-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
...ας ειμαστε ποιο επιεικεις με τους αναβατες γιατι αυτοι ειναι και εντελως εκτεθειμενοι στην παραμικρη μας απροσεξια.Αλλωστε οπως εχω γραψει και παλιοτερα ειναι θεμα σεβασμου!Ποτε δεν προκειται να ειμαι επιεικης κ να σεβαστω καποιον που δεν σεβεται ο ιδιος τον εαυτο του κ πονταρει ο ιδιος την προσωπικη του ασφαλεια ωστε να τον αφηνουν οι αλλοι να κανει οτι θελει.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
-ενω εχεις βγαλει αριστερο φλας κ εχεις σταματησει για να στριψεις αριστερα και περιμενεις να αδειασει το αντιθετο ρευμα, την ωρα που αφηνεις το και ξεκινας, σε προσπερναει απο τα αριστερα, μεσω της δεξιας λωριδας του αντιθετου ρευματος ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΡΗΤΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο Κ.Ο.Κ.
έτσι έπεσε ένας ταρζάν σήμερα πάνω μου
Εβαλες οπισθεν για να βεβαιωθεις;;
-
Το πιο ωραίο αυτοκίνητο το έχω δεί στην Πάτρα , ένα από τα μοναδικά Audi R8 στην Ελλάδα. Exω δει και Mercedes McLaren SLR πάλι στην Πάτρα και Aston Martin DB8 . Λογικά οι οδηγοί αυτοί περίμεναν να μπούν στα καράβια για Ιταλία , γιατί Ελλάδα ... (?)
-
Ο χρήστης conmarap έγραψε:
Το πιο ωραίο αυτοκίνητο το έχω δεί στην Πάτρα , ένα από τα μοναδικά Audi R8 στην Ελλάδα. Exω δει και Mercedes McLaren SLR πάλι στην Πάτρα και Aston Martin DB8 . Λογικά οι οδηγοί αυτοί περίμεναν να μπούν στα καράβια για Ιταλία , γιατί Ελλάδα ... (?)Αυτο μαλλον παει στο Carspotting
-
ουπς ... μαλλον ξεγελαστηκα απο τον τίτλο του θέματος ... σοζ
-
ουπς ... μαλλον ξεγελαστηκα απο τον τίτλο του θέματος ... σοζΔεν υπαρχει προβλημα βρε συ
-
Το πιο ωραίο αυτοκίνητο το έχω δεί στην Πάτρα , ένα από τα μοναδικά Audi R8 στην Ελλάδα.Μοναδικά; Εχω δει τουλάχιστον 5 Αθήνα και άλλα 2 εδώ ανατολική αττική.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το πιο ωραίο αυτοκίνητο το έχω δεί στην Πάτρα , ένα από τα μοναδικά Audi R8 στην Ελλάδα.
Μοναδικά; Εχω δει τουλάχιστον 5 Αθήνα και άλλα 2 εδώ ανατολική αττική.
προφανως η ελλαδα για αυτον τελειωνει στον ισθμο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το πιο ωραίο αυτοκίνητο το έχω δεί στην Πάτρα , ένα από τα μοναδικά Audi R8 στην Ελλάδα.
Μοναδικά; Εχω δει τουλάχιστον 5 Αθήνα και άλλα 2 εδώ ανατολική αττική.
+1
Ξερω 4 που παρκαρουν στα παρκιγκ της γλυφαδας κ ενα στη γειτονια μου στο π.φαληρο -
Κρατηθείτε:
είδα απόψε...
**Opel Tigra 1ης γενιάς, σε εντελώς stock μορφή!
Μαμά, εργοστασιακό, συλλεκτικό! **Το οδηγούσε ένας κύριος ηλικίας 60φεύγα-70κάτι...
Πήγα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της γειτονιάς μου αλλά είχε κλείσει (γιατί δεν διανυκτερεύουν για επείγουσες περιπτώσεις λαγοποδαρίασης όπως αυτή?), αύριο πρωί-πρωί θα πάω να παίξω Τζόκερ... Θα μου κάτσει!
Α, και το παρών thread μπορεί να κλειδωθεί πλέον, έχει επιτελέσει τον σκοπό του.
-
Ειχα δει κι εγω ενα τις προαλλες στην καισαριανη αλλα δεν πηγα να παιξω ο μ@@κας!!!
Παει την κλωτσησα την τυχη μου..
-
τελικα τα ποδηλατα μπορουν να πανε αξιοπρεπως
σημερα πετυχα τυπο με ποδια 2 φορες το σωμα μου, κολαν και ιστοριες και προστυχο ποδηλατακι να πηγαινει με 45 συνεχεια στη παραλιακη
κολλησα απο πισω του να δω αν αυτο ηταν στιγμιαιο, αλλα ηταν η μονιμη ταχυτητα του
και τελειως χαλαρα
-
Οι οδηγοί δικύκλων οφείλουν να είναι δύο φορές πιο προσεκτικοί στην οδήγηση τους για έναν και μόνο λόγο, για το δικό τους το τομάρι. Οι συνθήκες στους δρόμους ήταν και είναι πάντα άθλιες και μόνο οι ίδιοι μπορούν προστατέψουν τον εαυτό τους!
Οι περισσότεροι την οδήγηση την παίρνουν εντελώς αψήφιστα και δεν συνειδητοποιούν ότι μια λάθος εκτίμηση ακόμα και με πολύ μικρές ταχύτητες, δεν θα έχει σαν αποτέλεσμα ένα τσαλακωμένο φτερό αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό. -
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=163705&cid=12Πιτόγυρο έτρωγε, αλλά τέλοσπαντων...
-
Έτσι
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Πιτόγυρο έτρωγε, αλλά τέλοσπαντων...
Καλά είναι αφού έπιανε το τιμόνι με το ένα χέρι.
Μπορεί να οδηγούσε χωρίς χέρια κρατώντας στο ένα χέρι κυπελάκι παγωτό και στο άλλο χέρι το κουταλάκι.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πιτόγυρο έτρωγε, αλλά τέλοσπαντων...
Καλά είναι αφού έπιανε το τιμόνι με το ένα χέρι.
Μπορεί να οδηγούσε χωρίς χέρια κρατώντας στο ένα χέρι κυπελάκι παγωτό και στο άλλο χέρι το κουταλάκι.
ή όπως έχω δει twice στο ένα τυρόπιτα και στο άλλο μιλκο.
-
Φανταζομαι ο συγγραφεας και αυτος που εβγαλε το βιντεο ουτε ταχυτητες δεν αλλαζει για να μην αφηνει τα χερια απο το τιμονι .
Αληθεια ο οδηγος ή ο συνοδηγος εβγαλε το βιντεο; Γιατι απο πολυ μεσα στο αμαξι ειναι τραβηγμενο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ή όπως έχω δει twice στο ένα τυρόπιτα και στο άλλο μιλκο.
Η φυσικη λυση στην δυσκοιλιότητα
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]