-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
http://www.gazzetta.gr/koinonia/article/373393-gyalia-karfia-sta-eksarxeia-picsΩραιο αρθρο. Δεν εστιαζει σε premium αμαξια που χτυπηθηκαν
Καλα αντε λες τα γνωστα για την περιουσια των αλλων.. Αλλα ολοι αυτοι που ειχαν παρκαρει εκει τ'αμαξια τους δεν γνωριζαν οτι μπορει να διετρεχαν κινδυνο??
μια καλη πολυ καλη ασφαλεια να κανεις για εμπρησμούς και τρομοκρατικές ενεργειες
και μετα παρκαρισμα ακομα και μπροστα απο την βιλλα αμαλιας...
ετσι ειναι αυτα οταν θες ρευστο και να γλυτωσεις φορους κτλπ... -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Αν εφτασε μεχρι εκει πανω με τσουλημα, τοτε με γκαζωμα της οπισθεν τι θα εκανε, θα εβγαινε απο τις πριζες μας ;;Να 'σαι καλά, γέλασα μέχρι δακρύων...
-
Σήμερα στο Χαλάνδρι...(πίσω απο τα δύο αυτοκίνητα που φαίνονται, υπάρχουν και άλλα δύο καταπλακωμένα...

-
Αν είναι ασφαλισμένα, και αν έχουνε κάλυψη για φυσική καταστροφή, θα τους τα βγάλουν ολική λόγω παλαιότητας και θα πάρουν το μακρύτερο οι άνθρωποι. Να βρεθείς σε αυτήν την κατάσταση από το πουθενά. Φρίκη...
-
Ε ενταξει, αυτος με το δεινοσαυρο (τη παλια mercedes) μαλλον χαρη του κανουν.
-
Στο πάρκινγκ του άσσος χθες:

Sent from my Note II using smoke signals.
-
το παρκαρισμα του δε βλεπουμε ...
-
Αν ο συντάκτης επιβεβαιωθεί ως προς τον χαρακτηρισμό, ο οδηγός λογικά θα δει αυτό
[spoiler:3f5mjt4v]
[/spoiler:3f5mjt4v]Άδικος κόπος.
-
-
νο ελλαντα μπατ

-
Δε ξερω που θα μπορουσε να τοποθετηθει αυτη η αναρτηση αλλα πρεπει να το ανεβασω!! Κλαιω!!!
www.anadraci.com/2012/12/renault.html
χαχαχαχαχαχα ψαχνονται οι γαλλοι!!!
-
Καταφερε παιδια ανθρωπος και τουμπαρε αυτοκινητο μεσα στη Κορινθου στο κεντρο της Πατρας προχθες το απογευμα.
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
Δε ξερω που θα μπορουσε να τοποθετηθει αυτη η αναρτηση αλλα πρεπει να το ανεβασω!! Κλαιω!!!http://www.anadraci.com/2012/12/renault.html
χαχαχαχαχαχα ψαχνονται οι γαλλοι!!!
αν και παλιο, ηταν επικο... !!
-
χαχαχα σοβαρα ειναι παλιο? Τωρα το ανακαλυψα. Κλαιω εκει που του γραφουνε received and analyzed ... the 'arhidia kivotio'
Δεν υπαρχει! Δλδ τι εκαναν 'analyze' ????? Ε ρε βραδυατικα τι παθαμε!!! χαχαχαχα
-
Τώρα σοβαρά πιστεύεις πως υπάρχει αυτή η επιστολή πραγματικά;
-
Εδώ απάντησε η Michel Mouton, 100% αλήθεια λέμε.
-
Δεν παιζει να ειναι αληθινή με την καμια,ρενω και να εχει θεμα με κιβώτιο δεν συμβαδίζουν
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καταφερε παιδια ανθρωπος και τουμπαρε αυτοκινητο μεσα στη Κορινθου στο κεντρο της Πατρας προχθες το απογευμα.Hταν κοντα στη Πλ. Γεωργιου?
Μονο αν μπηκε με τα ολα στη στροφη που βγαινει απτη πλατεια και αρχισε τα τσαλιμακια και χτυπησε σε παρκαρισμενο. -
Κορινθου και Αγιου Νικολαου!
Αυτο που λες ισχυει..Εχω δει βλακομπατσο με octavia ξημερωμετα να μπαινει οριακα στα 'εσακι' στο πανω μερος της Γεωργιου..το κορυφαιο βεβαια το εχω δει παλι ξημερωματα στο αντιστοιχο κατω μερος της πλατειας με 2 σκουπιδιαρικα να κυνηγιουνται και να μπαινουν οσο μπαινει.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
εχω δει παλι ξημερωματα στο αντιστοιχο κατω μερος της πλατειας με 2 σκουπιδιαρικα να κυνηγιουνται και να μπαινουν οσο μπαινει..Κι αυτοι εχουν ψυχη ρε!!!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]