-
Απο το Ελληνικο μεχρι τον Κηφισο, μαζι ημασταν παντως...
-
-
Κωστάκηηηηη,το θέμα εδω λέγεται ' Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!'.
Ουτε απίθανο ειναι,ουτε το είδες,ουτε σε Ελληνικό δρόμο έγινε...Κατά τα άλλα το πέτυχες...... -
Aχ βρε πατέρα... χιουμοριστική απάντηση στο ποστ του kacey ήταν...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aχ βρε πατέρα... χιουμοριστική απάντηση στο ποστ του kacey ήταν...Συχώρα με αλλα δεν το κατάλαβα..... Αλλη φορά θα'μαι πιο προσεκτικός και λιγότερο δεικτικός....
-
-
Audi A1 TFSI ολοκαίνουργιο λευκό με αγωνιστικό βάψιμο, καρώ σημαίες κλπ κλπ και με σήμα 'Ν' στο πίσω τζάμι!!!
-
σταματημενη(γυναικα τι αλλο!) με αλαρμ για 20+ λεπτα σχεδον στην μεση του δρομου... λιγο ακομα και θα περνουσα απο τα δεξια της...
-
Ο χρήστης futureshock έγραψε:
σταματημενη(γυναικα τι αλλο!) με αλαρμ για 20+ λεπτα σχεδον στην μεση του δρομου... λιγο ακομα και θα περνουσα απο τα δεξια της...
Στα ζώα δεν πάει καλύτερα;
-
Ίσως και στο 'Ελληνικοί μύθοι και τερατολογίες...'. Είπαμε, μπορείς να παρκάρεις όπου θέλεις, αρκεί να έχεις ανάψει αλάρμ.
To Audi A1 TFSI με τις καρό σημαίες, κλπ. και το σήμα 'Ν', γιατί στο 'Ό, τι πιο απίθανο...'?
Jacob
-
Χθες ένας τύπος βαριόταν να κάνει τον γύρο της πλατείας για επιστρέψει από εκεί που έρχονταν και μπήκε ανάποδα στην πλατεία.
Επίσης ζευγάρι πάνω σε σκούτερ (χωρίς κράνη εννοείται) στο κέντρο της Αθήνας, με την κοπέλα πίσω να κρατάει στα χέρια της μωρό μαξ 6 μηνών. Μα τι βλήματα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Επίσης ζευγάρι πάνω σε σκούτερ (χωρίς κράνη εννοείται) στο κέντρο της Αθήνας, με την κοπέλα πίσω να κρατάει στα χέρια της μωρό μαξ 6 μηνών. Μα τι βλήματα.
Κι αυτό για τα ζώα σφαίρα πάει!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Σήμερα στην Αυλώνα περιμένω ένα φίλο για να ανέβουμε με το δικό του τα 500 μέτρα που είναι χωματόδρομος μέχρι την απογείωση. Την στιγμή που αυτός φτάνει, περνάει μπροστά μας μια γυναίκα η οποία μας ρωτάει αν πετάμε.
-Εεε ναι.
-Θέλω μια χάρη παιδιά, έχασα το γαϊδουράκι μου, αν το δείτε από ψηλά ειδοποιήστε με στο χωριό.Φαντάζεστε τα σχόλια όταν μεταφέραμε την παράκληση από τον ασύρματο στους άλλους πιλότους.
-
Ο Αυλώνας δεν είναι;
-
το γαϊδουράκι το βρήκατε τελικά ρε?
-
Όχι!
-
το κλεψανε και αυτο. Ξερτε τη αξια εχουν οι ονοι τα μλαρια και τα αλογα? Αριστοι κουβαλητε καυσοξυλων. Ειναι της μοδας...
-
Mη σου πω και άριστος μεζές αν έπεσε στα χερια φτωχοδιαβολων μεταναστών...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Ο Αυλώνας δεν είναι;Ορθόν. Ο Αυλών τα παλιά τα χρόνια.
-
Όχι ακριβώς ελληνικός δρόμος. Στην Ελλάδα έχω δει παλετοφόρο σε τέτοια θέση, αλλά όχι ολόκληρο κλαρκ!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]