-
http://www.autosport.com/news/report.php/id/78532
Briatore has also said that the complaints from Piquet Jr extended beyond pure racing terms - as he revealed he was also accused by the Brazilian of wrecking friendships he had.
'He [Nelsinho] has also heavily accused me of breaking his relationship with a friend of his. I don't want to be accused unfairly, so I want to say that I did it because Nelsinho's father asked me to,' explained Briatore.
'Nelsinho used to live with this gentleman: the nature of their relationship is unknown. His father was very worried about the relationship Nelsinho used to have with this 50-year-old man. They used to live together, and his father asked me to intervene.
'I made this gentleman not come to races anymore, and I made Nelsinho move from Oxford to London in a building where I live, in order to keep him under control.
'I was asked to by his father, and now Nelsinho accuses me of having even taken his friends away from him - I don't know what kind of friends these are, but he accuses me of that.'
-
O Φλάβιος αποκάλυψε ότι ο Πικες κουνούσε την αχλαδία με έναν 50χρονο κύριο.
-
Θα χαρώ πραγματικά να δω τον Briatore εκτός F1 δια παντός.
-
περί κινητήρων
όλη αυτή η ιστορία περί παγώματος της εξέλιξης των κινητηρων πραγματικά σπάει τα @@ όλων μας. Το να επιτρέπονται αλλαγές για 'λόγους αξιοπιστίας' όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι καμία σχέση με την αξιοπιστία δεν έχουν.
Σε κάθε περίπτωση το να μιλά ο Haug ότι ο κινητήρας τους δεν είναι ισχυρός δεν με πείθει. Θα πρέπει να μας δικαιολογήσει πως η Force India κατάφερνε να έχει την υψηλότερη τελική γιατί είναι βέβαιο ότι αεροδυναμικά δεν είναι στο επίπεδο των μεγάλων. Τα 30 άλογα που λέγονται ίσως να είναι πολλά αλλά και τα 20 είναι επαρκή να κάνουν τη διαφορά.
-
Κάθε φορά προσευχόμαστε να γίνει κάποιο θαύμα και να ξεπαγώσουν οι μηχανές...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
περί κινητήρωνόλη αυτή η ιστορία περί παγώματος της εξέλιξης των κινητηρων πραγματικά σπάει τα @@ όλων μας. Το να επιτρέπονται αλλαγές για 'λόγους αξιοπιστίας' όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι καμία σχέση με την αξιοπιστία δεν έχουν.
Σε κάθε περίπτωση το να μιλά ο Haug ότι ο κινητήρας τους δεν είναι ισχυρός δεν με πείθει. Θα πρέπει να μας δικαιολογήσει πως η Force India κατάφερνε να έχει την υψηλότερη τελική γιατί είναι βέβαιο ότι αεροδυναμικά δεν είναι στο επίπεδο των μεγάλων. Τα 30 άλογα που λέγονται ίσως να είναι πολλά αλλά και τα 20 είναι επαρκή να κάνουν τη διαφορά.
Και όμως από ότι φαίνεται το αεροδυναμικό πακέτο της Force India ήταν αυτό με τις λιγότερς αντιστάσεις. Απόδειξη αυτού, το ότι η McLaren με ίδιο κινητήρα ήταν σαφώς κάτω σε τελική χωρίς να είναι πολύ ταχύτερη στις στροφές (πράγμα που θα έδειχνε ότι χρησιμοποιεί περισσότερο 'φτερό'). Ο Haug επίσης ποτέ δεν είπε ότι ο κινητήρας τους δεν είναι ισχυρός, είπε απλά ότι δεν είναι ισχυρότερος των άλλων κορυφαίων (Ferrari πχ) και αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγω.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο Haug επίσης ποτέ δεν είπε ότι ο κινητήρας τους δεν είναι ισχυρός, είπε απλά ότι δεν είναι ισχυρότερος των άλλων κορυφαίων (Ferrari πχ) και αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγω.Μα ο Haug έχει κάθε συμφέρον αν έχει πλεονέκτημα σε περίοδο παγώματος των κινητήρων να μην το ανακοινώνει. Δεν πιστεύω περί 30 αλόγων αλλά όπως είπα και τα μισά είναι υπερ-επαρκή. Εν πάσει περιπτώσει χωρίς καπνός χωρίς έστω και την υπόνοια φωτιάς. Θα τα βρουν οι κατασκευαστές μεταξύ τους.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
O Φλάβιος αποκάλυψε ότι ο Πικες κουνούσε την αχλαδία με έναν 50χρονο κύριο.γιατι αυτος με τον Μπενεττον τι εκανε;;;
πως βρεθηκε εκει που βρεθηκε το 88;
αστα διαλα
-
ελεος με την μπιγιονσε και τα καυτα σορτσακια της. σουργελα του αντ1
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ελεος με την μπιγιονσε και τα καυτα σορτσακια της. σουργελα του αντ1Είναι εκνευριστικοί γιατί περισσότερο κους-κους κάνουν παρά πραγματική μετάδοση!
Τους έχω στο mute και βλέπω τη μετάδοση από BBC.
-
Τι λένε ρε πστ μου...δε διαβάζουν νέα????
Θα πάρει grid penalty για gearbox ούτως ή άλλως ο Barri...
-
... λιγο 'σεξιστας' μας βγηκε τωρα τελευταία ο Τακαρος ... εχω την αίσθηση ότι βλεπει παντου μουν@κι@ ...
-
O Hamilton στον ταχύτερο γύρο του, έχει κάνει προσωπικό καλύτερο στο πρώτο κομμάτι (πράσινο) και το καλύτεο γενικά (μοβ) στο 2ο και 3ο.
Και ο Πουρναράκης σχολιάζει:
Πολύ γρήγορος ο Hamilton στο πρώτο κομμάτι, στο δεύτερο 41,8, στο τρίτο δεν τα πήγε τόσο καλάΚαι όλο αυτό (ενώ βλέπει το live timing) για να καλύψει αυτό που είχε πει πριν ολοκληρώσει τον γύρο του, ότι στο τρίτο sector δεν τα πήγαινε καλά μέχρι τώρα (που μέχρι χθες ίσχυε).
Επειδή δεν βγήκε το προγνωστικό λέμε ότι θέμε.
-
κανενα πλάνο με τη Μπιγιονσε δε μας εδειξαν ρε
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
κανενα πλάνο με τη Μπιγιονσε δε μας εδειξαν ρεεδώ είναι Φ1 πατριώτη...
για μπουτάκια στα κάρβουνα κ.λπ. εδώ
-
Μεγάλη πατάτα η σημερινή μετάδοση...
-
1,2,3.....1,2,3...4 δεν ακουω.......
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
1,2,3.....1,2,3...4 δεν ακουω.......Χάλια μαύρα...τους έχω στο mute και βλέπω BBC...δε παλεύεται...
-
Γαμω το στανιο μου μεσα!!!!Πρεπει ντε και καλα να περιγραψει ο ΤΠ????Αφου υπαρχει προβλημα ας περιγραψει ο Σειτανιδης,ελεος!!!
Υ.Γ Δεν μου παιζει και το BBC σημερα
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Γαμω το στανιο μου μεσα!!!!Πρεπει ντε και καλα να περιγραψει ο ΤΠ????Αφου υπαρχει προβλημα ας περιγραψει ο Σειτανιδης,ελεος!!!Υ.Γ Δεν μου παιζει και το BBC σημερα
Δοκίμασε το Low Speed
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014