-
-
Μπορεί να εννοεί τα καμάκια.
-
Αναζητείται το παρακάτω hyundai.
Όποιος το δει να ενημερώσει τον οδηγό του που το ψάχνει. -
Ελεγα ν' ανοίξω ένα θέμα με γκρίνια, αλλά δε βαριέσαι, καλά είναι και 'δω:
Εκτός από τα διάφορα απίθανα, συναντάς και ορισμένα ΑΚΡΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ, όπως ΑΥΤΟ:ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
:
Μεμονωμένα, ή σε συνδυασμό, τα σήματα αυτά σημαίνουν (διαλέγετε και παίρνετε):α. 'κοιτάξτε, μάγκες, εδώ είναι πεζόδρομος, αλλά μόνο για τους 'ξένους'
'β. 'Οι κάτοικοι έχουν το ελεύθερο να παρανομήσουν' -τους το δίνει η αξιότιμη δημοτική αρχή
γ. Οι κάτοικοι δικαιούνται να πάρουν μπροσταριά ένα παιδάκι που θα παίζει στον πεζόδρομο, οι 'ξένοι' θα διώκονται απηνώς.
δ. Ο Πεζόδρομος είναι σχετική έννοια, εξαρτάται τον τόπο κατοικίας σου.
ε. Το 'Απαγορεύεται η Διέλευση', ομοίως.
στ. Όλοι πλέον οι οδηγοί πρέπει να φέρουν μαζί τους έγγραφο αποδεικτικό του τόπου κατοικίας τους.
ζ. Οι ετεροδημότες είναι ριγμένοι -να παν στο Σ.τ.Ε.
η. Ειμαστε για κλωτσιές...
θ. ...
-
Της Βανδη ειναι;
-
-
Παρεπιμπτόντως, θέλω κι εγώ να μάθω να οδηγώ, με το ένα χέρι μου να κρέμεται, σαν ξερό, έξω από το παράθυρο.
Η αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο λίγοι? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παρεπιμπτόντως, θέλω κι εγώ να μάθω να οδηγώ, με το ένα χέρι μου να κρέμεται, σαν ξερό, έξω από το παράθυρο.
Η αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο λίγοι?To αριστερο χερι ειναι ευκολο αλλα το δεξι δεν το καταφερνουν πολλοι
-
-
Ειδα κι εγω χτες στην Βασ. Όλγας Ζητά με συνεπιβάτιδα αιθέρια ύπαρξη με φουστίτσα κλπ, χωρίς κράνος φυσικά.
-
Δεν μπορούσε να γίνει το αντιθετο ρε γμτ, με κράνος, αλλά χωρίς φούστα?
-
-
Ο χρήστης n4speed έγραψε:
Αυτό θα πει καλές σχέσεις με το υπεχωδε.
Σε ένα δρόμο που επιτρέπεται το παρκάρισμα (κάθετος της πανόρμου μετά τα μπαράκια) , υπάρχουν πινακίδες που απαγορεύουν το παρκάρισμα μπροστά από την ελληνική τεχνοδομική εκτός για 2 αυτοκίνητα της εταιρίας.Τα σχόλια δικά σας.
Εφόσον στο δρόμο επιτρέπεται γενικά το παρκάρισμα, δε βλέπω το περίεργο. Νομίζω ότι προβλέπεται από το νόμο η εκχώρηση άδειας για αποκλειστική χρήση χώρου στάθμευσης. Άλλο αν συνήθως, οι 1-2 νόμιμες θέσεις γίνονται 3-4-5 με κώνους, κτλ.
-
Ο χρήστης n4speed έγραψε:
Αυτό θα πει καλές σχέσεις με το υπεχωδε.
Σε ένα δρόμο που επιτρέπεται το παρκάρισμα (κάθετος της πανόρμου μετά τα μπαράκια) , υπάρχουν πινακίδες που απαγορεύουν το παρκάρισμα μπροστά από την ελληνική τεχνοδομική εκτός για 2 αυτοκίνητα της εταιρίας.
Τα σχόλια δικά σας.Αυτό μπορεί να γίνει νόμιμα, χρειάζεται όμως άδεια από το δήμο (όχι το ΥΠΕΧΩΔΕ) και υποχρεωτικά να αναγράφεται ο αριθμός της άδειας πάνω στις πινακίδες. Υποψιάζομαι ότι στην εν λόγω περίπτωση, κάποιοι έξυπνοι από την εταιρία κότσαραν με το έτσι θέλω τις πινακίδες.
Στη θέση σου θα έπαιρνα τους κώνους και θα έφευγα! Χρησιμεύουν για ασκήσεις οδήγησης σε άδεια πάρκινγ.
-
Σα να πήρε το μάτι μου λευκο ταξι Merc B-Class σήμερα. Λευκά δεν ειναι στο Ρέθυμνο;
-
- Τρίπολη σίγουρα
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
- Τρίπολη σίγουρα
Λευκα ειναι εδω τα ταξι .
-
-
low dudget γάμος
Παλιό Accent 1,3 - νοικιάρικο - έτοιμο να πέι τη νύφη στην εκκλησία!!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
low dudget γάμος
Παλιό Accent 1,3 - νοικιάρικο - έτοιμο να πέι τη νύφη στην εκκλησία!!!!ρισπεκτ, χωρίς πλάκα
αρκετά με τις μλκς να νοικιάσουμε λίμο να πάμε στην εκκλησία
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]