-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ετσι έτσι!!!
Αντε και σε Ferrari σε κοκκινο πιπεριάς Φλωρίνης, Punto στο ωχροκίτρινο της μπανανας Κρήτης και Golf σε καφεπράσινο του ακτινιδιου Κατερίνης!Για τα πορτοκάλια Αρτας ήξερα μόνο!
Και Thesis σε καφε της πατατας Πολυμηλου.
-
εκείνη η καρδούλα δεξιά σαν να ξεφυγε λίγο...
-
-
Χαμηλοπρόφιλα rulezzz.
-
....ή 'οπως λένε στην πιάτσα , 'στριβει τρένο λλεμεεεεεε'.....
-
Εντάξει, έχει πέλμα ακόμα. Σε καμιά 30-40.000Km βλέπω να τα αλλάζει.
Η φωτογραφία είναι στη Φιλίππου;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Η φωτογραφία είναι στη Φιλίππου;
yeap!!!
-
Απόψε ώρα 1900 ανεβαίνω την Κηφισίας και δεξιά μου είναι ένα golf iv με όλα τα φώτα σβηστα. Μετά απο κανά χιλιόμετρο σταματαω δίπλα της κορναρω, ανοίγει τελικά..
- κυρία μου αν δεν δουλεύουν τα φώτα σας, να το παρκαρετε, μην κυκλοφορειτε!
- Ααααααα, συγνώμη, δεν έχουν χαλάσει, δουλεύουν!
Και τα ανάβει!
-
τα αυτοκολλητακια του rallye τα χω δει σε 206, 107, 307 wannabe rallye, σε διαφορουε=ς συνδυασμους!
αλλα σημερα ειδα τις τρεις πινελιες που μπαινουν σε πορτα κ φτερο του rallye σε Ford mondeo
-
Βeat that-> αυτοκολλητάκι rallye σε hyundai i10
φωτό κάπου στα ποστ μου. Βαριέμαι να ψάχνω
-
Χθες το βραδυ στην Θηβών στο Αιγάλεω, Mercedes SLK με ανοιχτή την οροφή (σημειωση : εκείνη την ώρα ειχε 7 βαθμούς)
-
Δεν ήσουν στην εκδρομή του φόρουμ, γιαυτό.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Μια χαρά είναι ένα κάμπριο σε χαμηλές θερμοκρασίες. Τζάμια έχει μπροστά για να κόβει τον αέρα, μέσα στο αμάξι κάθεσαι, δε σε χτυπάει ο αέρας, έχεις και θέρμανση αν θες. Αν σε εντυπωσιάζει αυτό, τότε τι πρέπει να κάνεις όταν βλέπεις μηχανόβιους σε αντίστοιχες θερμοκρασίες; Να σταματάς και να βάζεις τα κλάματα;
-
Τι λέτε ρε, ήμασταν νύχτα στην Μαραθώνος Αύγουστο μήνα με ένα φίλο με 320 κάμπριο και είχαμε δαγκώσει τα @@ μας από το κρύο!
-
Οι SLK δεν έχουν ένα σύστημα 'air scarf' ?
-
Εδω το παραθυρο ανοιγες χτες και το δάγκωνες απο το κρυο. Πόσο μάλλον οταν ειναι ανοιχτό όλο το αυτοκίνητο..
Για τα μηχανακια οκ δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιως, αλλά να έχεις την επιλογή να έχεις κλειστο το αυτοκίνητο και να το εχεις ανοιχτό με τέτοιο κρυο μου φαίνεται κάπως
-
εικόνα από το κέντρο της αθήνας.... μετά από 10 χρόνια
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Εδω το παραθυρο ανοιγες χτες και το δάγκωνες απο το κρυο. Πόσο μάλλον οταν ειναι ανοιχτό όλο το αυτοκίνητο..Για τα μηχανακια οκ δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιως, αλλά να έχεις την επιλογή να έχεις κλειστο το αυτοκίνητο και να το εχεις ανοιχτό με τέτοιο κρυο μου φαίνεται κάπως
Η Αγγλία είναι η χώρα με τον μεγαλύτερο λόγο κάμπριο/πληθυσμό στην Ευρώπη (περίεργο για ένα τόσο πεσσιμιστή λαό)
http://www.guardian.co.uk/commentisfree ... sers-videoΕκεί τα ανοίγουν και με -15, αρκεί να μη βρέχει. Εν τω μεταξύ δεν μπορούσα να βρώ το βίντεο σε άλλη γλώσσα από τα Ρώσικα αλλά έχει γέλιο http://www.topgearrussia.ru/videos/108346/e854ae8e.html
Το δικό μου έχει ανοίξει και χειμώνα σε ωραίες διαδρομές με μπουφάν και λεπτά γαντάκια, θερμαινόμενα στο 2 και το καλοριφέρ τέρμα
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν σε εντυπωσιάζει αυτό, τότε τι πρέπει να κάνεις όταν βλέπεις μηχανόβιους σε αντίστοιχες θερμοκρασίες;Ένας μηχανόβιος όμως - σοβαρός, όχι σαν αυτούς που βγαίνουν ξεκράνωτοι ακόμα και με 10 βαθμούς - θα φοράει τον εξοπλισμό του που θα τον προστατεύει από το κρύο.
Επειδή μου είχαν σπάσει το τζάμι την προηγούμενη βδομάδα και είχα το αυτοκίνητο στο συνεργείο, πήρα τη μηχανή για να πάω στη δουλειά με τις βροχές και τους αέρηδες... Μπουφανάκι με εσωτερική επένδυση, αδιάβροχο, γάντια, και αυτό το πραγματάκι που λατρεύω (έχω και τον αυχένα μου...), και δεν κατάλαβα τίποτα. Και είμαι κρυουλιάρης -- το αμάξι το κάνω σάουνα με το καλοριφέρ.
Απ'την άλλη, αν φοράς τέτοια πράγματα για να μπαίνεις σε ανοιχτό κάμπριο, είναι... κάπως!
Πάντως κατ'ουσίαν συμφωνώ μαζί σου, δεν είναι τόσο τραγικό. Έχω πάει μέχρι τη Γερμανία οδικώς με MX5 και στα βουνά της Ελβετίας είχε το κρύο του, αλλά δεν ήταν πρόβλημα - και ήταν τέ-λει-α
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]