-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
SV2 είναι το πρόθεμα των ραδιοερασιτεχνών της μακεδονίας (αν δεν κάνω λάθος).Δεν κάνεις λάθος!
-
Πριν από κανένα μήνα περίπου, γυρνώντας σπίτι μου από περιφερειακή Υμητού μεταξύ των εξόδων Γλυκών νερών και Μαρκόπουλου (προς αεροδρόμιο δηλαδή) π'ετυχα το απίστευτο..
Αυτοκίνητο να έρχεται στην αριστερή λωρίδα ΑΝΑΠΟΔΑ στο ρεύμα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Και το φοβερό. ήταν ταξί (κίτρινο δηλαδή Αθήνας). Ελπίζω πραγματικά να μην πέτυχε κανέναν στην μεγάλη καμπή που έχει 300 μέτρα μετά. Εγώ πάντως σοκαρίστικα με τη σκέψη ότ αν είχα αργήσει 20-30 δευτερόλεπτα θα είχαμε γίνει παλιοσίδερα.Εννοείται ότι πήρα αμέσως τηλέφωνο στο κέντρο της Αττικής οδού όπου μου απάντησαν με φοβερή απαθεια, το γνωρίζουμε.. Και το ερώτημά μου, πόση ώρα ήταν ο τύπος μέσα στην Αττική Οδό ώστε να το γνωρίζουν και γιατί δεν είδα κάποια προειδοποίηση στις πινακίδες.. -
Χθές το βράδυ στον επαρχιακό δρόμο προς τον Προφήτη Ηλία με πλησιάζει απο πίσω με ταχύτητα ένα κάπως περίεργο όχημα αφού είχε αναμένα τα κανονικά φώτα, είχε μεγάλα φώτα ομίχλης αλλά και στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα είχε μια σειρά απο 5 ή 6 φωτάκια. Φανταστείτε πόσο πολύ με στράβωσε το ζώον με τόσα φώτα. Κάνω δεξια να με περάσει και τί αμάξι βλέπω?
Lanos!!! -
Αυριο στη Πατρα οι καταστηματαρχες θα κλεισουν την Ελληνος το πρωι, απο τη Φαβιερου μεχρι το γηπεδο της Παναχαικης.
Και αυτο γιατι στην Ελληνος εχουν μπει στη μεση του δρομου, ελαστικα κολωνακια που αποτρεπουν το διπλοπαρκαρισμα και εχουν σε μεγαλο βαθμο λυσει το χαος που επικρατουσε.
Αλλα οι κυριοι επικαλουνται μειωση του ντζιρου τους και θελουν να ξυλωθουν τα κολωνακια και να επιτραπει και παλι το διπλοπαρκαρισμα.
Οποτε κλεισιμο δρομου και διαμαρτυρομαστε για..κατι παρανομο.
Αθανατη Ελλαδα. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Αυριο στη Πατρα οι καταστηματαρχες θα κλεισουν την Ελληνος το πρωι, απο τη Φαβιερου μεχρι το γηπεδο της Παναχαικης.
Και αυτο γιατι στην Ελληνος εχουν μπει στη μεση του δρομου, ελαστικα κολωνακια που αποτρεπουν το διπλοπαρκαρισμα και εχουν σε μεγαλο βαθμο λυσει το χαος που επικρατουσε.
Αλλα οι κυριοι επικαλουνται μειωση του ντζιρου τους και θελουν να ξυλωθουν τα κολωνακια και να επιτραπει και παλι το διπλοπαρκαρισμα.
Οποτε κλεισιμο δρομου και διαμαρτυρομαστε για..κατι παρανομο.
Αθανατη Ελλαδα.Ειναι πλεον αποδεδειγμενο οτι οποιος δρομος εγινε πεζοδρομος, τα καταστηματα εκει(αν εχει αγορα) ανεβασαν τον τζιρο τους
Παραδειγμα η Χαϊμαντα στο Χαλανδρι και τοσοι αλλοιΟ Ελληνας ειναι ΒΛΑΚΑΣ, τελος
-
Μαλλον δεν το διατυπωσα καλα.
Δεν εχει γινει πεζοδρομος, επιτρεπεται κανονικα η κυκλοφορια.
Εχουν μπει πορτοκαλι ελαστικα κολωνακια αναμεσα στα δυο ρευματα στην Ελληνος Στρατιωτου.
Ετσι, αν υπαρξει καποιο διπλοπαρκαρισμενο, τα υπολοιπα αυτοκινητα δεν εχουν που να πανε (η πρεπει να καβαλησουν τα κολωνακια που δεν ειναι και τοοοσο μαλακα).
Οποτε πλεον η κυκλοφορια ειναι ανεμποδιστη, κατι που στους καταστηματαρχες δεν αρεσει.
Εβλεπα στα τοπικα δηλωσεις απειρου καλους : ''Δε μπορει κανενας πλεον να σταματησει - διπλοπαρκαρει δυο λεπτα, να αγορασει κατι και να φυγει.
Τραγικη η κατασταση.'' -
FFS
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Εχουν μπει πορτοκαλι ελαστικα κολωνακια αναμεσα στα δυο ρευματα στην Ελληνος Στρατιωτου.
Ετσι, αν υπαρξει καποιο διπλοπαρκαρισμενο, τα υπολοιπα αυτοκινητα δεν εχουν που να πανε (η πρεπει να καβαλησουν τα κολωνακια που δεν ειναι και τοοοσο μαλακα).
Οποτε πλεον η κυκλοφορια ειναι ανεμποδιστη, κατι που στους καταστηματαρχες δεν αρεσει.
Εβλεπα στα τοπικα δηλωσεις απειρου καλους : ''Δε μπορει κανενας πλεον να σταματησει - διπλοπαρκαρει δυο λεπτα, να αγορασει κατι και να φυγει.
Τραγικη η κατασταση.''τώρα το πήρες χαμπάρι; Βγάζεις άκρη με τους πατρινούς; έχω ζήσει λίγο στην μηναρούπολη και ξέρω τι παίζει.
-
Περα απ το τραγικό των μαγαζάτορων, το θέμα είναι ότι είναι επικίνδυνα, ειδικά για τους μοτοσυκλετιστές..
-
τώρα το πήρες χαμπάρι; Βγάζεις άκρη με τους πατρινούς; έχω ζήσει λίγο στην μηναρούπολη και ξέρω τι παίζει
Πατρινος ειμαι, εδω μενω.
Παντως ποτε δε θα μπορουσα να φανταστω τετοιο προβλημα στον εγκεφαλο καποιων.
Κλεινουν το δρομο σημερα για free διπλοπαρκαρισμα! -
Στο Βόλο πάντως έχει εφαρμοσθεί το ίδιο σύστημα με ιδιαίτερη επιτυχία. Τους 5 μήνες που ήμουν εκεί δεν πρόσεξα να διαμαρτύρεται κάποιος.
-
Παιδιά άμα δεν υπήρχαν οι μοτοσυκλέτες σιδερένια κολωνάκια χρειάζονται. Αλλά...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Στο Βόλο πάντως έχει εφαρμοσθεί το ίδιο σύστημα με ιδιαίτερη επιτυχία. Τους 5 μήνες που ήμουν εκεί δεν πρόσεξα να διαμαρτύρεται κάποιος.Εγώ άκουσα το αντίθετο. Τους είπαν ... 'δοκιμαστικά' και είναι σε αναμονή.
Πέρα των αντιδράσεων πάντως εκεί πέρα ίσως ήταν και αναγκαίο για τους διερχόμενους. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Τραγικη η κατασταση.''Οχι, δεν με καταλαβες, εγω το πηγα πιο περα....
Στο οτι δηλαδη οι περισσοτεροι δεν θελουν να γινει πεζοδρομος σε μια αγορα, γιατι νομιζουν οτι οι πελατες ερχονται ολοι με τα σουπερ αμαξια τους και παρκαρουν απο εξω
ΤΟΣΟ ζωα ειναι -
Κλασσική αντίδραση έλληνα μ@λακα.
Δεν θυμάστε τί είχε γίνει με την πεζοδρόμηση της ερμούΚαι μιάς και μιλάμε για την μιναρούπολη, μήν πάτε πολύ μακρυά, θυμηθήτε μόνο τον κακό χαμό που είχε γίνει με την πεζοδρόμηση της αγίου νικολάου Τώρα κανονικά όλοι αυτοί οι γύφτοι θέλουν να τον ξανακάνεις δρόμο για να τον πιούνε
-
-
Λες να ήταν αυτοκίνητο σχολής οδηγών και να το 'οδηγούσε' ο 'δάσκαλος' από τη θέση του συνοδηγού;
Το έχω δει κάμποσες φορές. -
Το θέμα είναι άμα κινήται το αμάξι χωρίς οδηγό, πιανού θα το πάρουν την άδεια, αφού δεν υπάρχει οδηγός!!
-
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]