-
Νομίζω ότι το μείζον θέμα σχετικά με τον Raikkonen και την πρώτη στροφή στο Spa θα πρέπει να συζητηθεί και στο debate των πολιτικών αρχηγών. Πρέπει η πολιτική ηγεσία να πάρει θέση. Η κατάσταση είναι θολή. Ο λαός απαιτεί απαντήσεις. Οι τηλεθεατές του Τάκη στέλνουν ακόμα μηνύματα διαμαρτυρίας ( :fidi: :fidi: fidi: )...
-
Τουλαχιστον εδειξε στο τελος τη στουκα του Πικε περσυ, ενω εδειξε και το βιντεο με τη προπονηση του πικε.
Μου εκανε εντυπωση που ο Ελπανός δηλωσε αγνοια για αυτο, ειναι και αγωνοδικης τρομαρα του... -
Fernando Sutil.....
σε δέκα χιλιοστά ανοιγοκλείνουν τα βλέφαρα.... (δέκα εκατοστά είναι Τάκη)*.
Τα σημερινά μαργαριτάρια....
- Το μετείκασμα διαρκεί περί το 1 δέκατο και στενά συνδεδεμένη με την ταχύτητα του βλεφάρου. Κατά το τρόπο αυτό ο εγκέφαλος ξεγελά την ενόχληση του από το κλείσιμο-άνοιγμα των βλεφάρων απαραίτητη διεργασία για τη διατήρηση του οφθαλμού υγρού.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Fernando Sutil.....σε δέκα χιλιοστά ανοιγοκλείνουν τα βλέφαρα.... (δέκα εκατοστά είναι Τάκη)*.
Τα σημερινά μαργαριτάρια....
- Το μετείκασμα διαρκεί περί το 1 δέκατο και στενά συνδεδεμένη με την ταχύτητα του βλεφάρου. Κατά το τρόπο αυτό ο εγκέφαλος ξεγελά την ενόχληση του από το κλείσιμο-άνοιγμα των βλεφάρων απαραίτητη διεργασία για τη διατήρηση του οφθαλμού υγρού.
Αμ ο Δεσποτόπουλος που μετάφραζε τα χιλιοστά του δευτερολέπτου σε μέτρα;;;
Με 250 km/h (περίπου η μέση ταχύτητα στη Μόντζα) σε 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου διανύεις μόλις 7 εκατοστά -
Tι ψειρες που ειστε
-
Συμφωνώ με το 'ψείρες'. Είπαμε κάνουν λάθη, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικοί. Και το ότι κάλεσε το Δεσποτόπουλο, ήταν πιστεύω ωραία κίνηση. Στην τελική, μια βδομάδα μέσα σ' αυτό το forum το θέμα με το Ραϊκόνεν το κάναμε...νιανιά, ήταν ενδιαφέρον πιστεύω να ακούσουμε και την άποψη του Έλληνα αγωνοδίκη, ασχέτως αν συμφωνεί κανείς με αυτήν ή όχι.
Και ο Κώστας Ψάρας, σε κάθε περίπτωση, έκανε και το δικηγόρο του διαβόλου, μεταφέροντας πολλές απόψεις όπως διατυπώθηκαν και μέσα σ' αυτό το forum.
Πολύ ωραίο και το θέμα με το Οβιέδο.
-
ΕΛΕΟΣ με τον Τάκη να μας κάνει μετάφραση , ποτε θα το κόψει αυτό το κακό συνήθειο αυτός ο άνθρωπος;
-
Ξέρεις, υπάρχει και κόσμος εκτός από σένα τον γλωσσομαθή που δεν έχει το f-lower και θέλει να ακούει τι λένε εκείνη τη στιγμή χωρίς να τραβήξουνε την μετάδοση πιο πέρα με τις μεταφράσεις.
-
Ο χρήστης lack έγραψε:
ΕΛΕΩΣ με τον Τάκη να μας κάνει μετάφραση , ποτε θα το κόψει αυτό το κακό συνήθειο αυτός ο άνθρωπος;No offence είναι ΕΛΕΟΣ
-
Πάντως δεν άντεξα... του έστειλα κάτι mails για τις βλακίες που λέει περι διαφοράς κινητήρων (ήμουν ο καταρτισμένος τηλεθεατής που ανέφερε...).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΕΛΕΩΣ με τον Τάκη να μας κάνει μετάφραση , ποτε θα το κόψει αυτό το κακό συνήθειο αυτός ο άνθρωπος;
No offence είναι ΕΛΕΟΣ
OK
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάντως δεν άντεξα... του έστειλα κάτι mails για τις βλακίες που λέει περι διαφοράς κινητήρων (ήμουν ο καταρτισμένος τηλεθεατής που ανέφερε...).και τι του έλεγες???
-
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Ξέρεις, υπάρχει και κόσμος εκτός από σένα τον γλωσσομαθή που δεν έχει το f-lower και θέλει να ακούει τι λένε εκείνη τη στιγμή χωρίς να τραβήξουνε την μετάδοση πιο πέρα με τις μεταφράσεις.+1
Επίσης μερικοί έχουμε μωρά στο σπίτι που κοιμούνται και έχουμε την TV ίσα ίσα να ακούγεται με αποτέλεσμα να μην ακούμε τι λένε στην ενδοεπικοινωνία μέσα από τους ήχους των κινητήρων και τις ασθμένουσες φωνές τον πιλότων.Εκεί βέβαια που με πιασαν τα γέλια ήταν με το παραλήρημα του στην εκκίνηση και μερικές στροφές μετά.
-
Αυτο το θεμα με το Οβιεδο υπαρχει πουθενα για κατεβασμα?Απιστευτος ο αριθμος των θεατων.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πάντως δεν άντεξα... του έστειλα κάτι mails για τις βλακίες που λέει περι διαφοράς κινητήρων (ήμουν ο καταρτισμένος τηλεθεατής που ανέφερε...).
και τι του έλεγες???
Μια ανάλυση βάση αποτελεσμάτων και τελικών που δείχνει ότι οι κινητήρες είναι σχεδόν όμοιοι στην απόδοση, ελέω κανονισμών, και δεν ισχύουν οι αστειότητες περί μεγάλων διαφορών όπως έλεγε και ξανάλεγε. Και του επεσήμανα αυτό το άρθρο με τον Haug που υποστήριζε αυτό ακριβώς. Βεβαίως επέμενε στα δικά του αυτός...
-
Σωστά μεταφράζει ρε παιδιά ο άνθρωπος, δεν γνωρίζουν όλοι αγγλικά και κυρίως, δεν ακούνε και όλοι...καλά! Εγώ με δυσκολία πιάνω τι λέει ο οδηγός συνήθως, είναι χάλια το σήμα!
Μην του τα χώνουμε και εκεί που δεν φταίει, δεν είναι σωστό!Αξιοπρεπέστατη σήμερα η μετάδοση, θα ήθελα λιγότερες φωνές βέβαια, αλλά πρέπει να το συνηθίσουμε. Δεν συγκρίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ βέβαια με την μετάδοση του BBC που είδα τις δοκιμές...
Αλλά ΟΚ, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας...
-
Εγώ να δεις σοκ που έπαθα όταν είχα γύρισει στην Ελλάδα μετά απο χρόνια Formula 1 στο ITV (πριν το πάρει το BBC πάλι)...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σωστά μεταφράζει ρε παιδιά ο άνθρωπος, δεν γνωρίζουν όλοι αγγλικά και κυρίως, δεν ακούνε και όλοι...καλά! Εγώ με δυσκολία πιάνω τι λέει ο οδηγός συνήθως, είναι χάλια το σήμα!
Μην του τα χώνουμε και εκεί που δεν φταίει, δεν είναι σωστό!Αξιοπρεπέστατη σήμερα η μετάδοση, θα ήθελα λιγότερες φωνές βέβαια, αλλά πρέπει να το συνηθίσουμε. Δεν συγκρίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ βέβαια με την μετάδοση του BBC που είδα τις δοκιμές...
Αλλά ΟΚ, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας...
Το σχόλιο μου δεν ήταν για το team radio αλλά για για την συνέντευξη τύπου, π.χ. πόσους μεταφραστές έχεις ακούσει να μεταφράζουν ταυτόχρονα αυτό που ακούνε;
Εκεί πήγαινε το σχόλιο μου, η στην τελική αφού θέλει και μπορεί να μεταφράσει αυτό που ακούει ας μειώσουν, η ας κλείσουν τον ήχο από την ζωντανή μετάδοση, να ακούς δυο γλώσσες ταυτόχρονα είναι το λιγότερο ενοχλητικό. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
και τι του έλεγες???
Μια ανάλυση βάση αποτελεσμάτων και τελικών που δείχνει ότι οι κινητήρες είναι σχεδόν όμοιοι στην απόδοση, ελέω κανονισμών, και δεν ισχύουν οι αστειότητες περί μεγάλων διαφορών όπως έλεγε και ξανάλεγε. Και του επεσήμανα αυτό το άρθρο με τον Haug που υποστήριζε αυτό ακριβώς. Βεβαίως επέμενε στα δικά του αυτός...
Ναι μεν, αλλά...
Εngine 'de-freeze' possible at end of 2009 -
Στην διαρκεια του αγωνα κατι αρχισε να λεγεται για τον Μπριατορε και τον Πικε,οτι καποιος εβγαλε τα προσωπικα του αλλου στη φορα και κατι τετοια,αλλα δεν το ακουσα καλα.Ξερει κανεις περι τινος αναφερονταν????
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014