-
Ο χρήστης edmond έγραψε:

τσιμεντωσαν τον δρομο και τον ανεβασαν κανα μετρο.
για να κανεις τηλεφωνο ομως θα πρεπει να γονατισεις.σαν εκκλησακι ειναι
ο Αγιος ΟΤΕ -
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ
Με μια τηλεκαρτα να κανεις ταμα !!!
Ιεπιασ' γραμμηηηη τριχατεεεεε κουρτσουδιαααα
-
Δουλευουν ακόμα αυτα?
-
H Χαλκιδική owns you.
Ταβλα-κάρτα. χικ

-
Ενταξει, το ειδαμε και αυτο... περιμενω την ωρα που το Ελλαντα θα σταματησει να με εκπλησσει.
-
Και μετά κλαίνε οι δημοσιοι και δημοτικοι υπάλληλοι γιατί τους διώχνουν ενω καλύπτουν πάγιες και σημαντικές ανάγκες....
-
Προχθες, Αττικο Ζωολογικο Παρκο και αρκετα αμαξια (καμια 40-50αρια) σταθμευμενα.
Οι θεσεις των ΑμΕΑ που ειναι και ακριβως διπλα στην εισοδο ηταν ολες ΑΔΕΙΕΣ.
Πραγματικα απιθανο -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ενταξει, το ειδαμε και αυτο... περιμενω την ωρα που το Ελλαντα θα σταματησει να με εκπλησσει.Θα περιμένεις πολλά χρόνια ακόμα.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Προχθες, Αττικο Ζωολογικο Παρκο και αρκετα αμαξια (καμια 40-50αρια) σταθμευμενα.
Οι θεσεις των ΑμΕΑ που ειναι και ακριβως διπλα στην εισοδο ηταν ολες ΑΔΕΙΕΣ.
Πραγματικα απιθανοΕυχάριστη έπκληξη πράγματι, τελικά έχω την εντύπωση ότι ό Έλληνας αντιδρά και φέρεται ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκεται, προσαρμόζεται άμεσα στον πολιτισμό ή την αλητεία.
Μπράβο πάντως, να και κάτι θετικό.
-
Ή πολυ απλα εχουν βαλει καποιον εκει περα να τους 'ενημερωνει'.
-
Κανεις δεν ηταν εκει να ενημερωσει κανεναν.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
H Χαλκιδική owns you.Ταβλα-κάρτα. χικ

-
o οτε δεν εταιρεία αγορασμένη απο Γερμανούς??? Πως αφήνουν τα καρτοτηλέφωνα σε αυτό το χάλι??? Α! ξέχασα, ασχολούνται με την οσο δυνατόν μεγαλύτερη περικοπή μισθών στους Ελλήνες εργαζομένους και την οσο μεγαλύτερη κερδοφορία τους και τίποτα άλλο
-
το οτι υπαρχουν ακομα και λειτουργουν καποια μετα απο 20 χρονια και τοσους μαλακες συμπολιτες μας που βγαζουν το κομπλεξ του πανω σε αψυχα πραγματα, ειναι θαυμα
δεν σου φταιει ο γερμανος ουτε ο οτε....η μαλακια που δερνει το μπασταρδο που τα καταστρεφει φταιει
-
Εγώ πάντως δε θα μπορούσα να πάρω από καρτοτηλέφωνο με τόση μπίχλα που έχουν επάνω. Χειρότερα από χέστρα είναι.
-
τα καρτοτηλεφωνα τα εχουν γ@@@@. αληθεια τα χρησιμοποιει κανενας (οσα λειτουργουν)?
ποτε δεν εχω δει καποιον-α να μιλαει σε καρτοτηλεφωνο (που λειτουργει). -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
αληθεια τα χρησιμοποιει κανενας (οσα λειτουργουν)?Πριν κανά χρόνο γιαγιά με αλτχαϊμερ
-
Τα τελευταία 2-3 χρόνια μόνο κάτι Πακιστανούς θυμάμαι να τα χρησιμοποιούν, έχω καιρό να δω τέτοιο φαινόμενο όμως...
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Τα τελευταία 2-3 χρόνια μόνο κάτι Πακιστανούς θυμάμαι να τα χρησιμοποιούν, έχω καιρό να δω τέτοιο φαινόμενο όμως...Eδω κατι μαυροι ενιοτε
-
Nαι κι εγώ μαύρους και γενικά αλλοδαπούς βλέπω να τα χρησιμοποιούν.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]