-
Δεν έχω καταλάβει από ποιό δορυφόρο 'βγαίνουν' τα:
- Bahrain Sports
- BBC Interactive
- RTL
Το θέμα είναι ότι το RTL το βλέπω κανονικά στη τηλεόρασή μου χωρίς κανέναν αποδικωποιητή. Επίσης βλέπω fashionTV, BBC World News, Rai κλπ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δεν έχω καταλάβει από ποιό δορυφόρο 'βγαίνουν' τα:- Bahrain Sports
- BBC Interactive
- RTL
Το θέμα είναι ότι το RTL το βλέπω κανονικά στη τηλεόρασή μου χωρίς κανέναν αποδικωποιητή. Επίσης βλέπω fashionTV, BBC World News, Rai κλπ.
1-Σε όλη την Ελλάδα
Τι: Bahrain Sports
Γλώσσα: Αγγλικά
Δορυφόρος: Badr 4 στις 26°E2 -Βόρεια Ελλάδα
Τι: BBC Interactive
Δορυφόρος: Astra 2D 28.2°E
Πιάτο: 120cm (70-120€)
Δέκτης: Χωρίς ανάγκη κωδικοποίησης (30-70€)3- Σε όλη την Ελλάδα
Τι: RTL και DSF
Γλώσσα: Γερμανικά
Δορυφόρος: Astra 19.2°E
Πιάτο: Από 75 – 1.20 ανάλογα με την τοποθεσία -
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Δεν έχω καταλάβει από ποιό δορυφόρο 'βγαίνουν' τα:
- Bahrain Sports
- BBC Interactive
- RTL
1-Σε όλη την Ελλάδα
Τι: Bahrain Sports
Δορυφόρος: Badr 4 στις 26°E2 -Βόρεια Ελλάδα
Τι: BBC Interactive
Δορυφόρος: Astra 2D 28.2°E
Πιάτο: 120cm (70-120€)
Δέκτης: Χωρίς ανάγκη κωδικοποίησης (30-70€)3- Σε όλη την Ελλάδα
Τι: RTL και DSF
Γλώσσα: Γερμανικά
Δορυφόρος: Astra 19.2°E
Πιάτο: Από 75 – 1.20 ανάλογα με την τοποθεσίαAstra 2D ή 2B? 2B μου λένε στο adslgr:
1 -> Badr 4 (26.0E) - 12226.00 H - DVB-S (QPSK) - 27500 3/4 (39.2 Mbps) - NID:702 - TID:514
2 -> Astra 2B (28.2E) - 12441.00 V - DVB-S (QPSK) - 27500 2/3 (34.7 Mbps) - NID:2 - TID:2038
3 -> RTL -
To BBC i (streams) το πιασαν και απο Αθηνα και απο Κρητη. Διαβαζετε τα πανω posts ρε παιδια. τα ιδια λεμε!!!!!!!!!
-
Ρε παιδιά τι γίνεται; Δεν το παίρνει κανένα κανάλι;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε παιδιά τι γίνεται; Δεν το παίρνει κανένα κανάλι;Μάλλον στη NOVA πάει λένε.
-
Μάλλον στη NOVA πάει λένε.
όχι σκέτο Νοβα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όχι σκέτο Νοβα.
Και μαγνητοσκοπημένο στον ΑΝΤ1.
-
όχι σκέτο Νοβα.
Πηγη?
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
όχι σκέτο Νοβα.
Πηγη?
Τίποτα επίσημο ακόμα...απλά πληροφορίες.
-
Καλύτερα από μία άποψη. Το μεσημέρι θα είναι ελεύθερο και το internet θα πιάσει φωτιά. Από μία κάτι σαν μετάδοση με 15 λεπτά διαφημίσεις την ώρα και τον εκάστοτε σταθμό να μας κοροϊδεύει καλύτερα το net.
-
ΕΔΩ ειναι οι ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ που θα δουμε f1 στην τηλεοραση ΦΕΤΟΣ !
http://www.facebook.com/topic.php?topic ... 1062627401
στοιχημα οτι ΠΑΛΙ καποιοι θα ρωτανε τα ιδια μετα.. ΔΙΝΕΤΕ τους το Link μπας και σταματησουν
-
Και ο καημενος ο πουρναρακης + σια τι θα απογινουν?
Για να λεμε και του στραβου το δικιο, τον ειχα συνηθισει απο το 1999 που παρακολουθω F1...
-
Ο χρήστης GeorgeMan έγραψε:
Και ο καημενος ο πουρναρακης + σια τι θα απογινουν?Για να λεμε και του στραβου το δικιο, τον ειχα συνηθισει απο το 1999 που παρακολουθω F1...
Προσωπικά ούτε που με νοιάζει. Λες και είναι καμιά εξαιρετική μορφή ανταποκριτή F1.
Προτιμώ να βλέπω Eddie και DC.
-
Μια χαρά ήταν ο Πουρναράκης ρε παιδιά.. Εντάξει τα λάθη σε μια ζωντανή μετάδοση είναι αναπόφευκτα, προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα όσο νά' ναι στα Αγγλικά είναι διαφορετικά, δεν πιάνεις τόσο εύκολα μερικές φορές όλα γίνονται σε μια Ελληνική μετάδοση.
Τέλος πάντων, μη πιάσουμε αυτό το θέμα τώρα..
-
Για Ελλαδιστάν μιλάμε!!!
Εννοείται ότι ο Πουρναράκης είναι ΥΠΕΡαρκετός για το ελληνικό κοινό.
Επίσης, απορώ που μερικοί απορείτε που δεν ενδιαφέρεται κανείς για τα δικαιώματα. Μιλάμε για κάτι σχετικα ακριβό που φέρνει αστεία νούμερα στο σταθμό.
-
Προσωπικά ο Τ.Π. μού είναι συμπαθής (σαν άνθρωπος). Απλά δεν είχε τις γνώσεις ή το χάρισμα αν θέλετε για ένα τέτοιο εγχείρημα. Δεν λέω ότι θα ήμουν καλύτερος, απλά ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο. Σίγουρα δεν μπορούμε να έχουμε τον Martin Brundle (αχ, τι μετάδοση έκανε το ITV... ) στην Ελλάδα αλλά ο Σταθάκης έκανε καλή δουλειά...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για Ελλαδιστάν μιλάμε!!!Εννοείται ότι ο Πουρναράκης είναι ΥΠΕΡαρκετός για το ελληνικό κοινό.
Επίσης, απορώ που μερικοί απορείτε που δεν ενδιαφέρεται κανείς για τα δικαιώματα. Μιλάμε για κάτι σχετικα ακριβό που φέρνει αστεία νούμερα στο σταθμό.
Γιατί υποτιμάς τόσο την Ελλάδα?
Θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτεροι ανταποκριτές από τον ΤΠ στην Ελλάδα...σίγουρα δεν είναι o,τι το καλύτερο που μπορούμε να προσφέρουμε στη μετάδοση της F1 σαν χώρα.
Σχετικά με το ROI...προφανώς και είναι ένα άθλημα στην Ελλάδα που δεν έχει μεγάλο κοινό. Δε νομίζω κάποιος να αμφιβάλει.
-
Είχε καταντήσει βαρετός με τα λάθη, τις υπερβολές και τις τσιρίδες του. Το ότι η Ελλάδα είναι μικρή αγορά για την F1 δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε και ένα τύπο να μας ζαλίζει τον έρωτα.
Το πλέον αρνητικό ήταν ότι εδώ και κάποια χρόνια είχε καβαλήσει το καλάμι και είχε γίνει πραγματικά εκνευριστικός.
Πώς λεγόταν εκείνος ο τύπος που μετέδιδε τους αγώνες superbikes για τον Polis πριν 10 χρόνια. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. -
Για Ελλαδιστάν μιλάμε!!!
Εννοείται ότι ο Πουρναράκης είναι ΥΠΕΡαρκετός για το ελληνικό κοινό.
Γιατί υποτιμάς τόσο την Ελλάδα?
Θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτεροι ανταποκριτές από τον ΤΠ στην Ελλάδα...σίγουρα δεν είναι o,τι το καλύτερο που μπορούμε να προσφέρουμε στη μετάδοση της F1 σαν χώρα.
Σχετικά με το ROI...προφανώς και είναι ένα άθλημα στην Ελλάδα που δεν έχει μεγάλο κοινό. Δε νομίζω κάποιος να αμφιβάλει.
Δεν υποτιμάω την ελλάδα. Υποτιμάω το ελληνικό κοινό (?) της f1.
Για πες μου έναν καλύτερο απο τον ΤΠ.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014