-
Ξεκινησε η 3η σαιζον του white lotus. Οσοι πιστοι, προσελθετε!
-
Industry S3. Άργησα πάρα πολύ να την ξεκινήσω. Ντροπή μου! Έσπασα και άλλο νιπτήρα όμως
-
Μεταφέρεις νιπτήρες;
-
Ο Λακιωτης όταν ξεκινάει σειρά ο Dettol
-
Βλεποντας και το τελευταιο που εχει βγει, επεισοδιο του severance, μειναμε με ανοιχτο στομα με τη συζυγο και φαση "τι στο διαολο ειδαμε;"
Παραδοξως, με εχει πεισει οτι υπαρχει μια λογικη και συνεκτικος ιστος πισω απο ολα τα κουφα που βλεπουμε. Απλα τα τελευταια δυο επεισοδια ειναι τελειως διαφορετικα σε σχεση με οτι εχουμε δει μεχρι στιγμης.Για να δουμε...
-
@dettol said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Βλεποντας και το τελευταιο που εχει βγει, επεισοδιο του severance, μειναμε με ανοιχτο στομα με τη συζυγο και φαση "τι στο διαολο ειδαμε;"
Παραδοξως, με εχει πεισει οτι υπαρχει μια λογικη και συνεκτικος ιστος πισω απο ολα τα κουφα που βλεπουμε. Απλα τα τελευταια δυο επεισοδια ειναι τελειως διαφορετικα σε σχεση με οτι εχουμε δει μεχρι στιγμης.Για να δουμε...
Το βλέπω και εγώ τις τελευταίες εβδομάδες έφτασα μέχρι αυτό της 28/2 , με έχει μπερδέψει αρκετά, σε κάποια φάση νόμιζα πως δεν έχουν ιδέα σεναριακά που θέλουν να το πάνε και το τραβάνε λίγο λίγο μέχρι να το βρουν.
Δηλαδή τι θέλουν να πετύχουν με τα δεδομένα που αναλύουν, τι δουλειά έχει εκεί η σύζυγος και γιατί δέχτηκε να εξαφανιστεί κλπ κλπ
Νομίζω είναι σαν το Lost που το ξεχειλωσαν λόγω επιτυχίας και μετά δεν μπορούσαν να βρούν μια σωστή κατακλείδα.
Εν τω μεταξύ είναι 2 οι σκηνοθέτες, κάποια επεισόδια αναλαμβάνει ο ένας κάποια ο άλλος με διαφορετικό στυλ και αυτό φαίνεται το οποίο επιτείνει ακόμη περισσότερο την ασύνδετότητα.
-
@vagkirk said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@dettol said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Το βλέπω και εγώ τις τελευταίες εβδομάδες έφτασα μέχρι αυτό της 28/2 , με έχει μπερδέψει αρκετά, σε κάποια φάση νόμιζα πως δεν έχουν ιδέα σεναριακά που θέλουν να το πάνε και το τραβάνε λίγο λίγο μέχρι να το βρουν.
Δηλαδή τι θέλουν να πετύχουν με τα δεδομένα που αναλύουν, τι δουλειά έχει εκεί η σύζυγος και γιατί δέχτηκε να εξαφανιστεί κλπ κλπ
Νομίζω είναι σαν το Lost που το ξεχειλωσαν λόγω επιτυχίας και μετά δεν μπορούσαν να βρούν μια σωστή κατακλείδα.
Εν τω μεταξύ είναι 2 οι σκηνοθέτες, κάποια επεισόδια αναλαμβάνει ο ένας κάποια ο άλλος με διαφορετικό στυλ και αυτό φαίνεται το οποίο επιτείνει ακόμη περισσότερο την ασύνδετότητα.
προσπαθω να μην το βλεπω σαν σειρα μυστηριου, τουλαχιστον με αυτην την προοπτικη το ξεκινησα. Το ειχα δει περισσοτερο φιλοσοφικα και με εννοιες scifi, οπου εχει αρκετο ενδιαφερον. Τα αποτελεσματα της εργασιας στον ανθρωπο, ειμαστε ή οχι το συνολο των αναμνησεων μας, οι severed ειναι κανονικοι ανθρωποι ή κατι υποδεεστερο, σε ποιον ανηκει το σωμα, κτλπ κτλπ.
Η "θρησκευτικη" πλευρα με τον Kier με αφηνε αδιαφορο. Η αληθεια ομως ειναι οτι τα τελευταια δυο επεισοδιο, ενισχυουν πολυ την mystery box πλευρα της σειρας. Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο και θελω να πιστευω οτι θα δοθουν απαντησεις αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ενδιαφερει τοσο πολυ αυτο το κομματι τον δημιουργο της σειρας.
Παντως, νομιζω πως ειναι οτι πιο ποιοτικο υπαρχει αυτην τη στιγμη στην τηλεοραση.
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]