-
Απο Κιουρκα προς Ωροπο κοκκινο scania με το θυρεο της alfa romeo και το σημα μαζι κολλημενα κατω απο το παρμπριζ..
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Καλό είναι να αφήσεις τις υποθέσεις για κλοτσιές στα καλάμια, @@ κλπ και αν κρίνεις οτι ο άλλος είναι ψυχάκιας, να κάτσεις στα αυγά σου και να σηκωθείς να φύγεις
M αυτο το σκεπτικο δηλ να αφησουμε καποιον ''ψυχακια'' να μας ληστεψει στο δρομο, να μπει στο σπιτι μας ή να κακοποιησει ενα μελος της οικογενειας?
Αν ειναι αυτος ψυχακιας γινε και συ εκεινη την ωρα...δεν θελει πολυτι σχέση έχει ο διαρρήκτης που παραβιάζει με τις κοκορομαχίες στις οδούς?
Η αλήθεια είναι οτι ο Ελλ είναι πολύ άντρας Βέβαια η αντροσύνη του περιορίζεται στο 'κράτα με μάνα μην τον σφάξω' ενώ έχει κλείσει παράθυρα, έχει κλειδώσει πόρτες κλπ κλπ
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απο Κιουρκα προς Ωροπο κοκκινο scania με το θυρεο της alfa romeo και το σημα μαζι κολλημενα κατω απο το παρμπριζ..Αν τον δεί γνήσιος scaniaκιας ή θα του πάρει το κλειδί ή θα το ξεκολλήσει και θα του το δώσει να το φάει
-
[quote='red_monster']
τι σχέση έχει ο διαρρήκτης που παραβιάζει με τις κοκορομαχίες στις οδούς?[quote]
Τωρα ή δεν καταλαβαινεις ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις...
Τοτε λοπον καλα σας κανουν και σας ληστευουν μπροστα στα ματια σας ή σας δερνουν σε road rage επειδη αν και ειχατε δικιο τον αφησατε για να μην μπλεξετε με ''ψυχακηδες''
Γιατι η αντιμετωπιση και στα 2 παραδειγματα ειναι η ιδια....αστον να κανει ο,τι θελει και να φυγει . Αντιδραση/απαντηση μηδεν. Γι αυτο εχει αποθρασυνθει το καθε σκουπιδι εκει εξω -
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Mισελεν είναι,τι δεν καταλαβαίνεις;
-
Σαν τις βαρκες που δενουν εχοντας ελαστικα γυρω γυρω ...!!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Γιατι η αντιμετωπιση και στα 2 παραδειγματα ειναι η ιδια....αστον να κανει ο,τι θελει και να φυγει . Αντιδραση/απαντηση μηδεν. Γι αυτο εχει αποθρασυνθει το καθε σκουπιδι εκει εξωΔυστυχως οσα σκουπιδια και να δειρεις, το ιδιο αποθρασυμενα θα μεινουν ενω θα συνεχισουν να υπαρχουν παρα πολλα ακομα εκει εξω... Οποτε ας φροντιζουμε καλυτερα τη διαθεση μας κι ας μην κανουμε τη χαρη στον καθε κακομοιρη που ψαχνει να δωσει νοημα στη ζωη του μεσω της 'μαγκιας' στο δρομο
Mισελεν είναι,τι δεν καταλαβαίνεις;
-
Είδα κι εγώ έναν παρόμοιο μεταφορέα τις προάλλες:
Sent from Samsung Mobile
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
τι σχέση έχει ο διαρρήκτης που παραβιάζει με τις κοκορομαχίες στις οδούς?
Τωρα ή δεν καταλαβαινεις ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις...
Τοτε λοπον καλα σας κανουν και σας ληστευουν μπροστα στα ματια σας ή σας δερνουν σε road rage επειδη αν και ειχατε δικιο τον αφησατε για να μην μπλεξετε με ''ψυχακηδες''
Γιατι η αντιμετωπιση και στα 2 παραδειγματα ειναι η ιδια....αστον να κανει ο,τι θελει και να φυγει . Αντιδραση/απαντηση μηδεν. Γι αυτο εχει αποθρασυνθει το καθε σκουπιδι εκει εξωΑν θεωρείς ότι γίνεται παράλογα επιθετικός και επικίνδυνος μπορείς κάλλιστα να καλέσεις την αστυνομία ...
Άνθρωπος που βγαίνει απο το αυτοκίνητο για να πλακώνει χωρίς σοβαρή αφορμή το κανει γιατι δεν έχει να χάσει τίποτα
Εγω αντίθετος εχω να χάσω παρά πολλα αν μου βγάλει μαχαίρι (μου εχουν βγάλει στο κεντρο της αθηνας όταν ήμουν πιο μικρός και η τεστοστερονη υπερκεράσει την ξεκάθαρη σκέψη ). Αν σου λέω αν, σου βγάλει μαχαίρι (στην καλύτερη ε ) τι θα κανείς ; Θα τιμωρησεις το σκουπίδι της κοινωνίας με γυμνά χέρια ; -
Μην εισαι χαζός...
...θα βγάλει σακούλα! -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Δυστυχως οσα σκουπιδια και να δειρεις, το ιδιο αποθρασυμενα θα μεινουν ενω θα συνεχισουν να υπαρχουν παρα πολλα ακομα εκει εξω... Οποτε ας φροντιζουμε καλυτερα τη διαθεση μας κι ας μην κανουμε τη χαρη στον καθε κακομοιρη που ψαχνει να δωσει νοημα στη ζωη του μεσω της 'μαγκιας' στο δρομο
Το πρωτο, ειναι λαθος. Ειτε σου αρεσει ειτε δεν σου αρεσει, ολοι αυτοι κανουν αυτα που κανουν ακριβως γιατι δεν εχουν καμμια συνεπεια. Και οχι μονο αυτο, αλλα επιτρεποντας τους να κανουν οτι κανουν και κανοντας πισω μολις απειλησουν, επιβραβευεις αυτη τη συμπεριφορα και την ενισχυεις. 'πουλησα τσαμπουκα και ο αλλος - που ειχε και δικιο και του εκανα μαλακια - εκανε πισω και σηκωθηκε και εφυγε = πολυ καλα εκανα οτι εκανα και θα το ξανακανω και την επομενη φορα'. Βασικη μεθοδος εκπαιδευσης ζωων. Ανταμοιβη και τιμωρια.
-
Και τι θα κανείς ρε Κέισι; Θα την πέσεις με την ρακέτα ; Ρακέτα vs όπλο η μαχαίρι με μόνο δεδομένο ότι εσυ ξέρεις να χειρίζεσαι τη ρακέτα ενώ αυτός όχι ;
-
Το τι θα κανω εγω, ειναι δικο μου θεμα. Το οτι καποιοι αλλοι δεν ειναι διατεθιμενοι να κανουν κατι, ειναι δικο τους θεμα (και σεβαστο, δεν προκειται να ξαναπω οτι 'οφειλουν' να κανουν κατι). Αλλα αυτο το δευτερο δεν αλλαζει αυτο που λεω απο πανω. Επισης, αν δεν ειναι διατεθιμενοι να κανουν κατι για αυτο, δεν μπορουν μετα να γκρινιαζουν για τον καθε μαλακα που συμπεριφερεται ετσι.
ΥΓ vs οπλο εχασες απο τα αποδυτηρια. Για το μαχαιρι ομως, καταλαβαινεις οτι το μαχαιρι για να σου κανει κατι πρεπει να φτασει να σε ακουμπησει ε?
-
Η λογικη φιλε μου red monster ειναι να μην αφηνεις-επιτρεπεις στον καθενα να ικανοποιησει πανω σου τις οποιες εγκληματικες του ορεξεις (ειτε να σε δειρει επειδη του την ειπες που περασε με κοκκινο ειτε να τον βλεπεις να ανοιγει την πορτα του σπιτιου σου ειτε ειτε...). Και αν χρειαστει να δωσεις μαχη εκεινη την ωρα. Αυτο που λες εγω θα χασω πολλα κλπ κλπ δειχνει δειλια...και ο αλλος θα χασει να σαι σιγουρος. Δηλ θα κατσει να σε βιασει κιολας για να μη χασεις τα πολλα που λες?
Κοψτε τον τσαμπουκα σε τετοιους με καθε τροπο. Θα το ξανασκεφτουν να το ξανακανουν. Αν ομως βλέπουν οτι ο αλλος ''κοτευει'' θα το κανουν συνεχως -
η πλεοψηφια με οπλο ειναι ζωα βλαχοι που δεν εχουν ιδεα τι κρατανε...το οπλο ειναι το πιο ευκολο πραγμα να αφοπλισεις αμα ξερεις το μαχαιρι απο την αλλη οχι..
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μην εισαι χαζός...
...θα βγάλει σακούλα!Και θα πάνε για χόρτα;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
η πλεοψηφια με οπλο ειναι ζωα βλαχοι που δεν εχουν ιδεα τι κρατανε...το οπλο ειναι το πιο ευκολο πραγμα να αφοπλισεις αμα ξερεις το μαχαιρι απο την αλλη οχι..Ρε συ cabala, πόσοι άνθρωποι ανάμεσά μας γνωρίζουν πως να αφοπλίσουν τον εν λόγω βλάχο; 1%; 2%; Μήπως ο ;
-
πιο παλια το ειχαμε ξανασυζητησει με τον Καψευ και ηταν πολυ απλο ολα θεμα ψυχολογιας ειναι αμα στο φερει στον κροταφο δειχνει οτι δεν ξερει τι κραταει στα χερια του αρα εχεις μεγαλες πιθανοτητες να κανεις την κινηση σου(φυσικα μιλωντας αμα εισαι μονος σου..)
σε αλλη περιπτωση προφανως και δεν κανεις τιποτα..
μαθημα αυτοαμυνας το λιγοτερο πολλοι εχουν κανει το θεμα δεν ειναι εκει αλλα το αμα εχεις εμπιστοσυνη στις ικανοτητες σου -
Θα μπεις στην διαδικασία να ψυχολογισεις τον καθυστερηνενο που φέρει όπλο για μια κοκορομαχία στο δρόμο ?
Και θα κάθεσαι να συμμορφωνεις και το κάθε σκουπίδι ξεχωριστά ; Ποιος είσαι ο μπατμαν ;
Αν βγει μαχαίρι κάπου θα καρφωθεί ειναι το πλέον βέβαιο...
Χερα αν δεν κάνω λαθος εχεις γράψει ότι ασχολείσαι επαγγελματικά με πολεμική τέχνη , ισχύει ;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]