-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Lord να σου πω, με N@gra3 υπαρχει ελπιδα μηπως δουμε απο γερμανια; Η δεν προκειται να ανοιξει φετος;Ορφ και εγω δε βλεπω φωτα, παλια κλασσικη λυση το Ραι
Να προσέξουμε για να μη μας κόψουν τα ποστ (το λέω προληπτικά).
N@gra3 δεν το κόβω για φέτος... δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλά δύσκολα τα πράγματα για E-m-u απλούς δέκτες... Τώρα το μαζάρι γίνεται με dre@m και c@εντ σειριγκ!
Κάτσε να δώ για ORF και ξαναποστάρω... πάντως προβλέπω ότι από σεπτέμβρη και μετά θα ανοίξουν οι ουρανοί.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η μετάδοση, λέει ότι, θα ξεκινήσει στις 06:30. Προφανώς με ανασκόπηση της περσινής χρονιάς και παρουσίαση των εξελίξεων για την νέα.Μα καλά είναι τελείως κόπανοι εκεί στον ΑΝΤ1?
Κάθε μέρα ξυπνάμε 6:30 και θα σηκωθούμε και το Σάββατο τέτοια ώρα για να δούμε την Σκλαβούνου και τον Τάκαρο;
Δεν μπορούσαν να βάλουν την εκπομπή μετά το τέλος των κατατακτηρίων; Έλεος δλδ...Ξυπνητήρι στις 8 παρά τέταρτο για μένα.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Lord να σου πω, με N@gra3 υπαρχει ελπιδα μηπως δουμε απο γερμανια; Η δεν προκειται να ανοιξει φετος;
Ορφ και εγω δε βλεπω φωτα, παλια κλασσικη λυση το Ραι
N@gra3 δεν το κόβω για φέτος... δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλά δύσκολα τα πράγματα για E-m-u απλούς δέκτες... Τώρα το μαζάρι γίνεται με dre@m και c@εντ σειριγκ!
Κάτσε να δώ για ORF και ξαναποστάρω... πάντως προβλέπω ότι από σεπτέμβρη και μετά θα ανοίξουν οι ουρανοί.
αχ ντριμμποξ, ακριβοι αλλα φεγγουν και στα πιο σκοτεινα
δυστυχως ομως για μενα, ο απλος dsn δεκτης μου θα περιμενει για να δει χαραΑς βολευτουμε με ρτλ και ραι για την ωρα
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Είχε τον Πουρναράκη και την Σκλαβούνουπριν κάνα μισάωρο και... στον Αnt1 στο πρωινάδικο. Έλεγε για το παραθυράκι στις διαφημίσεις.
Οχι ρε γαμώτο, πάλι η Σκλαβούνου, φτάνει ποια αυτό το μαρτύριο.
Ας έχει όσες Σκλαβούνου θέλει... Να ράψει το στοματάκι της λίγο για τα lifestyle, τους Jude Law και τα ρέστα μπορεί?
Αν ναι, θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι...Το αν μπορεί να το κρατήσει κλειστό είναι το εύκολο μέρος της υπόθεσης, αλλά δυστυχώς δε νομίζω να το κάνει.
//off topic//
πάντως τώρα βλέπω τo FP1 απο bbc και φαίνεται αρκετά καλή η μετάδοση, και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, τουλάχιστον για τα FP.το bbc κλειδωμενο δεν ειναι;
Δεν τα ειδα live (ας ειναι καλα το internet) .
-
Lord να σου πω, με N@gra3 υπαρχει ελπιδα μηπως δουμε απο γερμανια; Η δεν προκειται να ανοιξει φετος;
Ορφ και εγω δε βλεπω φωτα, παλια κλασσικη λυση το Ραι
αχ ντριμμποξ, ακριβοι αλλα φεγγουν και στα πιο σκοτεινα
δυστυχως ομως για μενα, ο απλος dsn δεκτης μου θα περιμενει για να δει χαραΑς βολευτουμε με ρτλ και ραι για την ωρα
Ποιον DSN έχεις;
-
7100 (κλωνος γιουματου) και του βαζω Κι Απντειτς απο τα αντιστοιχα που βγαινουν για τους Γιουματου ΜΧ
-
Ο χρήστης lack έγραψε:
Είχε τον Πουρναράκη και την Σκλαβούνουπριν κάνα μισάωρο και... στον Αnt1 στο πρωινάδικο. Έλεγε για το παραθυράκι στις διαφημίσεις.
Ας έχει όσες Σκλαβούνου θέλει... Να ράψει το στοματάκι της λίγο για τα lifestyle, τους Jude Law και τα ρέστα μπορεί?
Αν ναι, θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι...Το αν μπορεί να το κρατήσει κλειστό είναι το εύκολο μέρος της υπόθεσης, αλλά δυστυχώς δε νομίζω να το κάνει.
//off topic//
πάντως τώρα βλέπω τo FP1 απο bbc και φαίνεται αρκετά καλή η μετάδοση, και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, τουλάχιστον για τα FP.το bbc κλειδωμενο δεν ειναι;
Δεν τα ειδα live (ας ειναι καλα το internet) .
για ελευθερες δοκιμες παρασκευης live DSF free απο astra 19
-
Καλώς τα παιδιά.
Επιτέλους έφυγε αυτό το σπαστικό και αρχαίο 'τραγούδι του Schumacher'...ωραίο studio, κατά τ'άλλα...όπως λέει το ανέκδοτο, 'αλλάξαμε μπ0υρ*έλ0...οι π0υτ@νε$ ίδιες'
-
Παιδιά... βλέπω Coulthard στο BBC... δεν παίζεται το στυλ! πεθαίνω μιλάμε!!!!!!!!!!!!!!
-
πως κάνεις το 16/9 να φαίνεται σαν να μην πω
-
Εντυπωσιακά καλύτερη σκηνοθεσία. Προφανές ότι ο ΑΝΤ1 επενδύει περισσότερο στο προϊόν.
Ο Τάκης πιο χαλαρός.Ιδιαίτερα καλή πρώτη εντύπωση.
-
Τι καψώνι του κάνανε με τις κάμερες.. δεχιά αριστερά όλη την ώρα.
Στραβολαίμιασε.. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εντυπωσιακά καλύτερη σκηνοθεσία. Προφανές ότι ο ΑΝΤ1 επενδύει περισσότερο στο προϊόν.
Ο Τάκης πιο χαλαρός.Ιδιαίτερα καλή πρώτη εντύπωση.
+1
Ελπιζω αυριο να μην μας σκισουν με τις διαφημισεις... (ναι ειμαι πολυ αισιοδοξος ανθρωπος )
-
Ο χρήστης lack έγραψε:
//off topic//
πάντως τώρα βλέπω τo FP1 απο bbc και φαίνεται αρκετά καλή η μετάδοση, και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, τουλάχιστον για τα FP.Και πάνω που λέγαμε για τη Σταυρούλα, μας πέταξε ο Σεϊταν το σχόλιο για τη Γιαπωνέζα....
Αλλά το σχόλιο της Σ(τ)αυρούλας στο καπάκι... Καλά πόσο.... γκόμενες μπορεί να γίνονται ώρες ώρες?Κατα τ' άλλα καλή γενικότερα δουλειά. Να δούμε και αύριο.... Καλή αρχή!
-
Σε σχέση με τον Α είναι σαφώς αναβαθμισμένη η μετάδοση. Ρίξανε χρήματα εκεί στον ΑΝΤ1 και δείχνουν ότι νοιάζονται για το προϊόν.
-
Η Σκλαβούλα τίνος εκ των δύο γκόμενα είναι; Αλλιώς δεν εξηγείται...
Δηλαδή, ποιος είναι ο ρόλος της; Τα κοσμικά της F1; Αν ήθελα κοσμικές ειδήσεις καρντιά μου, θα έβλεπα Λαμπίρη και Κους-Κους!Κατά τ' άλλα, σαφώς καλύτερη η μετάδοση, μακάρι να είναι βελτιωμένη η εικονα και στον αγώνα αυριο.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η Σκλαβούλα τίνος εκ των δύο γκόμενα είναι;Μη λες πράγματα που είναι συκοφαντίες και κουτσομπολιά. Δεν είναι σωστά. [kouk]
Η μεταδωση παντως μου φανηκε πως κοινουνταν στα ιδια πλαισια με του Α.Η μονη αλλαγη που ειδα ηταν του στουντιο,που ηταν σαφως ποιο ωραιο. -
Εγώ είδα το τελευταίο λεπτό γιατί τότε ξύπνησα γαμώτεν!
Μια χαρά είναι, θέλουμε Σταυρούλα!
7100 (κλωνος γιουματου) και του βαζω Κι Απντειτς απο τα αντιστοιχα που βγαινουν για τους Γιουματου ΜΧΝαι, τέσταρα χθες, στον Yumatu μου και μένα δεν παίζει ο ORF, όπως και στον Dream. Αλλά παίζει στον Commander μου... δεν ξέρω πως γίνεται αυτό!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επιτέλους έφυγε αυτό το σπαστικό και αρχαίο 'τραγούδι του Schumacher'Αφού το είχε στην αρχή! Σκεφτόμουν κιόλας 'πάλι την ίδια μουσική εβαλαν'...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Επιτέλους έφυγε αυτό το σπαστικό και αρχαίο 'τραγούδι του Schumacher'
Αφού το είχε στην αρχή! Σκεφτόμουν κιόλας 'πάλι την ίδια μουσική εβαλαν'...
Α δε το είδα από την αρχή...για τις διαφημίσεις λέω εγώ, όταν επιστρέφει.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014