-
Το καντράν κανείς δεν το κοιτάει δηλαδή;
Ειδικά το βράδυ το κοιτάζω 'συνέχεια' για να τσεκάρω φώτα (αν είναι αναμμένα), φλας κλπ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν θ ηταν πρακτικοτερο να γινεται αυτο που εχουν τα οχηματα Γκολφ.. κ.λ.π. που απλως σπρωχνεις λιγο τον μοχλο αναβσβηνει το φλας για 2-3 φορες και σταματαει... ετσι δεν ασχολεισαι με επαναφορα ειδικα δε οταν οδηγεις μηχανη...
Αυτή η ευκολία είναι για αλλαγή λωρίδας μόνο. Αν περιμένεις σε κάποιο φανάρι ή η στροφή είναι πολύ μακριά, δεν έχει νόημα.
Το ηχητικό μπιπ-μπιπ όταν το έχεις ανάψει είναι η καλύτερη λύση.Ναι εγω απλα ελεγα να υπαρχεουν και οι δυο επιλογες.... οπως και στα γκολφ... που ειχα εμπειρια οταν το νοικιασα....στη γερμανια.
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Το καντράν κανείς δεν το κοιτάει δηλαδή;Ειδικά το βράδυ το κοιτάζω 'συνέχεια' για να τσεκάρω φώτα (αν είναι αναμμένα), φλας κλπ
Δεν είναι όλα τα καντράν τόσο βολικά. Ειδικά σε μικρά δύτροχα που το καντράν είναι χαμηλά και κοντά σου και όχι μπροστά/ψηλά πχ στριτ, μεγάλες ον-οφφ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω εχω φτασει στο αλλο ακρο, παταω ασυναισθητα κ καθε 3+λιγο την ακυρωση, ακομα κ οταν δεν εχω βγαλει φλαςεγώ με το παπί είμαι τραγικά ξεχασιάρης στο φλάς
τόσο που τελικά αποφάσισα κι έβαλα ένα βομβητή -
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Το καντράν κανείς δεν το κοιτάει δηλαδή;Ειδικά το βράδυ το κοιτάζω 'συνέχεια' για να τσεκάρω φώτα (αν είναι αναμμένα), φλας κλπ
Αμα μεσα στην ελληνικη κινηση κατεβασεις το κεφαλι οσο χρειαζεται σε μικρα μηχανακια/παπια κλπ, για να δεις καντραν, σε εφαγαν. Κυριολεκτικα δεν θα δεις απο που σου ηρθε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τεχνικα υπαρχουν πολλοι τροποι για να το πετυχουν.Φαινεται μαλλον οτι αυτοι που τα φτιαχνουν δεν τα οδηγουν,γιατι εαν τα οδηγουσαν θα ειχαν ασχοληθει σοβαρα με το θεμα.
Η ηχητικη ειδοποιηση δεν ειναι αρκετη , ασε που ειναι ενοχλητικη για ολους τους υπολοιπους.
Απλα πραγματα.... η λυση ειναι το αυτοματο σβησιμο του φλας οπως εχουν ΟΛΑ τα αυτοκινητα.-Τα αυτόματο σβήσιμο λειτουργεί με την στροφή του τιμονιού. Μία μηχανή κάνει περισσότερους ελιγμούς γιαυτό δεν το χρησιμοποιούν. Εκτός αν εννοείς να κλείνει έτσι κι αλλιώς μετά από κάποια δεύτερα ή λεπτά (κι αυτό θα ήταν επικίνδυνο).
Ίσως είναι ενοχλητικός ο ήχος αλλά αποτελεσματικός.Θα μπορούσε η ένταση μπορεί να ρυθμίζεται ανά περίπτωση (όπως το dimmer στο καντράν). Ένα μεγάλο led σε εμφανές σημείο θα ήταν άλλη λύση.Ενα buzzer που θα δυναμωνει οσο περναει η ωρα θα ηταν πολυ χρησιμο και στα αμαξια για αυτους που ξεχνανε να το σβησουν .
Στο C4 ο ήχος του φλάς είναι απο ηχειάκι και όχι το συνιθισμένο κλίκ-κλάκ του ρελέ και σταδιακά δυναμώνει μετά απο μερικά δευτερόλεπτα.
-
Πριν λιγο ειδα στην παραλιακη την Αλεξανδρατου με την ματ ροζ Porsche 996. Το αυτοκινητο εμετικο, το περιεχομενο ομως ηταν για , αλλα ημουν με το μηχανακι κ δεν μπορουσα
Επισης, δεν το ειδα στον δρομο αλλα σε μεσημεριανη εκπομπη. Παρουσιαστρια (που εχει διπλωμα κ κυκλογορει αναμεσα μας) πριν λιγο ρωταει
Παρουσ:'1 χιλιομετρο ποση ωρα αποσταση ειναι?' (kacey: )
Απαντ: Χρυσο μου, εξαρταται απο την ταχυτητα που πηγαινεις
Παρουσ:Τι εννοεις?
Απαντ: Ε αμα πηγαινεις με 60 σημαινει 60 χλμ ανα ωρα, οποτε κανεις 1 λεπτο το χιλιομετρο
Παρουσ: ΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕ, αυτο σημαινει η ταχυτητα?
Απαντ: -
Αλλου για αλλου.. για αυτο και οι νεκροι τοσοι καθε χρονο... μην κρινετε απο το επιπεδο οδηγησης οσων γραφουν εδω εξω ειναι παραλληλο συμπαν....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Αλλου για αλλου.. για αυτο και οι νεκροι τοσοι καθε χρονο...** μην κρινετε απο το επιπεδο οδηγησης οσων γραφουν εδω** εξω ειναι παραλληλο συμπαν....Άλλο επίπεδο εδώ . Αφού οι διαχειριστές του φόρουμ που ζητάνε να γίνει ταυτοποίηση μεταξύ nickname και πραγματικών ονομάτων, έχουν εκπλαγεί από το πόσους Βάλτερ, Άυρτον,Μίκαελ,Γιούχα κλπ κλπ βρίσκει κανείς στην Ελλάδα
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Αλλου για αλλου.. για αυτο και οι νεκροι τοσοι καθε χρονο...** μην κρινετε απο το επιπεδο οδηγησης οσων γραφουν εδω** εξω ειναι παραλληλο συμπαν....
Άλλο επίπεδο εδώ . Αφού οι διαχειριστές του φόρουμ που ζητάνε να γίνει ταυτοποίηση μεταξύ nickname και πραγματικών ονομάτων, έχουν εκπλαγεί από το πόσους Βάλτερ, Άυρτον,Μίκαελ,Γιούχα κλπ κλπ βρίσκει κανείς στην Ελλάδα
Eυτυχως εγραψες και αλλα ονοματα γιατι θα με εδινες στεγνα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eυτυχως εγραψες και αλλα ονοματα γιατι θα με εδινες στεγναΝαι αλλά έκανε τυπογραφικό λάθος, δεν είναι Γιούχα, είναι Γιούχου
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ναι αλλά έκανε τυπογραφικό λάθος, δεν είναι Γιούχα, είναι Γιούχου
Με φώναξε κανείς;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε δίνω τώρα με φωτό
-
Σε εμενα παντως εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι οσοι συμμετεχουν η και απλως διαβαζουν εδω μεσα εχουν μια οδηγικη παιδια καλλυτερη απο την πλειοψηφεια των υπολοιπων εποχουμενων στους Ελληνικους δρομους.
Αυτο δε φανηκε και στις εκδρομες που ειχαμε κανει σαν Φορουμ σε Πηλιο, Ζαγοροχωρια και μερικα track days στα Μεγαρα.... Αληθεια ποτε θα επαναλαβουμε κατι τετοια...
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Αλλου για αλλου.. για αυτο και οι νεκροι τοσοι καθε χρονο...** μην κρινετε απο το επιπεδο οδηγησης οσων γραφουν εδω** εξω ειναι παραλληλο συμπαν....
Άλλο επίπεδο εδώ . Αφού οι διαχειριστές του φόρουμ που ζητάνε να γίνει ταυτοποίηση μεταξύ nickname και πραγματικών ονομάτων, έχουν εκπλαγεί από το πόσους Βάλτερ, Άυρτον,Μίκαελ,Γιούχα κλπ κλπ βρίσκει κανείς στην Ελλάδα
θα πρεπει να δινουμε time laps για να πειστουν
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Σε εμενα παντως εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι οσοι συμμετεχουν η και απλως διαβαζουν εδω μεσα εχουν μια οδηγικη παιδια καλλυτερη απο την πλειοψηφεια των υπολοιπων εποχουμενων στους Ελληνικους δρομους.+1
-
Nope. Απλά -τις περισσότερες φορές- δεν γράφουν τις δικές τους χαζομάρες.
-
η μπορει να πηραν μαθημα απο τις χαζομαρες που εκαναν (παραδειγμα εγω )
-
Η παρουσια και μονο σε μια κοινοτητα οπως αυτη,δειχνει αν μη τι αλλο, προβληματισμο σε θεματα οδικης συμπεριφορας.
Δεν μας κανει τους καλυτερους οδηγους (που ειμαστε ) αλλα ολο και κατι μαθαινουμε για την αυτοκινηση που δεν το γνωριζαμε. -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Αυτο δε φανηκε και στις εκδρομες που ειχαμε κανει σαν Φορουμ σε Πηλιο, Ζαγοροχωρια και μερικα track days στα Μεγαρα.... Αληθεια ποτε θα επαναλαβουμε κατι τετοια...Εκδρομες??!!! Μεσααααα
Δεν μας κανει τους καλυτερους οδηγους (που ειμαστε )
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]