-
τοτε θα εφταιγε το 'κακο αναλγητο κρατος' που 'εχει βγει να μαζεψει λεφτα'.
Αν δεν το εχετε καταλαβει, ενας στους δυο περναει με κοκκινο οταν ειναι πρωτος στο φαναρι και μπορει να ελεγξει τη διασταυρωση.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
τοτε θα εφταιγε το 'κακο αναλγητο κρατος' που 'εχει βγει να μαζεψει λεφτα'.Αν δεν το εχετε καταλαβει, ενας στους δυο περναει με κοκκινο οταν ειναι πρωτος στο φαναρι και μπορει να ελεγξει τη διασταυρωση.
όταν φαω πρόστιμο στην μπετομένη Θηβών γιατί δεν φόραγα ζώνη..........ναι βγήκαν για φράγκα!(τυχαίο το παράδειγμα μου)
αν με τίναζαν κάθε φορά που θα είχα το κινητό στα χέρια,το βράδυ που θα ήμουν με μουφοξένον και αναμένα προβόλια ή η εξάτμιση μου που θα θύμιζε απογείωση airbus,μάλλον θα είχαν δίκιο και θα προσπαθούσα να αλλάξω,έστω και απο φόβο!τότε δεν θα είχαν βγεί για φράγκα........ -
Πριν μερικές μέρες είχαν γίνει κάποιες ρυθμίσεις σε ορισμένους δρόμους οι οποίοι είχαν κλείσει για τα αυτοκίνητα. Στέκομαι λοιπόν στη στάση του λεωφορείου κι εκείνη τη στιγμή σκάει μύτη ένα 50άρης πάνω σε ένα παπάκι, χωρίς κράνος, ο οποίος βλέπει τους 7-8 αστυνομικούς που εκτρέπουν τη κυκλοφορία και πήγε κάπως με το έτσι θέλω να περάσει και να μπει στο δρόμο που απαγορευόταν.
Έτσι λοιπόν πολύ σωστά, τον σταμάτησε ένας από τους αστυνομικούς. Μετά έγινε κάτι απίστευτο. Μόλις λοιπόν σταματάει το παπί ο αστυνομικός αρχίζει τον οδηγό στα Γαλλικά. Χωρίς να θυμάμαι ακριβώς τα λόγια του είπε:
'Επειδή βαριόσουν να περπατήσεις 50-100 μέτρα πεζός, πήρες το μηχανάκι χωρίς κράνος, σου κάνω σήμα να σταματήσεις και με γράφεις στα.... @ρχδ@ (και ο αστυνομικός κάνει την κίνηση με το χέρι)... σου. Για να δούμε τώρα τα χαρτιά σου...Μαζί μου στη στάση ήταν τουλάχιστον άλλα 20-30 άτομα, νεαρές κοπέλες κυρίως. Όταν έκανε την κίνηση αυτή όλοι γούρλωσαν τα μάτια...
Είναι συμπεριφορά αυτή ?
Το κορυφαίο είναι ότι την ώρα που έβγαζε ο άλλος τα χαρτιά του - ξαναλέω ήταν 7-8 αστυνομικοί παρόντες - πέρασε ακριβώς από μπροστά τους ένα άλλο μηχανάκι με 2 πιτσιρίκια, παιζει να ήταν και ανήλικοι, που επίσης δεν φορούσαν κράνοι, οι οποίοι πέρασαν στο ντούκου, κανείς δεν τους είπε τίποτα.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τοτε θα εφταιγε το 'κακο αναλγητο κρατος' που 'εχει βγει να μαζεψει λεφτα'.
Αν δεν το εχετε καταλαβει, ενας στους δυο περναει με κοκκινο οταν ειναι πρωτος στο φαναρι και μπορει να ελεγξει τη διασταυρωση.
όταν φαω πρόστιμο στην μπετομένη Θηβών γιατί δεν φόραγα ζώνη..........ναι βγήκαν για φράγκα!(τυχαίο το παράδειγμα μου)
αν με τίναζαν κάθε φορά που θα είχα το κινητό στα χέρια,το βράδυ που θα ήμουν με μουφοξένον και αναμένα προβόλια ή η εξάτμιση μου που θα θύμιζε απογείωση airbus,μάλλον θα είχαν δίκιο και θα προσπαθούσα να αλλάξω,έστω και απο φόβο!τότε δεν θα είχαν βγεί για φράγκα........επειδη εχει κινηση και δεν κουνιεστε, ή επειδη ειναι για ζωνη?
ΥΓ δεν ειπα οτι ΔΕΝ βγαινουν για φραγκα, ειμαι ο πρωτος που θα τους κραξει οταν κανουν κατι τετοια, αλλα οχι στα συγκεκριμενα παραδειγματα.
-
φυσικά επειδή έχει κίνηση!!!προσωπικά χωρίς την αίσθηση της ζώνης πάνω μου,δεν μπορώ να οδηγήσω ούτε μέτρο.
-
GGAB, όταν εγώ φοράω ζώνη στο λεωφορείο για το σχολείο (Λύκειο) όλοι με κοιτάν σαν εξωγήινο, τι να πεις έτσι έμαθαν από τους γονείς και το σχολείο δεν έκανε και τίποτα (;). Τους λέω φανταστείτε να τρακάρουμε στο αυτοκίνητο μπροστά, τι θα γίνει;, απάντηση δεν πήρα, αλλά ούτε ζώνη φόρεσαν...
-
Σημερα ακουω εξω στο δρομο φρεναρισματα και το αναμενομενο μπαμ. Κοιταζω και βλεπω ενα hyundai accent να εχει κανει αναστροφη εκει που σταματα η νησιδα στη μεση του δρομου και να εχει ερθει αναποδα στο ρευμα ενα passat καινουργιο και εγιναν γυαλια καρφια. Διαβολικη συμπτωση συναντησης ηλιθιων οδηγων.
Πρωτη φορα ειδα σε τροχαιο να μην καλει κανεις την αστυνομια και να κοιταζουν ο ενας τον αλλο σα χανοι.... -
Σημερα 3 και 15 περιφερειακος Θεσσαλονικης προς τα δυτικα κυριουλα 50 ετων περιπου μεσαια λωριδα να πηγαινει με 90 χιλ. και την ωρα που την περναω σηκωνει το ταπερ με το αριστερο χερακι κ με το δεξι το πιρουνακι και τρωει.... Δυστηχως δεν προλαβα να δω τι ηταν....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Σημερα 3 και 15 περιφερειακος Θεσσαλονικης προς τα δυτικα κυριουλα 50 ετων περιπου μεσαια λωριδα να πηγαινει με 90 χιλ. και την ωρα που την περναω σηκωνει το ταπερ με το αριστερο χερακι κ με το δεξι το πιρουνακι και τρωει.... Δυστηχως δεν προλαβα να δω τι ηταν....Αυτό άνετα μπαίνει και στα ΖΩΑ,ΖΩΑ,ΖΩΑ
-
Ασημί R8 στο Τhe Mall Athens Mαρούσι μεεεε........λαμπάκια χριστουγεννιάτικα γυρω γύρω κολλημένα με σελοτειπ..
Δεν εβγαλα φωτο . Δεν με αφησε η γυναίκα . Μην ερθει ο ιδιοκτήτης και παρεξηγηθώ λέει..... -
^(Το ειδα σε φωτο στο facebook)
smart με αυτοκολλητο που μονο στην ελλαδα θα μπορουσε να υπαρξει: Born free, taxed to death.
-
Στον Ρέντη σήμερα, έχει πινακίδες παρακαλώ που λήγουν σε 7000
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Στον Ρέντη σήμερα, έχει πινακίδες παρακαλώ που λήγουν σε 7000 [emoji38]Α ρε Lada αθανατο.
Μια γρατσουνια εχει στο πλαι ή μου φαινεται?[emoji1] -
Η πατέντα δεν είναι μόνο το μαδέρι οικοδομής για να κρατάει το πορτμπαγκάζ ανοικτό. Το κρατάει ανοικτό για να μην του φύγουν τα πλαστικά καφάσια που έχει πάνω στην οροφή!
-
Και τον αφήνουν και κυκλοφορεί.
Άφαντη η τροχαία μόνο για κλήσεις στάθμευσης είναι. -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Και τον αφήνουν και κυκλοφορεί.
Άφαντη η τροχαία μόνο για κλήσεις στάθμευσης είναι.Δυστυχως ετσι ειναι!!!!!
Κατι τετοια χρεπια θελουν αμεση κατασχεση και να παρουν το δρομο τους για ξυραφακια.... -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Η πατέντα δεν είναι μόνο το μαδέρι οικοδομής για να κρατάει το πορτμπαγκάζ ανοικτό. Το κρατάει ανοικτό για να μην του φύγουν τα πλαστικά καφάσια που έχει πάνω στην οροφή!Αυτοκόλλητο του ΚΤΕΟ είχε στην πινακίδα αυτό το... αριστούργημα?!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η πατέντα δεν είναι μόνο το μαδέρι οικοδομής για να κρατάει το πορτμπαγκάζ ανοικτό. Το κρατάει ανοικτό για να μην του φύγουν τα πλαστικά καφάσια που έχει πάνω στην οροφή!
Αυτοκόλλητο του ΚΤΕΟ είχε στην πινακίδα αυτό το... αριστούργημα?!
εγω σου λέω οτι απο την εξάτμιση βγάζει ιατρικό οξυγόνο και φρένα brebo.........τα υπόλοιπα;;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αυτοκόλλητο του ΚΤΕΟ είχε στην πινακίδα αυτό το... αριστούργημα?!
εγω σου λέω οτι απο την εξάτμιση βγάζει ιατρικό οξυγόνο και φρένα brebo.........τα υπόλοιπα;;;;; [emoji38]
Σίγουρα θα κάνουν ουσιαστικά έλεγχο! Λόλ!
-
Ω Χριστέ!Πρέπει να τον έχω πετύχει και εγώ εδώ στα μέρη μας,κάτι μου θυμίζει ο αρ.κυκλοφορίας και οοολο αυτό το χάλι!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]