-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
εντωμεταξει, στα πρωτα πρωτα επεισοδια ειχε αφησει μυστηριο με τους περιεργους unreal τυπους στο Βορρα
αυτο δεν το πολυεπαιξε στη συνεχεια.. how come?Θα τους βλέπεις πιο τακτικά αργότερα. Απλά δεν ήταν η ώρα τους ακόμα
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
να δεις το Luther τοτενες.23 φορές το εχω πει, δε βλέπω καποιος να ακολουθεί τα Τζομπάρια λεγόμενα :wtf:
Για να δουμε και το Ultrex
-
το game of thrones φυσικα γτο περιμενουμε αλλα δεν ξερω ρε γμτ, κατι εχει αυτη η σειρα και δε με τραβαει απολυτα...εντωμεταξει, στα πρωτα πρωτα επεισοδια ειχε αφησει μυστηριο με τους περιεργους unreal τυπους στο Βορρα
αυτο δεν το πολυεπαιξε στη συνεχεια.. how come?δες του κατι σαν την εκτ και το δντ και εμεις πισω απο το τοιχος ενα πραγμα
απο την αλλη βαζεις την δρακαινα-μερκελ στο παιχνιδι και τσουπ τριμπουρδελο! -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
‘Sherlock’ Star Confirms A Fourth SeasonΜε δυο λόγια, αυτή την εβδομάδα ξεκινούν τα γυρίσματα για 3 επεισόδια, και έχουν συμβόλαιο για ακόμη 3.
Είναι τόσο καλό γενικά ως σειρά; Να την τσεκάρω;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
‘Sherlock’ Star Confirms A Fourth Season
Με δυο λόγια, αυτή την εβδομάδα ξεκινούν τα γυρίσματα για 3 επεισόδια, και έχουν συμβόλαιο για ακόμη 3.
Ετσι και ετσι... δες και κρινε, κακη δεν ειναι παντως
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
‘Sherlock’ Star Confirms A Fourth Season
Με δυο λόγια, αυτή την εβδομάδα ξεκινούν τα γυρίσματα για 3 επεισόδια, και έχουν συμβόλαιο για ακόμη 3.
Ετσι και ετσι... δες και κρινε, κακη δεν ειναι παντως
Λίγα επεισόδια βλέπω, 9.2 στο imdb βλέπω, θα του ρίξω μια ματιά.
-
πολυ καλη σειρα, κατεβασε την λεμε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πολυ καλη σειρα, κατεβασε την λεμε+1
-
να δεις το Luther τοτενες.
23 φορές το εχω πει, δε βλέπω καποιος να ακολουθεί τα Τζομπάρια λεγόμενα :wtf:
ταδαμε, ταδαμε ολα αλλα δεν βγαζουν οποτε...
ετοιμάζεται η 3η
-
http://www.imdb.com/title/tt1124373/?ref_=sr_1
αυτη η σειρα τι λεει, αξιζει η οχι? -
το game of thrones φυσικα γτο περιμενουμε αλλα δεν ξερω ρε γμτ, κατι εχει αυτη η σειρα και δε με τραβαει απολυτα...εντωμεταξει, στα πρωτα πρωτα επεισοδια ειχε αφησει μυστηριο με τους περιεργους unreal τυπους στο Βορρα
αυτο δεν το πολυεπαιξε στη συνεχεια.. how come?Δεν τους πρόσεξες στο τέλος της 2ης;
-
Πολυ ωραιες ξενες σειρες που βλεπω ειναι το Elementary με την Λουσι Λιου http://www.imdb.com/title/tt2191671/ και το μενταλιστ.
-
-
Γιατί τόσο νωρίς;;;;;
-
Δεν ξέρω .I dont care!
-
εχει αρχισει να κουραζει το dexter... και κριμα γιατι ηταν η αγαπημενη μου σειρα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχει αρχισει να κουραζει το dexter... και κριμα γιατι ηταν η αγαπημενη μου σειραΤελευταία σεζόν δεν είναι;
-
ξερω γω, η τελευτα θα επρεπε να ειναι αυτη που μας περασε και ηδη το εχουν τραβηξει πολυ
φαση prison break παει να γινει
-
ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ. Βασίλη μπάναρε τον ιερόσυλο σε παρακαλώ.
-
ελα ρε συ love story χωρις νοημα παλι (και πες αυτο δε με πειραξε τοσο) , αλλα το σκηνικο με τη λαγκουερτα μου την εσπασε παρα πολυ
ληξτο εκει να τελειωνουμε..
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]