-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ε λογικά θα τις λέει όρθια -
Ευχάριστο νέο. Πιστεύω ότι τη μετάδοση θα κάνει ο Λακαφώσης και θα γίνει μεταγραφή του Σεϊτανίδη. Αφήστε τον Πουρναράκη να λέει τις σοφίες στα παιδάκια της γειτονιάς του κάθε δεύτερη Κυριακή...
-
Τι δεν θα ξανακούσουμε ποίηση made in Pournarakis? Κρίμααααααα
-
Θα ήθελα Σταθάκη πάντως.
Δε ξέρω αν θα πρέπει να χαρώ ή όχι.
Τον Ευαγγελάτο ξεχάστε τον, αν και θα ήθελα γιατί έχει οδηγήσει F3, είναι διευθυντής ειδήσεων.
Ο Λακαφώσης είναι κάπως 'παλιός', δύσκολο, άλλωστε είναι συνεργάτης του Ευαγγελάτου στις Αποδείξεις.
Προβλέπω ή νέο team...ή το team του Α.
-
Όλοι εσείς που βρίζετε τον Τακούλη, κάντε το εξής πείραμα.
Σε μία μετάδοση superleague, πάρτε ένα τυχαίο 5λεπτο μετάδοσης του πρώτου μέρους του αγώνα(Τακης) και ένα τυχαίο 5λεπτο από το δεύτερο (Σειταν+τον αλλο τον αδιάφορο που κανουν μισή ώρα να πουν μια πρόταση) και δείτε ποιο 5λεπτο έχει την περισσότερη συμπύκνωση πληροφορίας. Έτσι κατά αντιπαραβόλη εξέταση να δείτε τη διαφορά...
Άλλα ξέρω.. καλός speaker είναι αυτός που λέει καλά λόγια μόνο για την ομαδούλα μου... -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Θα ήθελα Σταθάκη πάντως.Τον Ευαγγελάτο ξεχάστε τον, αν και θα ήθελα γιατί έχει οδηγήσει F3
Ρε παιδιά, μήπως δεν ξέρετε τι θέλετε από μία μετάδοση F1;
Μπορεί το team του Τάκη να είναι τραγικό, μπορεί ο ίδιος να σκοτώνει την ελληνική γλώσσα, αλλά ο άνθρωπος και ασχολείται σοβαρά, και γνώσεις (αν όχι ιστορικές, σίγουρα τεχνικές) έχει.
Όπως και να έχει, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι άδικα πλέκετε σενάρια
-
Εγώ δεν έχω πρόβλημα από τον Τάκη. Ο άνθρωπος ασχολείται τόσα χρόνια με την Φ1 και γνωρίζει πολλά πράγματα. Λογικό είναι σε μια live μετάδοση να γίνονται και λάθη, πως να το κάνουμε..
Εγώ πάντως προσπάθησα από μέσα μου να κάνω πως σχολιάζω έναν αγώνα για 1-2 λεπτά και η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα πάρα πολύ και έτσι κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι να μεταδόσεις ένα αγώνα.
Τέλος πάντων, περί ορέξεως ο μετάδοση του σχολιαστή.
-
Τον Ευαγγελάτο ξεχάστε τον, αν και θα ήθελα γιατί έχει οδηγήσει F3, είναι διευθυντής ειδήσεων.
Ιδιώτης αγωνιζόμενος ήταν, νομίζω για λίγο. Κι εγώ οδήγησα μια φορά τρακτέρ, αυτό με κάνει ικανό να λέω το καιρό για τους αγρότες; Α, έχω μπει και σε DC-3, τρέχω να παρουσιάσω το 'Με Αρετή και Τόλμη'!
αλλά ο άνθρωπος και ασχολείται σοβαρά, και γνώσεις (αν όχι ιστορικές, σίγουρα τεχνικές) έχει.
Εγώ θα ήθελα να μας εξηγήσει πώς το σύστημα με τα λαμπάκια στα pit-stop της Ferrari 'εξαλείφει τον απρόβλεπτο ανθρώπινο παράγοντα' και λοιπά κουραφέξαλα. Δεν φτάνει που είναι ανοησία, έχω βαρεθεί να το ακούω!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
αλλά ο άνθρωπος και ασχολείται σοβαρά, και γνώσεις (αν όχι ιστορικές, σίγουρα τεχνικές) έχει.
Εγώ θα ήθελα να μας εξηγήσει πώς το σύστημα με τα λαμπάκια στα pit-stop της Ferrari 'εξαλείφει τον απρόβλεπτο ανθρώπινο παράγοντα' και λοιπά κουραφέξαλα. Δεν φτάνει που είναι ανοησία, έχω βαρεθεί να το ακούω!
Ο καθένας μας έχει από μια αγαπημένη σαχλαμάρα του Τάκη που μας τη δίνει στα νεύρα (εγώ μάλιστα ανήκω σε αυτούς που έχουν περισσότερες από μία). Έτσι όμως βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Καλώς ή κακώς, από τους λίγους δημοσιογράφους που ασχολούνται σοβαρά με την F1 στην Ελλάδα, ο Τάκης ανήκει σε εκείνους που ξεχωρίζουν.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
το σύστημα με τα λαμπάκια στα pit-stop της Ferrari 'εξαλείφει τον απρόβλεπτο ανθρώπινο παράγοντα'What?!!!!
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Είναι που είναι στραβό το κλίμα στην Κάντζα, το σιγοτρώει και ο γάιδαρος...Αυτή είναι μάλλον η τελευταία χρονιά που ο Alpha θα μεταδίδει τους αγώνες της Formula 1 αφού τα δικαιώματα καταλήγουν στον ΑΝΤ1.
Να πούμε πως η F1 πρόκειται για ένα χρυσοφόρο τηλεοπτικό προιόν αφού οι σταθμοί που αποκτούν τα δικαιώματα έχουν μεγάλα οφέλη από τους διαφημιζόμενους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφορά του ΑΝΤ1 είναι υπερδιπλάσια από αυτήν του Alpha και έτσι απ' ότι φαίνεται τα μονοθέσια φεύγουν από την Αττική Οδό και βγαίνουν... δεξιά για Κηφισίας!
απο το κακο στο χειροτερο.
-
Θα ήθελα Σταθάκη πάντως.Δε ξέρω αν θα πρέπει να χαρώ ή όχι.
Ο Λακαφώσης είναι κάπως 'παλιός', δύσκολο, άλλωστε είναι συνεργάτης του Ευαγγελάτου στις Αποδείξεις.
Προβλέπω ή νέο team...ή το team του Α.
Σταθακη?
ειδαμε και παθαμε να γλυτωσουμε απο την ειρωνια και το ταξερωολα υφος τον θελεις παλι πισω?Εγω παντως οχι ασε τον ανθρωπο να χαρει την συνταξη του.
-
Επειδή βλέπω πως το τόπικ έχει παρεκλίνει από το κυρίως θέμα, να το επαναφέρω με μια είδηση.
Η Ελεωνόρα Μελέτη υπέγραψε για 2+2 χρόνια στο Star θα λέει τις 'ειδήσεις' το ΣΚ και θα έχει πρωϊνή εκπομπη.
You have been warned
-
undercover 'μοντέλα, τραγουδίστριες' κλπ;
Γουστάρω.... -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αν τα πάρει ο Aντ1, σύμφωνα με τον πρότερο βίο, δεν χρειάζετε να ανησυχούμε ποιος θα είναι ο παρουσιαστής. Έτσι κι αλλιώς μόνο διαφημίσεις θα βλέπουμε.Θυμάμαι όταν είχε μεταδόσεις μπάσκετ.
Μόνο στα ταιμ αουτ δεν βάζανε διαφημίσεις.Ελπίζω τα πράγματα να έχουν αλλάξει.
Αν τα πάρει ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με τον πρότερο βίο, δεν θα τα βλέπουμε καθόλου. Διότι όποιο αθλητικό γεγονός εξασφαλίζει το συγκεκριμένο κανάλι, συνήθως, το δείχνει μαγνητοσκόπηση τις μεταμεσονύκτιες ώρες (ή μάλλον τις πρωινές, δηλ. 3,5 με 4 το πρωί, για να ακριβολογούμε)...
-
Ο χρήστης prowler έγραψε:
Αν τα πάρει ο Aντ1, σύμφωνα με τον πρότερο βίο, δεν χρειάζετε να ανησυχούμε ποιος θα είναι ο παρουσιαστής. Έτσι κι αλλιώς μόνο διαφημίσεις θα βλέπουμε.
Θυμάμαι όταν είχε μεταδόσεις μπάσκετ.
Μόνο στα ταιμ αουτ δεν βάζανε διαφημίσεις.Ελπίζω τα πράγματα να έχουν αλλάξει.
Αν τα πάρει ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με τον πρότερο βίο, δεν θα τα βλέπουμε καθόλου. Διότι όποιο αθλητικό γεγονός εξασφαλίζει το συγκεκριμένο κανάλι, συνήθως, το δείχνει μαγνητοσκόπηση τις μεταμεσονύκτιες ώρες (ή μάλλον τις πρωινές, δηλ. 3,5 με 4 το πρωί, για να ακριβολογούμε)...
τις Κυριακες το μεσημερι ευτυχως δεν εχει κατι καλυτερο να δειξει.
-
Δεν ξέρω τί ισχύει πλέον, αλλά ξέρω ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια στην Κύπρο ο αντίστοιχος ANT1 είχε τα δικαιώματα και ο κόσμος ήταν ευχαριστημένος. Βέβαια δεν είναι τα ίδια κανάλια... μόνο ιδιοκτησιακά έχουν σχέση.
-
Στην Κύπρο, γινόταν 1 (ναι ένα) διαφημιστικό διάλειμμα σε όλο τον αγώνα που δεν ξεπερνούσε το 1 (ναι ένα) λεπτό.
Πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό εδώ; Καμία σχέση δεν έχουν τα δύο κανάλια.
-
Τί να σε πω... εγώ και τη χρονιά που πέρασε και την επόμενη δεν θα έχω καν κάλυψη από τηλεόραση και τη βγάζω με Online streaming, με την αγωνία πάντα αν είναι on air τα καλά... (έχω Cable, αλλά όχι το πακέτο με Speed ή Star Sports).
Τουλάχιστον διασώζεται το προϊόν στην Ελλάδα. -
Γουσταρω Σταθακη. Να εχει και λιγο ενδιαφερον η μεταδοση.
Θα πει σημερα για την Ζακσπηντ που εγραψε στο ενα μονοθεσιο East και το αλλο West?
Θα μας πει για τους τοπικους σπονσορες Τια Μαρια, Τιο Πεπε και Τιος Κωστας (ετσι ακριβως το ελεγε σε ΚΑΘΕ μεταδοση) που καθιερωσαν την Ισπανια στο χαρτη;
Θα μας αναφερει οτι ο πρωτος πιλοτος που εβαλε καμερα ηταν ο Νακατζιμα (ο Σατορου) που εμενε τελευταιος να μπουν ολοι στο πλανο και ηταν ο Κουροσαβα της Φ1 κλπ κλπ κλπ;
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014