-
Έβγαινε (και σαν 4θυρο), αλλά δεν θυμάμαι αν ερχόταν στην Ελλάδα ...
Και φυσικά ήταν σβέλτο, αφού μιλάμε για 130+ ίππους για περίπου 1100 κιλά !(πάντα υπάρχει βεβαίως και το σενάριο να είναι ... το τμήμα που γράφει '1.8' από τροπέτο )
ΕΝΤΙΤ: χλωμό το κόβω, μόνο το Verso ερχόταν και ως 1.8
-
άρα σηματάκι ο παππούς....
-
Σαν να μου φαινεται δεξιοτιμονο, συνηγορει και η πινακιδα.....Μπας λοιπον και δεν ειναι εισαχθεν στην Ελλαδα αλλα αλλου ηταν δυνατον να κυκλοφορουσε;
-
Oχι ρε η φωτό είναι ενδεικτική. Γράφω ΣΑΝ το παρακάτω.
-
-
Στην Ντοχα εχει και Tiida με 1.8 κινητηρα οπως και κορολλες...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ αυτή η κρίση............Uploaded with ImageShack.us
Κωλοπιάσιμο!
Βρίσκεις και με 16000 .
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Βασικα τι να το κανω το υποστεγο με τοσα ελατα που εχω??Τα έλατα αφήνουν σταγονίδια ρετσίνι πάνω στο χρώμα.
Στην Ντοχα εχει και Tiida με 1.8 κινητηρα οπως και κορολλες...
Καλά, στη Μπόχα ακόμα και οι αποχυμωτές έχουν κινητήρα 1.8...
-
-
που πάμε ρε που πάμε;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
που πάμε ρε που πάμε;Προς Χαλκιδική!
-
χτες το βραδυ εκλεψαν απο την καλλιθεα cl500 γνωστου μου μπροστα στο μαγαζι του(μεχρι να βγει το ειχαν ηδη παρει)
αποφασισε να παρει με το αλλο του το αμαξι απο πισω και πηρε την την αστυνομια ολα καλα μεχρι εδω
10 λεπτα μετα το αμαξι ερχοταν προς πειραια η αστυνομια πουθενα ξαναπερνει και του λενε οτι ερχονται..
1 ωρα μετα εχει φτασει κοντα ελευσινα αστυνομια πουθενα περνει τηλ ξανα και τους λεει τα ιδια..
τελικα εχασε το αμαξι στα στενα της ελευσινας η αστυνομια ποτε δεν βρεθηκε και τωρα τον εκβιαζουν για 2000 ευρω αλλιως θα χασει το αμαξι.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτός θα μπορούσε να είναι ο νεοέλληνας 'προηγούμενης γενιάς'. Ο νεοέλληνας αυτής της γενιάς αντικατέστησε πλέον και το οίκημα με μια λευκή μεζονέτα με λεμονοκυπάρισσα στην βεράντα του!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
χτες το βραδυ εκλεψαν απο την καλλιθεα cl500 γνωστου μου μπροστα στο μαγαζι του(μεχρι να βγει το ειχαν ηδη παρει)
αποφασισε να παρει με το αλλο του το αμαξι απο πισω και πηρε την την αστυνομια ολα καλα μεχρι εδω
10 λεπτα μετα το αμαξι ερχοταν προς πειραια η αστυνομια πουθενα ξαναπερνει και του λενε οτι ερχονται..
1 ωρα μετα εχει φτασει κοντα ελευσινα αστυνομια πουθενα περνει τηλ ξανα και τους λεει τα ιδια..
τελικα εχασε το αμαξι στα στενα της ελευσινας η αστυνομια ποτε δεν βρεθηκε και τωρα τον εκβιαζουν για 2000 ευρω αλλιως θα χασει το αμαξι..Καλύτερα να έπεφτε πάνω στο αυτοκίνητο του, ίσως η κλέφτες να τρομάζανε και να φεύγαν...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Toyota Corolla σαν το παρακάτω με σηματάκι 1.8.
[]http://images.clickedit.co.uk/7786/car_id_8_1.jpg[/]Εβγαινε με τέτοιο μοτέρ; Οχι το TS αλλά σε απλό Corolla 5πορτο μάλιστα;
Φαινόνταν σβέλτο και ο οδηγός του 60-65 με την γυναίκα του δίπλα το πήγαινε φέτες από σταματημένος σε φανάρια.
Τροπέτο;Δεν έβγαινε 1.8 αλλά με στρόφαλο κ μπιέλες γίνονταν 1.8. Το έχουν κάνει κάποιοι και είναι αρκετά αποδοτική λύση αν έχεις το 1.4.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τελικα εχασε το αμαξι στα στενα της ελευσινας η αστυνομια ποτε δεν βρεθηκε και τωρα τον εκβιαζουν για 2000 ευρω αλλιως θα χασει το αμαξι..Παει το εργαλειο
-
Ασφάλεια κλοπής (μερική+ολική) δεν έχει, ώστε να τους πει να τη βάλουν εκεί που ξέρουν ?
-
-
Παρόμοιο με το παρακάτω sticker
σε αυτό το λεωφορείο της ΕΘΕΛ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παρόμοιο με το παρακάτω stickerσε αυτό το λεωφορείο της ΕΘΕΛ
Τσιμεντολιθος
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]