-
@dg79 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Εμένα το Alien μ άρεσε, είμαι και φάν. Καλή ισορροπία μεταξύ δράσης και πλοκής. Το στόρυ με τους synths, hybrids και cyborgs, prodigy vs weyland, έχει ψωμί για αρκετές σεζόν. Τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν μεθαύριο.
Είδα και το Adolescence του νετφλιξ, δραματικό/κοινωνικό, μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων. Εξετάζει την επίδραση των σόσιαλ μίντια και των διαδικτυακών κοινοτήτων στους εφήβους και τη δυσκολία των σύγχρονων γονέων να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις.
Ενδιαφέρον έχει και ότι κάθε επεισόδιο είναι γυρισμένο σε μια συνεχόμενη λήψη (μονοπλάνο), σε απορροφάει εντελώς η εξέλιξη της πλοκής.Περιμένω και τη νέα σεζόν Slow Horses...
Αν σου αρεσουν τα κατασκοπευτικα, ριξε μια ματια στο πολωνικο Eastern Gate. Φαινεται εξαιρετικο.
-
Παίζει Invasion, ξεκινάει Slow Horses και Tulsa King, και το Νοέμβρη νέα σεζόν Landman.
-
Δεν έχω προς το παρόν HBO, το έβαλα όμως στη λίστα
Γενικά δεν έχω μόνιμες συνδρομές, αλλάζω μετά από μερικούς μήνες, όταν βαρεθώ το περιεχόμενο. Πάω σε άλλες πλατφόρμες, μέχρι να ανανεωθούν.Btw, πρόσφατα είδα και το seven seconds από νετφλιξ, crime/drama. Αρκετά βαρύ σα θέμα, το λες και νουάρ καθώς όλοι οι χαρακτήρες είναι αντιήρωες.
-
Είδα και το τελευταίο του Harlan Coben "Missing You" - εξαιρετικό όπως και τα προηγούμενα!!
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]