-
Ν' αλλάξεις αυτοκίνητο αν βαρέθηκες το υπάρχον, αλλά με ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. Πολύ φθηνότερο, καλύτερο από αυτό που έχεις αν είναι ως 4 ετών, ασφαλέστερο, οικονομικότερο στη χρήση και πιο άνετο (με την έννοια των περισσότερων 'κομφόρ').
-
If you have to ask, you can't afford it..
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Σου συνιστώ να περιμένεις την απόσυρση και να κινηθείς για ένα όχημα 1 ή 2 κατηγορίες χαμηλότερα από αυτό που έχεις. Αυτό κυρίως λόγω του γεγονότος ότι το όχημα έχει πάνω από 10 χρόνια στο τομάρι του.Για τις βενζίνες η λύση είναι να επιλέξεις άλλες εναλακτικές μετακίνησης (πχ. ΜΜΜ αν ζεις στην Αθήνα).
Μένω Σάμο, έχω βάρκα, πάω βουνό και γενικότερα κινούμαι βασικά στο νησί!
Κάτι σαν και αυτό θα ξαναπάρω ,το τέριος δεν βγάζει ζημιές αλλά τα ανταλλακτικά της νταιχάτσου είναι πανάκριβα γιαυτό θα πάρω κάτι από άλλη εταιρεία όταν έρθει η ώρα!
Το μόνο που έχω χρειαστεί είναι μπιλιοφόροι δεξιά και αριστερα οι οποίοι στοιχισαν 1500 ευρώ! Ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει!!!
Με κάτι πιό μεγάλο και πιό ακριβό δεν θα μπορώ θα το σκέφτομαι να το πηγαίνω βουνό, να το βάζω στην άμμο, στην θάλασσα...
Xτες του άλλαξα λάδια και μου το πλύνανε τα παιδιά μέσα έξω μιλάμε έγινε καινούριο...
Σύμφωνα με την ψηφοφορία μου λέτε να μην αλλάξω αμάξι, για ψηφίστε κι άλλοι..... -
φιλε δεν ειναι το μονο κρητηριο το αν βγαζει ζημιες ενα παλιο αμαξι για να το αλλαξεις . για εμενα καταρχην ειναι θεμα ασφαλειας, μετα ανεσης και μετα επιδοσεων. Άλλαξε το.
-
Eγω θα το αλλαζα ΜΟΝΟ για την ασφαλεια(παθητικη κυριως,αλλα και ενεργητικη),μια φορα θα γινει το κακο(μακρια απο ολους μας),καλυτερα να ειμαστε προετοιμασμενοι καλα,και σε νησι καλοκαιρακι τα πραγματα ειναι λιγο οτι να ναι,δε ξερω μπορει και να ειμαι θυμα αλλα μολις μπαινω σε αμαξι χωρις αεροσακους και τουλαχιστον 3-4 αστερια δεν αισθανομαι ανετα,βεβαια αν ειναι να σου λειψει το παραμικρο αστο,ουτε να το σκεφτεσαι,εγω για την χρηση που το θες θα εβλεπα κανα SX4
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Eγω θα το αλλαζα ΜΟΝΟ για την ασφαλεια(παθητικη κυριως,αλλα και ενεργητικη),μια φορα θα γινει το κακο(μακρια απο ολους μας),καλυτερα να ειμαστε προετοιμασμενοι καλα,και σε νησι καλοκαιρακι τα πραγματα ειναι λιγο οτι να ναι,δε ξερω μπορει και να ειμαι θυμα αλλα μολις μπαινω σε αμαξι χωρις αεροσακους και τουλαχιστον 3-4 αστερια δεν αισθανομαι ανετα,βεβαια αν ειναι να σου λειψει το παραμικρο αστο,ουτε να το σκεφτεσαι,εγω για την χρηση που το θες θα εβλεπα κανα SX4Δύο αερόσακους έχω , μπάρα μπροστά, σκαλοπάτια, κοτσαδόρο, είναι 4χ4 με 3 διαφορικά, 83 άλογα βγάζει, εντάξει δεν είναι γυμνό!!!!!!
Το SX4 μια υπερυψωμένη άχρωμη κούρσα είναι με 2 διαφορικά και πολύ περιορισμένες δυνατότητες εκτός δρόμου , μόνο που δεν ''βρίσκει'' άπό κάτω στον χωματόδρομο.... -
Μια λυση ειναι να παρεις κατι πιο ανετο (εχω κανει ταξιδι με Terios και με επιασε πονοκεφαλος μετα απο 2 ωρες) και κρατα το Terios, για τη σκληρη χρηση.
-
Έχω ταξιδέψει 3-4 φορές με το Terios (πρώτης γενιάς) ενός φίλου μέχρι το Χ.Κ.Π. και πίσω, και δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε ιδιαίτερα. Με ταχύτητες γύρω στα 110χλμ/ώρα μια χαρά ταξίδι κάναμε.
-
Στη Σάμο μένει ο άνθρωπος, τί ταξίδια και ανέσεις λέτε!
Αν το αμάξι δέν βγάζει προβλήματα κράτα το. Έρχονται δύσκολοι καιροί.
-
Λαμβάνοντας υπόψη και τα επερχόμενα τεκμήρια των φορομπηχτών, κράτησέ το το τιμημένο....
-
Νομίζω πως μαζί μ'αυτήν την ερώτηση πάει πακέτο και άλλη μία: Αν ΔΕΝ το αλλάξεις τώρα, πότε θα το αλλάξεις; Σε 1, 5, 10 χρόνια; Από ένα σημείο και πέρα το παλιό δεν θα πιάνει πρακτικά καθόλου λεφτά. Απ'την άλλη, όσο αργότερα αγοράσεις τόσο καλύτερο αυτοκίνητο θα πάρεις.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν οι ανάγκες μετακίνησης ήταν το μοναδικό πράγμα που καθόριζε την αγορά αυτοκινήτου, πολύ λίγα αυτοκίνητα νεότερα από 5ετίας θα κυκλοφορούσαν. Αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς το αυτοκίνητο είναι κάτι παραπάνω από εργαλείο για τους περισσότερους. Παίζει ρόλο λοιπόν και το τί ακριβώς αντιπροσωπεύει ένα αυτοκίνητο για σένα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έρχονται δύσκολοι καιροί.Πάρτε και γάλατα νουνου να έχετε stock στο σπίτι για τους δύσκολους καιρούς
-
Γάλατα όχι, αλλά καμιά κάσα πούρα μάλλον θα χρειαστούν.
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Μια λυση ειναι να παρεις κατι πιο ανετο (εχω κανει ταξιδι με Terios και με επιασε πονοκεφαλος μετα απο 2 ωρες) και κρατα το Terios, για τη σκληρη χρηση.Kαλή ιδέα και αυτή....... αλλά μετά θάχω 2 αμάξια;;;;; χμχμχμχμμμχ......
-
Φιλε μου η ζωη ειναι πολυ μικρή, για μενα κανε αυτο που λεει η καρδια σου, ειναι παντα (σε βαθος χρονου) η καλλυετρη αποφαση... δεν μπορω να απαντησω στο ερωτημα σου, αλλα στο δικο μου διλλημα ακουσα την καρδια μου και αλλαξα των 8 δεμεμβριων Clio 1.4 που ειχα....
Καλη συνεχεια σε οτι και να αποφασισεις
-
Αν σε τρώει το 'σαράκι' να αλλάξεις αυτοκίνητο, θα το κάνεις και αν ακόμα θα ξέρεις ότι θα πιεστείς στην τσέπη.
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Αν σε τρώει το 'σαράκι' να αλλάξεις αυτοκίνητο, θα το κάνεις και αν ακόμα θα ξέρεις ότι θα πιεστείς στην τσέπη.αυτο ακριβως εννουσα και εγω
-
εγω γιατι θα σου ελεγα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με τα τεκμηρια,ωστε να δεις σε τι αγορα θα μπορεις να προχωρησεις?γιατι οπως καταλαβες το τοπιο θα αλλαξει αρδην παλι με τις κατηγοριες των οχηματων που θα μπορει να εχει στην κατοχη του ο καθενας..
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
εγω γιατι θα σου ελεγα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με τα τεκμηρια,ωστε να δεις σε τι αγορα θα μπορεις να προχωρησεις?γιατι οπως καταλαβες το τοπιο θα αλλαξει αρδην παλι με τις κατηγοριες των οχηματων που θα μπορει να εχει στην κατοχη του ο καθενας..σωστός......
Ελεγα να αλλάξω αυτοκίνητο.......