-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ote tv δεν είχες βάλει τελικά;Επειδή το δορυφορικό θέλει χρήματα στην αρχή για τον εξοπλισμό, έχει πιο ακριβό μηνιαίο πάγιο και πέραν του ΟΤΕ δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω (το πιάτο) δεν ήταν επιλογή για μένα.
Τους πήρα τηλέφωνο για να το ενεργοποιήσω μέσω conn-x, και μου είπαν ότι δεν το σηκώνει η γραμμή μου, παρότι καφετέρια στο χωριό με ίδια γραμμή με μένα το έχει κανονικότατα μέσω conn-x. Τους ξαναπήρα να το ελέγξουν, ξανά το ίδιο. Οπότε το άφησα εκεί.
Δεν έχω εγκαταλείψει την ιδέα, αλλά προς το παρόν δεν το βάζω. -
Οι λήψεις από την μικροκάμερα στο κράνος του οδηγού ήταν εξωπραγματικές!!!
-
εγω ξερω οτι τα λεφτα που εδωσα στο filmon για το hd χαλαρα πιανουν τοπο
-
Εγώ πάντος έβαλα otetv και ησύχασα.Ο τιμικατάλογος πάντος είναι ίδιος και για το connex tv και για το οτε tv μέσω δορυφόρου.Τώρα αν το κάνεις μόνο για την f1..........τότε το κόστος 80 euro για την εγκατάσταση και 19,90 για την συνδρομή είναι ένα σημαντικό κόστος.Εγώ που εκτός απο f1 βλέπω σειρές στα κανάλια που έχει και η κόρη μου παιδικά θεωρώ οτι είναι καλά αν σκεφτεί κανείς οτι στην nova πλήρωνα 60 euro και το σημαντικότερο όλων ΓΛΙΤΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.......δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο αλλά επειδή παρακολουθώ πολλά χρόνια f1,πάνω απο 20,με εκνευρίζει ο τροπος που παρουσιάζει.Τέλος αν τα αγγλικά μου ήταν καλύτερα πιθανόν να επέλεγα bbc η sky.Αυτά και για να μην ξεχνιώμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
-
Επειδή τον αγώνα τον είδα μέχρι εκεί που το πάρκαρε ο ταλαίπωρος ο Schumacher, υπάρχει περίπτωση να το βρούμε σε κανά rapidshare ? (όχι torrent)
-
γιατι θες να αυτοβασανιστεις?
-
Ολοι λένε ότι ήταν πολύ ωραίος αγώνας...
-
οχι για το rapidshare Λεω
βαλε κανα Magnet Να κατεβαινει σε 1 ωρα το εχεις -
Μα δεν θα το βάλω εγώ, κάποιος άλλος θα το βάλει, χάρη θα μου κάνει, σιγά μην κάνω και το δύσκολο 'αααα, τστστσ δε θέλω Rapidshare'
-
αν εχετε την καλοσυνη κι εγω ενα rapidshare... τελικά τα τορρεντ δε.... φαινεται εχω γερασει ΠΟΛΥ....
ή καπου που να μεταδιδεται σε επαναλληψη..
-
^ Γιουβ γκοτ μέιλ(ς)
-
δεν πηρα κατι..
-
Γενικά το &!@_#(& σύστημα αποστολής πμ του &^@!%#_! phpBB* μου &!$@#& την ψυχή ΚΑΘΕ φορά που προσπαθώ να στείλω, γι' αυτό και καθυστέρησα, αλλά εστάλησαν σε αμφότερους μόλις τώρα...
- ...κάποια στιγμή ν' αλλάξει σε πχ κα'να VBulletin βρε παιδιά - αμαρτία είναι το φόρουμ των 4Τ να τρέχει στο άθλιο phpBB.......
-
Ελαβον!! Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
- ...κάποια στιγμή ν' αλλάξει σε πχ κα'να VBulletin βρε παιδιά - αμαρτία είναι το φόρουμ των 4Τ να τρέχει στο άθλιο phpBB.......
- oo
Ξεχάστε το... [Mod]
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
^ Γιουβ γκοτ μέιλ(ς)κατ' αρχην να ευχαριστησω και δημοσίως!!
εχω φτασει μεχρι λιγο πριν την εκινηση την παρακολουθηση, και ηδη εχω ακουσει τον Π να λεει 2 φορες οτι 'ο σχολιασμός γινεται ζωντανα'
τυχαιο???
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
^ Γιουβ γκοτ μέιλ(ς)
κατ' αρχην να ευχαριστησω και δημοσίως!!
Να 'σαι καλά Φωκίωνα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επειδή τον αγώνα τον είδα μέχρι εκεί που το πάρκαρε ο ταλαίπωρος ο Schumacher, υπάρχει περίπτωση να το βρούμε σε κανά rapidshare ? (όχι torrent)Προφανώς για sign in user . Γιατι για free είναι DEAD το rapid
Ελληνικό η Αγγλικό ήχο θέτε ?
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
- oo
Ξεχάστε το... [Mod]
Πωπω μιζες...
-
σημερα είναι δίχρωμη
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014