-
-
Φαντάσου να του σπάσουν το τζάμι για να κλέψουν την βέσπα
-
Είμαι σε συνεργείο και σκάει μπατσικό, οπου το είχαν παρατήσει για 6 μήνες, γιατί βρώμαγε βενζίνη...
Το παιρνει ο μηχανικός, το σηκώνει, τιποτα απο κατω... καθαρο.
Κοιτάει το μοτέρ, ουτε απο εκει τίποτα...Πως κανει και ανοίγει το πορτ παγκαζ...
Είχαν ξεχάσει ΜΕΣΑ στο πορτ παγκάζ μπόμπο μηχανάκι και είχε τρέξει απο το ντεπόζιτο του η βενζίνη...Epic facepalm ΟΛΟ το συνεργείο!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Είμαι σε συνεργείο και σκάει μπατσικό, οπου το είχαν παρατήσει για 6 μήνες, γιατί βρώμαγε βενζίνη...Το παιρνει ο μηχανικός, το σηκώνει, τιποτα απο κατω... καθαρο.
Κοιτάει το μοτέρ, ουτε απο εκει τίποτα...Πως κανει και ανοίγει το πορτ παγκαζ...
Είχαν ξεχάσει ΜΕΣΑ στο πορτ παγκάζ μπόμπο μηχανάκι και είχε τρέξει απο το ντεπόζιτο του η βενζίνη...Epic facepalm ΟΛΟ το συνεργείο!
-
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Είμαι σε συνεργείο και σκάει μπατσικό, οπου το είχαν παρατήσει για 6 μήνες, γιατί βρώμαγε βενζίνη...Το παιρνει ο μηχανικός, το σηκώνει, τιποτα απο κατω... καθαρο.
Τι Γιωτόμπαλα Θεέ μου!!!
-
Αν και δε το φωτογραφησα εγω..
-
τι ειναι μπομπομηχανακι?
-
Κάτι παρομοιο ...
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... qGjK8bEFOQ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Θα χρεώσει τώρα ο μάστορας στο ελληνικό κράτος: μπεκιέρα, σωληνάκια, ρεζερβουάρ, αντλία βενζίνης, 50 λτ βενζίνη + εργασία. (θα αρπάξει και τον μπόμπο)
-
Δεν το ειδα στο δρομο, αλλα θα σκασω αν δεν το γραψω καπου. Ειχα παει ποδηλαταδα, κ στον μινι καταυλισμο τσιγγανων στα ολυμπιακα ακινητα διπλα απο το Αβερωφ (Παλ. Φαληρο, εξω απο την μαρινα Φλοισβου), απο το μεγαφωνο αγροτικου ακουγοταν Σινατρα, The lady is a tramp...
-
Evo 8 ή 9(δεν πρόλαβα να δω) με ταμπέλα σχολής οδηγών στον Ασπρόπυργο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν το ειδα στο δρομο, αλλα θα σκασω αν δεν το γραψω καπου. Ειχα παει ποδηλαταδα, κ στον μινι καταυλισμο τσιγγανων στα ολυμπιακα ακινητα διπλα απο το Αβερωφ (Παλ. Φαληρο, εξω απο την μαρινα Φλοισβου), απο το μεγαφωνο αγροτικου ακουγοταν Σινατρα, The lady is a tramp...Ηταν τυχαιος ραδιοφονικος σταθμος γιατι αλλαζε cd εκεινη την ωρα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Evo 8 ή 9(δεν πρόλαβα να δω) με ταμπέλα σχολής οδηγών στον Ασπρόπυργο.μαυρο ε?? Ειναι στο στενακι διπλα στο 'Σαββα' η σχολη αν θελεις συμπληρωματικα μαθηματα περνα μια βολτα
-
Ναι μαύρο.
Λες να πάω να δω τι παίζει; -
Επιβαλεται!!
-
Μαύρα σκυλιά αυτά τα γιαπωνέζικα ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν το ειδα στο δρομο, αλλα θα σκασω αν δεν το γραψω καπου. Ειχα παει ποδηλαταδα, κ στον μινι καταυλισμο τσιγγανων στα ολυμπιακα ακινητα διπλα απο το Αβερωφ (Παλ. Φαληρο, εξω απο την μαρινα Φλοισβου), απο το μεγαφωνο αγροτικου ακουγοταν Σινατρα, The lady is a tramp...κορυφή!!!
-
Ταξί με GPS σε βάση αριστερά στο ταμπλό και ...tablet 10' στο κέντρο, κρεμασμένο πίσω από τον εσωτερικό καθρέφτη. Και τα δύο εν λειτουργία. Απορώ πώς βλέπει μπροστά του, αφού το δεκάϊντσο πρέπει να του κλείνει το μισό παρμπρίζ...
-
τστστσ εισαι μικρός ακόμα...
Σε τίποτα περίεργα μέρη, ανοίγει την κάμερα του tablet και βλέπει απο εκεί τον δρόμο!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]