs player που βρισκει για σενα , ακομα και σε κινητο/ταμπλετ
-
Αφενός αυτό που λέει ο επάνω αφετέρου και πάλι σε διάσημες σείρες βγαίνουν την επόμενη μέρα απόγευμα, βαριά την άλλη το πρωί. (δηλ Τρίτη πρωί για το got)
-
σε μια μερα βγαζουν υποτιτλους για το Hawaii five-0. για αλλες σειρες πχ. homeland βγενουν σε λιγες ωρες.
-
-
το ειδε κανεις ή οχι ακομα ;
οχι spoilers , μονο εντυπωσεις παρακαλω
-
To κατέβασα και θα το δώ σε λίγο.
-
Πολυ καλος μου φιλος μου εφερε Σερλοκ και homelad.
Θα παθω πλακα και διαφορα τετοια!! (ισχυει??εκανε σαν μουρλος)
Λεω να ξεκινησω σημερα. -
Έχει σημασία τι σου πάει. Χθες με ένα φίλο τα λέγαμε και τα γούστα μας ήταν διαμετρικά αντίθετα!
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]