-
Δεν μου έχει τύχει ποτέ και θα έκρινα ανάλογα με την περίπτωση.
Στην Βάρκιζα που αναφέρθηκε πιο πάνω για παράδειγμα υπάρχει τρόπος να αποφύγεις τα απαγορευτικά και να συνεχίζεις τον δρόμο σου νομιμότατα, απλά κάνεις γύρους από άλλα στενά. Όταν ξέρω ότι θα φάω φρίκη στο φανάρι του Καβουρίου όμως μπαίνω στον κόπο να το κάνω χωρίς να παραβιάσω κάποιο σήμα.
-
Κατι αλλο τωρα....
Κοντα στη συμβολη Αμφιθεας και Συγγρου υπαρχει μια εκκλησια (των Αγιων Αναργυρων,βοηθεια σας) που για να πας απο την εισοδο της στο πισω μερος της με το αυτοκινητο με πιστη τηρηση των υπαρχοντων σηματων θελεις κανα χιλιομετρο με οση κινηση βρεις μιας και και ξεπερνουν τα τεσσερα τετραγωνα που πρεπει να παρακαμψεις για να φθασεις στο σκοπο σου.
Μια ομως παραβαση με αντιθετη κινηση σε μονοδρομο για 30 (τριαντα λεω) μετρα σε απαλασσει απο την βολτα.Σε μια αλλη εναλακτικη λυση (τα τετραγωνα μειωνονται σε ενα και μονο) η παραβαση μειωνεται και αυτη στα 5 (πεντε) μετρα μονο.Ας ειναι καλα οι συγκοινωνιολογοι του δημου Νεας Σμυρνης. -
Καλα , βρήκες και εσυ Δήμο να αναφέρεις. Αυτός της Ν.Σμυρνης μαζί με του Ψυχικού (Παλαιου) ειναι γνωστοι για την αναλογία 4 εξοδοι 1 εισοδος ...... Αν δεν ξέρεις την πάτησες , γυρνας σαν το τρελό.
-

Συνεργείο παντος τύπου ''Το αίθριων''
Δώστε βάση στον ''τρίποδα'' ανάρτησης του αμαξώματος
Υμαρτα παναϊαμ! τι άλλο θα δούμε με την οικονομική κρίση? -
Μικρός πρέπει να έπαιζε 'τζαμί' ο τύπος!
-
Η πεθερά του Hf είναι αυτή ρε σεις...
-
Α, ξέχασα να σας πω τι απίστευτο είδα πριν από μία βδομάδα.
Είδα αναβάτη μοτοσυκλέτας της Express Service να φοράει κράνος.
Ξέρω. Απίστευτο.
-

Γιααααα δείτε εδώ την jaguar... Τι έχουμε;
-
-
Παίρνει προαγωγή από τα ζώα, επειδή το πήγε σε άλλο επίπεδο.
Δεν ξέμεινε εκεί. Πάρκαρε λίγο πριν περάσω

-
Ετοιμάζονται 3 σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων
Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τρεις σταθμοί ανεφοδιασμού καυσίμων που θα πωλούν ηλεκτρικό ρεύμα σε ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων, που βρίσκονται εντός Αττικής.
Συγκεκριμένα, έχουν εγκατασταθεί ειδικές παροχές ρεύματος σε ισάριθμα πρατήρια της εταιρείας πετρελαιοειδών ΕΚΟ, που βρίσκονται σε Γλυφάδα (Β. Γεωργίου και Τύχης), Μαρούσι (Κηφισίας 17) και Κηφισιά (μετά τον τροχονόμο). -
^^ Τι είναι τόσο αστείο;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Παίρνει προαγωγή από τα ζώα, επειδή το πήγε σε άλλο επίπεδο.
Δεν ξέμεινε εκεί. Πάρκαρε λίγο πριν περάσωΕλα ρε θα ήταν και άλλοι δίπλα του που θα έφυγαν αργότερα.
Εκει στα παλιά παραέχει γίνει το κακό. Δεν βλέπω τίποτα όταν θέλω να βγω. Οταν γίνει καμιά στούκα να δω τι θα γίνει με τα ζώα που τα έχουν αφήσει εκεί. -
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
^^ Τι είναι τόσο αστείο;ποσους ξερεις εσυ με ηλεκτρικα αυτοκινητα στην Αθηνα, οπου μαλιστα θα βολευε να τα αφησουν καπου να φορτισουν για 6 ωρες?
-
Αν δεν γίνουν σταθμοί δεν θα πωληθούν και αρκετά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Λογικά αυτοί οι σταθμοί δεν θα χρεώνουν απλά το ρεύμα αλλά και το πάρκινγκ για τις ώρες φόρτισης. Για μέσα στην Αθήνα αυτό προφανώς θα είναι μία λύση ανάγκης, εγώ το βλέπω σαν χρήσιμη κίνηση και σωστή από επιχειρηματικής πλευράς. Αν κάποιος έχει γκαράζ με ρεύμα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο σαν δεύτερο είναι η ιδανική λύση.
-
Και τα τρια ειναι σε υποβαθμισμενες περιοχες...... Για Ζεφειρι δεν ακουσα τιποτα.....
-
Και γιατί παρακαλώ οι τσιγγάνοι με τις πατάτες και τα καρπούζια, δεν έχουν δικαίωμα στην ηλεκτροκίνηση; ε; ε; ε;
Οχι ότι θα είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να κλέψουν και απο εκεί ρεύμα, αλλά λέμε... -
ταξικότητα..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τι άλλο θα δούμε ? Αδιαφανές κάλυμα με πεταλούδες να καλύπτει την πινακίδα....

Uploaded with ImageShack.us
Το κουφό είναι πως πολλά είδη ζελατίνας (όπως τα αρνητικά από το φίλμ πχ) είναι μεν αδιαφανή στο ορατό φάσμα αλλά εντελώς διαφανή στο υπέρυθρο. Ο συγκεκριμένος κάγκουρας μπορεί να έβαλε τη ζελατίνα για να γλυτώσει από κάμερες αλλά είναι πολύ πιθανό σε φωτογραφία από κάμερες τροχαίας η πινακίδα να φαίνεται κανονικά
-
Αυτοκολλητο Nurburgring (Ξερετε αυτο που μπορειτε να το δειτε κολλημενο ακομα και σε Tigra) κολλημενο σε Zafira 1ης γενιας...
Δεν προλαβα δυστυχως να βγαλω φωτο
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]