Μου αρεσει που στην τηλεοραση καλουν συνεχως τον Δημα και την Πατουλιδου να μιλησουν για τη μαστιγα των αναβολικων.
-
Μου αρεσει που στην τηλεοραση καλουν συνεχως τον Δημα και την Πατουλιδου να μιλησουν για τη μαστιγα των αναβολικων.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ρε συ! Όλος ο κόσμος το ίδιο είναι. Δεν είμαστε ξεχωριστοί. Είμαστε άνθρωποι!
είμαστε κάγκουρες.
Δε νομίζω σε άλλος μέρος του Γαλαξία μας να τρέχουν στα χωριά των Ολυμπιονικών και να παρελαύνουν από τις κάμερες :Μανάδες , πατεράδες, ξαδέρφια, κουμπάροι, γείτονες , φίλοι εχθροί, να συγκινούνται και να τηλεφωνούν on camera στο βλαστάρι τους και διάφορα άλλα γελοία
Σαββατο 9/8 επιστρεφω απο μπανακι στην πανσιον που εμενα εξω απο το Ντουμπροβνικ. Ειδησεις. Μια Κροατα σκοπευτρια (ή σκοποβολος κατα τον Κατσαρο) πηρε το χαλκινο. 30' το ρεπορταζ απο το Πεκινο, 10' οι δηλωσεις της Ολυμπιονικου (αισχος! σαν τη Σερβα της Γιουροβιζιον ειναι) και 10' ο μπαμπας, η μαμα, ο παπους, πλανα απο το χωριο της κλπ κλπ κλπ
Charmak ο Κυπριος τρεχαγυρευε ειναι Νο1 στην παγκοσμια καταταξη.
Και τωρα μερικα δικα μου. Ειναι πραγματικα ντροπη αυτη η αμερικανια, να μετραμε την αξια ενος αθλητη με βαση ποσα χρυσα πηρε. Ο Φελψ ας πουμε ειναι τεραστιος επειδη πηρε 8 χρυσα. Ξεκιναω απο μια μικρη παρατηρησουλα. Αν ΔΕΝ ηταν αμερικανος (ή αυστραλος) και ηταν Βελγος φερ'ειπειν θα πηγαινε για μαξιμουμ 5 χρυσα (αντίο σκυταλες) με πιθανα 4 γιατι οσο και να'ναι λιγο πιο πολυ θα σκαλιζαν την ενσταση οι Σερβοι. Αρα οι Αμερικανοι εκθειαζοντας τον Φελψ εκθειαζουν σε μεγαλο βαθμο το αθλητικο τους προϊον. Θεμιτο γι'αυτους παραλογο για ολους τους αλλους.
Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι ειναι μεγαλυτερος αθλητης ο Φελψ απο την απολυτη αθλητρια φετιχ
που εδω και 6 χρονια εχει βγαλει απο το μυαλο των συναθλητριων της εστω και τη σκεψη οτι μπορει να τη νικησουν και δεν εχει φατσα νερντ με αυτια ελεφαντα. Τι να κανει δηλαδη το Ελενακι; Να πεταξει και σφαιρα, να τρεξει 200, να μαθει ποδηλατο, να παιξει πινγκ-πονγκ, πιανο; Τι;
Τι θα επρεπε να κανει ο Δημας; Να ξεκινησει την ολυμπιαδα αποστεωμενος στα 48 κιλα και καθε μερα να εβαζε 10 κιλα και να ανεβαινε κατηγορια; Αν επαιρνε χρυσα για καθε κινηση θα ειχε 3 χρυσα σε καθε ολυμπιαδα και βαλε και κανενα ομαδικο 4xαρασε και 4 x ζετέ 4x συνολο θα ειχε 6 χρυσα σε καθε αγωνες. Με τις ιδιες ακριβως επιδοσεις που εκανε και πηρε μονο 1. Θα ηταν καλυτερος αθλητης ετσι; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eγώ γιατί νομίζω ότι είναι πιο απλά τα πράγματα; Οι φτωχομπινέδες παίρνουν ουσίες παλιαότερης γενιάς, που ανιχνεύονται. Οι πλουσιότεροι ακολουθούν τις επιστημονικές εξελίξεις και σπάνε τα ρεκόρ.+1
-
greo
Για τον Κύπριο ΠωςΤονΛένε:
μπράβο του που είναι νο1 και 3 ζήτω του.
Εγώ απλά σχολίασα τις αντιδράσεις που είδα στην Κύπρο (εκεί ήμουν) στην τηλεόραση. Μεγάλη η ανάγκη για μια επιτυχία στον αθλητισμό, έστω και σε ένα άθλημα που δεν προσφέρεται για εθνική ανάταση, όπως πχ το ποδόσφαιρο.Θα μπορούσαμε να μελετήσουμε το μεγαλείο της αθλήτριας σε μεγαλύτερο μέγεθος; (δεν κατάλαβα και σε ποιά αναφέρεσαι )
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μου αρεσει που στην τηλεοραση καλουν συνεχως τον Δημα και την Πατουλιδου να μιλησουν για τη μαστιγα των αναβολικων.Καλά η Πατουλίδου δεν ντρέπεται που έχει γίνει σαν gremlin και βγαίνει και μιλά για απαράδεκτα πράγματα και τοξικές ουσίες...
Καμμία ντροπή σε αυτή τη χώρα.ΥΓ: Πόσο χαίρομαι που πριν 4 χρόνια δεν πήγα να δω ΟΥΤΕ ΕΝΑ αγώνισμα αυτού του τσίρκου...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καλά η Πατουλίδου δεν ντρέπεται που έχει γίνει σαν gremlin και βγαίνει και μιλά για απαράδεκτα πράγματα και τοξικές ουσίες...
Καμμία ντροπή σε αυτή τη χώρα.ΥΓ: Πόσο χαίρομαι που πριν 4 χρόνια δεν πήγα να δω ΟΥΤΕ ΕΝΑ αγώνισμα αυτού του τσίρκου...
Αραγε τον Ζαγορακη θα τον καλέσουν ;
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει αλλα εκει στη ΝΕΤ την παλευουν;;;Καθε 5 λεπτα διαφημισεις κανουν...Ελεος!!!
άμα δεν σου αρέσει βάλε φωτοβολταικά
-
Το 'Ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε;' βρισκει εφαρμογη και στη μακρινη Κινα.
http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,id=94105944' target='_blank -
Πάει και ο Κακλαμανάάαακης...
-
Ξέρετε τι ώρα είναι τα 200μ;
-
5:20, λιγο μετα το τζαμπολ στο μπασκετ.
Οσοι βλεπετε στιβο, ισως εχετε παρατηρησει το παρανοϊκο μονταζ ωρες-ωρες που την ωρα που δειχνουν καποιο ρηπλέη στο φωτο-φινις πεταγονται σε μια ακυρη βολη στη σφαιρα, φερ'ειπειν.
Η παρανοια εχει τη λογικη της τελικα. Λογικη με ονοματεπωνυμο. Αλεκος 'the god' Θεοφιλοπουλος -
άντε ΕΛΛΑΔΑΡΑ πάμε για νίκη επί της Αργεντινής......
ΓΕΡΑ & ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
άντε ΕΛΛΑΔΑΡΑ πάμε για νίκη επί της Αργεντινής......
ΓΕΡΑ & ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑπαμε κουτσαβια μου που λεει και μια ψυχη
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Το 'Ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε;' βρισκει εφαρμογη και στη μακρινη Κινα.
http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,id=94105944' target='_blank' target='_blankΕ και!!!
Που είδες το παράξενο;
Εγώ βλέπω φυσιολογική συμπεριφορά ανθρώπου ( ; ) ο οποίος στη χώρα όπου παρασιτεί είναι κάποιος, ενώ εκεί πολύ απλά του έδειξαν τι είναι πραγματικά. -
εδω ετρεξε λαμπαδηδρομος και η μαρι κυριακου ως εκπροσωπος της ελλαδας...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει αλλα εκει στη ΝΕΤ την παλευουν;;;Καθε 5 λεπτα διαφημισεις κανουν...Ελεος!!!
άμα δεν σου αρέσει βάλε φωτοβολταικά
ήταν μια προσπάθεια ειρωνίας του επιχειρήματος οτι πληρώνουμε τη ΕΡΤ μέσω ΔΕΗ για να έχουμε ποιοτική δημόσια τηλεόραση, (όχι όπως τα ιδιωτικά κάθε τρεις και λίγο διαφημίσεις που λέει ο λαός)
long shot μάλλον -
χρυσό κ παγκόσμιο ρεκόρ με 19.30 ο Μπολτ στα 200μ
-
Πρέπει να πίνουν καλό πράμα στην Ιαμαϊκή.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ειναι πραγματικα ντροπη αυτη η αμερικανια, να μετραμε την αξια ενος αθλητη με βαση ποσα χρυσα πηρε. Ο Φελψ ας πουμε ειναι τεραστιος επειδη πηρε 8 χρυσα. Ξεκιναω απο μια μικρη παρατηρησουλα. Αν ΔΕΝ ηταν αμερικανος (ή αυστραλος) και ηταν Βελγος φερ'ειπειν θα πηγαινε για μαξιμουμ 5 χρυσα (αντίο σκυταλες) με πιθανα 4 γιατι οσο και να'ναι λιγο πιο πολυ θα σκαλιζαν την ενσταση οι Σερβοι. Αρα οι Αμερικανοι εκθειαζοντας τον Φελψ εκθειαζουν σε μεγαλο βαθμο το αθλητικο τους προϊον. Θεμιτο γι'αυτους παραλογο για ολους τους αλλους.Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι ειναι μεγαλυτερος αθλητης ο Φελψ απο την απολυτη αθλητρια φετιχ
που εδω και 6 χρονια εχει βγαλει απο το μυαλο των συναθλητριων της εστω και τη σκεψη οτι μπορει να τη νικησουν και δεν εχει φατσα νερντ με αυτια ελεφαντα. Τι να κανει δηλαδη το Ελενακι; Να πεταξει και σφαιρα, να τρεξει 200, να μαθει ποδηλατο, να παιξει πινγκ-πονγκ, πιανο; Τι;
Τι θα επρεπε να κανει ο Δημας; Να ξεκινησει την ολυμπιαδα αποστεωμενος στα 48 κιλα και καθε μερα να εβαζε 10 κιλα και να ανεβαινε κατηγορια; Αν επαιρνε χρυσα για καθε κινηση θα ειχε 3 χρυσα σε καθε ολυμπιαδα και βαλε και κανενα ομαδικο 4xαρασε και 4 x ζετέ 4x συνολο θα ειχε 6 χρυσα σε καθε αγωνες. Με τις ιδιες ακριβως επιδοσεις που εκανε και πηρε μονο 1. Θα ηταν καλυτερος αθλητης ετσι;+1 στον greo με την επισήμανση ότι το αν η Ελενα έχει ωράιο κωλαράκι και ο Μαικλ φάτσα νερντ δεν προσθέτει ούτε αφαιρεί τίποτα στην αθλητική τους αξία.