-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν ειναι ελληνικο(ειναι dodge ram 1500) αλλα ειναι απιστευτο που εχει φτασει η βαρεμαρα τους..
κατι το οποιο επρεπε να ειχε γινει εδω και χρονια σε πολλα αυτοκινητα, παρα να υπαρχει το αγγουρι στη μεση της κονσολας χωρις λογο
-
ειμαι ο μονος που δεν βλεπω τον λογο να γινει κατι τετοιο? που παμε δηλαδη σε λιγο καιρο? να οδηγαμε τα Driveless της google?
-
Bαρεμάρα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ειμαι ο μονος που δεν βλεπω τον λογο να γινει κατι τετοιο? που παμε δηλαδη σε λιγο καιρο? να οδηγαμε τα Driveless της google?Θέμα συνήθειας είναι όπως και το ηλεκτρικό χειρόφρενο
Και η Α180 δεν έχει λεβιέ στο Α/Τ. -
Μου θυμιζει τον περιστροφικο διακοπτη απο το πλυντηριο ρουχων μου με τον οποιο μετακινεισαι αριστερα-δεξια στα προεπιλεγμενα προγραμματα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Bαρεμάρα
Το κουμπί κάτω δεξια με το asl μου θύμισε εποχές προ 15ετιας στο mirc!!
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Μου θυμιζει τον περιστροφικο διακοπτη απο το πλυντηριο ρουχων μου με τον οποιο μετακινεισαι αριστερα-δεξια στα προεπιλεγμενα προγραμματα.Ετσι, ακουσα οτι τα σπορ μοντελα θα εχουν και επιλογη για 'στίψιμο'
-
Σε πολλά αμερικάνικα παλιά αυτοκίνητα υπήρχαν πλήκτρα στην κονσόλα αντί για τον κλασικό λεβγιέ. Επίσης στα αστικά λεωφορεία που έχουν αυτόματο πλέον προφανώς και έχουν όλα πλήκτρα και όχι ένα παλούκι στο πάτωμα. Εφόσον είναι αυτόματο ένα αυτοκίνητο κι εγώ δεν βλέπω τον λόγο ύπαρξης του λεβγιέ.
-
Θέμα συνήθειας είναι.
-
εδω στα αμερικανακια, οτιδηποτε manual transmission δεν εχει λογο υπαρξης τα τελευταία...50 χρονια (και βαλε)
-
Έχω την εντύπωση πάντως πως τα σπορ τους αυτοκίνητα τα προτιμούν με χειροκίνητο.
-
Μπααααααααααα
Εδω ο Eric the Car guy μεταξυ των βιντεο που εχει για επισκευές, εχει και ενα 'how to drive stick shift' -
Η προηγούμενη και η τωρινή Μ5 κάπου υπάρχουν ως χειροκίνητες.
Μάντεψε που. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Η προηγούμενη και η τωρινή Μ5 κάπου υπάρχουν ως χειροκίνητες.
Μάντεψε που.Οι Αμερικάνοι που οδηγάνε χειροκίνητο νομίζουν ότι είναι σούπερ ντούπερ οδηγοί.
Και φυσικά θεωρούν ότι αν δεν είναι χειροκίνητο δεν είναι σπορ (και κάποιοι πυροβολημένοι εδώ μέσα βεβαίως βεβαίως).
-
Σπορ ειναι, απλα η χειροκινητη εκδοση θα ειναι παντα πιο σπορ αφου προυποθετει περισσοτερη συμμετοχη του οδηγου.
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Σπορ ειναι, απλα η χειροκινητη εκδοση θα ειναι παντα πιο σπορ αφου προυποθετει περισσοτερη συμμετοχη του οδηγου.Ενώ αν αλλάζει από paddles;
-
Toτε η αισθηση θα κινειται σε μεσαιες συχνοτητες.
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Σπορ ειναι, απλα η χειροκινητη εκδοση θα ειναι παντα πιο σπορ αφου προυποθετει περισσοτερη συμμετοχη του οδηγου.Δυστυχώς βάζουν ABS τώρα και αυτά τα τιμονια τα υδραυλικα και χαλάει η μαγεία!
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Σπορ ειναι, απλα η χειροκινητη εκδοση θα ειναι παντα πιο σπορ αφου προυποθετει περισσοτερη συμμετοχη του οδηγου.
Ενώ αν αλλάζει από paddles;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δυστυχώς βάζουν ABS τώρα και αυτά τα τιμονια τα υδραυλικα και χαλάει η μαγεία!
Σιγουρα οτιδηποτε ηλεκτρικο εξαρτημα ,βοηθημα,αφαιρει απο την αισθηση.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]